Canım sabah 1 yemek kaşığı aksam 2 yemek kaşığı kuru maya birazcik pekmeze cay tabağında karıştırıp kasikla yiyorum ustune de 2 bardak su iciyorum İnsallah sende de ise yararCanım bu maya meselesi konuşulmuştu ama sütüm fazla diye dikkatli okumamıştım, 1 haftadır azaldı gibi nasıl kullanılıyor? Yaş maya mı yoksa kuru mu? Ve günde ne kadar almam lazım, denemek istiyorum ben de
Aferinnnnn kızz tebrik ederim tek başına kullanabilmişin..biz eşimle becerememiştik..bizimkisinde alt desteği minder gibi oturağıda vardı.. belkide biz ilk aldığımızda daha 30 -40 günlük falandı çok küçük olduğu için panikleyip yapamadık.. şimdi olsa bi nebze daha farklı olur.. ele avuca geliyorlar.. büyüdüler sıpalar..sonuçta biz iade ettik..güle güle kullanın tatlım.. anne-oğluş iyi gezmeler size..Canim ergo baby geldi 2 gundur kullaniyoruz,takmasi zor degil yani pratikle hemen takiliyor.Sen neden zorlandin?Altina battaniye rulo yaptim.Sen desteksiz mi koymustun?Cok sevdi,hemen uyuyor,huzurlu.Su an kisa sureli kullaniyorum 4. aya kadar ama evde islerimi o ustumdeyken az biraz yapabiliyorum hem de kucagima cok alamiyorum diye vicdan yapmiyorum.
Canım bence olması gereken bu zaten , rahat olup beslenmeyi bebeğe bırakmakCumadan beri güya beslenmemiz saatli olsun düzene girsin diye uğraşırken hazır düzenimizide bozduk.. güya drum 4 saate bir emzir dedi.. normalde 2,5-3 saat arasında acıkan çocuk.. emmeyi azalttı.. sütümü sağıyorum, bazen 2 saatte, bazen 4 hatta 5 saatte bir içmeye başladı sütümü .. 120 den aşağı içmeyen çocuk 60-70-90cc içmeye başladı..pes ettimmmm..resmen gerildimmmm yawww ne zaman açıkırsa o zaman vercem.. saatlik iş bize göre değilmiş... amann benim çocukta düzensiz oluversin.. istediğim gibi olsun derken hem ona hem kendime işkence ediyorum..
Günaydın canım şimdiden gecmiş olsunGunaydinlar. Biz sunnet olmaya gidiyoruz bugün. Burada yaptiran var miydi hatırlayamadım.ama kolay atlatırız inşallah
Zorlama canım.Acıkınca ver çocuğun acıkma düzenini anlarsın sonra 10 dakika aça aça istediğin saatlee getirirsin.Cumadan beri güya beslenmemiz saatli olsun düzene girsin diye uğraşırken hazır düzenimizide bozduk.. güya drum 4 saate bir emzir dedi.. normalde 2,5-3 saat arasında acıkan çocuk.. emmeyi azalttı.. sütümü sağıyorum, bazen 2 saatte, bazen 4 hatta 5 saatte bir içmeye başladı sütümü .. 120 den aşağı içmeyen çocuk 60-70-90cc içmeye başladı..pes ettimmmm..resmen gerildimmmm yawww ne zaman açıkırsa o zaman vercem.. saatlik iş bize göre değilmiş... amann benim çocukta düzensiz oluversin.. istediğim gibi olsun derken hem ona hem kendime işkence ediyorum..
simdiden cok gecmis olsunGunaydinlar. Biz sunnet olmaya gidiyoruz bugün. Burada yaptiran var miydi hatırlayamadım.ama kolay atlatırız inşallah
bende sezeryan oldum ama hic yasamadim oyle birsey ilk defa da senden duydum. herhangi bir sorun yaratiyormuymus peki.Ya kızlar Doğumdan sonra sırtımın alt kısmında tatlı bi kaşıntı oldu ama cildimde herhangi bir pürüz yok hani egzama flan desem, sonra bi ara geçti ama 10 gündür üst bölgesi tatlı kaşınıyor araştırdım anesteziden kaynaklanıyor olabilirmiş sezaryenden sonra yaşayanlar varmış. Siz de olan var mı hiç?
Canım küçük diye kullanamamışsın şimdi olsa kullanırdın.Sağol canım.Aferinnnnn kızz tebrik ederim tek başına kullanabilmişin..biz eşimle becerememiştik..bizimkisinde alt desteği minder gibi oturağıda vardı.. belkide biz ilk aldığımızda daha 30 -40 günlük falandı çok küçük olduğu için panikleyip yapamadık.. şimdi olsa bi nebze daha farklı olur.. ele avuca geliyorlar.. büyüdüler sıpalar..sonuçta biz iade ettik..güle güle kullanın tatlım.. anne-oğluş iyi gezmeler size..
Biz olduk canım ilk iki gün zor gerisi çok kolay. Hayırlı olsun şimdidenGunaydinlar. Biz sunnet olmaya gidiyoruz bugün. Burada yaptiran var miydi hatırlayamadım.ama kolay atlatırız inşallah
Normal doğum yaptım ama anestezi verildi. Bende de hep var ara ara o kasıntı nemlendirici krem sürünce geçiyorYa kızlar Doğumdan sonra sırtımın alt kısmında tatlı bi kaşıntı oldu ama cildimde herhangi bir pürüz yok hani egzama flan desem, sonra bi ara geçti ama 10 gündür üst bölgesi tatlı kaşınıyor araştırdım anesteziden kaynaklanıyor olabilirmiş sezaryenden sonra yaşayanlar varmış. Siz de olan var mı hiç?
Kremlerle geçiyor sanırım bi dr gitcmbende sezeryan oldum ama hic yasamadim oyle birsey ilk defa da senden duydum. herhangi bir sorun yaratiyormuymus peki.
Ya kızlar Doğumdan sonra sırtımın alt kısmında tatlı bi kaşıntı oldu ama cildimde herhangi bir pürüz yok hani egzama flan desem, sonra bi ara geçti ama 10 gündür üst bölgesi tatlı kaşınıyor araştırdım anesteziden kaynaklanıyor olabilirmiş sezaryenden sonra yaşayanlar varmış. Siz de olan var mı hiç?
Geçmiş olsun canım. Bende hiç kabarma kızarma yok sadece kaşıntı gitcm bakalımBen gül hastaligi geciriyorum şuan kabardi kizardi vucudum
Bide kasik mantari olmuşum. Cildiyeye git istersen
Uyusturma işlemi nasıl oluyor canım biraz anlatabilirmisinBiz olduk canım ilk iki gün zor gerisi çok kolay. Hayırlı olsun şimdiden
Keşke öyle bişi olsa :)Biz bebek arabasını eve soktuk mecburen.Dısarıdan eve girerken deterjanlı bezlerle tekerlekleri siliyorum ne kadar temiz oluyor bilmiyorum ama mecbur kaldık.Mutfakta ben bişiler yaparken beni izleyerek oyalanabiliyor,yüksek olduğu için sıkılmıyor sanırım.Kızlar ana kucagına benzeyen salıncak var mı.? Kızım ana kucagında uyumayı seviyor ama artık oraya zor sıgıyor
Odadan odaya gezdirilen ana kucagı turune benzeyen bi salıncak varmıdır ?
Daha once de yazmıştım salıncak arıyorum diye , bebegim sallanarak uyumuyor ama en azından mutfaga giderken yanıma koyabilecek bi salıncak gerek,rahat olsun ,bana da kolay olsun taşıması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?