Verazeyden aldim canim sertifikali orjinal urunler. Kehribarsepetinden arkadasim aldi oda orjinal.Nerden aldın canım
Verazeyden aldim canim sertifikali orjinal urunler. Kehribarsepetinden arkadasim aldi oda orjinal.Nerden kaça almıştınız
Ben değiştirdim canım hatta indirime girince avent büyük biberon aldım 2 numaraBiberon ucunu degisen var mi ? Ben ilk aldigim gibi degismedim de acaba degismem gerekir mi . Cok aksin istemiyorum beni hic emmez o zaman bu cok minnak delikli. Aventin biberonunu kullaniyorum .
Bence dedim zaten..Kullanan milyonlar var. Ben pahalı oldugu icin gereksiz gördüm almayı düşünmedim. Fayda etmez demedim.Ben troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)
Ben mutfaga gitsem tiz bir ciglik sesi atiyor :)) Gel diyor sanirim. Kucak sorunumuz yok çok şükür kalabalik sonrasi biraz bocaladi ama iki gundur sesini cikarmiyor yerde yatinca.Uyanıkken bırakmıyorki iş yapayım ağlıyor hep ilgi hep kucak biri yoksa yanımda tüm işler yatıyor yemek bile yiyemiyorum uyuyunca da ses istemiyor hiç hemen uyanır , biri lazım bu ara yani
Az kaldi yakinca suluklarda alırız :) Aventin pembiş sulugu güzelBen değiştirdim canım hatta indirime girince avent büyük biberon aldım 2 numara
Emzik aventin ultra softuna geçtik bunu daha çok sevdiAz kaldi yakinca suluklarda alırız :) Aventin pembiş sulugu güzel
Ben bu konuyuda bi doktora sorayim bakim ne diyecek emzigi degismeye gerek yok zaten buyuk bir emzik 6 ay kullanilir dedi.
Emzik boyları aynı canım sadece delik sayısı artıyor en çok nadir veriyorum mama haftada 2 kez falan doymuyor ama benimki az gelince sevmedi mecbur geçtik. Evet ya bittim avent suluklara ama cam değil bakalım kocamla yeni bir kavga bizi bekliyor olacak bu gidişleAz kaldi yakinca suluklarda alırız :) Aventin pembiş sulugu güzel
Ben bu konuyuda bi doktora sorayim bakim ne diyecek emzigi degismeye gerek yok zaten buyuk bir emzik 6 ay kullanilir dedi.
Bileklik mi önerirsin canım kolye miVerazeyden aldim canim sertifikali orjinal urunler. Kehribarsepetinden arkadasim aldi oda orjinal.
Biz de kullandik.aman aman mucize bekleme ama faydasi oluyorKızlar size bir sorum var oğlum cok gazlı hiç durmuyo eczacı nurse harveys colex diye bi şurup önermiş sizce alalım mı faydasını görenler varmı
Bununla ilgili nette biraz araştırma yaptim dediğin gibi cok pahalı onun dışında dış ağrısının azalttığına dair bilimsel bir çalışma yokmuş.ayrica bogulmalardan kaynaklı sorunlar yaşlanabiliyormuş.ozellikle bu konuda satılırken bu uyarılar oluyormuş ki sonrasında bir dava açıldığında firmalar bir sorumluluk almıyormuş.ki zaten yutma boğulma gibi bir sorun olsa dava açsan ne olur .Ben en cok yutma boğulma gibi sorunlardan korkuyorum.donusu olmayan bir şey yaşamaktansa salya aksın bence sorun yok.Bence dedim zaten..Kullanan milyonlar var. Ben pahalı oldugu icin gereksiz gördüm almayı düşünmedim. Fayda etmez demedim.
Nerden aldiniz kehribar kolyeyi ben de dusunuyorum ama sahteleri de varmis guvenemiyorum.Ben troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)
6.aydan sonra bende bir tane begendim onu alacagim ugur böcekli :))Emzik aventin ultra softuna geçtik bunu daha çok sevdi
ayy cocuk kırar ben korkarim :) Bakalim kim kazanacak bence kocan kazanacak gibiEmzik boyları aynı canım sadece delik sayısı artıyor en çok nadir veriyorum mama haftada 2 kez falan doymuyor ama benimki az gelince sevmedi mecbur geçtik. Evet ya bittim avent suluklara ama cam değil bakalım kocamla yeni bir kavga bizi bekliyor olacak bu gidişle
Ay Allah korusun. Birsey tutulunca fiyatlar fazlaca sisiriliyor malesef. Kullanip iyi geldi diyende var hic degisiklik olmadi diyende.Bununla ilgili nette biraz araştırma yaptim dediğin gibi cok pahalı onun dışında dış ağrısının azalttığına dair bilimsel bir çalışma yokmuş.ayrica bogulmalardan kaynaklı sorunlar yaşlanabiliyormuş.ozellikle bu konuda satılırken bu uyarılar oluyormuş ki sonrasında bir dava açıldığında firmalar bir sorumluluk almıyormuş.ki zaten yutma boğulma gibi bir sorun olsa dava açsan ne olur .Ben en cok yutma boğulma gibi sorunlardan korkuyorum.donusu olmayan bir şey yaşamaktansa salya aksın bence sorun yok.
