Verazeyn ve kehribarsepeti sertifikali urun satiyorlar ben kendime ve ogullarima verazeynden aldim.Nerden aldiniz kehribar kolyeyi ben de dusunuyorum ama sahteleri de varmis guvenemiyorum.
A ile baslayan iyi ama bayan vardi bi tane adı degisik olan o daha ilgiliydi :)Biz küçük bir ilçedeyiz ama doktor için merkeze gidiyoruz semt farketmez ama söyle bi durum var özel sigortadan dolayi hastane olsa daha iyi olur :) medical park tan 2 doktor denedim ben de begenmedım ama 3.sunu sevdim burda isim vermek yanlış olur sanki şöyle söyleyeyim a ile başlayan erkek doktor iyi gibi geldi bana siz goturdunuz mu ona ?
O dediğin bayanla da benim elektriğim tutmadı ya çok içten biri gibi gelmedi ama.. Bu doktor meselesi çok fena ya ben içime sinen doktoru bulana kadar çocuk büyüyorA ile baslayan iyi ama bayan vardi bi tane adı degisik olan o daha ilgiliydi :)
Ben iki kere a ile baslayana iki kerede bayana götürmüştüm.
Biz küçük bir ilçedeyiz ama doktor için merkeze gidiyoruz semt farketmez ama söyle bi durum var özel sigortadan dolayi hastane olsa daha iyi olur :) medical park tan 2 doktor denedim ben de begenmedım ama 3.sunu sevdim burda isim vermek yanlış olur sanki şöyle söyleyeyim a ile başlayan erkek doktor iyi gibi geldi bana siz goturdunuz mu ona ?
isim vermenın yanlıs oldugunu duusnmuyorum ki ben verdım:) a ıle baskayan dedıgınız bılıyorum ama ona gotırmedm bayanlara gotrmıstum aslında ıyı olsa benım ıcın cok rahat olur cunku evım medıcalın yan binasında kışın cok ıyı olurdu.. memnunmusunız pekı erkek doktordan ıstedıgımızde arayabılıyormuyuz ve ılac yanlısı değil di mi evet doktor ısı cok zor ve sureklı o doktor olsun ıstıyorumA ile baslayan iyi ama bayan vardi bi tane adı degisik olan o daha ilgiliydi :)
Ben iki kere a ile baslayana iki kerede bayana götürmüştüm.
Olumsuzda vermek yanlış olabilir diye dusundum sizin verdiğiniz çok memnun oldugunuz oyüzden bence sorun yok :) 1 kere goturdum ilaç yanlısı değil ilk 6 ay sadece anne sütü yeterli değilse de formül mama diyor ek gıdaya erkenden gecirtmeyecek yani :) arama kısmını sormayı unuttum bi de devam edip etmicegim belli değil oyüzden çok ayrıntıya inemedim sanırımisim vermenın yanlıs oldugunu duusnmuyorum ki ben verdım:) a ıle baskayan dedıgınız bılıyorum ama ona gotırmedm bayanlara gotrmıstum aslında ıyı olsa benım ıcın cok rahat olur cunku evım medıcalın yan binasında kışın cok ıyı olurdu.. memnunmusunız pekı erkek doktordan ıstedıgımızde arayabılıyormuyuz ve ılac yanlısı değil di mi evet doktor ısı cok zor ve sureklı o doktor olsun ıstıyorum
Arda beyi Ben aradim hep geri döndü hic bir zaman cevapsiz birakmadi. Vatsaptan resim filan attim yine cvp verdi o konuda ilgiliydi ama bana uzak gidis gelis zor o yuzden ben doktoru yakindan sectim. Esim olmasada ben gidip gelebileyim diye.isim vermenın yanlıs oldugunu duusnmuyorum ki ben verdım:) a ıle baskayan dedıgınız bılıyorum ama ona gotırmedm bayanlara gotrmıstum aslında ıyı olsa benım ıcın cok rahat olur cunku evım medıcalın yan binasında kışın cok ıyı olurdu.. memnunmusunız pekı erkek doktordan ıstedıgımızde arayabılıyormuyuz ve ılac yanlısı değil di mi evet doktor ısı cok zor ve sureklı o doktor olsun ıstıyorum
Esim gittigim hastaneyi cok kalabalik buldu gitmeyelim vs dedi. Deneyelim dedim iyiki gitmisiz doktor cok ilgili deneyimlide insallah acil durum yasamam aksam haftasonu cunku tek kotu yani sadece hastaneden ulasabiliyorsun doktora.O dediğin bayanla da benim elektriğim tutmadı ya çok içten biri gibi gelmedi ama.. Bu doktor meselesi çok fena ya ben içime sinen doktoru bulana kadar çocuk büyüyor
anladım canım arda beye goturmemıstım bır tek kadın doktoru begenmemıstim cevremdekıler de oyle demiştı evet yakınlık cok onemlı hasta falan oldugunda hemen goturmek için cok ıyı olurArda beyi Ben aradim hep geri döndü hic bir zaman cevapsiz birakmadi. Vatsaptan resim filan attim yine cvp verdi o konuda ilgiliydi ama bana uzak gidis gelis zor o yuzden ben doktoru yakindan sectim. Esim olmasada ben gidip gelebileyim diye.
