MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Doktor sağlık ocaginin verdiğini kullan dedi. Onu kullanıyorum.D vıtamını olarak ne kullanıyorsunuz bız 15 gublukken dogdugu hastanedeki doktor önerısıyle multı tabs kullandık ama 1 aylıkken baska doktor gereksız vıtamın kucucuk bebege dedı en katkısız well care ya da ocean mıs wellcare kullandım smdımı doktorumuzda multıtabs kullanalım dedı ancak fazla d vıtamını bıngıldagı erken kapatırmış kı oyle de olmus bazılarında bılemedım bızımkının bıngıldagı kapanmadı ama cok da acık degıl well care mı alsam yenıden
Bizimde kilo sorunumuz var nasıl bir şey canım o?H hml2829 canim mayayı deniyor musun faydası oldu mu? Siddetle tavsiye ediyorum bak 3. Ayda normalde kilo alımı azalır biliyorsun benim bebisim bu ay 1.500 gr almis. Demek ki gercekten artırıyor sutu çünkü bizim kilo alım sorunumuz vardı ilk ay sadece 600 gr almistik ikinci ay da 900 gr sonra mayaya başladık hemşire de cok sasırdı hatta
İyikide girmişim sayfaya bugün arkadaşımın merkezine gidecektim lazer için.. hemen iptal edeyim..artık beklicez napalımKızlar lazer epilasyon konusu konuşulmuştu , bugün gittim Philips lumea prestige aldım. Eve geldim ne göreyim Kullanma kılavuzunda emzirenler için de kullanılması sakıncalı olabilir diyor.Tavsiye edilmiyor hamileler ve süt verenlere. Ipl bile yasaksa lazer epilasyon kesin yasaktır emzirenlere. Hevesim kursağımda kaldı , sütü kesene kadar dolaba kaldırdım makineyi ve hayalleri
Canım bizde 8 günlükken d vitaminine başladık.. drumuz 1 yaşına kadar günlük 1 tane içecek dedi.. kemik gelişimi için önemliymiş.. bizde aksatmadan hergün kullanıyoruz..perşembe randevumuz vardı herşey çok güzel dedi.. yine dr lar arasında farklı görüşler.. insan ne yapacağını şaşırıyorD vıtamını olarak ne kullanıyorsunuz bız 15 gublukken dogdugu hastanedeki doktor önerısıyle multı tabs kullandık ama 1 aylıkken baska doktor gereksız vıtamın kucucuk bebege dedı en katkısız well care ya da ocean mıs wellcare kullandım smdımı doktorumuzda multıtabs kullanalım dedı ancak fazla d vıtamını bıngıldagı erken kapatırmış kı oyle de olmus bazılarında bılemedım bızımkının bıngıldagı kapanmadı ama cok da acık degıl well care mı alsam yenıden
Kızzz Allah iyiliğini versin “gavur” yazmışsın.. bende bir annem kullanır zannediyordum bu kelimeyi.. :)))Pipisinin ucu dışarı çıkmıyorsa idrari orada tabaka olarak kalıyor ve enfeksiyon riski oluyor ve acıyor. Bizim de vardı sünnet olduk. Hatta gavurlar da bu yüzden sünnet olabiliyor
Drumuz emzşrme süresini 4 saate çıkarabilirsin dedi.. ki zaten bu aralar 2,5 yada 3 saate emzşrmek şstediğimd 2-3 dk emiyor sonra diliyle oynamaya başlıyor. Sağa sola ittiriyor.. ben zorayıncada ağlıyor.. dün 3,5 saatta bir gayet güzel emdi.. hiç zorlamadım..bugünde 4 saatte deniyorum..Gün içinde ne sıklıkla emziriyorsun? Akşam bi kitapta okudum, bebeğinizin daha uzun süre uyumasını istiyorsanız her mızıklandığında emzirmeyin gerçekten acıktığında emzirin diyordu. Böylece uyuma süresi de uzarmış. Ben gerçekten ağzını açar açmaz memeyi veriyorum saatte bir-1,5 saatte bir emiyor. Gece de bu yüzden uyanıp emmek istermiş. Bakalım bi deneyeceğim gündüz daha uzun aralıklarla emzirmeyi. Oyalayacağım 2-2,5 saat kadar.
