ben de sadece emzirirken kesebiliyorum. uykusu hafif, uyanikken de kipirdatiyorMerak ettim tırnaklarını oyun oynarken kesebiliyor musun? Ben uyurken dahi kesemiyorum dokunduğum anda kıpırdatıyor bende dikkatli olamıyorum. Birtek emzirirken uygun pozisyon alabilirsem kesebiliyorumz
bi haftadir, bi sure emdikten sonra cekip birakiyor. hem emmek istiyor hem kafasini itiyor istemiyor.Bu sabah benim kız memeye oyun yapıyor. Islahı iyice azaldı. Tattığı yerde kafayı bana çeviriyor memeyi uzatıyorum kafasını geri çevirip gülüyor. Her defasında aynısını yapıyor. Şarki türkü emziriyorum emzirebildigim kadar. Inş bu memeden soğukluk cabuk geçer. Emiyor ama eskisi gb uzun degil
Mrb cnm sütüm yok denecek kadar az ve çalışıyorum sağıyorum ancak 30 cc çıkıyor ve asla yetmiyor mama veriyorum bu tablet nedir süt aetırıcımu ve nerden alınır@mavipudra canim mayayı deniyor musun faydası oldu mu? Siddetle tavsiye ediyorum bak 3. Ayda normalde kilo alımı azalır biliyorsun benim bebisim bu ay 1.500 gr almis. Demek ki gercekten artırıyor sutu çünkü bizim kilo alım sorunumuz vardı ilk ay sadece 600 gr almistik ikinci ay da 900 gr sonra mayaya başladık hemşire de cok sasırdı hatta
Selam iyiyiz canım bebeklerle ugrasoyorum 3ay 10 günlük oldular seninkiler nasılikiz anneleri nerde ne yapıyprlar acabaseher0607 nasılsın canım
hava kapali ise gece uykusu niyetine uyuyor olabilir isigi acip deneyebilrisin. uykusunu alirsa gece nobete diker siziAnneler benim kız bugün gündüz uykusuna doyamadı. Uyanmadıgi için ben uyandiriyorum, emerken tekrar uyuyor. Ateşi yok. Bu durum normal mi? Hava kapalı ev de karanlık biraz ondan mi uyuyor acaba? Işıkları mi açsam? Ne yapayım? Uyanınca gülüyor altını değişirken konuşuyor. Sorun yok yani. Daha fazla oyun konuşma isterdi bugün hep uyumak istiyor. Şaşkınım. Ben kapalı havalarda uykuyu severim yataktan çıkasım gelmez hatta uykum var simdi:)) bebeğin bana çekmiş olabilir mi?
Hesaplayınca her zamanki gb uyumuş aslında. 7de uyandı 9da uyudu. 10.30da uyandırdım 12de uyudu. 2de uyandırdım 3te uyudu. Ama bugün kendisi uyanmadı hep ben uyandırdım. Tekrar 16.30-17.00 gb uyanması lazım ki. Yemek yiyoruz banyo yaptırıyoruz diyene zaman cabuk geçiyor. Bakalım kendisi uyanacak mi?hava kapali ise gece uykusu niyetine uyuyor olabilir isigi acip deneyebilrisin. uykusunu alirsa gece nobete diker sizi
Hiçbir yan etki olmadı bizde.biz biraz once 3. ay kontrolunden geldik. tospigim 6.700 gr 65 cm olmus.Dr zor olctu kilosunu tartida ayaklarindan kuvvet alip kendini yukari attiriyorrota asimizida olduk. yaptiran anneler yan etki yapti mi sizde. dr ates yapmaz dedi ama anormal bir durum yasadiniz mi?
rutininde gidiyorsa sikinti olmaz o zamanHesaplayınca her zamanki gb uyumuş aslında. 7de uyandı 9da uyudu. 10.30da uyandırdım 12de uyudu. 2de uyandırdım 3te uyudu. Ama bugün kendisi uyanmadı hep ben uyandırdım. Tekrar 16.30-17.00 gb uyanması lazım ki. Yemek yiyoruz banyo yaptırıyoruz diyene zaman cabuk geçiyor. Bakalım kendisi uyanacak mi?
Maşallah kilo boy çok iyi.biz biraz once 3. ay kontrolunden geldik. tospigim 6.700 gr 65 cm olmus.Dr zor olctu kilosunu tartida ayaklarindan kuvvet alip kendini yukari attiriyorrota asimizida olduk. yaptiran anneler yan etki yapti mi sizde. dr ates yapmaz dedi ama anormal bir durum yasadiniz mi?
Olabilir birak uyusun :) 3 saati gecme emzir yeter benim kizda gunduz uyur ama saat basi kalkar yine uyur kuzumAnneler benim kız bugün gündüz uykusuna doyamadı. Uyanmadıgi için ben uyandiriyorum, emerken tekrar uyuyor. Ateşi yok. Bu durum normal mi? Hava kapalı ev de karanlık biraz ondan mi uyuyor acaba? Işıkları mi açsam? Ne yapayım? Uyanınca gülüyor altını değişirken konuşuyor. Sorun yok yani. Daha fazla oyun konuşma isterdi bugün hep uyumak istiyor. Şaşkınım. Ben kapalı havalarda uykuyu severim yataktan çıkasım gelmez hatta uykum var simdi:)) bebeğin bana çekmiş olabilir mi?