ben de doktor arastırdım once medıcal parktakı doktorlara gotırdum begenmedım cok ılgısızler sımdı karsıyaka sahılde özel muyane yılmaz bay a goturuyorum yaslı bırı ama baya deneyımlı ve cook ılgili gecen gun hastaydı goturdum normal aylık muayenesı hariç hastayken goturdugunde ucrette almıyor bakalım devam edıcem nasıl olcak..hangi semttesinHangi doktora götürüyorsunuz acaba siz izmirdeydiniz diye hatırlıyorum ben de doktor arayışındayım da. Bi hastanede mi doktorunuz?
Biz küçük bir ilçedeyiz ama doktor için merkeze gidiyoruz semt farketmez ama söyle bi durum var özel sigortadan dolayi hastane olsa daha iyi olur :) medical park tan 2 doktor denedim ben de begenmedım ama 3.sunu sevdim burda isim vermek yanlış olur sanki şöyle söyleyeyim a ile başlayan erkek doktor iyi gibi geldi bana siz goturdunuz mu ona ?ben de doktor arastırdım once medıcal parktakı doktorlara gotırdum begenmedım cok ılgısızler sımdı karsıyaka sahılde özel muyane yılmaz bay a goturuyorum yaslı bırı ama baya deneyımlı ve cook ılgili gecen gun hastaydı goturdum normal aylık muayenesı hariç hastayken goturdugunde ucrette almıyor bakalım devam edıcem nasıl olcak..hangi semttesin
Ben de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)
Ben de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)
[QUOTE="Cedric_CT, post: 53263235, member: evet cıkarıyor diyorlar ama yinede korktum belki ilk basta yine pureyle baslarim da biraz daha buyuyunce blw yaparım bilemedim ay tel sapıttı kac kere alıntı yapmısımBen de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)
Aynen oyle cok zor yarin doktora gidecegiz tekrar anladigim kadariyla sizinle bizim bebeklerin durumu ayni bakalim iki farkli doktor nasil degerlendirecek durumlarini haberleselim canim mutlaka
O daha kötü ben baskasına hic guvenemem kıvamını tam tutturmak gerekiyormus iyice yumusak olucak hic sertlik kalmıycak bence biraz daha buyuyunce rahat edersin ozaman baslayabilirsin ben suan oyle yapıcam gibi gozukuyorAynen kızımda blw bilmiyordum hala sorun oluyor.ama ek gıdaygıdaya başladıktan sonra 7.ayda görev e başlıycam.bakiciya ble yi nasil anlatırım yapabilir mi kafamda binbir soru
ben de sneın gıbı cok arastırdım dedıgın gıbı bagırsak florasına cok zararlı tadımlık bıle olsa tabı kı herkesın kendı cocugu ama sonucta onemlı olan ılerde buyuzden hasta olmamaları ben de 6 aydan once 3 gun kuralı olmadan asla baslamayı dusunmuyorum doktor bıle ne derse desınKizlar ben bu topigi hep takip ediyorum ama genelde yazmiyorum, 4. ayda tadimlara baslicaz diye yorumlarinizi gorunce yazayim dedim. Ben bu konuda baya arastirma yaptim, ilk 6 ay sadece anne sutu ya da formul mama oneriliyor. Su bile verilmiyor. Cunku bebeklerin bagirsak florasi buna uygun olarak yaratilmis. Eger 4. ayda baslanirsa bagirsak sistemi kotu etkileniyor. Cocugun yemesi istahli olup olmamasiyla alakali bir durum, yoksa 4. ayda baslandi diye her seyi yiyecek diye bir durum yok.
Al_pi nin dedigi gibi 6 ay dolunca 3 gun kurali ile tadimliklara baslanmali. Bazi arkadaslar domates suyu verdigini yazmis, domates alerjik bir besindir, 1 yastan once verilmemeli. Size facete blw turkiye, emzirme sanati, instagramda da gidadedektifini takip etmenizi oneririm, faydali bilgiler var.
Yanlis anlamayin bu arada, nacizane tavsiyemdir. Herkesin kendi bebegi sonucta, istedigi gibi buyutebilir. Bizler bir cogumuz pirinc unuyla buyuyen nesiller olarak ilerde hastalik yonunden ne sikinti yasayacagimizi bilmiyoruz, o yuzden daha bilincli olup eskilerin yaptiklari hatalari yapmamamiz gerekiyor diye dusunuyorum. Sevgiler :)
Kesinlikle kolye kolik bebekler icin ayagin sol bilegine oneriliyor ama onu kisa sure kullaniyorsun kolye daha kullanisli etkisi daha iyiBileklik mi önerirsin canım kolye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?