MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben mama iciremiyorum artık vazgeçtim. Gece tereyağlı ekmek yemek sütü yaglandirip bebege kilo yapıyormuş. Kendimdeki kiloya katlanıp onu deneyecegim:)))gunde iki kere 60 cc verdim hergun doktora gitmedim haftaici giderim 1 aydir esim izindeydi geldigimiz gunde izin alamadi malum :)) Hafta ici artik giderim birde demir ilaci verdi ama doktora sormadan kullanmiyacagim hangisi iyi arastiracagim bu sefer. Igne yapilinca kizim aglayinca ebe ne dedi hic anladim hep kizimla ilgilendim ilac verdi onu bile nasil vereyim diye sormadim :-/ boy uzun demisti zaten öyle de devam ediyor
GEcmiş olsun canım fayda eder inşallah damlaHerhalde istemeden mikrop kapatırdım
Ara ara ılık suyla siliyorum. Çocuk doktorumuza foto attım damla verdi eşim aldı geldi. Uyanınca yapacağım.
Aynı canım bende öyleyim cok dökülüyo acıklık bile olusmus ön taraftaSaçlarım acayip dökülüyor bıktım süpürmekten toplamaktan bu gidişle kel kalırım
Cnm bu guzel gorunuyor fakat yatar pozisyon var mı. Kucuk geldi gozume kac cm uzun acaba
Senin bebiş kaç cm oldu sıgıyor mu buna
Sagol canimGEcmiş olsun canım fayda eder inşallah damla
Ah ahh saç dökülmesi nedir doğumdan onra öğrendim. Iki avuç saç çıkıyor dokulenlerden ayriAynı canım bende öyleyim cok dökülüyo acıklık bile olusmus ön tarafta
Canım kesildikten sonra pipi baya Bi küçük kalıyor öyle görünüyor artık yani :) ben kumaş bez kullanıyorum o yüzden daha sık değiştirdim. Yara tam olarak bir ay sonra falan sisi yok oluyor ama dikişler bir hafta içinde eriyor. Igne olan yerlere morluk indi bizim on günde de onlar geçti. Ama bezden değil şişme iyileşme aşaması olduğu için. Bir de bizim kesilen yer hala biraz daha sis gibi ama sis değil yani deri tam gerilmiyor. Hayırlı uğurlu olsun annesi Rabbim damat olmayı da nasip etsin
Evet özellikle bağlarken ağlıyordu ama benim oğlum o zaman daha küçüktü sizinkiler şimdi daha çok anlar ve engellemeye çalışır.anladım canım. peki altını değiştirirken ağlıyor muydu. altını değiştirmeye korkar oldum ben..
ne güzel kumaş bez kullanıyormuşsun. nerden temin ettin? temizliği zor oluyor mu?
Tiny love a baktın mı canım? O ileri geri sallanıyor
Saçlarım acayip dökülüyor bıktım süpürmekten toplamaktan bu gidişle kel kalırım
Evet özellikle bağlarken ağlıyordu ama benim oğlum o zaman daha küçüktü sizinkiler şimdi daha çok anlar ve engellemeye çalışır.
Diş bezleri babyneo dan aldım iç bezleri pazen alıp kestirdim annemle. Benim zoruma gitmiyor artık bence kolay yani mesela bugün yıkadım önce ıslattım o ara kakalı beş bez vardı aritttim sonra makinede yıkandı sonra serdim. Sermesi ve katmalasi gıcık oluyor biraz o kadar
sığıyor tabi canım. şimdi ölçtüm 80x55 cm gibi birşey. zaten içi hafif çukur. bazen aşağı kayıyor ayaklarını sallıyor aşağıya. rahat sığar yani.
Bizde erken doğduk kilo alımını bekledik canım herşey nasip kendi zamanını bekliyor bitti senin de elhamdulillah sadece yarın biraz miziklar sonra geçer gider tamamenaslında daha küçükken sünnete niyet etmiştim ama yoğunbakımda kaldı, kilosu düşüktü derken anca bu zamana nasip oldu.. bizden sonra 13 aylık bir yavru sünnet olacaktı. onu nasıl oyaladılar tuttular tahmin edemiyorum..
şimdi araştırdım biraz kumaş bezleri. babyneo ilk çıkan ürünlerden. üşenmezsem bende başlarım belki :/
Ah ahh saç dökülmesi nedir doğumdan onra öğrendim. Iki avuç saç çıkıyor dokulenlerden ayri
Benim kızın gözü önce kanlanlandı sonra kizardi sisti(( ne yapacagim ben
Uyuyor. 12 uyandırıp emzireceğim o zaman damlatmayi planliyorumGecms olsn cnm , iyi mi şimdi? Damlayı kullandın mı
Bizimkide 4aylikken saglik ocaginda 5885gram 62 cm cikti ebe gunde 2kere mama ver dedi zaten veriyordum bazen 1oluyordu oyle devam ettim ama malesef 10gunde 55gram almis dun kendi doktorumuza gittik 6200 olmasi lazimdi dedi 5940 ciktik meme reddi yasiyoruz 1aydir dedim mama vericeksin ozaman cocuk acmi kalicak surekli mama vericeksin sayisi yok bunun dedi emzik ve biberon alan cocuk memeyi birakiyor dedi malesef dunden beri mamayi cogaltik once meme vermeyw calisiyorum uykuluysa biraz cekiyor sagiyorum ama malesef emmeyw emmeye iyice azalmis sutum bazen 60 ml 2gogusten toplam 30 ml ciktigi oluyor en fazla 2ay sagarsin sonra sut tamamiyle biter dedi doktorgunde iki kere 60 cc verdim hergun doktora gitmedim haftaici giderim 1 aydir esim izindeydi geldigimiz gunde izin alamadi malum :)) Hafta ici artik giderim birde demir ilaci verdi ama doktora sormadan kullanmiyacagim hangisi iyi arastiracagim bu sefer. Igne yapilinca kizim aglayinca ebe ne dedi hic anladim hep kizimla ilgilendim ilac verdi onu bile nasil vereyim diye sormadim :-/ boy uzun demisti zaten öyle de devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?