2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Chedarice ben kızımın altını pamuklu sıcak su ile silerdim çok dikkat ederim alt temizliğine sildikten5sonra da pamukla kurulardim çok titizlenirdim alt temizliğine ama gel gör ki enfeksiyon çıktı buarada kültür için alınan idrar örneğinin çok temiz olmasi gerekiyor örnek alınırken de idrar bakteri kapabiliyor

Canim bana soyledigin pamukcuk ilacinin cesitleri varmis,hangisi acaba,bulabilir misin?
Canım kutusunu attım ama tüpte “für Sâuglinge ab 4 Monate, Kinder und Erwachsene” yazıyor.(4 aydan itibaren çocuk ve yetişkinler için) .
Wirkstoff (Etken madde) :Micozanol- 20 mg/g Gel.
Infecto Soor Mundgel+ creme für po. —> Ebenin alayım diye yazdığı kağıtta bu yazıyor.

Canım notlarını bulur paylaşırsan harika olur.. drmuz Hipp ve yanlış hatırlamıyorsam alete diye marka önerdi.. eşim şimdiden hippin ek gıdaları reyonundan hiç ayrılmıyor.. benden çok o meraklı.. dediğin gibi çok çeşit var..ama ilk önce evde denemek istiyorum..

Canım biz su konusunda sürekli eşimle tartışıyotduk.. eşim verme taraftarı ben vermeme.. ebemiz vermeyin anne sütünden su ihtiyacını karşılar demişti.. bugün aklımıza geldi ve dr sorduk terlediği zaman, ateşi var kaynamış soğumuş sudan bi kaç kalık verebilirsiniz dedi.. iletleyen dönemlerde zaten içecek dedi.. hatta bugün yeme -içme ile ilgili döküman verdi..

benimki de 2 haftadır acıkınca ağlamak yerine hırsla ellerini yemeye başlıyor. sık sık ellerini yüzüne getirip uyandırıyor kendini. ben kundak yapıyorum ayakları serbest kollarını sarıyorum.
Kundak yapan kişlere hayranım.. yavrum ellerini yüzüne getirip uyandırıyordu , özendim bende kundak yapmaya..internetten kundak siparişi verdik.. 12. Haftaya kadar kullanılır yazıyor.. kundak yavrumun koldukaltında kaldı küçücük biley iade ettik..kundak maceram başlamadan bitti.. şimdide ellerini sabitlemek istediğimde sinirleniyor, sevmiyor..

Kızlar bizim kız sesisi keşfetti.. iki gündür çılgınlar gibi kendi kendine konuşuyor.. videoya çekiyorum o kadar tatlı ki , saatlerce söyleniyor.. annemle WhatsApp tan görüşüyoruz, anneme 20 dk konuştu konultu hiç susmadı..galiba beni şikayet etti.. hahaha “annanneeee kızın bana bakamıyooooo, çok beceriksiz” falan diyordur..sanırım kızımla sürekli konuşmamın ve masal anlatmamın faydası, erkenden konuşacak bu gidişleee..

Kızlar temazsiz ateş ölçer tavsiyesi olan varmı çok acil yardım edin bana karar veremiyorum

Kızlar iyi geceler bez konusunu acmistim ya molfixi denedim fakat prima gibi emmiyor ebat olarakta daha kucukmus ayrica kotu kokuyor bence :/

Kızlar iyi geceler bez konusunu acmistim ya molfixi denedim fakat prima gibi emmiyor ebat olarakta daha kucukmus ayrica kotu kokuyor bence :/
Bu bezler ilden ile değişiyor bence. Premium çare üç farklı yerden almıştık üçüde berbattı. Denizlide baby me slepy denedim. Dizgeye gelince prima almaya başladım. Artık aktif bebe kullanıyorum 2 numara. Burdaki prima çok iyi. Birde kız doğmadan netten 1 no premium almıştık iki paket buyuklerden. Onlardan çok memnun kaldım.

Evet canım öyleymis. Örnegi ben evde aldim hastaneye goturdum, bu yuzden tekrarlicaklar ve sondayla alacaklar. Cani cok yanacak kuzumun ama iyilesmesi de gerekiyor

Bizimki uykudan emmek istiyor. Açıktığında boyle olmuyor. Çok şükür kendini uyandırması gecti
ellerini kontrol edebildigi icin mi kendini uyandirmasi gecti canim? kundak yapiyorum bazen ,hic sevmiyor ama kendini uyandiriyor yapmasam da.

Bende prima premium care kullanıyodum kaka çıkınca degistirmek istedim huggies kizlara ozel aldım ama berbat bence ne kadar kalın sürekli Cis mi değil mi diye bezini açıp bakıyorum cisli haliyle kocaman oluyor primaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…