Markası ne cnm bu oyuncklrn , bende almk istyrm bu tarz muzikliEki Görüntüle 2059114 Babasi almis gelirken biri kurmali muzik caliyor biride marakas gibi ses cikariyor döndürdükce dunden beri elinden dusmuyor kurmaliyi kuruyorum onunla uyuyor bitince muzik agliyor baya ilgisini cekti :)
Biz de arada oyun halısına yatıyoruz.20 dk kadar duruyo sonra sıkılıyo.Bebeğinizin hoşuna giden, aldığınız oyuncakların isimlerini yazabilir misiniz arkadaşlar?
Oyun halısının oyuncaklarını tek tek konuşturuyorum izliyor ama eline almak istemiyor. Oyun halısında yatmak istemiyor zaten .Bir tek ağzında ışık çıkan şarkı çalan bir su aygırı var onu seviyor alıyor. Demekki müzikli şeyler daha bi ilgisini çekiyor.
Ve de yaptığınız diğer aktiviteleri de yazarsanız sevinirim. Beden jimnastiği ve bol bol konuşma bizimki ama eğitici bişeyler bulup konuşmam lazım. Sanki tüm gün yemek ve uyutma çabasıyla geçiyor gibi. Bilhassa öğretmen arkadaşlardan yardım ve fikir bekliyorum
Kızım dışarda gezmeyi de seviyor misafir kalabalık ilgisini çekiyor. Hava da soğudu avm dışında bir yere de gidilmez artık, akranı bebeler olsaydı keşke
Markasi birisi babydream birisi topomini burda rosmanda gormustum birini ama varsa ordan bakabilirsin. Gerci oyuncak satan buyuk yerlerde de bulursunMarkası ne cnm bu oyuncklrn , bende almk istyrm bu tarz muzikli
Toplu bir bebekse kac ay kullanabilirsin ki anakucagini ben kullanmadim hic aldigim gibi duruyor besigimiz sallaniyordu onu iceriye getirdim simdi de kalkmaya calisiyor zaten anakucaginda duracagini sanmiyorum kanepede yatiriyorum gunduz bu benim fikrim kullananlar yorum yapar sana .kızlar oglum 3.5 aylık sımdıye kadar koltugun ustune yorgan ustune yatırıyordum ama sımdı ana kucagı alayım dıyorum hem de gunduz onda uyur daha rahat olur
soobe ıkısı bır arada olan urunu almak ıstıyorum kullanan var mı tıny love dan farkı nedır sızın yorumunuza göre 1 tanesını alcam bılgısı olan paylasırsa cok sevınırım
Sağol canimGecmis olsun canim.
Sağol canım. Çok dikkat et. Artık her yere dokunuyor ağzına gözün e götürüyor. O kadar dikkat ettim olacağı varmış demekki. Bizim göz doğumdan beri sıkıntılı sürekli capaklaniyor.Gecmis olssun parmak emerken bizimki de gozunu kizartiyor korkuyorum bende mikrop kapacak diye
Ben göreve döndüğümün ertesi günü öğrendim. Çifte sevinç oldu. Şüpheleniyordum ama test yapmıyordum. 27 si günü sabah test akşam akşam esimmmme söyledim acile gidip kan testi yaptırdık. Hey gidi gunlerGünaydın kızlar bugün oğluma hamile olduğumu öğreneli tam bir yıl oldu şimdi koynumda elhamdulillah çok şükür rabbime
Ben aslında besik amaclı istiyorum evimiz dubleks, besigi alt katta, gece asagıdayız gündüz yukarda..yukarda da koltukta yatmasına icim el vermiyorToplu bir bebekse kac ay kullanabilirsin ki anakucagini ben kullanmadim hic aldigim gibi duruyor besigimiz sallaniyordu onu iceriye getirdim simdi de kalkmaya calisiyor zaten anakucaginda duracagini sanmiyorum kanepede yatiriyorum gunduz bu benim fikrim kullananlar yorum yapar sana .
