2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sağma ya çok takılma .bende sağınca aman aman cok çıkmıyor.ama 2.ay 1400 3.ay 900 gram aldı.demekki emdikçe yetiyor.tabi göreve başlayınca sağmam lazım ne yapicam bilmiyorum.

Bence doktorun biraz içini karartmis .arkadaşım hic emzirmeden sadece sağarak 13 ay süt verdi kisiden kişiye değişiyor yani.

Sağlik ocagina guvenmedigim icin doktora sordum. Kan testi yapti ve degerlerinin ayina gore cok iyi oldugunu ( benim degerlerden iyiydi) kan ilacina gerek olnadigini soykedi. 6 yada 8. Ayda tekrar bakariz dedi( ayini hatirkayamadim) zaten cok kysuyor bir de kan ilaciyla midesini yormayalim dedi. Al_pi

Benim kızda oyle çıldırıyor ellerine sureli agzina atiyor alinca hircinlaniyor diş oldugnu sanmiyorum ama henuz erken

Kizim bu gece 12de uyandi simdi uyudu neyin enerjisi ise kipir kipir coraplar cikti terledi tepinmekten anlamadim noldu bu bıdığa

bende tam saç dökülme işini söyleyecektim. @derinxby
ilk doğumumdan tam 3 ay sonra olmuştu, bu sefer de oldu. heryer saç, çocuğun eli üstü başı da benim saçlarım. çok sinir bozucuu..
Banyoda sac kremi surdukten sonra tarayip suyunu alip kurutun.Banyodan sonra taramayin,dokulen sac orada kalsin.Sonrasinda ya orun ya tepeden daginik topuz toplayin,daha az dokuluyor etrafa.

Ay insallah canım ya valla karartti bizimki memeyi reddediyor bitek uykuluyken aliyor normal emse belki iyi alir ama bilmiyorum iste sutmu az geliyor ondanmi emmek istiyor

Günaydın kızlar benim bidik oturmak istiyor ya kafayı beli kaldırıyor ne yapıcam bilmiyorum kaç aylıkken destekli oturtabilirim

Günaydın kızlar meme reddi kendini geri çekme biberon zaten kavga döğüş içiyorduk kbb ye gitmiştik Boğaz’ı için larigomalazi kıkırdak yumuşaması demişti 9. Ayda veya 1 senede kendinden geçer demişti dün en son bide gastroentoroloji profesörüne de gittik çocuk beslenme uzmanı ben bi tek uykuda bekleyebiliyorum dedim ve 1 saatten fazla sürüyor dedim 1 saati geçmemesi lazım dedi normalde ama uykuda besleyebilirsin ona devam et dedi bazen fışkırarak kusuyordu onun için kıvam artırıcı önerdi bide memeyi emememesi çok hızlı geldiği için olabilir dedi ben göğsümde o kadar süt olmaz diye sağmıyordum sağdım ilk o hızlı akış gidince emmeye başladı çocuk bilginiz olsun öyle bugün yine kavga döğüş biberon verdim bakalım bu 10 gündür iştahı da yoktu 17 günde kendi hesabım 270 gr almış çok az ama ne doğru düzgün emdi ne de öğünlerde biberon verebilmiştim bakalım toparlıycam bi şekilde

Kan almaya bile gerek duymadi benim doktor gecen ay gozunden bakti kani cok iyi dedi ilaca baslatmaz eminim ki baslatsa bile ben arastirip iyisini kullanmayi dusunuyorum. Ona sira gelmedi daha aslinda mamasina katip yediriyorlardi arkadaslarim da adini simdi unuttum :-/

Kiloya takilmiyorum artik 4 aylik olduk yesin mamayida benide kahve niyetine emsin napalim en azindan anne sutunun vitamininide almis olur.

Bu arada biz ssnirim erken dis cikaracagiz elimiz hep agzimizda hemde iki eli tukurukler her yerde ust hep islak elini cekince agliyor kendi elimi verdim cocuk kaşı kaş mahvetti kendini eli kipkirmizi oluyor onun kasiyici aldim onunla oyaliyorum simdilik.

Bebeğinizin hoşuna giden, aldığınız oyuncakların isimlerini yazabilir misiniz arkadaşlar?

Oyun halısının oyuncaklarını tek tek konuşturuyorum izliyor ama eline almak istemiyor. Oyun halısında yatmak istemiyor zaten .Bir tek ağzında ışık çıkan şarkı çalan bir su aygırı var onu seviyor alıyor. Demekki müzikli şeyler daha bi ilgisini çekiyor.

Ve de yaptığınız diğer aktiviteleri de yazarsanız sevinirim. Beden jimnastiği ve bol bol konuşma bizimki ama eğitici bişeyler bulup konuşmam lazım. Sanki tüm gün yemek ve uyutma çabasıyla geçiyor gibi. Bilhassa öğretmen arkadaşlardan yardım ve fikir bekliyorum

Kızım dışarda gezmeyi de seviyor misafir kalabalık ilgisini çekiyor. Hava da soğudu avm dışında bir yere de gidilmez artık, akranı bebeler olsaydı keşke

Babasi almis gelirken biri kurmali muzik caliyor biride marakas gibi ses cikariyor döndürdükce dunden beri elinden dusmuyor kurmaliyi kuruyorum onunla uyuyor bitince muzik agliyor baya ilgisini cekti :)

Günaydın kızlar benim bidik oturmak istiyor ya kafayı beli kaldırıyor ne yapıcam bilmiyorum kaç aylıkken destekli oturtabilirim

Hadi yaa, ne guzel bizde daha yok, kac aylıksınız
Bizimki son gunlerde sadece popoyu kaldırmaya ogrend,ana kucagından kendini kaldırıp aşaya dusuyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…