- 26 Ekim 2016
- 190
- 182
- 23
- 37
Canım kanguruyu aparatıylanı kullanıyorsun bızımkı daha 5.500 gram ve 61 cm oldu ben aparatla kullanıyorum ama aparatla ellerını baglanıyorum sadece oturtma amaclı kullanıorum
Dönüş buruk oluyo herzaman Allah saglıkta kavustursun tekrar inşallah hosgeldin evine tekrar aramıza :))Sagol canim bende özledim sizleri. Esim yurtdisina egitime gitti bende esimin memleketine gittim mevlut yaptik halalariyla vakit gecirdik gelirkende hepsini aglattik geldik. Yalniz hayatimiza dönduk geri :-/
evet dedigim gibi su an 2. yari egik pozisyondayiz. hala sigiyoruz. mavi ve kirmizi renkleri var galiba 450 tl civariydi e bebekteProblemsiz sıgıyor yani bebegin,rahat...?
ayy kiyamam kizimda cok agladi tum gun agladi uyuyunca iyi uyaninca agliyo .Hosgeldin canim...bizde yeni asidan geldik,agladi kuzum nasil uyutmaya calisiyorum simdi..biz rotayi da bu ay vurduruyoruz bir de o var insallah atessiz ishalsiz atlatiriz.
Esin geldi mi bu arada
aparatsiz kullandim evde takinca sıkılmıstı disarda kesif yapti bi saga bi sola hic aglamadi. Biz bugun 5.800 64 cm ciktik saglik ocaginda. Ben disarda kullanmadim ilk defa tek gidecegim icin mecburiyetten kullandim elimle alttan destekledim hep ayaklarini salmadim yani ben tuttum.Canım kanguruyu aparatıylanı kullanıyorsun bızımkı daha 5.500 gram ve 61 cm oldu ben aparatla kullanıyorum ama aparatla ellerını baglanıyorum sadece oturtma amaclı kullanıorum
Evet o canım. Biraz sonra ölçüp yazarım ama benim oğlan 61 cm di ayın beşinde ve hala tam kullanılıyorHani şu 6
6 fonksynlu olan tip mi cnm.. senin bebiş kac aylık, kac cm, bbu ürünün olculerini bilyrsn yazar mısın ?
Çıkarma dedi canım doktor bize kendi çişi ile Birgün sonra düşer dedi öyle olduMerhaba oğlunu sunnet ettiren tecrübeli annelere sorum var sünnet sargisi yapıştı çekince kanıyor en kolay nasıl cikarabiliriz?
evet dedigim gibi su an 2. yari egik pozisyondayiz. hala sigiyoruz. mavi ve kirmizi renkleri var galiba 450 tl civariydi e bebekte
Evet o canım. Biraz sonra ölçüp yazarım ama benim oğlan 61 cm di ayın beşinde ve hala tam kullanılıyor
Hoşgeldin canım:) İnci kalabalığı sevdi mi :)Sagol canim bende özledim sizleri. Esim yurtdisina egitime gitti bende esimin memleketine gittim mevlut yaptik halalariyla vakit gecirdik gelirkende hepsini aglattik geldik. Yalniz hayatimiza dönduk geri :-/
Icten içe 77 cm genişlik 35 cm canım. Valla benim en doğru aldığım ürünlerden biri doğdu doğalı üzerinde sayılır geceler hariç. Hala da çok ise yarıyor kendi sallamayı da öğrendi benim paşaBizde 62-63 cm civarındayz
Ölçulerini alınca yaz cnm
ayy kiyamam kizimda cok agladi tum gun agladi uyuyunca iyi uyaninca agliyo .
hosbulduk evet esim geldi bizi aldi donduk evimize
aparatsiz kullandim evde takinca sıkılmıstı disarda kesif yapti bi saga bi sola hic aglamadi. Biz bugun 5.800 64 cm ciktik saglik ocaginda. Ben disarda kullanmadim ilk defa tek gidecegim icin mecburiyetten kullandim elimle alttan destekledim hep ayaklarini salmadim yani ben tuttum.
Hoşgeldiniz alpi :) bizim bidikta elimizi uzatsak kafayi uzatiyor. Dün annem yeleğini duzeltmek istedi hemen kalkışa geçti. Artik daha guzel guluyor sesler cikariyor. Sinirleniyor bile, mamasini gec verince soylenmekten zor bitiriyo mamayi artik yuzune bakmazsam iciyorSelam güzel anneler ben geldim..
