2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal dogu yapmış olan anneler ,özel bir soru sormk istyrm ozelden yazabilir misinz?

Bu sabah benim kız memeye oyun yapıyor. Islahı iyice azaldı. Tattığı yerde kafayı bana çeviriyor memeyi uzatıyorum kafasını geri çevirip gülüyor. Her defasında aynısını yapıyor. Şarki türkü emziriyorum emzirebildigim kadar. Inş bu memeden soğukluk cabuk geçer. Emiyor ama eskisi gb uzun degil

Bizde ayni canm yaa hic istahlı degil öylesine zorla bi iki dkka

ben artik uzulmuyorum napayim mama yesin zaten 4 aylik olduk kaldi 2 ay sonra ek gidayla doyar sutum olursa yine kahve niyetine veriirrim.

Benimki mamayi bitiriyor eli agzindan memeyi emiyor meme agzindan cikinca elini tikiyot agzina acliktan degil benimki. Tukurukler ustunu islatiyor bu arada kusmamiz azaldi dun sadece 1 kere kustu bugun hic kusmadi sabah ilk isimiz kusmak oluyordu.

Yüzümde korkulu bir gülümseme gözlerim hep yaşlı ama gün boyu boş boş gülüyorum Ne elimi ne kolumu nede bacaklarimin kontrolünü saglayabiliyorum. Eve sıgamıyorum Korkuyorum kimseye birsey diyemiyorum ya bunuda kaybedersem diye..

Yemek yemeliyim artik diyorum bogazimdan gecmiyor düğümlenip kalıyor boş boş elimdeki teste bakıyorum Yalvariyorum Allaha ne olursun benimle kalsin gitmesin bebegim diyorum..

Hastanede kan testinin sonucunu bekliyorum saniyeler gecmiyor Esim gözüme bakiyor benim gözümden yaşlar dökülüyor ben inaniyorum diyor bu sefer olacak gelecek elimi tutuyor ellerim titriyor..
Sonuç pozitif diyor doktor ben cıglik atmak isterken susuyorum sadece Çok şükür Diyorum..

25.10.2016 Anne oluyorum diye tarihe gecmistim evet anne oldum çok şükür simdi yanimda gecen yıl bugun ögrenmistim varligini..

Canim 4 aydan sonra ek gidaya geçiş degil ama tattirma yapiyor musun? Bor cay kaşığı mesela?

Merak ettim tırnaklarını oyun oynarken kesebiliyor musun? Ben uyurken dahi kesemiyorum dokunduğum anda kıpırdatıyor bende dikkatli olamıyorum. Birtek emzirirken uygun pozisyon alabilirsem kesebiliyorumz

Merak ettim tırnaklarını oyun oynarken kesebiliyor musun? Ben uyurken dahi kesemiyorum dokunduğum anda kıpırdatıyor bende dikkatli olamıyorum. Birtek emzirirken uygun pozisyon alabilirsem kesebiliyorumz
Oynatiyor canim sıkı tutuyorum,tutarken parmagin sarkisini soyluyorum.

Bizim ki en çok beşiğine fisher price mutlu düşler dönence aldım onu seviyor. Çığlık atarak konuşmaya çalışıyor. Bu arada inanılmaz bağıran bir bebek oldu. Sürekli konuşulmasını istiyor kendisiyle.

Bebeği benim gibi sürekli çığlık atan var mı? Sabah kalktığı gibi başlıyor. Gülerek çığlık atıyor,babasını uyandırıyor :) bazen konuşmalara bağırıyor , bazen oyuncaklara bazende ağlarken. Ama sesi kısılacak diye korkuyorum o derece bağırıyor. Cadılığından mı yapıyor, konuşma çabaları mı anlayamadım valla.

Canim 4 aydan sonra ek gidaya geçiş degil ama tattirma yapiyor musun? Bor cay kaşığı mesela?
4 aylık olmamıza az kaldı çay kaşığıyla değil ama parmağımi batırıp diline sürüyorum. Her şeyin tadını bilsin yesin diye.

Bizimki sadece mutluyken ve ben yaptigimda bana karşılık yapıyor. Çığlık atarken korkuyor gözlerini kirpistiriyor. Ödlek mi olcak ne :))) pantolonu çıkardığında dinleniyor giyince düşüyor. Bezin değişmesine çok seviniyor

Canım başla ki tattırmaya sonra yedirirken sıkıntı yaşama ben kızımda öyle yaptım hala daha dogru düzgün bişey yemez hç bişeyi sevmez bu 2.bunda başladım bile :)))
Çevremden hep bunu duydum biliyor musun:)) ilk çocuğu kitaba internete göre yetiştirdik 6 ay bekledik bir şey yemiyor, ikincide 4.ayda başladık dediler. Ben ilk çocuğu ikinciymis gb yetistiriyorum:)) kitaba bağlı kalamıyorum. Okuyorum dinliyorum mantığıma yatanı yapiyorum

Kv gelince duzenimiz bozulmaz ins. Başlayacak giydir üşüyecek. Benim kiz şu siteye bakıyo boyle yapiyo falan fistan. Bakıcıya dedim yanlış olduğunu düşündüğün bir şey yapmaya kalkarsa uyar ya da bana söyle diye. Burdayken giydirme alt değiştirme oynama vs bırak yapsın dedim. Ben çocuğumu evde sımsıkı giyatırmıyorum. 24 derecede tek kat, banyodan sonra çift kat. Bakıcının ev sobalı çok yakma hamam gb olmasın diyorum. Orda polar alt giydirir üzeri yine tek kat. Kızına karışamıyor burda karışası gelir her şey e. Hayirlisi bakalim

Dr a soracagim ama 4. ayda tadima baslamayi dusunuyorum.Tecrubeli anneler ne veriyorsunyuz?Yemeklerden veremem tuzlu oluyor.Ilk yil seker ve tuz yok.Hipp in pureleri,ek gidalari var ama onlara alisinca evde yapilani yemiyor diye duymustum.

Dr a soracagim ama 4. ayda tadima baslamayi dusunuyorum.Tecrubeli anneler ne veriyorsunyuz?Yemeklerden veremem tuzlu oluyor.Ilk yil seker ve tuz yok.Hipp in pureleri,ek gidalari var ama onlara alisinca evde yapilani yemiyor diye duymustum.
Canım ben ne yersem içinde ona zararlı olmayanları veriyorum. Ev yoğurdu peynir reçel domates suyu çorba vs o gün ne varsa uygun olan. Bi de salatalık erik falan emiyor sadece bir kaç yudum ama hiç biri mideye gidecek kadar çok değiller

İlkte yaptığım hatalar ohoooo bunda hiçbirini uygulamıyorum :))) cocuk deneme tahtası oldu sayemizde hep denedik yanıldık fln filan kuzum benim yaaa

Canım başla ki tattırmaya sonra yedirirken sıkıntı yaşama ben kızımda öyle yaptım hala daha dogru düzgün bişey yemez hç bişeyi sevmez bu 2.bunda başladım bile :)))
Inanki icimden gelmiyor :) 6.ayinda 3 gun kuraliyla baslarim zaten benim kiz yemegi her halukarda sevmeyecek simdiden belli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…