Bayan doktorun kizimla ilgilenmesi hosuma gitti severek muayene ediyordu. Yoksa ikiside ayni yani.
bizde de kizariklik var. sebep belirtmedi dr krem vermisti, eskisine gore azaldı ama sirtta var bu sefer de. gecmezse tekrar gidecegiz.Canım merhaba gittiniz mi doktora? Var mı bir gelişme. Çocuk doktorumuz bana “10-15 günde bir az az süt ürünleri tüket ki vücudu alışsın, bu kızarıklıklar çok basit tepkiler, kaka da kan olmayınca ciddi bir durum yok “dedi. Bodrum da tanınan iyi bir doktora gidiyoruz.
Ama dediğini yapsam mı alerji uzmanına mı gitsem bilemedim :/
Evet o kötü ya siz şimdi hangi hastaneye devam ediyorsunuz??Esim gittigim hastaneyi cok kalabalik buldu gitmeyelim vs dedi. Deneyelim dedim iyiki gitmisiz doktor cok ilgili deneyimlide insallah acil durum yasamam aksam haftasonu cunku tek kotu yani sadece hastaneden ulasabiliyorsun doktora.
Orjinal utunlerin her boncuk arasinda dugum var kopsada boncuklar dagilmaz kilit kismida birbirine gecmeli. Bebegin boynundan cokdaha genis oldugu icin skp bogma ohtimali yok denecek sekilde tabiki bunlar orjinalleri icin gecerli. Herkesin kendi dusuncesi ben 2 oglum ve kendi hastaligimda tedavi olarak kullandigim.icin oneride bulundm.Bununla ilgili nette biraz araştırma yaptim dediğin gibi cok pahalı onun dışında dış ağrısının azalttığına dair bilimsel bir çalışma yokmuş.ayrica bogulmalardan kaynaklı sorunlar yaşlanabiliyormuş.ozellikle bu konuda satılırken bu uyarılar oluyormuş ki sonrasında bir dava açıldığında firmalar bir sorumluluk almıyormuş.ki zaten yutma boğulma gibi bir sorun olsa dava açsan ne olur .Ben en cok yutma boğulma gibi sorunlardan korkuyorum.donusu olmayan bir şey yaşamaktansa salya aksın bence sorun yok.
Valla bence de o kazanacak o yüzden sadece teklif edeceğim olmaz derse kazanamayacagim kavgaya girmeyeceğim6.aydan sonra bende bir tane begendim onu alacagim ugur böcekli :))
ayy cocuk kırar ben korkarim :) Bakalim kim kazanacak bence kocan kazanacak gibi
Ay Allah korusun. Birsey tutulunca fiyatlar fazlaca sisiriliyor malesef. Kullanip iyi geldi diyende var hic degisiklik olmadi diyende.
Dedigim gibi uygun fiyat olsaydi alip denerdim belki ama o fiyatlari verip almam.
Emzik agzindayken salya akitmiyor emzik cikinca akmaya basliyor zaten :)) Oyun halisindada heyecan yapiyor heralde bi bakiyorum her yeri tukuruk
Valla benimki doğumdan beri haftada en az üç gün spora gidiyor hiç de sorun yapmadım. Ama ben dışarı gitmek isteyince 2. Aydan sonra hep baktı oğluma ben de gezdim geldimarkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
Benimki bırak dışarı çıkmayı işten çıkınca 10 dakika bi yere takılıp gecikse burnundan getiriyorum çünkü 7 gibi geliyor ve benim o saate pilim bitmiş oluyor dakika sayıyorum resmen :) annem gelirse ya da ben bebekle anneme gidersem çıkıyor dışarıarkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
Benimki haftada iki kere halısaha maçına gidiyordu. Artık yoruluyormuş haftada bire düşürdü. Akşam yedi buçuk dokuz buçuk arası yok. Bazen çok sıkıldığında çöpleri atayım diye dolasmaya gider ses etmem. Erkekler bizden daha çok nefes almaya ihtiyaç duyuyor. Gittiği yeri arkadaş çevresini biliyorsan sorun etme bencearkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
bizde de kizariklik var. sebep belirtmedi dr krem vermisti, eskisine gore azaldı ama sirtta var bu sefer de. gecmezse tekrar gidecegiz.
canim bu kizarikliklar gun icinde belirip sönüyor ve ardinda pütürlü bir cilt birakiyor, sizin de böyle mi? kakada falan bi degisiklik yok. ben de nemlendirici + kizariklik gecirici bir krem sürüyorum. Süt ürünleri diyetinin de yelpazesi çok geniş. süt icerikli hic bir şeyi mi yemedin?Canım son zamanlarda bizim ki de geçmiyordu sırtı gövdesi hep nokta nokta kızarıklarla doluydu. 3 haftadır diyet yapınca neredeyse bitti, çok çok az kaldı. Sizin de süt ürünleri yada baska bir alerji olabilir. Ben sadece nemlendiriyorum ilaç kullanmadan. Ama işte ara ara yemeyle vücudu alışır mı, yoksa daha mı kötü olur karar veremiyorum. Her dr baska birsey dio kafam karışık.
sada hastanesi menemende canim. Sen nerdesim bilmem ama medicale cok uzak :-|Evet o kötü ya siz şimdi hangi hastaneye devam ediyorsunuz??
Hayır hic bir yere gitmiyor. Gidecek yeri yok anca beraber kanca beraber bizde :)arkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?