Uzun bir tatilin ardindan evindeyim. Bugun 4aylik olduk asimizi yaptirdik cok agladi eve geldim uzun sure yine agladi bacak zor yahu agizdan niye degil bu asilar
Hepiniz iyisinizdir insallah ara ara okudum msjlarinizi ama son sayfalari hic okumadim .. Merak ediyorum bebisleriniz nasil hareketlendiler mi ben elinden tutunca kalkip oturuyor elini tutmaya korkuyorum artik :))
Ben bugün evde kullandım.Arkadaki kemerleri takabildim,bebişin ağzına emzik verip işlerimi yaptım.Alttan destekle egilip bulaşı makinesini bile toparladım :)Sesi çıkmıyor,kucakta olmayı seviyor.ayy kiyamam kizimda cok agladi tum gun agladi uyuyunca iyi uyaninca agliyo .
hosbulduk evet esim geldi bizi aldi donduk evimize
aparatsiz kullandim evde takinca sıkılmıstı disarda kesif yapti bi saga bi sola hic aglamadi. Biz bugun 5.800 64 cm ciktik saglik ocaginda. Ben disarda kullanmadim ilk defa tek gidecegim icin mecburiyetten kullandim elimle alttan destekledim hep ayaklarini salmadim yani ben tuttum.
Evt cnm anladım,tsk ederm yardmcı oldugn için bir iki haftaya kdr duşunmem lazm, karar veremiyrm ,ana kucagı gibi kucuk gelio gozume netten bakınca...uzun kullanamicsm die korkyrm e parası da az degil..
Hoşbuldum canim.. Sevdi sipa agla dedim kimsenin kucagina gitme dedim o kadarda tembihledim hic dinlemedi beniHoşgeldin canım:) İnci kalabalığı sevdi mi :)
Ay zor is ben 2 dk uzaklasinca özlüyorum. Hep kucaktan kucaga gezdi altini bile degismedim iyiki emiyorda bana geliyor sira dedimGozunaydinAl_pi bizimki de hoplamaya basladi donecegim yapamiyorim diye ayarlamaya calisiyor.
Bizimki de halsizlesti iyice az bir sey emdi birakti bu aralar zaten az emiyordu daha fena olmasa bari
Bende hep evde denedim kanguruyu bir de disarda deneyeyim durmaz diye cikmadim hic
Hosbuldum canim. Valla evden cikarken 3bucuk ayliktik 4.olduk balkona ciktim camasir asmaya oda odada beni gordu uzaktan guldu sasirdim önce görmuyordu o mesafeyi. Simdi uyaninca saklaniyorum emzigi gorunmeden agzina veriyorumHoşgeldiniz alpi :) bizim bidikta elimizi uzatsak kafayi uzatiyor. Dün annem yeleğini duzeltmek istedi hemen kalkışa geçti. Artik daha guzel guluyor sesler cikariyor. Sinirleniyor bile, mamasini gec verince soylenmekten zor bitiriyo mamayi artik yuzune bakmazsam iciyor
Kuzum mamayla aranız nasıl? Seninki de benim ki gb ince uzun. Tekrar kontrole gittiniz mi? Ebeniz ne dedi? Doktor ne diyor boy kilo için?Hoşbuldum canim.. Sevdi sipa agla dedim kimsenin kucagina gitme dedim o kadarda tembihledim hic dinlemedi beniBirtek uykusuz kaldi ses olunca uyuyamadi onun disinda cok guzel gecti kisliklarimizi aldik döndük. Yaz başı yine gideyimde yazl8klarida alsinlar
Ay zor is ben 2 dk uzaklasinca özlüyorum. Hep kucaktan kucaga gezdi altini bile degismedim iyiki emiyorda bana geliyor sira dedimBugun hep uyudu atesi yok olcmedim ama anlardim halinden simdi bi ölceyim ne olur ne olmaz.
Hosbuldum canim. Valla evden cikarken 3bucuk ayliktik 4.olduk balkona ciktim camasir asmaya oda odada beni gordu uzaktan guldu sasirdim önce görmuyordu o mesafeyi. Simdi uyaninca saklaniyorum emzigi gorunmeden agzina veriyorum
Cok hareketli bir bebek zaten 8 aylikken yurumezse iyi . Bizimkide kahkaha atiyor artik o guldukce ben eriyorum. Eline bisi vermeye calisinca elimi tutuyor yuzumu tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?