2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merak ettim tırnaklarını oyun oynarken kesebiliyor musun? Ben uyurken dahi kesemiyorum dokunduğum anda kıpırdatıyor bende dikkatli olamıyorum. Birtek emzirirken uygun pozisyon alabilirsem kesebiliyorumz
ben de sadece emzirirken kesebiliyorum. uykusu hafif, uyanikken de kipirdatiyor

bi haftadir, bi sure emdikten sonra cekip birakiyor. hem emmek istiyor hem kafasini itiyor istemiyor.

Mrb cnm sütüm yok denecek kadar az ve çalışıyorum sağıyorum ancak 30 cc çıkıyor ve asla yetmiyor mama veriyorum bu tablet nedir süt aetırıcımu ve nerden alınır

Anneler benim kız bugün gündüz uykusuna doyamadı. Uyanmadıgi için ben uyandiriyorum, emerken tekrar uyuyor. Ateşi yok. Bu durum normal mi? Hava kapalı ev de karanlık biraz ondan mi uyuyor acaba? Işıkları mi açsam? Ne yapayım? Uyanınca gülüyor altını değişirken konuşuyor. Sorun yok yani. Daha fazla oyun konuşma isterdi bugün hep uyumak istiyor. Şaşkınım. Ben kapalı havalarda uykuyu severim yataktan çıkasım gelmez hatta uykum var simdi:)) bebeğin bana çekmiş olabilir mi?

hava kapali ise gece uykusu niyetine uyuyor olabilir isigi acip deneyebilrisin. uykusunu alirsa gece nobete diker sizi

hava kapali ise gece uykusu niyetine uyuyor olabilir isigi acip deneyebilrisin. uykusunu alirsa gece nobete diker sizi
Hesaplayınca her zamanki gb uyumuş aslında. 7de uyandı 9da uyudu. 10.30da uyandırdım 12de uyudu. 2de uyandırdım 3te uyudu. Ama bugün kendisi uyanmadı hep ben uyandırdım. Tekrar 16.30-17.00 gb uyanması lazım ki. Yemek yiyoruz banyo yaptırıyoruz diyene zaman cabuk geçiyor. Bakalım kendisi uyanacak mi?

biz biraz once 3. ay kontrolunden geldik. tospigim 6.700 gr 65 cm olmus.Dr zor olctu kilosunu tartida ayaklarindan kuvvet alip kendini yukari attiriyor rota asimizida olduk. yaptiran anneler yan etki yapti mi sizde. dr ates yapmaz dedi ama anormal bir durum yasadiniz mi?

Hiçbir yan etki olmadı bizde.

rutininde gidiyorsa sikinti olmaz o zaman

Maşallah kilo boy çok iyi.

Ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum( bugün hiç yapasım yok. Pratik yemek önerisi olan var mi? Hemen yemeğimi yapıp kizimin yanina kivrilip uyumak istiyorum :))

Olabilir birak uyusun :) 3 saati gecme emzir yeter benim kizda gunduz uyur ama saat basi kalkar yine uyur kuzum

Ben yemek yapmayı hiç sevmiyorum( bugün hiç yapasım yok. Pratik yemek önerisi olan var mi? Hemen yemeğimi yapıp kizimin yanina kivrilip uyumak istiyorum :))
Hazır mantı yada melemen

Kizlar ben bu topigi hep takip ediyorum ama genelde yazmiyorum, 4. ayda tadimlara baslicaz diye yorumlarinizi gorunce yazayim dedim. Ben bu konuda baya arastirma yaptim, ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama oneriliyor. Su bile verilmiyor. Cunku bebeklerin bagirsak florasi buna uygun olarak yaratilmis. Eger 4. ayda baslanirsa bagirsak sistemi kotu etkileniyor. Cocugun yemesi istahli olup olmamasiyla alakali bir durum, yoksa 4. ayda baslandi diye her seyi yiyecek diye bir durum yok.
Al_pi nin dedigi gibi 6 ay dolunca 3 gun kurali ile tadimliklara baslanmali. Bazi arkadaslar domates suyu verdigini yazmis, domates alerjik bir besindir, 1 yastan once verilmemeli. Size facete blw turkiye, emzirme sanati, instagramda da gidadedektifini takip etmenizi oneririm, faydali bilgiler var.
Yanlis anlamayin bu arada, nacizane tavsiyemdir. Herkesin kendi bebegi sonucta, istedigi gibi buyutebilir. Bizler bir cogumuz pirinc unuyla buyuyen nesiller olarak ilerde hastalik yonunden ne sikinti yasayacagimizi bilmiyoruz, o yuzden daha bilincli olup eskilerin yaptiklari hatalari yapmamamiz gerekiyor diye dusunuyorum. Sevgiler :)

Bende baslamak istiyodum drumuz basimiza is acma dedi 5.5 ayı bekle dedi. Ve daha bi hafta sonra gaz krizleri kabizlik geri döndü

Besleniyosa güzelce ateşi huzursuzlugu yoksa sorun yoktur canım uyumak istiyordur merak etme :))

Tabiki canim tadimdan kasit burda tabikide agir besinler degil yogurt Gibi meyve püresi gibi domates yazani görmedim elbette ki verilmemeli bu verilenler de zaten kaşıgın ucuyla belli belirsiz tatlarını bilmesi açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…