2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilacı buldunuz mu? Doktorun bana önerip yazdığı kağıdı aynen yazmıştım, reçeteli değildi zaten. Eczacıya sorduğumda bana hiç çeşitleri var dememişti.

benim bebegimde mama ictigi donemde 120 cc rahat iciyor oncesinde beni emmediyse. bu ara 3 ay 2 gunluguz. bence fazla miktarda hazirla dene bakalim ne kadarini icecek

Canım ilacı buldunuz mu? Doktorun bana önerip yazdığı kağıdı aynen yazmıştım, reçeteli değildi zaten. Eczacıya sorduğumda bana hiç çeşitleri var dememişti.
Canim Tr ye gelmesi 15 gun suruyormus.Karbonatli su+Mikostatin yapiyorum.Emmesi duzeldi,beyazliklar daha gecmedi.Sut sagiyorum onu daha kolay aliyor.

Canim ergo baby geldi 2 gundur kullaniyoruz,takmasi zor degil yani pratikle hemen takiliyor.Sen neden zorlandin?Altina battaniye rulo yaptim.Sen desteksiz mi koymustun?Cok sevdi,hemen uyuyor,huzurlu.Su an kisa sureli kullaniyorum 4. aya kadar ama evde islerimi o ustumdeyken az biraz yapabiliyorum hem de kucagima cok alamiyorum diye vicdan yapmiyorum.

Canim ergo baby geldi 2 gundur kullaniyoruz,takmasi zor degil yani pratikle hemen takiliyor.Sen neden zorlandin?Altina battaniye rulo yaptim.Sen desteksiz mi koymustun?Cok sevdi,hemen uyuyor,huzurlu.Su an kisa sureli kullaniyorum 4. aya kadar ama evde islerimi o ustumdeyken az biraz yapabiliyorum hem de kucagima cok alamiyorum diye vicdan yapmiyorum.

Ben hala kanguruyu kullanmaya korkuyorum bacaklarını nasıl açsın o kadar yavrum siz nasıl başardınız takabilsem süper olck
Bu benimki

Eklentiler

• IMG_9398.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45

benim bebegimde mama ictigi donemde 120 cc rahat iciyor oncesinde beni emmediyse. bu ara 3 ay 2 gunluguz. bence fazla miktarda hazirla dene bakalim ne kadarini icecek
120 cc rahat icmeye basladi bebegim 2.5 saat sonra falan acikiyor bende 3 saat bari olsun diye ugrasiyorum ama belki 150 versem onu bile icecek. Yavas yavas arttirayim bari. Bide reflu varmis bende fazlasini kusuyor diye dusunuyordum ama dr bulgulara bakilirsa reflu dedi . Peki mama neler kullaniyosunuz. Biz aptamil kullandik gaz ve kabizlik yeniden basladi. Kusma icinde dr anti reflu onerdi o daha kotu kabiz yapti. Kussunda kabiz olmasin dedim simdi sma aldim onu deniycem

Bel kısmındaki sağ yandan takılıyor ama sırttaki klipsi kendim kapatamıyorum. Altına birşey koymadan desteksiz deniyordum, alırken satış sorumlusu bayanla taktık çıkardık altına birşey koy demedi o , benim de aklıma gelmedi hay allah. Evde zaten kucak seven bir çocuk değil tam ters şapşiğim. Geçen hafta biraz yürüyüş yapalım bebekle birlikte dedim, eşimin yardımıyla sırtı kapadık. dışarda çığlık kıyamet durmadı içinde , o ağlayınca ben de stres oldum kan ter içinde geri döndük . Altına birşeylerle mi denesem acaba. Ben de boşa aldım diye düşünüyordum artık.

ben dogdugundan beri aptamil kullaniyorum bizde cok sukur hic problem yaratmadi

Bir yeri mi acidi acaba?Poponun altina bak canim,bosta kaliyor mu.Bacaklari bebisi sirta alirsin yanlara acilir ya altini doldurunca tam oyle oluyor.Sirti kapatmak zor gercekten ustten degil alttan kapat bence.Simdi kullanamazsan da araliklarla dene.Kucak sevmeme olayina cok sasiriyorum ya.Evde gezmek istemiyor mu?

