2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen biz deliricem art

Aynen biz deliricem art
Aynen biz deliricem artik dogru duzgun ne mama ne meme aliyo burda bi arkadas 120 ml iciyo daha da istiyo demisti masallaj bebisine beb 90 ml mama alsa bayram ediyorum kilo alimi da cok yavas tek umudum ek gida bsimdi 3 bucuk ayligiz bi ay sonra 5. Aya dogru baslamayi dusunuyorum yoruldum artik istah probleminden

6 saat açlık cok gibime geldi cnm , uykudayken de besleyebilirsin alırsa , 120 cc onu max 3 saat tok tutar benim ikizlerim var yanlis mi yapıyorum bilmiyorum ama istedikçe veriyorum emziren anne nasıl bebegi her istediğinde emziriyorsa oyle . atıyorum 60 verdim doymadı bi 30 daha yapıyorum

Sanirim genelimizde istahsizlik var bizde oyleydik 3-4gundur habire emmek istiyor sutum mu yetmiyor acmi kaliyor acaba dedim mamayi arttirdim onuda yiyor ama emmekte istiyor .
Gece duzenimiz oturmustu 2 kere uyanir emer uyurdu simdi hic uyumuyor desem yeridir agliyo emiyor yerine koyuyorum elini tutuyorum emzik veriyorum o sira daliyor 1 saat sonra yine agliyor.
Uykusuzluktan agliyacagim Cocuk evimi sevmedi eve geldim geleli böyle. :-(

Canım düzelir uzun süredir evde değildin inan farkediyolar bu değişimi yerini yadırgıyolar büyük insan gibi

benim yavru da gece uykularını 4 saate çıkarmıştı tam ne güzel rahatladık uykumu alıyorum sabah daha güçlü kalkıyorum diyordum kii bu gece 1,5 saatte bir uyandı emmek için. gündüz dersen sürekli istiyor hiç dolmuyor göğüslerim zaten. acaba yine ayın bi halleri mi etkiliyo venüs mars nerdeler

Al benden de o kadar.. Tekrar hoşgeldin ağlama krizleri güle güle uzun uykular

Acaba nerdeler :))) bi bakin disariya ben bakamiyorum

Uykusuzluga alismistim ne guzel beni niye heveslendirdi simdi geri dondu eski gunlerine.
Canım düzelir uzun süredir evde değildin inan farkediyolar bu değişimi yerini yadırgıyolar büyük insan gibi
Umarim duzelir cok zor gece emzigi veriyorum kolum besigin icinde uyuyorum :)) Kolum agriyinca anliyorum uyumusum.

Onceden bende oyle yapiyordum yetmedi bi daha ama az geliyormuş 90. Artik 120 iciyor nadiren yetmiyo genelde birakiyo 3 saate yakinda tok tutuyo. Gecede birkaç kez oyle 6 saat uyudugu oldu. Genelde 4 saate iciyor. Yani gece beslenmemizde var. Bide şöyle bişi var zaten gece çok geç uyuyor. 12-1 gibi mama iciyor sonrada 1-2 gibi uyuyo

Canım aynen dediğin gibi oluyordu. Gün içinde sönüp özellikle sırtında pütürlü bir cilt bırakıyordu. Bizim kakada da hafif mukus var ama dr lar pek önemsemiyor onu. Diyet gercekten zor yicek hiçbirşey bulamıyorsun :) ben domates yumurta falanda yemiyordum ama ara ara deneyerek onların dokunmadığını anladım artık yiyorum onları. Size ne dedi dr ? Neden olduğuyla alakalı vs. ?

4.aydan uyku duzeni bozulur gibi bir sey okumustum bir yerde.hatta daha yeni oturdu nereye bozuluyor yaw demistim:) ki bizimde bozuk,ben asiya bagladim ama huzursuz kivraniyor yine gazi var gibi

:))) insallah canim düzelir merak etme gündüz uyumaya calis uyudugunda süt üretimu icin uyku sart cidden ilk bebegi olanlar gündüz yatin uyuyunn :))

arkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
Benimki cikmak istiyor ama yollamiyorum dedigin gibi 24 saat bebekle yalnizim zaten bari aksam beraber olalim cikicaksak da beraber cikiyoruz. Hamilelikte hep cikmisti esim beni evde birakip, hamileligim riskliydi hareket kisitlamasi vardi, onlara say diyorum.

Aynen biz deliricem art
Valla ben nasıl olduysa gözlerini kapattım yarım kundak yaptım tabi mızlıyo önce sonra kucağımda ayakta pışpışlarken aranmaya başlıyo emmek için hazırladığım biberonu verdim aldı 3.5 ayın üstüne biberon aldı çocuk durdukça emmeden burdan bir arkadaş söylemişti biberonun tepesine vuruyorum devam ediyor ve 3 gündür bu şekilde alıyor gözleri açık cesaret edemedim biberonu vermeye hep sağdıklarımdan verdim 50-100 ne çıkarsa bide profesör e götürmüştük o günde 6-7 öğün 110 ml en az alması gerekiyor dedi ben şimdi gündüz 9-12-16-19 da verip yatırıyorum gece de 2 kez 1 ve 4 te uyanıyor toplamda 6 öğün 110 ml veriyorum bu ara fışkırır gibi kusuyordu reflüsü var öğünlerine de kıvam artırıcı demişti bir ölçek ondan koyuyorum şu ara kusmadı emziremiyorum bi kaç gündür böyle bi düzen yaptım zaten emzirmek için kucağıma aldığımda istemiyor onu da anlamadım şu ara biberon verebildim ama emziremiyorum o ayrı aman ya sağabildiğim kadar sağarım artmıyor süt artmadı ya 6 saat üstüne 100 ml üstü çıkmadı ikisinden ya ne biçimmiş

bizimde meme reddi geri geldi asidanmi acaba demistim ama galiba sizlerde de var. 5 dk emiyor emmiyor sonra kafayi geri geri atiyor zorlarsam agliyor ninni turku filan kar etmiyor. doyuyorda mi acaba emmiyor diyorum. normalde acikinca ortaligi birbirini katar.oyle aman aman aglamiyor da noluyor anlamadim. uykuya dalinca aliyorum emziriyorum bazen o zaman guzel guzel emiyor. ne yapmam lazim bilmiyorum...

bizimde meme reddi geri geldi asidanmi acaba demistim ama galiba sizlerde de var. 5 dk emiyor emmiyor sonra kafayi geri geri atiyor zorlarsam agliyor ninni turku filan kar etmiyor. doyuyorda mi acaba emmiyor diyorum. normalde acikinca ortaligi birbirini katar.oyle aman aman aglamiyor da noluyor anlamadim. uykuya dalinca aliyorum emziriyorum bazen o zaman guzel guzel emiyor. ne yapmam lazim bilmiyorum...

Kesinlikle meyve gibi tatli seylerle baslamayin. Evde gunluk yaptiginiz yogurt evde yapabiliyorsaniz tarhana corbasi. Onun disinda size 4ay ve daha sonrasinda verebileceginiz meyve ve sebzelerin listesini atayim umarm yardimci olabilmisimdir.
Bkalim daha drla konusmadik,o ne diyecek.Blw yi inceleyecegim.Bizde daha iki hafta oncesine kadar reflu vardi.Alerjiden de supheleniyordum.Dikkatli gitmek daha iyi olacak.Tesekkur ediyorum liste icin.

Bizim de oyle.Bu ay farkindaligi arttigi icin saga sola cok bakiyor,gulumsuyor,oyun oynamaya calisiyor.

Kiskanc oldugunu biliyoruz zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…