MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Doktor bize kulağı akar normal dedi. kulak çubuğunu kaynayıp soğumuş suya batirip sadece diş kulaktaki kirleri alıyorum.Kızlar ya az önce bebeğimin kulağının katı kirle dolu olduğunu fark ettim . İçeri ittirmesen dikkatlice almaya çalıştık ama çok dolu. Böyle bişey yaşayan var mı? Ve nokta kadar kan geldi yara varmış kabuğunu oynattım sanırım dr gitcz birazdan off
Halbuki dün kontrolümüz vardı baktı dr bişey demedi 1 günde mi birikti bu ya
Bizimki baya tıkanmıştı gösterdik mantar ve iltihapmış canım yoksa ben de hiç dokunmamıştım şimdiye kadarDoktor bize kulağı akar normal dedi. kulak çubuğunu kaynayıp soğumuş suya batirip sadece diş kulaktaki kirleri alıyorum.
Sagol canim takip edeyim devam ederse bende gotururumDikkat çekecek bir ağlaması yoktu ama eli hep kulağındaydı
Benimkide sol kulağını sürekli oynuyor ama ağlamıyor. Benimki sürekli benim kulağımı tutup cekiyor:))) kulaga ilgisi var diyw dusunmustum.Sagol canim takip edeyim devam ederse bende gotururum
Ay kuzum ya iyiki gitmişsiniz cidden çok geçmiş olsun o kaşıntı da yapar cocuk iyi durmuş yine kanama nedenmişAmine Busra K kbrhydr dr gittik KBB ye kamerayla baktı iltihap ve mantar enfeksiyonu varmış kulak zarında da ufak bir kanama tesbit etti. Temizledi ve bir damla verdi. Dün çocuk dr anlayamamıştı iyi ki gitmişiz yavrum neredeyse 1 aydır kulağıyla oynuyor
Bilmiyorum ki çok önemli değil muhtemelen temizlemeye çalıştığınız için olmuştur dediAy kuzum ya iyiki gitmişsiniz cidden çok geçmiş olsun o kaşıntı da yapar cocuk iyi durmuş yine kanama nedenmiş
Ayy Allah razı olsun. Hiç gülesim yoktu. Kızı uçururken uyuyakalmistim. Çok isim var. Gülerken uykum acildi:))))))Kızlar trend konularda -KOMİK Mİ KOMİK- başlıklı bi konu var herkes başına gelen komik hadiseleri yazmış. Bebiş mememde uyurken okuyayım dedim gülmekten çocuğu düşürcm tavsiye ederim baya moral oldu
Bende bi bakim bugun cok gergindim ihtiyacm varKızlar trend konularda -KOMİK Mİ KOMİK- başlıklı bi konu var herkes başına gelen komik hadiseleri yazmış. Bebiş mememde uyurken okuyayım dedim gülmekten çocuğu düşürcm tavsiye ederim baya moral oldu
Bizimkininde baya tükürük oluyor ama ustunu ıslatıcak kadar degil suanda elleride deli gibi hep agzındaydı memeyide istemiyordu 1bucuk 2saatte bir uykuluyken 5_10 dk arasi emiyordu pazar gununden beri mamayi artirdim artik fazla ellerini agzina goturmuyor benimki aclıktanmıs sanırımKan almaya bile gerek duymadi benim doktor gecen ay gozunden bakti kani cok iyi dedi ilaca baslatmaz eminim ki baslatsa bile ben arastirip iyisini kullanmayi dusunuyorum. Ona sira gelmedi daha aslinda mamasina katip yediriyorlardi arkadaslarim da adini simdi unuttum :-/
Kiloya takilmiyorum artik 4 aylik olduk yesin mamayida benide kahve niyetine emsin napalim en azindan anne sutunun vitamininide almis olur.
Bu arada biz ssnirim erken dis cikaracagiz elimiz hep agzimizda hemde iki eli tukurukler her yerde ust hep islak elini cekince agliyor kendi elimi verdim cocuk kaşı kaş mahvetti kendini eli kipkirmizi oluyor onun kasiyici aldim onunla oyaliyorum simdilik.
