MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Benim kiz uykusunda da almaya basladi parmagini. Dedigin gb gozune sokuyor. Sabah bir baktim gozu kanlanmis. Ben uyurkwn soktu herhalde. Isin kotusi artik kiz uyaninca aglamiyor dogruca parmak agza. Gunduzleri 1 saat uyuyor. 1 saatin sonunda Ses gelmeyince gidip bakıyorum parmak ağızda bakınıyor buluyorum. Bir yandan iyi bir yandan kotuEvet parmagini emmeye calisirken diger parmaklarini da gozune sokuyor bazen , diyorum ya bi kac gece uykusuz kalmayi goze almak gerekiyor biraktirmak icin emmeyince uyumuyor cunku, emzik fikri guzel ben de deneyim bi canim
Sab simplex kullananlar gün içinde nasıl kac damla kullanıyorsunuz nurse harvey kullanıyordum bıttı gercı doktor debrıdat ılac verdı bagırsak duzenleyıcı kakasını 2 gune yapıyor artık ama gazımız gerı geldi bugun sav smplex aldım ama kac damla verıcem gun ıcınde
içeriğinde 15 damla ger bıberona yazıyor fazla geldı sanki gunde 2 keremı verıyorsun sadece ıyı geldı mı5 damla sabah aksam demisti eczaci,doktora da demistim bir sey demedi.kasiga 6 damla.damlatip veriyorum
Parmagini emerek kendini sakinlestiriyor,engel olacak bir sey yok ki canim.Ellerini taniyor,bir sonraki adimda tutmaya baslayinca eline aldigi her seyi agzina goturecek.Bugun benimki elleriyle elimi tutup agzina goturdu :)Mutlu oldum.Caresini bulursan bana da soyle. Ac olmasa bile emip uyumak istiyor. Bu ara parmagina sardi. Meme vermedim mi parmagini emerek uyumaya calisiyor. Yarin pekmezle emzik vermeyi deneyecegim
Biz file degil kaucuk aldik.Sevi bebenin kaucuguna bakabilirsin fileden daha pratik.Nasıl yıkıyorsunuz ya fileye sığmıyorlarki zor oluyor çok , ben sık yıkayamıyorum
Ellerini gozune nasil sokuyor canim refleks parmagi gozune gelince gozunu kapatmasi lazim.Oglum tirnaklari uzayinca yuzunu ciziyor da o gozune sokma hic fark etmedim.Evet parmagini emmeye calisirken diger parmaklarini da gozune sokuyor bazen , diyorum ya bi kac gece uykusuz kalmayi goze almak gerekiyor biraktirmak icin emmeyince uyumuyor cunku, emzik fikri guzel ben de deneyim bi canim
Canım her 150 ml mamaya 5-6 damla damlatıyorum. Sağdığım kendi sütüme hiç koymuyorum. Gün içinde 15-Damla kullanabilirsin demişti doktor daha 1 haftalıkken.Sab simplex kullananlar gün içinde nasıl kac damla kullanıyorsunuz nurse harvey kullanıyordum bıttı gercı doktor debrıdat ılac verdı bagırsak duzenleyıcı kakasını 2 gune yapıyor artık ama gazımız gerı geldi bugun sav smplex aldım ama kac damla verıcem gun ıcınde
Bizim doktor damlanın zararsız olduğunu söylemişti ki kendisi pimpiriklinin biri herşeye gerek Yok diyen bir tip. Çok aşırı gazı olduğunda biraz arttırabiliyorum ama alışmasını istemediğim için 5-6 ya kadar düşürdüm. 1 haftalıkken daha az mama içiyordu bir biberona 9-10 damla koyabiliyordum. Şimdi her biberona o kadar ekleyemem. Kesinlikle faydası oluyor. Mamayı hazırlayıp Damla’yı döktükten sonra çalkalayınca biberonda bile gaz köpükleri olmuyor fark edersin zaten.içeriğinde 15 damla ger bıberona yazıyor fazla geldı sanki gunde 2 keremı verıyorsun sadece ıyı geldı mı
bende öyle yapıyorumBen artık disakabinde yıkıyorum:)) ikimiz giriyoruz babamız su tutuyor. Koyun koyuna yikaniyoruz kuzumla
Valla sokuyor canim kac kez kanlandi gözü kiyamam, uyku arasi yapiyor biz de anlamadik diyelimki isaret parmagini emecek diger parmaklarda acik oluyor yumruk yapmiyor o diger parmaklar goze giriyor :)Ellerini gozune nasil sokuyor canim refleks parmagi gozune gelince gozunu kapatmasi lazim.Oglum tirnaklari uzayinca yuzunu ciziyor da o gozune sokma hic fark etmedim.