Ben bir gün önce kanama yaşadım herhalde regl oluyorum dedim ertesi gün ise gidince kesildi kanama çatlamaya geldim resmen güya adet söktürücü almak için aradik doktoru direkt kan testi yaptır dediBen göreve döndüğümün ertesi günü öğrendim. Çifte sevinç oldu. Şüpheleniyordum ama test yapmıyordum. 27 si günü sabah test akşam akşam esimmmme söyledim acile gidip kan testi yaptırdık. Hey gidi gunler
Ana kucağı alma vakti geçti artık bence benimki fısher prıce pek durmadı içinde durmayacak gibi bundan sonra dakızlar oglum 3.5 aylık sımdıye kadar koltugun ustune yorgan ustune yatırıyordum ama sımdı ana kucagı alayım dıyorum hem de gunduz onda uyur daha rahat olur
soobe ıkısı bır arada olan urunu almak ıstıyorum kullanan var mı tıny love dan farkı nedır sızın yorumunuza göre 1 tanesını alcam bılgısı olan paylasırsa cok sevınırım
Kullandigin besik kucuk bir besik mi? Anakucagi cok kucuk ya hani kac ay kullanabilir ki diye onu dusundum alinca ne kadar kullanacaksin onun yerine bir tane daha mi besik alsan yada hamak gibi birsey.Ben aslında besik amaclı istiyorum evimiz dubleks, besigi alt katta, gece asagıdayız gündüz yukarda..yukarda da koltukta yatmasına icim el vermiyor
Yok baya büyük alt kattaki bir de mobilya.soobe anakucagında, anakucagı besik bir arada yazıyor 18kg ya kadar kullanılıyormuş.üst kat alanı dar oldugu icin yer kaplamayan bir şey istiyorumKullandigin besik kucuk bir besik mi? Anakucagi cok kucuk ya hani kac ay kullanabilir ki diye onu dusundum alinca ne kadar kullanacaksin onun yerine bir tane daha mi besik alsan yada hamak gibi birsey.
Bizimkinin elinden tutmaya da gerek yok emerken bile löp diye kalkip oturuyor. Ben yatiriyorum o kalkiyor. Haciyatmaz koydum adini:))Bu hafta kontrolde soracagim benim bidikta elinden tutunca kalkip oturuyor hemen :)
Bendeki oyun kitabinda drundan izin alarak kucaginda egimli sekilde, ana kucagindaki gibi,3 .ayda oturtmaya baslayin diyor.Günaydın kızlar benim bidik oturmak istiyor ya kafayı beli kaldırıyor ne yapıcam bilmiyorum kaç aylıkken destekli oturtabilirim
Ben soylemis olabilirim cunku bende icmedigi zaman oyle yapiyorhm canımAy kızlar belki çok basit bişey ama biberonun arkasına tıklıyorum devam ediyo diye kim söylediyse allah razı olsun 2 öğündür işe yaradı devam ediyo almaya inşallah böyle gider
Ben de bu soruyu soracaktim?Artik oyun zamanlari geldi.Ben birkac aktivitemi paylasayim.Ellerini acip parmaklariyla bu tutmus bu pisirmis oyunu oynamak,uzaktan geldi bocuk yapip yaklasik opmek,bebek aynasinda yuzunu burnunu agzini gostermek,tirnak keserken vasparmagim basparmagim sarkisini soylemek,yuzustu koyup elleri ustunde kalkinca alkisllamak,kollari ve ayaklarina duz,capraz ,dairesel hareketler yaptirmak,evi gezdirmek,ilgisini ceken seylerin onunde durup izletmek,lafontaine masallarindan aklima gelenleri anlatmak,ilgisini ceken seyleri dokundurmaya calismak.Ayaklarini,kollarini hareket ettirirse takdir etmek,alt acma sirasinda kakasini takdir etmek:),emzigi agzina gotirmesine yardimci olup agzina goturunce tadir etmek,alkislamak,her firsatta goz temasi ve gulumsemek,sevgimi gostermek ve mumkun oldugunca cok kucak.Her gun hepsini yapamiyorum.Aklima geldikce,zamanim ve enerjim oldukca.Oyunxaklar daha cok ilgisini cekmiyor.Basit bir cingiragi var onu seviyor.Battaniyelerine ve kiyafetlerine bakip cekistiriyor.Disleri kasiniyor hep bisileri isirma pesinde.Pamukcuktan dolayi agzini karbonatli suyla silerken elleriyle parmagimi dislerine yonlendirip isiriyor :)Bebeğinizin hoşuna giden, aldığınız oyuncakların isimlerini yazabilir misiniz arkadaşlar?
Oyun halısının oyuncaklarını tek tek konuşturuyorum izliyor ama eline almak istemiyor. Oyun halısında yatmak istemiyor zaten .Bir tek ağzında ışık çıkan şarkı çalan bir su aygırı var onu seviyor alıyor. Demekki müzikli şeyler daha bi ilgisini çekiyor.
Ve de yaptığınız diğer aktiviteleri de yazarsanız sevinirim. Beden jimnastiği ve bol bol konuşma bizimki ama eğitici bişeyler bulup konuşmam lazım. Sanki tüm gün yemek ve uyutma çabasıyla geçiyor gibi. Bilhassa öğretmen arkadaşlardan yardım ve fikir bekliyorum
Kızım dışarda gezmeyi de seviyor misafir kalabalık ilgisini çekiyor. Hava da soğudu avm dışında bir yere de gidilmez artık, akranı bebeler olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?