Hazır mantıBen yemek yapmayı hiç sevmiyorum( bugün hiç yapasım yok. Pratik yemek önerisi olan var mi? Hemen yemeğimi yapıp kizimin yanina kivrilip uyumak istiyorum :))
Hava kapalı diye dışarı çıkmadık bugün. Akşama menemen var diye msj attım eşime:)) O evdeyim diye güzel bir sofra bekliyordu ama bugünlük boyle olsun napayım.Hazır mantıyada melemen
Bende baslamak istiyodum drumuz basimiza is acma dedi 5.5 ayı bekle dedi. Ve daha bi hafta sonra gaz krizleri kabizlik geri döndüKizlar ben bu topigi hep takip ediyorum ama genelde yazmiyorum, 4. ayda tadimlara baslicaz diye yorumlarinizi gorunce yazayim dedim. Ben bu konuda baya arastirma yaptim, ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama oneriliyor. Su bile verilmiyor. Cunku bebeklerin bagirsak florasi buna uygun olarak yaratilmis. Eger 4. ayda baslanirsa bagirsak sistemi kotu etkileniyor. Cocugun yemesi istahli olup olmamasiyla alakali bir durum, yoksa 4. ayda baslandi diye her seyi yiyecek diye bir durum yok.
Al_pi nin dedigi gibi 6 ay dolunca 3 gun kurali ile tadimliklara baslanmali. Bazi arkadaslar domates suyu verdigini yazmis, domates alerjik bir besindir, 1 yastan once verilmemeli. Size facete blw turkiye, emzirme sanati, instagramda da gidadedektifini takip etmenizi oneririm, faydali bilgiler var.
Yanlis anlamayin bu arada, nacizane tavsiyemdir. Herkesin kendi bebegi sonucta, istedigi gibi buyutebilir. Bizler bir cogumuz pirinc unuyla buyuyen nesiller olarak ilerde hastalik yonunden ne sikinti yasayacagimizi bilmiyoruz, o yuzden daha bilincli olup eskilerin yaptiklari hatalari yapmamamiz gerekiyor diye dusunuyorum. Sevgiler :)
Besleniyosa güzelce ateşi huzursuzlugu yoksa sorun yoktur canım uyumak istiyordur merak etme :))Anneler benim kız bugün gündüz uykusuna doyamadı. Uyanmadıgi için ben uyandiriyorum, emerken tekrar uyuyor. Ateşi yok. Bu durum normal mi? Hava kapalı ev de karanlık biraz ondan mi uyuyor acaba? Işıkları mi açsam? Ne yapayım? Uyanınca gülüyor altını değişirken konuşuyor. Sorun yok yani. Daha fazla oyun konuşma isterdi bugün hep uyumak istiyor. Şaşkınım. Ben kapalı havalarda uykuyu severim yataktan çıkasım gelmez hatta uykum var simdi:)) bebeğin bana çekmiş olabilir mi?
Tabiki canim tadimdan kasit burda tabikide agir besinler degil yogurt Gibi meyve püresi gibi domates yazani görmedim elbette ki verilmemeli bu verilenler de zaten kaşıgın ucuyla belli belirsiz tatlarını bilmesi açısındanKizlar ben bu topigi hep takip ediyorum ama genelde yazmiyorum, 4. ayda tadimlara baslicaz diye yorumlarinizi gorunce yazayim dedim. Ben bu konuda baya arastirma yaptim, ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama oneriliyor. Su bile verilmiyor. Cunku bebeklerin bagirsak florasi buna uygun olarak yaratilmis. Eger 4. ayda baslanirsa bagirsak sistemi kotu etkileniyor. Cocugun yemesi istahli olup olmamasiyla alakali bir durum, yoksa 4. ayda baslandi diye her seyi yiyecek diye bir durum yok.
Al_pi nin dedigi gibi 6 ay dolunca 3 gun kurali ile tadimliklara baslanmali. Bazi arkadaslar domates suyu verdigini yazmis, domates alerjik bir besindir, 1 yastan once verilmemeli. Size facete blw turkiye, emzirme sanati, instagramda da gidadedektifini takip etmenizi oneririm, faydali bilgiler var.
Yanlis anlamayin bu arada, nacizane tavsiyemdir. Herkesin kendi bebegi sonucta, istedigi gibi buyutebilir. Bizler bir cogumuz pirinc unuyla buyuyen nesiller olarak ilerde hastalik yonunden ne sikinti yasayacagimizi bilmiyoruz, o yuzden daha bilincli olup eskilerin yaptiklari hatalari yapmamamiz gerekiyor diye dusunuyorum. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?