Bende var tiny love su an evde degilim annemlere de getiremedim hamagini getirince ama sallanmasindan memnun degildim ben.ama icinde yatiyordu oturuyordu son zamanlarda oyalaniyordu baya donence gibi bir seyi var tepesinde muzik caliyor iki oyuncak var isik yaniyor bir de baslikta muzik calarken..titresimini hic sevmedi ama dedigim gibi son zamanlarda oyalaniyordu yani 2,5 3 aylikken simdi 4 aylik olurduk ne yapar bilmiyorum sigar mi bilemedim
Tiny love a baktın mı canım? O ileri geri sallanıyorPark yatagımız sag sol sallanıyor cnm ama hoşuna gitmiyor, ana kucagı gibi ileri geri sallanan birşey olsa daha cok hosuna gidck..off nerden bulucam ben boyle tarz birsey ya...
senin dedigine de bi goz atarım şimdi
Eee benimki tatilde olmadığı zaman hep bende.Çok titiz kadın evde ne var ne yok kokluyor :)Çok karışıyor her şeye ama yardımcı da oluyor.Yemekleri yapıyor,çocukla konuşuyor,oyun oynuyor,kucağına alıyor.Oğlum onu seviyor o da oğlumu seviyor.Napacaksın hehe diyeceksin,bazı şeyleri görmeyip,duymayacaksın :)Kizlar hafta sonu kv gelecek. Desteklerinizi bekliyorum:)))
Kilo alimi cok az istahi acilsin diye doktor immun diye bir vitamin yazdi bizede zaten 6.ayda basliycaz demisti simdi erken verdi ama bizimkininde bıngıldagı zaten kapaliya yakin dogdu dokyor sorun yok diyor ama aldim vitamini bugun onunda ustunde 4-10 Yasa uygundur diyor ama eczacida kullanabilirsim dediD vıtamını olarak ne kullanıyorsunuz bız 15 gublukken dogdugu hastanedeki doktor önerısıyle multı tabs kullandık ama 1 aylıkken baska doktor gereksız vıtamın kucucuk bebege dedı en katkısız well care ya da ocean mıs wellcare kullandım smdımı doktorumuzda multıtabs kullanalım dedı ancak fazla d vıtamını bıngıldagı erken kapatırmış kı oyle de olmus bazılarında bılemedım bızımkının bıngıldagı kapanmadı ama cok da acık degıl well care mı alsam yenıden
Benim ogluma doktor 1bucuk yasindayken sunnet olmasi lazim yapisiklik var demisti bikac doktor daha ayni seyi soyleyince sunnet ettirmistikKizlar bugün arkadaşımdaydım oğlu var cok ağlayinca benim oğlan. pipisinde yapışıklık olabilir hic dr öyle bir sey dedi mi dedi.sunnet olursa rahatlar dedi.bu konuda pek bilgim yok.var mi bu konuda bilgisi olan ya da sünnet ettireen
Çok durmaz inşallah diyorum. Ben eşim ve bakicimiz kızıma yetiyoruz diye düşünüyorum ama babaannem gelecekmiş dedim kızın bir çığlık atışı vardi:)))) kıskandım haaaEee benimki tatilde olmadığı zaman hep bende.Çok titiz kadın evde ne var ne yok kokluyor :)Çok karışıyor her şeye ama yardımcı da oluyor.Yemekleri yapıyor,çocukla konuşuyor,oyun oynuyor,kucağına alıyor.Oğlum onu seviyor o da oğlumu seviyor.Napacaksın hehe diyeceksin,bazı şeyleri görmeyip,duymayacaksın :)
Günaydın canım şimdiden gecmiş olsun
Teşekkür ederiz @beyazpeynir1 yaptrcaktı ama henüz yazamadı deneyimlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim bizde düşününüyoruz
Amin canım sizin de hayirli olsun.şu ana kadar korktuğum gibi olmadi ama gece nasil olur bilmiyorumBiz olduk canım ilk iki gün zor gerisi çok kolay. Hayırlı olsun şimdiden
Cok gecmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınızİyi akşamlar herkese.sünnet olduk geldik evimize..doktor muayene etti ve hemen yapabiliriz dedi.odaya gittik ve hazırladık oğluşu.hemşireler hemen gelip aldılar.biz giremedik ameliyathaneye.1 saate yakın sürdü.sonra ağlayarak getirdiler kuzumususturmaya çalışmışlar belli ama sanırım daha çok korkudan fazla ağlamış hemen emzirip sakinleştirdim 2saate yakın uyudu ve kendine geldi.çişini yapmadığı sürece normal ama yaparken canı yanıyor belli.
