2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben mama iciremiyorum artık vazgeçtim. Gece tereyağlı ekmek yemek sütü yaglandirip bebege kilo yapıyormuş. Kendimdeki kiloya katlanıp onu deneyecegim:)))

bende tam saç dökülme işini söyleyecektim. derinxby
ilk doğumumdan tam 3 ay sonra olmuştu, bu sefer de oldu. heryer saç, çocuğun eli üstü başı da benim saçlarım. çok sinir bozucuu..

Cnm bu guzel gorunuyor fakat yatar pozisyon var mı. Kucuk geldi gozume kac cm uzun acaba
Senin bebiş kaç cm oldu sıgıyor mu buna

sığıyor tabi canım. şimdi ölçtüm 80x55 cm gibi birşey. zaten içi hafif çukur. bazen aşağı kayıyor ayaklarını sallıyor aşağıya. rahat sığar yani.

anladım canım. peki altını değiştirirken ağlıyor muydu. altını değiştirmeye korkar oldum ben..
ne güzel kumaş bez kullanıyormuşsun. nerden temin ettin? temizliği zor oluyor mu?

anladım canım. peki altını değiştirirken ağlıyor muydu. altını değiştirmeye korkar oldum ben..
ne güzel kumaş bez kullanıyormuşsun. nerden temin ettin? temizliği zor oluyor mu?
Evet özellikle bağlarken ağlıyordu ama benim oğlum o zaman daha küçüktü sizinkiler şimdi daha çok anlar ve engellemeye çalışır.

Diş bezleri babyneo dan aldım iç bezleri pazen alıp kestirdim annemle. Benim zoruma gitmiyor artık bence kolay yani mesela bugün yıkadım önce ıslattım o ara kakalı beş bez vardı aritttim sonra makinede yıkandı sonra serdim. Sermesi ve katmalasi gıcık oluyor biraz o kadar

aslında daha küçükken sünnete niyet etmiştim ama yoğunbakımda kaldı, kilosu düşüktü derken anca bu zamana nasip oldu.. bizden sonra 13 aylık bir yavru sünnet olacaktı. onu nasıl oyaladılar tuttular tahmin edemiyorum..
şimdi araştırdım biraz kumaş bezleri. babyneo ilk çıkan ürünlerden. üşenmezsem bende başlarım belki :/

sığıyor tabi canım. şimdi ölçtüm 80x55 cm gibi birşey. zaten içi hafif çukur. bazen aşağı kayıyor ayaklarını sallıyor aşağıya. rahat sığar yani.

Ölcusu iyimiş cnm ama sag sol sallanıyor, hosuna gitmiyck die dusunuyrm... kararsız kaldım cok..
Diger arkadaslar da yardımcı olursa sevinşrim , kim ne kullanıyor hangisinden memnun yazsın

Bizde erken doğduk kilo alımını bekledik canım herşey nasip kendi zamanını bekliyor bitti senin de elhamdulillah sadece yarın biraz miziklar sonra geçer gider tamamen

Valla normalde tembelin önde gideniyim ama iş oğlum olunca onun sağlığı herseyden önemli oluyor bence sen de yaparsın artık her beze de kaka yapmıyorlar

Bizimkide 4aylikken saglik ocaginda 5885gram 62 cm cikti ebe gunde 2kere mama ver dedi zaten veriyordum bazen 1oluyordu oyle devam ettim ama malesef 10gunde 55gram almis dun kendi doktorumuza gittik 6200 olmasi lazimdi dedi 5940 ciktik meme reddi yasiyoruz 1aydir dedim mama vericeksin ozaman cocuk acmi kalicak surekli mama vericeksin sayisi yok bunun dedi emzik ve biberon alan cocuk memeyi birakiyor dedi malesef dunden beri mamayi cogaltik once meme vermeyw calisiyorum uykuluysa biraz cekiyor sagiyorum ama malesef emmeyw emmeye iyice azalmis sutum bazen 60 ml 2gogusten toplam 30 ml ciktigi oluyor en fazla 2ay sagarsin sonra sut tamamiyle biter dedi doktor kan ilacini ben doktora sormadan vermedim iyiki sormusum verme dedi 6.ayda kanina bakicaz kansizlik varsa kullanicaz dedi

Hanimlar Merhaba, benim oglusum 3.5 aylik iki elini ve parmaklarini agzina sokuyor bu gun icerisnde bi kac defa oluyor bayagi da salya akitiyor agzindan ozellikle geceleri oluyor hatta bazen kriz gecirio gibi ellerini agzindan alamiyoruz mizirdaniyor cok huysuzluk yapiyor sizce neden olabilir? Dis cikario olabilir mi cok erken degil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…