İyi olmaniza sevindim canimBen bile kendimi bulamıyorum bazen
Ben de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)Evet bende takip ediyorum oralari 2cocugumada su dahi vermedim oglumu 5bucuk aylikken baslatmisti doktor ozamana kadar beklemistim simdi 3gun kiraliyla 6.ayina kadar bekleyip baslamayi dusunuyorum blw yide cok istiyorum oglumu klasik yontemle besledim ozaman blw falan bilmiyorudm 8yasinda hala sorun yasadigim seyler var kendi beceremiyor bazi seyleri ama blw dende cok korluyorum ya bogazına kacarsa diye
Sezeryan oldum ama dikişlerim sık sık pişik oluyo. Bide oyle belirtide yoktu ama kasık mantarı olmuşum çok fena bacagıma sardı. Dra git istersenNormal dogum yapip arada dikiş sizisi çeken varmı kızlar akintimda fazla benim gibi olan varmı
Aynen kızımda blw bilmiyordum hala sorun oluyor.ama ek gıdaygıdaya başladıktan sonra 7.ayda görev e başlıycam.bakiciya ble yi nasil anlatırım yapabilir mi kafamda binbir soruEvet bende takip ediyorum oralari 2cocugumada su dahi vermedim oglumu 5bucuk aylikken baslatmisti doktor ozamana kadar beklemistim simdi 3gun kiraliyla 6.ayina kadar bekleyip baslamayi dusunuyorum blw yide cok istiyorum oglumu klasik yontemle besledim ozaman blw falan bilmiyorudm 8yasinda hala sorun yasadigim seyler var kendi beceremiyor bazi seyleri ama blw dende cok korluyorum ya bogazına kacarsa diye
Kızlar size bir sorum var oğlum cok gazlı hiç durmuyo eczacı nurse harveys colex diye bi şurup önermiş sizce alalım mı faydasını görenler varmı
Kesinlikle meyve gibi tatli seylerle baslamayin. Evde gunluk yaptiginiz yogurt evde yapabiliyorsaniz tarhana corbasi. Onun disinda size 4ay ve daha sonrasinda verebileceginiz meyve ve sebzelerin listesini atayim umarm yardimci olabilmisimdir.Dr a soracagim ama 4. ayda tadima baslamayi dusunuyorum.Tecrubeli anneler ne veriyorsunyuz?Yemeklerden veremem tuzlu oluyor.Ilk yil seker ve tuz yok.Hipp in pureleri,ek gidalari var ama onlara alisinca evde yapilani yemiyor diye duymustum.
Cok iyi bir surup tavsiye ederim.Kızlar size bir sorum var oğlum cok gazlı hiç durmuyo eczacı nurse harveys colex diye bi şurup önermiş sizce alalım mı faydasını görenler varmı
Reçel ve domates mi çok sakıncalı hele ki reçel şeker vardır herhalde içinde adı reçel olduğuna göre domatesin de alerji riski yüksek bugun yapmadığı yarın da yapmayaccağı anlamına gelmiyor dikkat olun benceCanım ben ne yersem içinde ona zararlı olmayanları veriyorum. Ev yoğurdu peynir reçel domates suyu çorba vs o gün ne varsa uygun olan. Bi de salatalık erik falan emiyor sadece bir kaç yudum ama hiç biri mideye gidecek kadar çok değiller
Bence gereksiz o kadar parayi vermem. Uygun fiyatli olsa denerdim.Arladaslar cogumuzda salya skntisi var bebeklerin bu dis skntilari icin kehribar var bi arastirin ogluma kullanmamin ertesi gunu salyasi neredeyse bitti.
Normal dogum yapip arada dikiş sizisi çeken varmı kızlar akintimda fazla benim gibi olan varmı
bilmiyorum bende ondan sordum. 0-6 ay degildi ama sanki baslangicmiydi neydi cok kucuk delikli zor cekiyor yani.Bu biberonlar 0-6 ay olmuyor mu zaten? 6.aya kadar büyük numara olmuyor diye biliyorum.
aynen daha zamani var sanirim.Bende dusundum hatta yeni uç alcam ama yine 1 numara alicam fazla akış iyi olmaz
abuu 1 cocukta boyle oldun 2yi dusunemiyorum :)) Benim ev isi haric herseye yetisebiliyorum onu yapamiyorum tık seste uyaniyor uyanikkende ilgi istiyor birakamiyorum.Aaa tüh pek giremiyorum İnternete ben. Telefon bilgisayar hak getire kızımdan fırsat bulamıyorum. Yeni evimize taşındık 1 ay oalçak bebekle çok zor oldu. Onun dışında dogum iznim bitti
Raporla idare etmeye çalışıyorum bakalım nereye kadar gidecek böyle.. annelik çok zor. Anneme kurban olayım
Ben troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)Bence gereksiz o kadar parayi vermem. Uygun fiyatli olsa denerdim.
Uyanıkken bırakmıyorki iş yapayım ağlıyor hep ilgi hep kucak biri yoksa yanımda tüm işler yatıyor yemek bile yiyemiyorum uyuyunca da ses istemiyor hiç hemen uyanır , biri lazım bu ara yanibilmiyorum bende ondan sordum. 0-6 ay degildi ama sanki baslangicmiydi neydi cok kucuk delikli zor cekiyor yani.
aynen daha zamani var sanirim.
abuu 1 cocukta boyle oldun 2yi dusunemiyorum :)) Benim ev isi haric herseye yetisebiliyorum onu yapamiyorum tık seste uyaniyor uyanikkende ilgi istiyor birakamiyorum.
Nerden kaça almıştınızBen troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)
Nerden aldın canımBen troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?