2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biberon ucunu degisen var mi ? Ben ilk aldigim gibi degismedim de acaba degismem gerekir mi . Cok aksin istemiyorum beni hic emmez o zaman bu cok minnak delikli. Aventin biberonunu kullaniyorum .
Ben değiştirdim canım hatta indirime girince avent büyük biberon aldım 2 numara

Ben troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)
Bence dedim zaten..Kullanan milyonlar var. Ben pahalı oldugu icin gereksiz gördüm almayı düşünmedim. Fayda etmez demedim.

Uyanıkken bırakmıyorki iş yapayım ağlıyor hep ilgi hep kucak biri yoksa yanımda tüm işler yatıyor yemek bile yiyemiyorum uyuyunca da ses istemiyor hiç hemen uyanır , biri lazım bu ara yani
Ben mutfaga gitsem tiz bir ciglik sesi atiyor :)) Gel diyor sanirim. Kucak sorunumuz yok çok şükür kalabalik sonrasi biraz bocaladi ama iki gundur sesini cikarmiyor yerde yatinca.

Ben değiştirdim canım hatta indirime girince avent büyük biberon aldım 2 numara
Az kaldi yakinca suluklarda alırız :) Aventin pembiş sulugu güzel
Ben bu konuyuda bi doktora sorayim bakim ne diyecek emzigi degismeye gerek yok zaten buyuk bir emzik 6 ay kullanilir dedi.

Ben bu konuyuda bi doktora sorayim bakim ne diyecek emzigi degismeye gerek yok zaten buyuk bir emzik 6 ay kullanilir dedi.
Emzik aventin ultra softuna geçtik bunu daha çok sevdi

Emzik boyları aynı canım sadece delik sayısı artıyor en çok nadir veriyorum mama haftada 2 kez falan doymuyor ama benimki az gelince sevmedi mecbur geçtik. Evet ya bittim avent suluklara ama cam değil bakalım kocamla yeni bir kavga bizi bekliyor olacak bu gidişle

Bence dedim zaten..Kullanan milyonlar var. Ben pahalı oldugu icin gereksiz gördüm almayı düşünmedim. Fayda etmez demedim.
Bununla ilgili nette biraz araştırma yaptim dediğin gibi cok pahalı onun dışında dış ağrısının azalttığına dair bilimsel bir çalışma yokmuş.ayrica bogulmalardan kaynaklı sorunlar yaşlanabiliyormuş.ozellikle bu konuda satılırken bu uyarılar oluyormuş ki sonrasında bir dava açıldığında firmalar bir sorumluluk almıyormuş.ki zaten yutma boğulma gibi bir sorun olsa dava açsan ne olur .Ben en cok yutma boğulma gibi sorunlardan korkuyorum.donusu olmayan bir şey yaşamaktansa salya aksın bence sorun yok.

Ben troid sorunumu atlattim ilk oglum hic ateslenmeden dislerini cikartti ikinci oglumda salyasini hemen kesti. Gereksiz diyebilmek icin bic fayda gorememek gerekir :)
Nerden aldiniz kehribar kolyeyi ben de dusunuyorum ama sahteleri de varmis guvenemiyorum.

Emzik aventin ultra softuna geçtik bunu daha çok sevdi
6.aydan sonra bende bir tane begendim onu alacagim ugur böcekli :))

ayy cocuk kırar ben korkarim :) Bakalim kim kazanacak bence kocan kazanacak gibi

Ay Allah korusun. Birsey tutulunca fiyatlar fazlaca sisiriliyor malesef. Kullanip iyi geldi diyende var hic degisiklik olmadi diyende.
Dedigim gibi uygun fiyat olsaydi alip denerdim belki ama o fiyatlari verip almam.
Emzik agzindayken salya akitmiyor emzik cikinca akmaya basliyor zaten :)) Oyun halisindada heyecan yapiyor heralde bi bakiyorum her yeri tukuruk

Hangi doktora götürüyorsunuz acaba siz izmirdeydiniz diye hatırlıyorum ben de doktor arayışındayım da. Bi hastanede mi doktorunuz?
ben de doktor arastırdım once medıcal parktakı doktorlara gotırdum begenmedım cok ılgısızler sımdı karsıyaka sahılde özel muyane yılmaz bay a goturuyorum yaslı bırı ama baya deneyımlı ve cook ılgili gecen gun hastaydı goturdum normal aylık muayenesı hariç hastayken goturdugunde ucrette almıyor bakalım devam edıcem nasıl olcak..hangi semttesin

Biz küçük bir ilçedeyiz ama doktor için merkeze gidiyoruz semt farketmez ama söyle bi durum var özel sigortadan dolayi hastane olsa daha iyi olur :) medical park tan 2 doktor denedim ben de begenmedım ama 3.sunu sevdim burda isim vermek yanlış olur sanki şöyle söyleyeyim a ile başlayan erkek doktor iyi gibi geldi bana siz goturdunuz mu ona ?

Ben de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)
Ben de bogazina kacmasindan korkuyorum ama cogunlukla ogurerek kendileri cikariyolarmis, bir de basit ilkyardim tekniklerini bilirsek bu is olur gibi :) sen tecrubeli anneymissin bi de daha sogukkanli olursun :)
[QUOTE="Cedric_CT, post: 53263235, member: evet cıkarıyor diyorlar ama yinede korktum belki ilk basta yine pureyle baslarim da biraz daha buyuyunce blw yaparım bilemedim ay tel sapıttı kac kere alıntı yapmısım

Aynen oyle cok zor yarin doktora gidecegiz tekrar anladigim kadariyla sizinle bizim bebeklerin durumu ayni bakalim iki farkli doktor nasil degerlendirecek durumlarini haberleselim canim mutlaka

Canım merhaba gittiniz mi doktora? Var mı bir gelişme. Çocuk doktorumuz bana “10-15 günde bir az az süt ürünleri tüket ki vücudu alışsın, bu kızarıklıklar çok basit tepkiler, kaka da kan olmayınca ciddi bir durum yok “dedi. Bodrum da tanınan iyi bir doktora gidiyoruz.
Ama dediğini yapsam mı alerji uzmanına mı gitsem bilemedim :/

Aynen kızımda blw bilmiyordum hala sorun oluyor.ama ek gıdaygıdaya başladıktan sonra 7.ayda görev e başlıycam.bakiciya ble yi nasil anlatırım yapabilir mi kafamda binbir soru
O daha kötü ben baskasına hic guvenemem kıvamını tam tutturmak gerekiyormus iyice yumusak olucak hic sertlik kalmıycak bence biraz daha buyuyunce rahat edersin ozaman baslayabilirsin ben suan oyle yapıcam gibi gozukuyor

ben de sneın gıbı cok arastırdım dedıgın gıbı bagırsak florasına cok zararlı tadımlık bıle olsa tabı kı herkesın kendı cocugu ama sonucta onemlı olan ılerde buyuzden hasta olmamaları ben de 6 aydan once 3 gun kuralı olmadan asla baslamayı dusunmuyorum doktor bıle ne derse desın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…