Canım kilo aldan ziyade benim sutum azdi o yüzden kilo almıyordu bebeğim. Sabah 1 ve aksam 1 olmak üzere günde 2 yemek kaşığın pak mayayı az pekmeze karıştırıp yiyorum. Bi zararı da yok cok araştırdım doktor kuzenime sordum tam tersi bol bol b vitamini varmışBizimde kilo sorunumuz var nasıl bir şey canım o?
Kız ne yazacağımı bilemedimKızzz Allah iyiliğini versin “gavur” yazmışsın.. bende bir annem kullanır zannediyordum bu kelimeyi.. :)))
Canım özür dileyerek birsey söyleyebilir miyim. Yanlış anlaşılmak istemem. Ben hamile iken bile doktorum derdi onlar bir birey her gün hareketli olacak diye birsey yok diye. Bence onlar gerçekten birer birey. Ben ilk ay dışında hiç saat tutmadım emzirmek için. Gece de gündüz de onu dinledim hep uykusunu bölmek haksızlık gibi geldi ve hep kendi uyudu uyandı. Yani o isteyince uyuttum. Şimdi hem gündüz hem gece uyuyan kilo alımı normal giden bir çocuğum var ve kendi ihtiyaçlarını ifade etmeyi öğreniyor. Uykusu varsa ağlaması değişik açsa gazı varsa değişik. Sen de o isteyince versen böylece gece uykusu biraz kisalsa da gündüz de uyur çünkü uykunun hepsini kullanmamış olur kendi ihtiyaçlarını takip eder. Ilerisi için de ikiniz için yatırım olur. Naçizane benim fikrimDrumuz emzşrme süresini 4 saate çıkarabilirsin dedi.. ki zaten bu aralar 2,5 yada 3 saate emzşrmek şstediğimd 2-3 dk emiyor sonra diliyle oynamaya başlıyor. Sağa sola ittiriyor.. ben zorayıncada ağlıyor.. dün 3,5 saatta bir gayet güzel emdi.. hiç zorlamadım..bugünde 4 saatte deniyorum..
Sağol canım. Aklımda bulunsun. Ihtiyaç olursa yaparım. Allah razı olsun.Canım kilo aldan ziyade benim sutum azdi o yüzden kilo almıyordu bebeğim. Sabah 1 ve aksam 1 olmak üzere günde 2 yemek kaşığın pak mayayı az pekmeze karıştırıp yiyorum. Bi zararı da yok cok araştırdım doktor kuzenime sordum tam tersi bol bol b vitamini varmış
Biz bebek eve gelmeden yoğun bakım tipi el dezenfeksiyon sıvısı aldık vestiyere koyduk. Eve gelen karşısında direk onu görüyor. En sağlam çözüm oldu. Avrupa’da dışarıda kimse kimsenin bebeğine yaklaşmıyor , doktorda bekleme odasında kalabalık ortamlardan da aksıran tıksıran olursa yapacak birşey yok bebeği kaçırıyorum başka yere.Ben çevremdekilere bebeği sevmeye geldiklerinde saka yollu ellerinizi yıkadınız mi, hasta değilsiniz dimi diye diye cocuktan soguttum :))) sevmek isteyip geliyorlar beni görünce anası var diyip vazgeçiyorlar. Ya da ellerimi yıkadım hocam diyorlar:))) benim çocuğum 2 aylıktan beri benimle her yere geliyor. Benimle seminere geldi. Her gün balığını evine gidiyor. Daha çok küçük. Engellemesem hastalıktan kurtulamazdık yoksa. Düşünen anlayan insan kırılmaz öyle de oluyor. Bakıcıya gideli bir buçuk ay oluyor. Ben aralarda gittiğimde olup kolluyorum. Balığımız ben hiç öpmüyorum çocuklara da oturmuyorum dedi. Sagolasin dedim. Kadın ortaokul mezunu ama düşünceli olmak içinde olacak. Ben gitmeden namazına bile durmuyor. Yavrumun başından ayrılmıyor uyusa bile. Ben gidince yemeğini yapıyor bakkalına gidiyor namazını kılıyor. Bakıcılık cidden vicdan işi. Neler neler duyup nasıl bırakacağım diye çok korkmustum
