2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor bize kulağı akar normal dedi. kulak çubuğunu kaynayıp soğumuş suya batirip sadece diş kulaktaki kirleri alıyorum.

Doktor bize kulağı akar normal dedi. kulak çubuğunu kaynayıp soğumuş suya batirip sadece diş kulaktaki kirleri alıyorum.
Bizimki baya tıkanmıştı gösterdik mantar ve iltihapmış canım yoksa ben de hiç dokunmamıştım şimdiye kadar

Ay kuzum ya iyiki gitmişsiniz cidden çok geçmiş olsun o kaşıntı da yapar cocuk iyi durmuş yine kanama nedenmiş

Ay kuzum ya iyiki gitmişsiniz cidden çok geçmiş olsun o kaşıntı da yapar cocuk iyi durmuş yine kanama nedenmiş
Bilmiyorum ki çok önemli değil muhtemelen temizlemeye çalıştığınız için olmuştur dedi
Sağolasın canım aynen iyi ki gitmişiz içim rahatladı

Ayy Allah razı olsun. Hiç gülesim yoktu. Kızı uçururken uyuyakalmistim. Çok isim var. Gülerken uykum acildi:))))))

Bizimkininde baya tükürük oluyor ama ustunu ıslatıcak kadar degil suanda elleride deli gibi hep agzındaydı memeyide istemiyordu 1bucuk 2saatte bir uykuluyken 5_10 dk arasi emiyordu pazar gununden beri mamayi artirdim artik fazla ellerini agzina goturmuyor benimki aclıktanmıs sanırım

5 temmuz. evet 3 aylik olarak degerlendirildiginde gelişimleri normal aslında.

Bu ara benimkide memeyi istememeye basladi. Kucagimda yatar pozisyonda istemiyor agliyor. Bir yere yatirip emziriyorum artik. Büyüdüm ben mi diyor ne diyor:)) benim kız gece cis yapmıyor. Sabah dolu cis oluyor. Mama yediremiyorum. Gündüz 4-5 bez değiştiriyorum. Gece cis yapmamasi normal mi? Doymuyor mu? Benimkinin uykusunu böldüğümüzde baş parmağına sarılıyor. Uyumak için emiyor orası kesinleşti. Bakıcı ne zaman uyutma zamanı gelse hemen baş parmağını ağzına alıyor uyuyunca çıkarıyormuş. Doyuyor herhalde. Cid renginde bir sıkıntı yok çünkü. Ağlamıyor da. Cid neden yok anlamadim

Canim benim kızım da genelde gece cis yapmıyor Dr a sormuştum bundan bir ay önce kilo alımı var gunduzde 7 8 cisli bez var dediğimde sorun yok demişti gece yapmayabilir demişti üstelik gece beslenmesi de var bizim en az 3 kez sanırım gece tutuyor sabah acısı çıkıyor ama :) birde bizim de baş parmak hep ağızda elbiselerinin onu şu içinde kalıyor kimin elini tutarsa onunkinide ağzına sokmaya çalışıyor hatta emziginin yanindan baş parmagida sokusturmaya çalışıyor agzina:) yüzümü ısırmaya çalışıyor çok tatlı bu arada bizde de emme reddi oluyor ben koluma alıp yatağa uzanıyorum öyle emziriyirum hoşuna gidiyor

Hangi doktora götürüyorsunuz acaba siz izmirdeydiniz diye hatırlıyorum ben de doktor arayışındayım da. Bi hastanede mi doktorunuz?

Anneler günaydın. Bugün kızımla evimizdeyiz. Hava yağmurlu dugu için evde ana-baba kız saati yapacağız.
Günaydın canım oh ne güzel ankarada da hava kapalı uyuyasım geliyo :)) ama mümkün degil bu suan icinn

Bende bebekler icin kulak cubugu almistim onla siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…