2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba oğlunu sunnet ettiren tecrübeli annelere sorum var sünnet sargisi yapıştı çekince kanıyor en kolay nasıl cikarabiliriz?

Canım kanguruyu aparatıylanı kullanıyorsun bızımkı daha 5.500 gram ve 61 cm oldu ben aparatla kullanıyorum ama aparatla ellerını baglanıyorum sadece oturtma amaclı kullanıorum

Benim kizim durmuyor gerci hep evde denedim ama simdi de kardesimin yanina geldik yanimda.getirmemisim.ne yenidogan aparatiyla duruyor ne de aparatsiz diarda taksam belki ilgisini ceker,bizimki illa one bakacak

Sagol canim bende özledim sizleri. Esim yurtdisina egitime gitti bende esimin memleketine gittim mevlut yaptik halalariyla vakit gecirdik gelirkende hepsini aglattik geldik. Yalniz hayatimiza dönduk geri :-/
Dönüş buruk oluyo herzaman Allah saglıkta kavustursun tekrar inşallah hosgeldin evine tekrar aramıza :))

Kızlar günde bir defa mamaya başladık üzüldüm ama çalışıyorum süt yetişmiyor malesef depoladiklarimi bitirdi arada depo yapamadım sürekli emiyor sagdigimi da paketlere ilave icirildi hep ben yokken, saat 2.5 da evde oluyorum üç defa besleniyor o saate kadar toplamda 200 cc rahat içiyor hergün o kadar koyamıyorum yerine 80 100 cc birakabiliyorum 100 de mama veriliyor artık, ise dönecekarkadaşlara tavsiyem bol bol depo yapsınlar ben 120 140 cclik 10 paketten fazla depo yapmıştım bir ay idare edebildim, günden güne daha fazla tüketmeye başlıyorlar hesaba katamadigim bu oldu

Hosgeldin canim...bizde yeni asidan geldik,agladi kuzum nasil uyutmaya calisiyorum simdi..biz rotayi da bu ay vurduruyoruz bir de o var insallah atessiz ishalsiz atlatiriz.
ayy kiyamam kizimda cok agladi tum gun agladi uyuyunca iyi uyaninca agliyo .
hosbulduk evet esim geldi bizi aldi donduk evimize

Esin geldi mi bu arada

Canım kanguruyu aparatıylanı kullanıyorsun bızımkı daha 5.500 gram ve 61 cm oldu ben aparatla kullanıyorum ama aparatla ellerını baglanıyorum sadece oturtma amaclı kullanıorum
aparatsiz kullandim evde takinca sıkılmıstı disarda kesif yapti bi saga bi sola hic aglamadi. Biz bugun 5.800 64 cm ciktik saglik ocaginda. Ben disarda kullanmadim ilk defa tek gidecegim icin mecburiyetten kullandim elimle alttan destekledim hep ayaklarini salmadim yani ben tuttum.

Hani şu 6

6 fonksynlu olan tip mi cnm.. senin bebiş kac aylık, kac cm, bbu ürünün olculerini bilyrsn yazar mısın ?
Evet o canım. Biraz sonra ölçüp yazarım ama benim oğlan 61 cm di ayın beşinde ve hala tam kullanılıyor

evet dedigim gibi su an 2. yari egik pozisyondayiz. hala sigiyoruz. mavi ve kirmizi renkleri var galiba 450 tl civariydi e bebekte

Evt cnm anladım,tsk ederm yardmcı oldugn için bir iki haftaya kdr duşunmem lazm, karar veremiyrm ,ana kucagı gibi kucuk gelio gozume netten bakınca...uzun kullanamicsm die korkyrm e parası da az degil..

Sagol canim bende özledim sizleri. Esim yurtdisina egitime gitti bende esimin memleketine gittim mevlut yaptik halalariyla vakit gecirdik gelirkende hepsini aglattik geldik. Yalniz hayatimiza dönduk geri :-/
Hoşgeldin canım:) İnci kalabalığı sevdi mi :)

Bizde 62-63 cm civarındayz
Ölçulerini alınca yaz cnm
Icten içe 77 cm genişlik 35 cm canım. Valla benim en doğru aldığım ürünlerden biri doğdu doğalı üzerinde sayılır geceler hariç. Hala da çok ise yarıyor kendi sallamayı da öğrendi benim paşa

Gozunaydin Al_pi bizimki de hoplamaya basladi donecegim yapamiyorim diye ayarlamaya calisiyor.

Bizimki de halsizlesti iyice az bir sey emdi birakti bu aralar zaten az emiyordu daha fena olmasa bari

Bende hep evde denedim kanguruyu bir de disarda deneyeyim durmaz diye cikmadim hic

Hoşgeldiniz alpi :) bizim bidikta elimizi uzatsak kafayi uzatiyor. Dün annem yeleğini duzeltmek istedi hemen kalkışa geçti. Artik daha guzel guluyor sesler cikariyor. Sinirleniyor bile, mamasini gec verince soylenmekten zor bitiriyo mamayi artik yuzune bakmazsam iciyor

Ben bugün evde kullandım.Arkadaki kemerleri takabildim,bebişin ağzına emzik verip işlerimi yaptım.Alttan destekle egilip bulaşı makinesini bile toparladım :)Sesi çıkmıyor,kucakta olmayı seviyor.

Evt cnm anladım,tsk ederm yardmcı oldugn için bir iki haftaya kdr duşunmem lazm, karar veremiyrm ,ana kucagı gibi kucuk gelio gozume netten bakınca...uzun kullanamicsm die korkyrm e parası da az degil..

Bende var tiny love su an evde degilim annemlere de getiremedim hamagini getirince ama sallanmasindan memnun degildim ben.ama icinde yatiyordu oturuyordu son zamanlarda oyalaniyordu baya donence gibi bir seyi var tepesinde muzik caliyor iki oyuncak var isik yaniyor bir de baslikta muzik calarken..titresimini hic sevmedi ama dedigim gibi son zamanlarda oyalaniyordu yani 2,5 3 aylikken simdi 4 aylik olurduk ne yapar bilmiyorum sigar mi bilemedim

Hoşgeldin canım:) İnci kalabalığı sevdi mi :)
Hoşbuldum canim.. Sevdi sipa agla dedim kimsenin kucagina gitme dedim o kadarda tembihledim hic dinlemedi beni Birtek uykusuz kaldi ses olunca uyuyamadi onun disinda cok guzel gecti kisliklarimizi aldik döndük. Yaz başı yine gideyimde yazl8klarida alsinlar
Ay zor is ben 2 dk uzaklasinca özlüyorum. Hep kucaktan kucaga gezdi altini bile degismedim iyiki emiyorda bana geliyor sira dedim Bugun hep uyudu atesi yok olcmedim ama anlardim halinden simdi bi ölceyim ne olur ne olmaz.
Hosbuldum canim. Valla evden cikarken 3bucuk ayliktik 4.olduk balkona ciktim camasir asmaya oda odada beni gordu uzaktan guldu sasirdim önce görmuyordu o mesafeyi. Simdi uyaninca saklaniyorum emzigi gorunmeden agzina veriyorum
Cok hareketli bir bebek zaten 8 aylikken yurumezse iyi . Bizimkide kahkaha atiyor artik o guldukce ben eriyorum. Eline bisi vermeye calisinca elimi tutuyor yuzumu tutuyor

Kuzum mamayla aranız nasıl? Seninki de benim ki gb ince uzun. Tekrar kontrole gittiniz mi? Ebeniz ne dedi? Doktor ne diyor boy kilo için?

Kizlar hafta sonu üç gelecek. Bu süreçte desteklerinizi bekliyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…