2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

A ile baslayan iyi ama bayan vardi bi tane adı degisik olan o daha ilgiliydi :)
Ben iki kere a ile baslayana iki kerede bayana götürmüştüm.

O dediğin bayanla da benim elektriğim tutmadı ya çok içten biri gibi gelmedi ama.. Bu doktor meselesi çok fena ya ben içime sinen doktoru bulana kadar çocuk büyüyor

isim vermenın yanlıs oldugunu duusnmuyorum ki ben verdım:) a ıle baskayan dedıgınız bılıyorum ama ona gotırmedm bayanlara gotrmıstum aslında ıyı olsa benım ıcın cok rahat olur cunku evım medıcalın yan binasında kışın cok ıyı olurdu.. memnunmusunız pekı erkek doktordan ıstedıgımızde arayabılıyormuyuz ve ılac yanlısı değil di mi evet doktor ısı cok zor ve sureklı o doktor olsun ıstıyorum

Olumsuzda vermek yanlış olabilir diye dusundum sizin verdiğiniz çok memnun oldugunuz oyüzden bence sorun yok :) 1 kere goturdum ilaç yanlısı değil ilk 6 ay sadece anne sütü yeterli değilse de formül mama diyor ek gıdaya erkenden gecirtmeyecek yani :) arama kısmını sormayı unuttum bi de devam edip etmicegim belli değil oyüzden çok ayrıntıya inemedim sanırım

Arda beyi Ben aradim hep geri döndü hic bir zaman cevapsiz birakmadi. Vatsaptan resim filan attim yine cvp verdi o konuda ilgiliydi ama bana uzak gidis gelis zor o yuzden ben doktoru yakindan sectim. Esim olmasada ben gidip gelebileyim diye.
Bayan doktorun kizimla ilgilenmesi hosuma gitti severek muayene ediyordu. Yoksa ikiside ayni yani.

O dediğin bayanla da benim elektriğim tutmadı ya çok içten biri gibi gelmedi ama.. Bu doktor meselesi çok fena ya ben içime sinen doktoru bulana kadar çocuk büyüyor
Esim gittigim hastaneyi cok kalabalik buldu gitmeyelim vs dedi. Deneyelim dedim iyiki gitmisiz doktor cok ilgili deneyimlide insallah acil durum yasamam aksam haftasonu cunku tek kotu yani sadece hastaneden ulasabiliyorsun doktora.

anladım canım arda beye goturmemıstım bır tek kadın doktoru begenmemıstim cevremdekıler de oyle demiştı evet yakınlık cok onemlı hasta falan oldugunda hemen goturmek için cok ıyı olur

bizde de kizariklik var. sebep belirtmedi dr krem vermisti, eskisine gore azaldı ama sirtta var bu sefer de. gecmezse tekrar gidecegiz.

Esim gittigim hastaneyi cok kalabalik buldu gitmeyelim vs dedi. Deneyelim dedim iyiki gitmisiz doktor cok ilgili deneyimlide insallah acil durum yasamam aksam haftasonu cunku tek kotu yani sadece hastaneden ulasabiliyorsun doktora.
Evet o kötü ya siz şimdi hangi hastaneye devam ediyorsunuz??

Orjinal utunlerin her boncuk arasinda dugum var kopsada boncuklar dagilmaz kilit kismida birbirine gecmeli. Bebegin boynundan cokdaha genis oldugu icin skp bogma ohtimali yok denecek sekilde tabiki bunlar orjinalleri icin gecerli. Herkesin kendi dusuncesi ben 2 oglum ve kendi hastaligimda tedavi olarak kullandigim.icin oneride bulundm.

arkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.

Valla bence de o kazanacak o yüzden sadece teklif edeceğim olmaz derse kazanamayacagim kavgaya girmeyeceğim ama şimdiki biberonlarim cam kırılacak gibi değil canım zaten diş hekimi adayı teyzemiz 1 yaşından sonra tüm emzik tiplerini yasakladı bardak kaşık kullanın dedi

arkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
Valla benimki doğumdan beri haftada en az üç gün spora gidiyor hiç de sorun yapmadım. Ama ben dışarı gitmek isteyince 2. Aydan sonra hep baktı oğluma ben de gezdim geldim

Benimki bırak dışarı çıkmayı işten çıkınca 10 dakika bi yere takılıp gecikse burnundan getiriyorum çünkü 7 gibi geliyor ve benim o saate pilim bitmiş oluyor dakika sayıyorum resmen :) annem gelirse ya da ben bebekle anneme gidersem çıkıyor dışarı

Benimki haftada iki kere halısaha maçına gidiyordu. Artık yoruluyormuş haftada bire düşürdü. Akşam yedi buçuk dokuz buçuk arası yok. Bazen çok sıkıldığında çöpleri atayım diye dolasmaya gider ses etmem. Erkekler bizden daha çok nefes almaya ihtiyaç duyuyor. Gittiği yeri arkadaş çevresini biliyorsan sorun etme bence

bizde de kizariklik var. sebep belirtmedi dr krem vermisti, eskisine gore azaldı ama sirtta var bu sefer de. gecmezse tekrar gidecegiz.

Canım son zamanlarda bizim ki de geçmiyordu sırtı gövdesi hep nokta nokta kızarıklarla doluydu. 3 haftadır diyet yapınca neredeyse bitti, çok çok az kaldı. Sizin de süt ürünleri yada baska bir alerji olabilir. Ben sadece nemlendiriyorum ilaç kullanmadan. Ama işte ara ara yemeyle vücudu alışır mı, yoksa daha mı kötü olur karar veremiyorum. Her dr baska birsey dio kafam karışık.

canim bu kizarikliklar gun icinde belirip sönüyor ve ardinda pütürlü bir cilt birakiyor, sizin de böyle mi? kakada falan bi degisiklik yok. ben de nemlendirici + kizariklik gecirici bir krem sürüyorum. Süt ürünleri diyetinin de yelpazesi çok geniş. süt icerikli hic bir şeyi mi yemedin?

Hayır hic bir yere gitmiyor. Gidecek yeri yok anca beraber kanca beraber bizde :)
Ikimizde memleketimizden ayriyiz iyikide boyle yoksa beni evde birakip disari cikmasina dayanamazdim kiskancim da biraz
Ama sen benim gibi olma gitsin dolassin gelsin gazini disari atsin ki evde sana sarmasin O evde oluncada gunduz sen sat bebegi ona git hava al gel sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…