5 temmuz. evet 3 aylik olarak degerlendirildiginde gelişimleri normal aslında.bebegın nezaman dogdu canım 6 temmızda dogdu benım kı 3 hafta erken dogdu ıyı bır doktora goturuyorum herseyı tek tek anlatıyor gelısımını dogması gereken tarıhe gore bakmalıymısız suan 3.5 aylık ama 3 aylık bıle olmamıs aslında senınkı de oyle hesapla ama gelısımlerı hep farklı bebegım dogdugundan berı cok harektlı mesela dogdugundan berı kafasını dık tutuyor ellerını acıyor yan donuyor bunlar ılerde ama dedıgın gıbı ellerını emıyor parmağını buluyor ama oyun halısındakı oyuncaklarına uzanamıyor hakım degıl
Bu ara benimkide memeyi istememeye basladi. Kucagimda yatar pozisyonda istemiyor agliyor. Bir yere yatirip emziriyorum artik. Büyüdüm ben mi diyor ne diyor:)) benim kız gece cis yapmıyor. Sabah dolu cis oluyor. Mama yediremiyorum. Gündüz 4-5 bez değiştiriyorum. Gece cis yapmamasi normal mi? Doymuyor mu? Benimkinin uykusunu böldüğümüzde baş parmağına sarılıyor. Uyumak için emiyor orası kesinleşti. Bakıcı ne zaman uyutma zamanı gelse hemen baş parmağını ağzına alıyor uyuyunca çıkarıyormuş. Doyuyor herhalde. Cid renginde bir sıkıntı yok çünkü. Ağlamıyor da. Cid neden yok anlamadimBizimkininde baya tükürük oluyor ama ustunu ıslatıcak kadar degil suanda elleride deli gibi hep agzındaydı memeyide istemiyordu 1bucuk 2saatte bir uykuluyken 5_10 dk arasi emiyordu pazar gununden beri mamayi artirdim artik fazla ellerini agzina goturmuyor benimki aclıktanmıs sanırım
Canim benim kızım da genelde gece cis yapmıyor Dr a sormuştum bundan bir ay önce kilo alımı var gunduzde 7 8 cisli bez var dediğimde sorun yok demişti gece yapmayabilir demişti üstelik gece beslenmesi de var bizim en az 3 kez sanırım gece tutuyor sabah acısı çıkıyor ama :) birde bizim de baş parmak hep ağızda elbiselerinin onu şu içinde kalıyor kimin elini tutarsa onunkinide ağzına sokmaya çalışıyor hatta emziginin yanindan baş parmagida sokusturmaya çalışıyor agzina:) yüzümü ısırmaya çalışıyor çok tatlı bu arada bizde de emme reddi oluyor ben koluma alıp yatağa uzanıyorum öyle emziriyirum hoşuna gidiyorBu ara benimkide memeyi istememeye basladi. Kucagimda yatar pozisyonda istemiyor agliyor. Bir yere yatirip emziriyorum artik. Büyüdüm ben mi diyor ne diyor:)) benim kız gece cis yapmıyor. Sabah dolu cis oluyor. Mama yediremiyorum. Gündüz 4-5 bez değiştiriyorum. Gece cis yapmamasi normal mi? Doymuyor mu? Benimkinin uykusunu böldüğümüzde baş parmağına sarılıyor. Uyumak için emiyor orası kesinleşti. Bakıcı ne zaman uyutma zamanı gelse hemen baş parmağını ağzına alıyor uyuyunca çıkarıyormuş. Doyuyor herhalde. Cid renginde bir sıkıntı yok çünkü. Ağlamıyor da. Cid neden yok anlamadim
Hangi doktora götürüyorsunuz acaba siz izmirdeydiniz diye hatırlıyorum ben de doktor arayışındayım da. Bi hastanede mi doktorunuz?bebegın nezaman dogdu canım 6 temmızda dogdu benım kı 3 hafta erken dogdu ıyı bır doktora goturuyorum herseyı tek tek anlatıyor gelısımını dogması gereken tarıhe gore bakmalıymısız suan 3.5 aylık ama 3 aylık bıle olmamıs aslında senınkı de oyle hesapla ama gelısımlerı hep farklı bebegım dogdugundan berı cok harektlı mesela dogdugundan berı kafasını dık tutuyor ellerını acıyor yan donuyor bunlar ılerde ama dedıgın gıbı ellerını emıyor parmağını buluyor ama oyun halısındakı oyuncaklarına uzanamıyor hakım degıl
Yok canim annelik icgudun var yanlis yapsan o soyler,dogru yapmissindir.c ben hep kucagımdayken egımlı sekilde oturttum ılk andan ıtıbaren oturmaya degıl de egımlı sekılde yatma gıbı yanlısmı yaptm acaba
Günaydın canım oh ne güzel ankarada da hava kapalı uyuyasım geliyo :)) ama mümkün degil bu suan icinnAnneler günaydın. Bugün kızımla evimizdeyiz. Hava yağmurlu dugu için evde ana-baba kız saati yapacağız.
hafta hafta. muhtemel dogum zamanina gore takip ediyorum, son iki hafta tuttu,kotu ve iyi hafta gecirdikHafta hafta dimi cnm bu tablo...
Kızlar sizce dogruluk payı var mı bu tabloda?
Bende bebekler icin kulak cubugu almistim onla siliyorumKızlar ya az önce bebeğimin kulağının katı kirle dolu olduğunu fark ettim . İçeri ittirmesen dikkatlice almaya çalıştık ama çok dolu. Böyle bişey yaşayan var mı? Ve nokta kadar kan geldi yara varmış kabuğunu oynattım sanırım dr gitcz birazdan off
Halbuki dün kontrolümüz vardı baktı dr bişey demedi 1 günde mi birikti bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?