MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Sana katılıyorum ama bizim sağlık ocağı doktor da görsün diyor. Yanı ebemizKızlar biz doktora gitmiyoruz aylık olarak. Gitmek için sebep göremedik karı koca bebeğin gelişimi normal sağlık ocağı ölçümleri yapıyor kalça usg falan yapıldı tabii. Tek ben mi böyle düşünüyorum diye merak ettim şimdi
Bizim saglik ocaginda muayene etmiyorlar sadece kiloya boya ve bingildaga bakiyor. Doktorsa bezini bile acip bakiyoSana katılıyorum ama bizim sağlık ocağı doktor da görsün diyor. Yanı ebemiz
Ben de imreniyorum uyuyan bebeklere ya benimki saatte bir uyanio cogu zaman dusun halimi sanirim sanssiz annelerdeniz sasip kaliyorum 6 saat 7 saat uyur diye duyuncaMaşallah kızlar size imrendim. Biz 3,5 aylık olduk bebeğim hala 2 saatte bir uyanıyor emmek istiyor. Hep böyle mi sürecek. 8 - 8,30 gibi uyumuş oluyor. Nadiren ilk uyanması 3 saati bulabiliyor. Onun dışında sabaha kadar 2 saatte bir uyanıyoruz. Gazı da hemen çıkmıyor baya zor oluyor.
Sizinkiler gazını kendisi çıkarıyor mu? Nasıl yapıyorsunuz?
Bir de gündüz uykuları toplam kaç saat ediyor bebeklerin?
Bizde aylık takip için ve aşılar saglık ocagına gidiyoruz kızımda hep hast gittim bunda gerek görmedim hasta oldugunda götürdüm hastaneye ama iyi bi dr bulup hast götürsem diyorum bazendeKızlar biz doktora gitmiyoruz aylık olarak. Gitmek için sebep göremedik karı koca bebeğin gelişimi normal sağlık ocağı ölçümleri yapıyor kalça usg falan yapıldı tabii. Tek ben mi böyle düşünüyorum diye merak ettim şimdi
Ben kizima balık yağı alırken cok araştırmıştım.ocean en katkısız olanlardandı.d vitamininde de sadece zeytinyağı var oceanin icindeD vıtamını olarak ne kullanıyorsunuz bız 15 gublukken dogdugu hastanedeki doktor önerısıyle multı tabs kullandık ama 1 aylıkken baska doktor gereksız vıtamın kucucuk bebege dedı en katkısız well care ya da ocean mıs wellcare kullandım smdımı doktorumuzda multıtabs kullanalım dedı ancak fazla d vıtamını bıngıldagı erken kapatırmış kı oyle de olmus bazılarında bılemedım bızımkının bıngıldagı kapanmadı ama cok da acık degıl well care mı alsam yenıden
Kizlar bugün arkadaşımdaydım oğlu var cok ağlayinca benim oğlan. pipisinde yapışıklık olabilir hic dr öyle bir sey dedi mi dedi.sunnet olursa rahatlar dedi.bu konuda pek bilgim yok.var mi bu konuda bilgisi olan ya da sünnet ettireen
bizim bastan beri gaz sorunumuz olmadi sukur gunduz yoruyormusun veya hareketli mi bebegin bizim ki ayagima almasam 40 dk anca uyuyor ama ogleden sonra biraz yoruldugumdan ayagima aliyorum o zaman iki saate yakin uyuyor o da tek sefere mahsus. cogunluk gunduz ayaktayiz yani
Ben de imreniyorum uyuyan bebeklere ya benimki saatte bir uyanio cogu zaman dusun halimi sanirim sanssiz annelerdeniz sasip kaliyorum 6 saat 7 saat uyur diye duyunca
Anladm cnmBizim de bu ay geçen aylara göre az aldı Annem büyüdükçe değişimler olur diyor. Bazen hiç kilo almaz bazen çok alırmış normal mis
Pipisinin ucu dışarı çıkmıyorsa idrari orada tabaka olarak kalıyor ve enfeksiyon riski oluyor ve acıyor. Bizim de vardı sünnet olduk. Hatta gavurlar da bu yüzden sünnet olabiliyorKizlar bugün arkadaşımdaydım oğlu var cok ağlayinca benim oğlan. pipisinde yapışıklık olabilir hic dr öyle bir sey dedi mi dedi.sunnet olursa rahatlar dedi.bu konuda pek bilgim yok.var mi bu konuda bilgisi olan ya da sünnet ettireen
Canım bizimlede paylaşırmısın deneyimlerini sünnet bende düşünüyorum uyusturması falan nasıl oluyoBiz bugün sünnet ettireceğiz inşallah. Yapışıklık hakkında bilgim yok nasıl oluyor var mı yok mu hiç bilmiyorum. Fazla hareketlenmeden ayaklanmadan hallolsun istedik.
Bende philips lumea düşünüyorum ama emzirenlere sakincaliymis galibaBenim de kendi rengim çıktı 5 cm , gıcık oluyorum saçımı görünce. Rengini modelini komple değiştirmek istiyorum. İyi bir bakıma ihtiyacım var nerden başlasam bilmiyorum. Lazer hamileyken yasak ama emzirirken durum ne bilmiyorum.Philips lumea alacağım. Türkiye’ de 3. seansta bırakmıştım, şimdi kalanları da halledeyim diyorum.
