- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Ben dr dr dolastim,hayatimda gitmedigim kadar cok dr a gittim.Bizde cok fazla mide gazi ve sanci vardi,kusuyordu.En son sap i gunde 4 kez 8 er damlaya cikardi dr.Gunde 4,5 kez kaka yapiyordu.En son gittigim dr Allah razi olsun Pinar ablamiz sabi kesti kaka gunde bir,iki gunde bire dustu.Once korktum,oglum cok fazla ikiniyordu.Birkac gun sonra ikinma gecti.Dedigin gibi aliskanlik yapmis olabilir.Gavistonu verdi sorunumuz gaz degil,mide asidiymis.Daha onceki 4 doktor bunu anlayamadi.Bizim doktor da ısrara sap ı vermiyor alışır diyor günde max 6 damla kullanmıştık biogaia kullandık 3 şişe o yaradı bize
Tehlikeli canim ya.Nasil yapacaksin ki simdi.Eldiven taksan kucuk motor becerileri nasil gelisecek.Ellerini aciyor mu,eline hafif bir sey verince destekle tutuyor mu?Valla sokuyor canim kac kez kanlandi gözü kiyamam, uyku arasi yapiyor biz de anlamadik diyelimki isaret parmagini emecek diger parmaklarda acik oluyor yumruk yapmiyor o diger parmaklar goze giriyor :)
Evet battaniye çorap oyuncak her şey ağızda:)) tuttuğunu atıyor agza
Emzik olmadıgı zaman oglum parmak emiyo bu ara gecen hastanede doktor muayene ederken parmak emiyodu de dedi herzaman yapar mı bende bazen emzik bazen parmagını da emer dedim dr sunu söyledi bişey emecekse eger bu emzik olsun emzigi kaldırır atarsın ama parmagı atamazsn parmagı inceltir agız yapısını bozar dedi benim kuzenimin kızı var 5yasında hala emer 2aylıkken baslamıstıBizde de durum farkli degil,uzun zamandir elini emiyordu ama bas parmaga 1 haftadir baskadi.emzik veriyordum yeni almisti,2 gun memeyi emmeyince onu da kestim.bu sefer parmaga dustu iyice..parmak daha dogal zararsiz gibi geliyor ama kardesim kucukken bas parmagini emen bir cocuktu,peltek oldu hala 29 harfin hepsi cikmaz.nedenlerden biri bu muydu diyorum hep,gerci su donemde damak yapisini etkilemez kendini rahatlatiyor cocuk birak emsin diyorum ama bir yandan da icim icimi yiyor..parmagini gozune sokmasi da cabasi:)
Canim kundak yapip uyutursam sikinti kalmiyor ama ona da cok sinirleniyor, evet oyuncak falan tutuyor uzanip aliyor biz ona dogru uzatinca, tirnaklari sık kesiyoruz bu yuzdenTehlikeli canim ya.Nasil yapacaksin ki simdi.Eldiven taksan kucuk motor becerileri nasil gelisecek.Ellerini aciyor mu,eline hafif bir sey verince destekle tutuyor mu?
İşte içi elyaf terletir diye almıyorum polarda terletebilir , oğlumda mothercare den aldığım poları çok kullanmıştım ama bu tosunum ona sığmadı hemde terler daha ince çift kat bişey arıyorumMothercareden almistim 8 kiloya kadar giyiliyor 6 aylik.Icinde elyaf var.Yalniz biraz once baktim terlemis 22 derece oda.
