2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım öyleymis. Örnegi ben evde aldim hastaneye goturdum, bu yuzden tekrarlicaklar ve sondayla alacaklar. Cani cok yanacak kuzumun ama iyilesmesi de gerekiyor
Bizde idrar Yolu enfeksiyonu geçirdik antibiyotik kullandık 10 gün sonrasında 5 gün sonra tekrar bakıldı sonda takmalarına ben cesaret edemedim valla bi doktor sondayla alıcaz dedi uyuyamadım kendi doktorumuz sondasız aldı kültürü temiz çıktı tabiki sağlıkları için ama ben çok da gerekli bulmadım bi arkadaşımın kızının kültürünü sondayla almışlar hatta kültürü temiz gelmiş boşuna sonda takmış oldular bebeğin ağlaması çırpınması gözümün önünden gitmedi dedi aylarca aman ya napıyım oda sondasız olsun bize sonda mı takmışlar sanki ben cesaret edemedim tekrar olsa yine yaptırmam

Kizlar bebeğinin boynu pisik olan var mi evde ne kadar kil tüy varsa bebegimin boynuna ve parmak aralarina doluyor saat başı yika sil yetisemiyorum bir de boynunu temizlememe izin vermiyor da basiyor cigligi kirmizi cizgi olmuş pisik kremi sursem diyorum ama nemli birakmak istemiyorum ilik su ile temizleyip kuruluyorum pamukla gecmiyor bir türlü

Kaynamış ılımış suya sil Canım, sonra çok iyi kurula. Gerekirse saç kurutma makinesi kullan nemli kalmaması önemli.
Senin yapmadığın kısım, sonrasında zeytin yağı ile kızarmış bölgelere ulaş . Yapabilirsen sabah akşam yap. boynunu saklayınca zor oluyor.

Tamam canim

canım kundak dediğim ekstra bir ürün değil. ince battaniyesini üçgen yapıp onu sarıyorum. bazen sıkılıyor ağlıyor farkederse. genellikle uyuduktan sonra yapıyorum.

Ben sudocrem suruyorum hemen aliyo kizarikligi

Kızlar ben hala hergün yıkıyorum minik kuzumu:) çok rahatlıyor öyle yatıyor gece uykusuna, salona koydum banyo küvetini klimayı da açıyorum hamam gibi oluyor saçları da kurutma makinesiyle kurutuyoruz çok mutlu oluyor. Belki sonra 2 günde 1 yaptırırım ama üşütmediğim sürece hergün yıkarım diyorum sizler napıyorsunuz kaç günde 1 yıkıyorsunuz

ellerini kontrol edebildigi icin mi kendini uyandirmasi gecti canim? kundak yapiyorum bazen ,hic sevmiyor ama kendini uyandiriyor yapmasam da.
Herhalde. Artık eskisi gb yüzüne götürmüyor ellerini. Bir emerken birde çok uykusu geldiğinde gözünü oluşturuyor o kadar. Seslere aşırı duyarlı oldu. En küçük seste atıyor kendini uyanıyor.

Ben dün disakabinde yıkadım. Çok sevdi kuzu. Suyu ayarladım düş başlığını bir elimle kızı bir elimle tutup yıkadım. Ben hergün şampuanlayıp sabunlamiyorum. Haftada iki kez şampuan sabun diğer günler duru su. Her gün yıkamaya calisiyorum ama iki güne bir olabiliyor bazen.

Anneler ben bebeğimi geceleri 3-4saate bir uyandırmadan emziriyorum. Ilerde bu bebege sıkıntı yapar mi? Uyandirirsam uyumayacak diye korkumdan boyle yapıyorum. Üç buçuk aykırı. Gece beslenmesi daha ne kadar devam etm3li,

Ayni moddayiz,kizariyordu ama gecenlerde yikamamistik baya yara gibi olmus.sudocrem suruyorum ama bir de bepanthol alacagim.terliyor bu aralar ondan da oldu galiba.temizletmiyor zaten banyo yaparken bile bazen tam yikayamiyorum orayi kiyameti kopariyor

Eğer dısarı çıkmamışsak evdeyken bizde hergün yıkıyoruz odayı ısıtıp, o kadar çok seviyo ki yıkanmayı, bitince ağlıyor :) Saçları uzun kurutunca dik dik oluyo arkası, minik bir apaçi gibi :))

Her gece uykudan once banyo yaptiriyorum. Kafasini haftada 1 yikiyorum. 8.30 da banyoya giriyoruz. 9 da uyumus oluyor. Gece 3 gibi emmeye kalkiyor. 7 de uyaniyor. Uykuyu yemekten daha cok seviyor sanirim:))

Bize daha 17 gunlukken dr artik sen mudahel etme acikinca aglar dedi. Bizim suan 7-8 saat uyuyor butun bence azaltmalisin bir kez olabilir belki ama bu sekilde alisirsa ileridr sana zor olur calismiyo muydun sen

kızlar bu topigi cok seviyorum ama ikizlerden girmeye zamanım olmuyor
geceleri kac kez uyanıyor minikleriniz ? benimkiler hala cok uyanıyorlar birde emmiyorlar sağarak veriyorum cok aglarlarsa mamayı veriyorum istemiyorlar , aptamil kullanıyoruz baska mama önerisi olan var mi ? 4 aylık olmak uzereyiz ins

4. ayda kasik mamasına gececek misiniz ? araştırma yaptınız mi marka konusunda uykusuzluk kafa yaptı da

18 derece cok soguk olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…