Ben hala kanguruyu kullanmaya korkuyorum bacaklarını nasıl açsın o kadar yavrum siz nasıl başardınız takabilsem süper olck
Bu benimki
Kucagina alinca popodan tutunca aciyor ya canim.Normalde yenidogan aparatiyla takiliyor 4. aya kadar ama bir ay icin para vermeyeyim battaniye ile idare ederim dedim.

Altına birşey koyup deneyeyim bakalım umarım zamanla sever.
Kucakta dolaştırınca ilgileniyor etrafla, meraklı herşeye ama illa gezdir demiyor, ana kucağına bırakınca pozisyonu tüm salonu ve mutfağı görebileceği şekilde, sanırım bu yüzden. Oturduğu yerden herşeye hakim :) Kendi odasını dönence ziyaretleri ve bazen alt değiştirme masası dışında çok kullanmadık. oranın dekorasyonları farklı geliyor sanırım herşeye uzun uzun bakıyor, yine de kucak isteyen bir bebek değil şimdilik.

Hastanede humana kullandı hazır kullan at biberonlu olanlardan 1 hafta . Evde ilk Aptamil kullandık gaz sorunu oldu, humana yı denedik memnunduk ama Aptamil aslında daha iyidir gazın acaba aptamille alakası yok muydu diye düşündük elimizde de baştan bolca aldığımız açılmamış Aptamiller vardı. Ama yok Aptamille yine sorun yaşadık, ebemiz de Aptamille ilgili bu sorunu çok duyuyorum diyince onun önerdiği Baby love diye başka bir mamaya geçtik. Diğerlerine göre çok ucuz olması başta düşündürdü ama çok ilginç bebeğin en sevdiği ve sorun yaşamadığı mama bu oldu.Resmen çok başarılı Alman malı ve Türkiye de maalesef satışı yok. Aptamil in bir kutusu (800 gr.) 20 Euro civarıyken şimdi kullandığım (500gr,) 3,50 .

Gercekten fiyat olarak uygubmuş. Aslinda aptamilde bu sikayeti yasayan cok varmis. İki arkadasim smadan memnun o yyzden bende deniycem hayirlisi :) peki kac saatte kac cc veriyosun. Mesela bu aksam 17.30 da 120 cc icti saat 20.00 gibi gene 120 icti cok cabuk acikiyo sanki

Canım ben şimdiye dek hep bebek istediğinde ve ne kadar içmek istiyorsa verdim, saatli değildi hiç. Ama yaklaşık 3 saatte bir beslenmek istiyor şuan, (küçükken daha sıktı) tek istisna gece uykusu.saat 23-24 gibi gece uykusuna geçiyor sabah 5-6 gibi mama için mızırdanıyor en uzun aramız gece Yani. Onun dışında yaklaşık 3 saatte bir öğün.

Canım ben şimdiye dek hep bebek istediğinde ve ne kadar içmek istiyorsa verdim, saatli değildi hiç. Ama yaklaşık 3 saatte bir beslenmek istiyor şuan, (küçükken daha sıktı) tek istisna gece uykusu.saat 23-24 gibi gece uykusuna geçiyor sabah 5-6 gibi mama için mızırdanıyor en uzun aramız gece Yani. Onun dışında yaklaşık 3 saatte bir öğün.

Bizdede hastanade ilk aptamil verdiler kullan at biberonlu.. kızım hiç uyumuyordu o günler..eve gecince eşim ne kadar çeşit mama varsa almış.. hangisini severse kullanalım diye..ebemiz aptamil ve hipp önerdi.. en pahalısınsan en ucuzuna kadar bütün mamalardan denedik özellikle hipp bio combiotik herkes övdü.. aldık aman yarabbim çocuk ağlamaktan deliye döndü..gaz, karın ağrısı, büyük çişini yapamama sorunu yaşadık..ilk ay sonunda 3,5 € bebivita yı beğendi.. şimdiye kadar Sorun yaşamadık.. zaten ilk günler kadar çok kullanmıyoruz.. anne sütü ağırlıklı besleniyor..mama ve bez işi tamamen bebişin sevmesiyle alakalı.. deneye deneye buluyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…