içeriğinde 15 damla ger bıberona yazıyor fazla geldı sanki gunde 2 keremı verıyorsun sadece ıyı geldı mı
Evet battaniye çorap oyuncak her şey ağızda:)) tuttuğunu atıyor agzaParmagini emerek kendini sakinlestiriyor,engel olacak bir sey yok ki canim.Ellerini taniyor,bir sonraki adimda tutmaya baslayinca eline aldigi her seyi agzina goturecek.Bugun benimki elleriyle elimi tutup agzina goturdu :)Mutlu oldum.
Aynı benim kız:)))Valla sokuyor canim kac kez kanlandi gözü kiyamam, uyku arasi yapiyor biz de anlamadik diyelimki isaret parmagini emecek diger parmaklarda acik oluyor yumruk yapmiyor o diger parmaklar goze giriyor :)
Bizim doktor da ısrara sap ı vermiyor alışır diyor günde max 6 damla kullanmıştık biogaia kullandık 3 şişe o yaradı bizeBizim doktor damlanın zararsız olduğunu söylemişti ki kendisi pimpiriklinin biri herşeye gerek Yok diyen bir tip. Çok aşırı gazı olduğunda biraz arttırabiliyorum ama alışmasını istemediğim için 5-6 ya kadar düşürdüm. 1 haftalıkken daha az mama içiyordu bir biberona 9-10 damla koyabiliyordum. Şimdi her biberona o kadar ekleyemem. Kesinlikle faydası oluyor. Mamayı hazırlayıp Damla’yı döktükten sonra çalkalayınca biberonda bile gaz köpükleri olmuyor fark edersin zaten.
Parmağını uyanınca gözlerini kurcalarkem sokuyor gözüne de ben korkuyorum jilet gibi keskin oluyor törpülesemde tırnakları , gözüne zarar verir diye yatarken eldiven takıyorum onu izleyip engellerken uyuyamıyorum yoksaValla sokuyor canim kac kez kanlandi gözü kiyamam, uyku arasi yapiyor biz de anlamadik diyelimki isaret parmagini emecek diger parmaklarda acik oluyor yumruk yapmiyor o diger parmaklar goze giriyor :)
Eldiven iyi fikir ama benimki eldiveni de yiyor:))Parmağını uyanınca gözlerini kurcalarkem sokuyor gözüne de ben korkuyorum jilet gibi keskin oluyor törpülesemde tırnakları , gözüne zarar verir diye yatarken eldiven takıyorum onu izleyip engellerken uyuyamıyorum yoksa
Örgü battaniyeye geçtik. Kendini açıyor arada ama tulumda cok sıcak olur diye düşünüyorum. Aradığını bulursan bizede yazKış geliyor artık uyku tulumu lazım nasıl bişey alsam bilemedim ya baka baka başım çatladı boyu posu da nasıl olur netten bakınca anlamıyor insan, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu işi
Mothercareden almistim 8 kiloya kadar giyiliyor 6 aylik.Icinde elyaf var.Yalniz biraz once baktim terlemis 22 derece oda.Kış geliyor artık uyku tulumu lazım nasıl bişey alsam bilemedim ya baka baka başım çatladı boyu posu da nasıl olur netten bakınca anlamıyor insan, siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu işi
Uykuyla karışık emdi2.5 saat araliksiz mi masallah cok sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?