Pipinin sadece etrafını yara bandı gibi bir bantla bantlamışlar.uç kısmı açık.yarın pansuman olacak bandaj açılacakmış.uykudayken çiş yaptığında azıcık ağlayıp hemen uykuya geri dönüyor.ilk gün şimdiye kadar pek sorun yok gibiydi.geceyi de atlatırsak rahatlarız...
Darısı diğer kuzulara
Hayırlı olsun canım.Ben de istiorum ama cesaret edemiyorum.İyi akşamlar herkese.sünnet olduk geldik evimize..doktor muayene etti ve hemen yapabiliriz dedi.odaya gittik ve hazırladık oğluşu.hemşireler hemen gelip aldılar.biz giremedik ameliyathaneye.1 saate yakın sürdü.sonra ağlayarak getirdiler kuzumususturmaya çalışmışlar belli ama sanırım daha çok korkudan fazla ağlamış hemen emzirip sakinleştirdim 2saate yakın uyudu ve kendine geldi.çişini yapmadığı sürece normal ama yaparken canı yanıyor belli.
Pipinin sadece etrafını yara bandı gibi bir bantla bantlamışlar.uç kısmı açık.yarın pansuman olacak bandaj açılacakmış.uykudayken çiş yaptığında azıcık ağlayıp hemen uykuya geri dönüyor.ilk gün şimdiye kadar pek sorun yok gibiydi.geceyi de atlatırsak rahatlarız...
Darısı diğer kuzulara
Allah razı olsun :)YanındayıZz canım
Ohh yavrum rahatlamış annesi niye ağlasun:))Bugün bebeişle birlikte banyo yaptık.İki gündür yıkıyamıyoruz,babasını beklesem daha kaç gün yıkayamayacaktım.Duşakabine süngerini koydum üzerine yatırıp ön tarafını yıkadım,kucağıma alıp arkasını,en son başını şampuanlayıp duruladım.Ağlamadı.Süngerinin üstündeyken bacaklarını oynatıp durdu.Bundan sonra tek başıma yıkarım.
Teşekkür ederim :) bebekken yaptırmak istiyorsan fazla geciktirme bebişler hareketlendikçe daha zor olurmuş.dönmeye başladıklarında daha zor olacak...Hayırlı olsun canım.Ben de istiorum ama cesaret edemiyorum.
gunde iki kere 60 cc verdim hergun doktora gitmedim haftaici giderim 1 aydir esim izindeydi geldigimiz gunde izin alamadi malum :)) Hafta ici artik giderim birde demir ilaci verdi ama doktora sormadan kullanmiyacagim hangisi iyi arastiracagim bu sefer. Igne yapilinca kizim aglayinca ebe ne dedi hic anladim hep kizimla ilgilendim ilac verdi onu bile nasil vereyim diye sormadim :-/ boy uzun demisti zaten öyle de devam ediyorKuzum mamayla aranız nasıl? Seninki de benim ki gb ince uzun. Tekrar kontrole gittiniz mi? Ebeniz ne dedi? Doktor ne diyor boy kilo için?
Niye ki mikrop mu kapti ? Ilik suyla sil hemen yarinda doktora gotur damla verir gecmis olsunBenim kızın gözü önce kanlanlandı sonra kizardi sisti(( ne yapacagim ben
Herhalde istemeden mikrop kapatırdımNiye ki mikrop mu kapti ? Ilik suyla sil hemen yarinda doktora gotur damla verir gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?