2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok baya büyük alt kattaki bir de mobilya.soobe anakucagında, anakucagı besik bir arada yazıyor 18kg ya kadar kullanılıyormuş.üst kat alanı dar oldugu icin yer kaplamayan bir şey istiyorum
Benim ana kucağı chicco, şimdiye kadar gayet memnunum. Koltuğun üstünde duruyor ama ayakları ayarlanabiliyor yerde sallanan sandalye gibi de olabiliyor. Fiyatına göre iyi, indirimden almıştım. Takıp çıkarılabilen Oyuncaklı kuşağı var,Oturma ayarlrı da var . Bizim bebek seviyor. Titreşim, müzik yok.

Kızlar ya az önce bebeğimin kulağının katı kirle dolu olduğunu fark ettim . İçeri ittirmesen dikkatlice almaya çalıştık ama çok dolu. Böyle bişey yaşayan var mı? Ve nokta kadar kan geldi yara varmış kabuğunu oynattım sanırım dr gitcz birazdan off
Halbuki dün kontrolümüz vardı baktı dr bişey demedi 1 günde mi birikti bu ya

Kiri bebek kendi atarmis bizde de var. Dışarı ciktikca siliyoruz

kizlar gelisimini dogdugu tarihe gore mi, dogmasi gereken tarihe gore mi takip etmeliyiz? bebegim 3hafta erken dogdu, su an 3.5 aylik su an ama ellerini agzina götürmek disinda ellerine pek hakim degil. oyuncaklarına uzanmiyor, kendi kendine onları kavramiyor.

Merhaba kızlar kızım 2,5 aylık, başım çatlıyır ağrıdan günlerdir deli gibi ağrıyor uykusuzum.. gğndğz zaten uyumaya fırsatım kalmıyor gece kızım yatınca hemen yatıyorum uyuyayım diye çok uykum var ama bir türlü dalamaıyorum maalesef bej dalana kadar çocuğun uyanma saati geliyor birkaç saat uykuyla duruyorum resmen günlerdir tükenmişlik içindeyim ... Bazen dizi açıyorum kulaklıkla dizi izliyorum yatakta uyuyakalayım diye ama o da etki etmiyor kendi kendime de dalamıyorum sizce ne yapmalıyım, doktor derdime bir çareeee

Ben kir geldikce siliyorum canım bi gün yoksa bi gün cok oluyo değişiyo endişelenme sil silebildigini

Benimkide eline verince tutuyor tutmata calismiyor 3.5 aylik. 40 haftada dogdu

derin nefes egzersizleri yapabilirsin. ya da youtube ta uykuyabilmek icin videolar var, meditasyon-telkin şeklinde. bir ara bende işe yaramisti

Amine Busra K kbrhydr dr gittik KBB ye kamerayla baktı iltihap ve mantar enfeksiyonu varmış kulak zarında da ufak bir kanama tesbit etti. Temizledi ve bir damla verdi. Dün çocuk dr anlayamamıştı iyi ki gitmişiz yavrum neredeyse 1 aydır kulağıyla oynuyor

bebegın nezaman dogdu canım 6 temmızda dogdu benım kı 3 hafta erken dogdu ıyı bır doktora goturuyorum herseyı tek tek anlatıyor gelısımını dogması gereken tarıhe gore bakmalıymısız suan 3.5 aylık ama 3 aylık bıle olmamıs aslında senınkı de oyle hesapla ama gelısımlerı hep farklı bebegım dogdugundan berı cok harektlı mesela dogdugundan berı kafasını dık tutuyor ellerını acıyor yan donuyor bunlar ılerde ama dedıgın gıbı ellerını emıyor parmağını buluyor ama oyun halısındakı oyuncaklarına uzanamıyor hakım degıl

Kitap okumayı ya da teşbih çekmeyi dene canım

Aglama yada huyssuzlugu varmiydi? Bizimki normal davraniyo kulagini falan ellemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…