2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hmm, anladım cnm .. işte bizde nerdeyse 4 aylık olucaz da ... benim için olculeri de cok onemli sıgması gerek Rahat uyuması gerek cunku şu an bazı geceler bile ana kucagında yatırıyorum orasını seviyor hhafif ileri geri de sallandıgı için hoşuna gidiyor
Bu tiny love alırsam acaba kaç ay kullanırım ..

Park yatagımız sag sol sallanıyor cnm ama hoşuna gitmiyor, ana kucagı gibi ileri geri sallanan birşey olsa daha cok hosuna gidck..off nerden bulucam ben boyle tarz birsey ya...
senin dedigine de bi goz atarım şimdi
Tiny love a baktın mı canım? O ileri geri sallanıyor

Kizlar hafta sonu kv gelecek. Desteklerinizi bekliyorum:)))
Eee benimki tatilde olmadığı zaman hep bende.Çok titiz kadın evde ne var ne yok kokluyor :)Çok karışıyor her şeye ama yardımcı da oluyor.Yemekleri yapıyor,çocukla konuşuyor,oyun oynuyor,kucağına alıyor.Oğlum onu seviyor o da oğlumu seviyor.Napacaksın hehe diyeceksin,bazı şeyleri görmeyip,duymayacaksın :)

Kilo alimi cok az istahi acilsin diye doktor immun diye bir vitamin yazdi bizede zaten 6.ayda basliycaz demisti simdi erken verdi ama bizimkininde bıngıldagı zaten kapaliya yakin dogdu dokyor sorun yok diyor ama aldim vitamini bugun onunda ustunde 4-10 Yasa uygundur diyor ama eczacida kullanabilirsim dedi

Benim ogluma doktor 1bucuk yasindayken sunnet olmasi lazim yapisiklik var demisti bikac doktor daha ayni seyi soyleyince sunnet ettirmistik

Çok durmaz inşallah diyorum. Ben eşim ve bakicimiz kızıma yetiyoruz diye düşünüyorum ama babaannem gelecekmiş dedim kızın bir çığlık atışı vardi:)))) kıskandım haaa

İyi akşamlar herkese.sünnet olduk geldik evimize..doktor muayene etti ve hemen yapabiliriz dedi.odaya gittik ve hazırladık oğluşu.hemşireler hemen gelip aldılar.biz giremedik ameliyathaneye.1 saate yakın sürdü.sonra ağlayarak getirdiler kuzumu susturmaya çalışmışlar belli ama sanırım daha çok korkudan fazla ağlamış hemen emzirip sakinleştirdim 2saate yakın uyudu ve kendine geldi.çişini yapmadığı sürece normal ama yaparken canı yanıyor belli.

Pipinin sadece etrafını yara bandı gibi bir bantla bantlamışlar.uç kısmı açık.yarın pansuman olacak bandaj açılacakmış.uykudayken çiş yaptığında azıcık ağlayıp hemen uykuya geri dönüyor.ilk gün şimdiye kadar pek sorun yok gibiydi.geceyi de atlatırsak rahatlarız...
Darısı diğer kuzulara

Cok gecmiş olsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Hayırlı olsun canım.Ben de istiorum ama cesaret edemiyorum.

Bugün bebeişle birlikte banyo yaptık.İki gündür yıkıyamıyoruz,babasını beklesem daha kaç gün yıkayamayacaktım.Duşakabine süngerini koydum üzerine yatırıp ön tarafını yıkadım,kucağıma alıp arkasını,en son başını şampuanlayıp duruladım.Ağlamadı.Süngerinin üstündeyken bacaklarını oynatıp durdu.Bundan sonra tek başıma yıkarım.

Ohh yavrum rahatlamış annesi niye ağlasun:))

Hayırlı olsun canım.Ben de istiorum ama cesaret edemiyorum.
Teşekkür ederim :) bebekken yaptırmak istiyorsan fazla geciktirme bebişler hareketlendikçe daha zor olurmuş.dönmeye başladıklarında daha zor olacak...

bir de bezini bağlarken ters bağlamışlardı hastanede.ben de o şekilde bağladım.pipiye daha az değiyor böylece.sizlere de fikir olur belki :)

Benim kızın gözü önce kanlanlandı sonra kizardi sisti(( ne yapacagim ben

Kuzum mamayla aranız nasıl? Seninki de benim ki gb ince uzun. Tekrar kontrole gittiniz mi? Ebeniz ne dedi? Doktor ne diyor boy kilo için?
gunde iki kere 60 cc verdim hergun doktora gitmedim haftaici giderim 1 aydir esim izindeydi geldigimiz gunde izin alamadi malum :)) Hafta ici artik giderim birde demir ilaci verdi ama doktora sormadan kullanmiyacagim hangisi iyi arastiracagim bu sefer. Igne yapilinca kizim aglayinca ebe ne dedi hic anladim hep kizimla ilgilendim ilac verdi onu bile nasil vereyim diye sormadim :-/ boy uzun demisti zaten öyle de devam ediyor

Niye ki mikrop mu kapti ? Ilik suyla sil hemen yarinda doktora gotur damla verir gecmis olsun
Herhalde istemeden mikrop kapatırdım
Ara ara ılık suyla siliyorum. Çocuk doktorumuza foto attım damla verdi eşim aldı geldi. Uyanınca yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…