2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)

Normal dogum yapip arada dikiş sizisi çeken varmı kızlar akintimda fazla benim gibi olan varmı

Arladaslar cogumuzda salya skntisi var bebeklerin bu dis skntilari icin kehribar var bi arastirin ogluma kullanmamin ertesi gunu salyasi neredeyse bitti.

Kızlar size bir sorum var oğlum cok gazlı hiç durmuyo eczacı nurse harveys colex diye bi şurup önermiş sizce alalım mı faydasını görenler varmı

Aynen kızımda blw bilmiyordum hala sorun oluyor.ama ek gıdaygıdaya başladıktan sonra 7.ayda görev e başlıycam.bakiciya ble yi nasil anlatırım yapabilir mi kafamda binbir soru

Kızlar size bir sorum var oğlum cok gazlı hiç durmuyo eczacı nurse harveys colex diye bi şurup önermiş sizce alalım mı faydasını görenler varmı

Biz onu da kullanmistik doktor vermisti rahatlatir demisti,en fazla 3 4 gun icti cok bir falyadasini goremedik belki devam etsek rahatlatirdi.sub simplex aldik o rahatlatti

Dr a soracagim ama 4. ayda tadima baslamayi dusunuyorum.Tecrubeli anneler ne veriyorsunyuz?Yemeklerden veremem tuzlu oluyor.Ilk yil seker ve tuz yok.Hipp in pureleri,ek gidalari var ama onlara alisinca evde yapilani yemiyor diye duymustum.
Kesinlikle meyve gibi tatli seylerle baslamayin. Evde gunluk yaptiginiz yogurt evde yapabiliyorsaniz tarhana corbasi. Onun disinda size 4ay ve daha sonrasinda verebileceginiz meyve ve sebzelerin listesini atayim umarm yardimci olabilmisimdir.

Eklentiler

• 20171026_140432.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 72
Reçel ve domates mi çok sakıncalı hele ki reçel şeker vardır herhalde içinde adı reçel olduğuna göre domatesin de alerji riski yüksek bugun yapmadığı yarın da yapmayaccağı anlamına gelmiyor dikkat olun bence

Arladaslar cogumuzda salya skntisi var bebeklerin bu dis skntilari icin kehribar var bi arastirin ogluma kullanmamin ertesi gunu salyasi neredeyse bitti.
Bence gereksiz o kadar parayi vermem. Uygun fiyatli olsa denerdim.

Ben ilk oğlumda da 6.aya kadar zerre bişey vermedim hiçbirşeyi de yok yer yani iştahlı maşallahı var hatta az ye der oldum çocuğa:) sadece her yemekte ev yapımı yoğurt yemeye alıştırmışım eskiden beri yemediği şeyi yoğurda banınca yer :) bu iyi bişey bence

Bu biberonlar 0-6 ay olmuyor mu zaten? 6.aya kadar büyük numara olmuyor diye biliyorum.
bilmiyorum bende ondan sordum. 0-6 ay degildi ama sanki baslangicmiydi neydi cok kucuk delikli zor cekiyor yani.

Bende dusundum hatta yeni uç alcam ama yine 1 numara alicam fazla akış iyi olmaz
aynen daha zamani var sanirim.

abuu 1 cocukta boyle oldun 2yi dusunemiyorum :)) Benim ev isi haric herseye yetisebiliyorum onu yapamiyorum tık seste uyaniyor uyanikkende ilgi istiyor birakamiyorum.

Bence gereksiz o kadar parayi vermem. Uygun fiyatli olsa denerdim.
Ben troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)

Uyanıkken bırakmıyorki iş yapayım ağlıyor hep ilgi hep kucak biri yoksa yanımda tüm işler yatıyor yemek bile yiyemiyorum uyuyunca da ses istemiyor hiç hemen uyanır , biri lazım bu ara yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…