Biz de 3.5 aylik olmak uzereyiz.pazartesi günü oluyoruz sunnet.bir cok doktor ve etrafimdaki anneler hep erken sunneti önerdi.bakalim artik kolay atlatiriz insallahmerhaba herkese,
kilolar konuşulmuş benim de 10 kg kadarı gitti hemen, uzun zamandır 61kg e takıldım kaldım. bi 5-6 daha versem iyi olacak ama nasıl olacak bilmiyorum. 2 sezeryandan sonra koca bir göbeğim var. doktor mekik için 6.aydan sonra dedi. bekliyorum bakalım.
bebekle dışarı çıkanları okudum nasıl yapıyorsunuz acıkınca? bebek arabasıyla çıkmaya henüz cesaret edemedim acıkır ağlarsa eve dönmesi zaman alır. evdeyiz genellikle. çıkarsak da eşimle arabayla çıkabiliyoruz ancak. o da haftada bir.
3-4 aydan sonra gaz işine düzeliyor dediler, inandık. bizde öyle bir gelişme yok. hala pat pat gaz çıkarmaya uğraşıyoruz. hatta çıkmıyor, öyle uyuyor. sonra kusuyor filan. başından bu yana birşey değişmiş değil. biogaia, sab simplex devam..
Allah nasip ederse cumartesi günü sünnet yaptıracağız. 3,5 aylık oldu oğlum. sünnet yaptıran arkadaşlar olmuştu, tecrübelerini tavsiyelerini gidişatı yazarlarsa ne güzel olur..
Iste korktuğum buydu.ama bazi doktorlar lazerin zarari yok diyorlar.kadir tuğcu mesela...yine de iyi araştırmak lazım.zaman yok enerji yok en iyisi lumea demistim.Kızlar lazer epilasyon konusu konuşulmuştu , bugün gittim Philips lumea prestige aldım. Eve geldim ne göreyim Kullanma kılavuzunda emzirenler için de kullanılması sakıncalı olabilir diyor.Tavsiye edilmiyor hamileler ve süt verenlere. Ipl bile yasaksa lazer epilasyon kesin yasaktır emzirenlere. Hevesim kursağımda kaldı , sütü kesene kadar dolaba kaldırdım makineyi ve hayalleri
Kesinlikle öyle.simdiden aliskanliklari var bebeklerin.mesela ben bi kac kere erken yatirmak zorunda kalmıştım.şimdi mumkun degil o saati gecirmiyor.emzirme de ayni sekilde.biz 3.5 aylik olduk sayilir ve en az 3.5 saat koyuyorum araya emzirmek için.bunun faydasini da gece görüyorum.Gün içinde ne sıklıkla emziriyorsun? Akşam bi kitapta okudum, bebeğinizin daha uzun süre uyumasını istiyorsanız her mızıklandığında emzirmeyin gerçekten acıktığında emzirin diyordu. Böylece uyuma süresi de uzarmış. Ben gerçekten ağzını açar açmaz memeyi veriyorum saatte bir-1,5 saatte bir emiyor. Gece de bu yüzden uyanıp emmek istermiş. Bakalım bi deneyeceğim gündüz daha uzun aralıklarla emzirmeyi. Oyalayacağım 2-2,5 saat kadar.
Canım 2 hafta bizde öyleydik bol bol actım şurup vermemişti bize öksürük cok artınca geniz akıntısından hava kullandık 2gün 6saatte 1 öyle cok gecmş olsunKüçük erkekim nezle olduu. Babasında ve bende hiç birşey yok. Gelip gidenlerden kaptı demek ki hiç anlamam zaten madem hastasın ne bebek görmeye gidiyosun. İnsan düşünr biraz yaa. Kaç gündr neler çekiyo oğlum. Burnunu zar zor açabildm. Fizyolojik serum damlatıyorm snra pompa ile çekiyorm lakin genzi hala tıkalı dr 2 şurup verdi kullanıyorz. Tecrübeli anneler yardım
Yok gunduz artik ben teklif etsemde az emiyor dikkati dagiliyor vs 2 ya da 3 saatte bir emziriyorum bende acikip guzel emsin diye , ama gece cok sık uyaniyor bilmiyorum ozellikle bu siralar boyle bi ara daha iyiydi insallah tekrar duzelirGün içinde ne sıklıkla emziriyorsun? Akşam bi kitapta okudum, bebeğinizin daha uzun süre uyumasını istiyorsanız her mızıklandığında emzirmeyin gerçekten acıktığında emzirin diyordu. Böylece uyuma süresi de uzarmış. Ben gerçekten ağzını açar açmaz memeyi veriyorum saatte bir-1,5 saatte bir emiyor. Gece de bu yüzden uyanıp emmek istermiş. Bakalım bi deneyeceğim gündüz daha uzun aralıklarla emzirmeyi. Oyalayacağım 2-2,5 saat kadar.
Nasıl hava kullandın canım bnm bebeğim 3 bçk aylık şuan. Şurupta bricanyl ve peditus yazdı .. öksürük geçti çok şükür. Arada bi hapşuruyo ve genizi dolu. Hırıl hırıl edip duruyo yavrum.. sanki balgam var gbiCanım 2 hafta bizde öyleydik bol bol actım şurup vermemişti bize öksürük cok artınca geniz akıntısından hava kullandık 2gün 6saatte 1 öyle cok gecmş olsun
Bende sinir oluyorum hasta hasta ne işin var bebeğin yannda hayret bişey öksürük artarsa fln götür haricinde burnunu ac bol bol bide şurup ne yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?