2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Uyusturma işlemi nasıl oluyor canım biraz anlatabilirmisin
Igne ile üç yere lokal anestezi verdiler canım oğlum uyanikti asi kadar ağladı sonra yirmi dakika falan bekledik. Biz yanında iken de sünneti oldu o da on dakika falan sürdü

Canım kesildikten sonra pipi baya Bi küçük kalıyor öyle görünüyor artık yani :) ben kumaş bez kullanıyorum o yüzden daha sık değiştirdim. Yara tam olarak bir ay sonra falan sisi yok oluyor ama dikişler bir hafta içinde eriyor. Igne olan yerlere morluk indi bizim on günde de onlar geçti. Ama bezden değil şişme iyileşme aşaması olduğu için. Bir de bizim kesilen yer hala biraz daha sis gibi ama sis değil yani deri tam gerilmiyor. Hayırlı uğurlu olsun annesi Rabbim damat olmayı da nasip etsin

Park yatagımız sag sol sallanıyor cnm ama hoşuna gitmiyor, ana kucagı gibi ileri geri sallanan birşey olsa daha cok hosuna gidck..off nerden bulucam ben boyle tarz birsey ya...
senin dedigine de bi goz atarım şimdi
Ben burada bir arkadaşın tavsiyesi ile e bebekten baby me ana kucağı aldım hem sabit oluyor hem öne arkaya sallanır. Sandalye falan da oluyor ben her yere onu götürüyorum yemek ütü falan yaparken

2 kademe derken ? Uzuyor mu boyu kademe kademe
Hani şu 3 fonksiyonlu dedikleri ana kucagından mı bahsedyrsn cnm
evet onlardan.uzama gibi degil de 1 kademede besik pozisyonu ilk 2 ay kullandik simdi 2. kademedeyiz yari yatar pozisyon 1 aya kadar bunu kullanamam ayaklar degecek 3. kademede sandalye gibi kullaniyorsun daha dik bu yuzden ayaklarin sigmamasi gibi bir problem yok.hemde kemeri de var hareketlenince bebegi baglamak icin. ayaklari hem sabitleniyor hem sallaniyor. sallama sekli ileri geri. ayrica titresim ozelligi de var

cnm ben tiny love ana kucagi kullaniyorum su an 2. kademede kullaniyorum yavastan kucuk gelmeye basladi ama 3 kademe sandalye gibi 18 kg kadar tasiyor. bi bakabilirsin hem ileri geri sallaniyor hemde donencesi var kizim onu cok seviyor

1.Yarı Yatar&Sallanır Pozisyon 2.Oturur&Sallanır Pozisyon 3.180° Uyku Pozisyonu
Bu tip ana kucagından mı bahsedyrsn cnm

Bebegin kac aylık, kac cm? Ben bu ürünün ölculerini bulamadım ya , kitapcık fln varsa orda yazıyorsa bana soylrmsn cnm

Hani şu 6
Ben burada bir arkadaşın tavsiyesi ile e bebekten baby me ana kucağı aldım hem sabit oluyor hem öne arkaya sallanır. Sandalye falan da oluyor ben her yere onu götürüyorum yemek ütü falan yaparken
6 fonksynlu olan tip mi cnm.. senin bebiş kac aylık, kac cm, bbu ürünün olculerini bilyrsn yazar mısın ?

Biz ilk çocuk dr gittiğimizde anne babayı bilgilendirme amaçlı bir sürü brışür verdiler.. bu broşürlerdn 1 taneside anne sütüyle ilgiliydi.. sağım yapan anne oda sıcaklığı ca.21 dereceye kadar 6-8 saat bekleyebilir yazıyor.. oda sıcaklığında bekleyen anne süütünün ısıl işleme gerek yok ama ısıltılmak şsteniyorsada bu tencere , mikrodalga vb şeylerde olmamalı sıcak suda bekleterek ısıl işlem yapılanilir. Ayrıca ısıl işlem görmüş anne sütünü tekrar ısıtıp bebeğe verilmesi sakıncalıdır.. şeklinde bilgi var canım.. ben sağım yaptığım zaman oda sıcaklığında en fazla 3 saat bekliyor ki zaten bu sürede kızım sütü içmiş oluyor..

Bebegin kac aylık, kac cm? Ben bu ürünün ölculerini bulamadım ya , kitapcık fln varsa orda yazıyorsa bana soylrmsn cnm
3 . ay 3 gunluguz 2. ay kontrolunde 57 cm di su an 60 i gecmistir baya uzadi. kitapcigi vardida kutuyla attik pek bisi yazmiyor diye .resmini atayim olmadi

Sagol canim bende özledim sizleri. Esim yurtdisina egitime gitti bende esimin memleketine gittim mevlut yaptik halalariyla vakit gecirdik gelirkende hepsini aglattik geldik. Yalniz hayatimiza dönduk geri :-/

Hosgeldin canim...bizde yeni asidan geldik,agladi kuzum nasil uyutmaya calisiyorum simdi..biz rotayi da bu ay vurduruyoruz bir de o var insallah atessiz ishalsiz atlatiriz.

Canım kanguruyu aparatıylanı kullanıyorsun bızımkı daha 5.500 gram ve 61 cm oldu ben aparatla kullanıyorum ama aparatla ellerını baglanıyorum sadece oturtma amaclı kullanıorum

canım ben de sutumu sagarsam dolaba koyuyorum cıkarınca dedugın gıbı sıcak suda ılıtıyorum zaten evdeyken sagmıyorum bıyere gıtceksem annem ya da esim ısıtıyor benımkı mamayı yemedıgı ıcın mamayı en fazla bır saat bekletıorm ıccekse ılıtıyorum yoksa dokuyorum korkuyorum mamaya bısey olur dıye zaten Mamayı hep dokuyoruz eskıden yerdı ama smdı yemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…