2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de arada oyun halısına yatıyoruz.20 dk kadar duruyo sonra sıkılıyo.
Eolo nun kartlari var onlara bakiyoruz daha çok.konusuyorum onlari gösterirken.hoşuna gidiyor.

benim ordugum amigurumi oyuncaklari da seviyor.birini uyku arkadaşı yaptık.aksamlari yataginda yatarken once onunla oynuyoruz.

bir de pelus bir unicorn var.neon sarısı.onu da cok seviyor.rengi ilgisini çekiyo heralde.

Agzina sokmasi icin bir iki de dişlik aldim fotograflari da yüklerim isteyen olursa :)

kızlar oglum 3.5 aylık sımdıye kadar koltugun ustune yorgan ustune yatırıyordum ama sımdı ana kucagı alayım dıyorum hem de gunduz onda uyur daha rahat olur
soobe ıkısı bır arada olan urunu almak ıstıyorum kullanan var mı tıny love dan farkı nedır sızın yorumunuza göre 1 tanesını alcam bılgısı olan paylasırsa cok sevınırım

Markası ne cnm bu oyuncklrn , bende almk istyrm bu tarz muzikli
Markasi birisi babydream birisi topomini burda rosmanda gormustum birini ama varsa ordan bakabilirsin. Gerci oyuncak satan buyuk yerlerde de bulursun

Toplu bir bebekse kac ay kullanabilirsin ki anakucagini ben kullanmadim hic aldigim gibi duruyor besigimiz sallaniyordu onu iceriye getirdim simdi de kalkmaya calisiyor zaten anakucaginda duracagini sanmiyorum kanepede yatiriyorum gunduz bu benim fikrim kullananlar yorum yapar sana .

Gecmis olssun parmak emerken bizimki de gozunu kizartiyor korkuyorum bende mikrop kapacak diye
Sağol canım. Çok dikkat et. Artık her yere dokunuyor ağzına gözün e götürüyor. O kadar dikkat ettim olacağı varmış demekki. Bizim göz doğumdan beri sıkıntılı sürekli capaklaniyor.

Günaydın kızlar bugün oğluma hamile olduğumu öğreneli tam bir yıl oldu şimdi koynumda elhamdulillah çok şükür rabbime
Ben göreve döndüğümün ertesi günü öğrendim. Çifte sevinç oldu. Şüpheleniyordum ama test yapmıyordum. 27 si günü sabah test akşam akşam esimmmme söyledim acile gidip kan testi yaptırdık. Hey gidi gunler

Ben aslında besik amaclı istiyorum evimiz dubleks, besigi alt katta, gece asagıdayız gündüz yukarda..yukarda da koltukta yatmasına icim el vermiyor

Ben bir gün önce kanama yaşadım herhalde regl oluyorum dedim ertesi gün ise gidince kesildi kanama çatlamaya geldim resmen güya adet söktürücü almak için aradik doktoru direkt kan testi yaptır dedi

Ana kucağı alma vakti geçti artık bence benimki fısher prıce pek durmadı içinde durmayacak gibi bundan sonra da

Ben aslında besik amaclı istiyorum evimiz dubleks, besigi alt katta, gece asagıdayız gündüz yukarda..yukarda da koltukta yatmasına icim el vermiyor
Kullandigin besik kucuk bir besik mi? Anakucagi cok kucuk ya hani kac ay kullanabilir ki diye onu dusundum alinca ne kadar kullanacaksin onun yerine bir tane daha mi besik alsan yada hamak gibi birsey.

Kullandigin besik kucuk bir besik mi? Anakucagi cok kucuk ya hani kac ay kullanabilir ki diye onu dusundum alinca ne kadar kullanacaksin onun yerine bir tane daha mi besik alsan yada hamak gibi birsey.
Yok baya büyük alt kattaki bir de mobilya.soobe anakucagında, anakucagı besik bir arada yazıyor 18kg ya kadar kullanılıyormuş.üst kat alanı dar oldugu icin yer kaplamayan bir şey istiyorum

Kızlar bizim gaz hatsafhada suan cumartesi 4aylık olucaz ben bugun sabah peynir yumurta falan yedim ama yarından itibaren diyorum bi kaç gün kesiyim süt ve süt ürünlerini ne yiyvez kahvaltıda fln bu diyeti yapan anneler bi yardımcı olun cumadan bu yana iyice arttı kucakta sallanan beşikte bi yerde durmuyo 5yasında kızım var beraber oturduk agladık yardıma gelecek kimsede yok

Bu hafta kontrolde soracagim benim bidikta elinden tutunca kalkip oturuyor hemen :)
Bizimkinin elinden tutmaya da gerek yok emerken bile löp diye kalkip oturuyor. Ben yatiriyorum o kalkiyor. Haciyatmaz koydum adini:))

Ben de bu soruyu soracaktim?Artik oyun zamanlari geldi.Ben birkac aktivitemi paylasayim.Ellerini acip parmaklariyla bu tutmus bu pisirmis oyunu oynamak,uzaktan geldi bocuk yapip yaklasik opmek,bebek aynasinda yuzunu burnunu agzini gostermek,tirnak keserken vasparmagim basparmagim sarkisini soylemek,yuzustu koyup elleri ustunde kalkinca alkisllamak,kollari ve ayaklarina duz,capraz ,dairesel hareketler yaptirmak,evi gezdirmek,ilgisini ceken seylerin onunde durup izletmek,lafontaine masallarindan aklima gelenleri anlatmak,ilgisini ceken seyleri dokundurmaya calismak.Ayaklarini,kollarini hareket ettirirse takdir etmek,alt acma sirasinda kakasini takdir etmek:),emzigi agzina gotirmesine yardimci olup agzina goturunce tadir etmek,alkislamak,her firsatta goz temasi ve gulumsemek,sevgimi gostermek ve mumkun oldugunca cok kucak.Her gun hepsini yapamiyorum.Aklima geldikce,zamanim ve enerjim oldukca.Oyunxaklar daha cok ilgisini cekmiyor.Basit bir cingiragi var onu seviyor.Battaniyelerine ve kiyafetlerine bakip cekistiriyor.Disleri kasiniyor hep bisileri isirma pesinde.Pamukcuktan dolayi agzini karbonatli suyla silerken elleriyle parmagimi dislerine yonlendirip isiriyor :)

Kızlar tetenoz asisinin 3. Dozunun zamani gelmis de 10 gün gecmis bile. Siz yaptirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…