2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle cok zor yarin doktora gidecegiz tekrar anladigim kadariyla sizinle bizim bebeklerin durumu ayni bakalim iki farkli doktor nasil degerlendirecek durumlarini haberleselim canim mutlaka

Doktorun daha doğru bilgi verebilir ama benimki uyanmadan 7 saat uyuyor artık eskisi gibi sık beslenmesi gerekmiyor uzun uykuya geçmiş demişti doktorum

Biz hep aptamil kullandik bi kutu sma aldim deniycem

Bize daha 17 gunlukken dr artik sen mudahel etme acikinca aglar dedi. Bizim suan 7-8 saat uyuyor butun bence azaltmalisin bir kez olabilir belki ama bu sekilde alisirsa ileridr sana zor olur calismiyo muydun sen
Çalışıyorum canım. Benim kız doğduğundan beri gece uyanmıyor. Doktor mama ver diyor kız yemiyor. Bende mama yemeyince öğünleri siklastirdim. 8de uyutuyorum. Gece 11 12 gb uyandırıp besliyorum. Sonra ezana kadar uyur. Ben 3.30 gb besliyorum. Dr çok zayıf dedi ondan yapiyorum

Doktorun daha doğru bilgi verebilir ama benimki uyanmadan 7 saat uyuyor artık eskisi gibi sık beslenmesi gerekmiyor uzun uykuya geçmiş demişti doktorum
Mama yemediği ve zayıf olduğu için boyle yapmaya başladım. Yoksa bense siz giybidim. Aylık dr kontrolünde sorarım artık. Mamacı doktoru bırakıp eskisiyle devam ederim. Sağlıklı çok şükür zayıflığı sorun etmiyorum

Arkadaşın çocuğu bir buçuk aylık 4900 gr. O sütü gelmediği ve bebiş edemediği için 20 gün falan mama verdi. Sonra anne autune gwcti. O bebegede çok kilolu 2saatten önce besleme demiş doktor. Memeyi vermedim mi agliyor austuramiyorum diyor. Bu doktorlara yaranilmiyor arkadas:)))

bende bebisi gecen haftaya kadar her 2 gunde bir yikiyordum ama havalar artik sogudu usutmeyim diye haftada 2 ye cikardim. gece uykulari ise sadece 1 kere 4 gibi uyaniyor sonra 7.30 gibi tam kalkisa geciyoruz. ek gida olarak da bende simdiden baslamayi dusunmuyorum ama tadini alsin diye 4. ayimiz dolduktan sonra bazi yiyecekleri cok cok azar azar vermeyi dusunuyorum

dogum kilosu ne bilmiyorum ama bizim ilk ay kontrolumuzde 4.7 kg gelmisti 1 kg almisti ve doktor normal demisti. mama olarak da tek ogun veriyordum sutum yetmedigi icin. agladigi zaman tabiki ver mama demisti doktorum.

dogum kilosu ne bilmiyorum ama bizim ilk ay kontrolumuzde 4.7 kg gelmisti 1 kg almisti ve doktor normal demisti. mama olarak da tek ogun veriyordum sutum yetmedigi icin. agladigi zaman tabiki ver mama demisti doktorum.
Doğum kilosu 3300

En azindan 4 saate bir emzir mesela guzel emiyorsa kg alim yavaslamasi normal bu aylarda.biz mamayla gittiğimiz halde fazla fazla almiyor cok sukur sagligi yerinde

Maşallah kızlar size imrendim. Biz 3,5 aylık olduk bebeğim hala 2 saatte bir uyanıyor emmek istiyor. Hep böyle mi sürecek. 8 - 8,30 gibi uyumuş oluyor. Nadiren ilk uyanması 3 saati bulabiliyor. Onun dışında sabaha kadar 2 saatte bir uyanıyoruz. Gazı da hemen çıkmıyor baya zor oluyor.

Sizinkiler gazını kendisi çıkarıyor mu? Nasıl yapıyorsunuz?

Bir de gündüz uykuları toplam kaç saat ediyor bebeklerin?

Gunduz 1-2 saat uyaniksa yarim saat yada 1 saat arasi uyur tekrar uyanir toplamda ne kadar uyuyo bilmiyorum. Ama malesef gece uykusuna saat 1den 2den once gecmiyo ya

Benimki bu gün 3 saat uyudu. Oglenden beri ayakta uyumuyor. Karşılıklı sebepsiz gülüşüyoruz. Anası deli kızı ondan deli :)))))

bizim bastan beri gaz sorunumuz olmadi sukur gunduz yoruyormusun veya hareketli mi bebegin bizim ki ayagima almasam 40 dk anca uyuyor ama ogleden sonra biraz yoruldugumdan ayagima aliyorum o zaman iki saate yakin uyuyor o da tek sefere mahsus. cogunluk gunduz ayaktayiz yani

Kızlar biz doktora gitmiyoruz aylık olarak. Gitmek için sebep göremedik karı koca bebeğin gelişimi normal sağlık ocağı ölçümleri yapıyor kalça usg falan yapıldı tabii. Tek ben mi böyle düşünüyorum diye merak ettim şimdi

Ben aylık götürüyorum farkedemediğimiz birşey olabilir diye. Çocuğun gazı varmış onu bile anlayamadık biz, başka birşey olsa hiç anlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…