Benim eşim çok pimpirikli bu konuda. Biri dokunsun kıza hemen elini yüzünü sildirir. Dokunmayın lütfen der. Ben sakınan göze çöp batar mantigindayim. Her eve bir tane yeter:)) önceden çok küçüktü aşıları yoktu. Simdi üç buçuk aykırı. Çocuk sosyallesmeli. Dışarıda sürekli örtüyorum artık. Çocuğum etrafa baksın incelesin. Hastalık ve hastane ayrı tabiiBiz bebek eve gelmeden yoğun bakım tipi el dezenfeksiyon sıvısı aldık vestiyere koyduk. Eve gelen karşısında direk onu görüyor. En sağlam çözüm oldu. Avrupa’da dışarıda kimse kimsenin bebeğine yaklaşmıyor , doktorda bekleme odasında kalabalık ortamlardan da aksıran tıksıran olursa yapacak birşey yok bebeği kaçırıyorum başka yere.
Kuzum benim geçmiş olsun çarçabuk iyileştin.evet en doğrusu hareketlenmeden yaptırmak aslında.Biz bugün sünnet ettireceğiz inşallah. Yapışıklık hakkında bilgim yok nasıl oluyor var mı yok mu hiç bilmiyorum. Fazla hareketlenmeden ayaklanmadan hallolsun istedik.
Gecmis olsun kiyamamKüçük erkekim nezle olduu. Babasında ve bende hiç birşey yok. Gelip gidenlerden kaptı demek ki hiç anlamam zaten madem hastasın ne bebek görmeye gidiyosun. İnsan düşünr biraz yaa. Kaç gündr neler çekiyo oğlum. Burnunu zar zor açabildm. Fizyolojik serum damlatıyorm snra pompa ile çekiyorm lakin genzi hala tıkalı dr 2 şurup verdi kullanıyorz. Tecrübeli anneler yardım
Bricanly bize yan etki yapmisti canim ustelik tek kullaninda bebegimin bacagi istemsiz titremeye basladi baska bir doktor biraktirdi yan etkilerini bir oku istersenNasıl hava kullandın canım bnm bebeğim 3 bçk aylık şuan. Şurupta bricanyl ve peditus yazdı .. öksürük geçti çok şükür. Arada bi hapşuruyo ve genizi dolu. Hırıl hırıl edip duruyo yavrum.. sanki balgam var gbi
Bize çok gaz yaptı devam edemedim pff napsam yaH hml2829 canim mayayı deniyor musun faydası oldu mu? Siddetle tavsiye ediyorum bak 3. Ayda normalde kilo alımı azalır biliyorsun benim bebisim bu ay 1.500 gr almis. Demek ki gercekten artırıyor sutu çünkü bizim kilo alım sorunumuz vardı ilk ay sadece 600 gr almistik ikinci ay da 900 gr sonra mayaya başladık hemşire de cok sasırdı hatta
Nebülizatör canım kızım alerjik bronsit alet var evde kullan 2gün dedi ventolin gecti şükür geniz dolu oluyo o hemen gecmiyo bu arada bricanyli bize bi dr yazardı kızıma öksürük kesici ama iyi deglmş baska bi dr da kullanmayın demişti kalp ritmini etkiliyomuşNasıl hava kullandın canım bnm bebeğim 3 bçk aylık şuan. Şurupta bricanyl ve peditus yazdı .. öksürük geçti çok şükür. Arada bi hapşuruyo ve genizi dolu. Hırıl hırıl edip duruyo yavrum.. sanki balgam var gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?