Bana almanyadan geldi canım impidimpi markası cift kat pamuk terletmiyoda cok kullanıslı güzel ürün internetten satışı varsa düşünebilirsin impidimpi schlafsack olarak gir bak bakalım bi canım yada burda o tarz bişey nerde bulabilirsin arastr bi bnceİşte içi elyaf terletir diye almıyorum polarda terletebilir , oğlumda mothercare den aldığım poları çok kullanmıştım ama bu tosunum ona sığmadı hemde terler daha ince çift kat bişey arıyorum
Canım bebiş rahat mı onun içinde? Dün böyle birşey gördüm carter's da alıp almamak arasında kaldım? Bizim kızın ayakları çok hareketli uykuda bile, daralırmı acaba? Bir de kollar başının iki yanında uyuyor örtemiyorum bunu giyince yine sadece pijamalı kalacak kollar, napsam bilemedimBana almanyadan geldi canım impidimpi markası cift kat pamuk terletmiyoda cok kullanıslı güzel ürün internetten satışı varsa düşünebilirsin impidimpi schlafsack olarak gir bak bakalım bi canım yada burda o tarz bişey nerde bulabilirsin arastr bi bnce
Tulum derken bende balon gibi olanlardan değil bildiğimi tulumun biraz kalıncasını arıyorum . Sanıyorum arkadaşın ki de benim istediğimdenCanım bebiş rahat mı onun içinde? Dün böyle birşey gördüm carter's da alıp almamak arasında kaldım? Bizim kızın ayakları çok hareketli uykuda bile, daralırmı acaba? Bir de kollar başının iki yanında uyuyor örtemiyorum bunu giyince yine sadece pijamalı kalacak kollar, napsam bilemedim
Canım bu maya meselesi konuşulmuştu ama sütüm fazla diye dikkatli okumamıştım, 1 haftadır azaldı gibi nasıl kullanılıyor? Yaş maya mı yoksa kuru mu? Ve günde ne kadar almam lazım, denemek istiyorum ben deH hml2829 canim mayayı deniyor musun faydası oldu mu? Siddetle tavsiye ediyorum bak 3. Ayda normalde kilo alımı azalır biliyorsun benim bebisim bu ay 1.500 gr almis. Demek ki gercekten artırıyor sutu çünkü bizim kilo alım sorunumuz vardı ilk ay sadece 600 gr almistik ikinci ay da 900 gr sonra mayaya başladık hemşire de cok sasırdı hatta
Bacakları rahatca hareket ettiriyo canım genis ya alt kısmı ben memnunum benimde öyle uyuyo üşümezki ama koldan sırtı kapalı ön kısmı kapalıCanım bebiş rahat mı onun içinde? Dün böyle birşey gördüm carter's da alıp almamak arasında kaldım? Bizim kızın ayakları çok hareketli uykuda bile, daralırmı acaba? Bir de kollar başının iki yanında uyuyor örtemiyorum bunu giyince yine sadece pijamalı kalacak kollar, napsam bilemedim
Nasıl yıkıyorsunuz ya fileye sığmıyorlarki zor oluyor çok , ben sık yıkayamıyorum
Biz file degil kaucuk aldik.Sevi bebenin kaucuguna bakabilirsin fileden daha pratik.
Carters da ayaksiz uyku tulumu gormustum 8 kilodan sonra ona bakayim diyordum.Sen de bak istersen.Canım bebiş rahat mı onun içinde? Dün böyle birşey gördüm carter's da alıp almamak arasında kaldım? Bizim kızın ayakları çok hareketli uykuda bile, daralırmı acaba? Bir de kollar başının iki yanında uyuyor örtemiyorum bunu giyince yine sadece pijamalı kalacak kollar, napsam bilemedim
Evt canimMinder gibi olan turden mi?
Kızım hıc uyumuyor hergun gece en erken 3 e kadar ayaktayız emzıroyorum acaba acmı dıyorum mama yapıyorum almıyor gaz sancılarımız azalmıstı ama bılemıorm neden boyle gunduzde 15 dakka uyuyor butun gun kucagımda acayıp yoruldum dogdugundan berı elını emerdı bazen ama bas parmagını kesfettı sureklı ınu emıyor doktor bırak emsın dedi emzık almıstı ama parmak emdıgınden berı bıraktı dedıgınız gıbı parmak emmek ıyı bısey degıl ah az da uyusa sız nasıl uyutuyorsunuzsuan raporluyum en fazla 2 ay daha rapor alsam ıse baslıycam boyle uyumazsa cok zor
Az veriyorsun gibi canım. Sadece mama ile besleniyorsa ( extra anne sütü almıyorsa) 3. Ve 4. Aylarda günde 4 veya 5 kere 180 ml (6 kaşık mama ile beraber 200 ml. ) formül mama içebilir. Bu da günde toplam 800-1000 ml yapıyor.Meraba kizlar. Mama veren anneler gunde kac kez ne kadar mama veriyorsunuz. 103 gunluk kizim var.. mama bitince agliyor ek yapmak zorunda kaliyorum. Midesi buyusun iatemiyorum. Ama sanki kilo alimuda bu ay yavasladi gibi geliyor ben az mi mama veriyorum acaba? Geceleri uyuyor 6 saatlik bi aclik suresi oluyor acaba o surede de beslenmeli mi? Gece genelde 120-150 arasi icerek uyuyor uyaninca da 120 ml veriyorum. Normalde gun icinde 90 ml veriyordum ama hemen acikiyor 2 saate ve acliktan kitliktan cikmis gibide iciyo ne yapacagimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?