2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim orada kucaga alismis olmasin,daha fazla ilgi istiyordur belki.Yalnizlik mi cekiyor acaba?

Kiskanc oldugunu biliyoruz zaten :)))
Iyiki eltim yok :) Tek gelinim Gorumcelerim uzerime cok titrer baska gelin olsaydi ayy ben hep kiskanirdim
Canim orada kucaga alismis olmasin,daha fazla ilgi istiyordur belki.Yalnizlik mi cekiyor acaba?
Yere koyunca agliyor kucaga alisti alismaz mi cocugun poposu yer görmedi :))
Bilmiyorum ki sabahtan beri kucagima aliyorum oyunlar oynuyoruz oyun halisinda oynadi elimi hep tutmak istiyor ne anlar diyorum el tutmaktan simdi ama anliyor vallahi. Elimi tutunca sakinlesiyor.

Aynen canım hatta bayagidir Bi düzen oturtmuştuk gayet guzel. Benim ki de 1 bucuk 2 saatte bir uyanmaya başladı

Benim elti olacak :)Kucagina sık sık al canim,yadirgamasin evini.

Dr , farkli bir sey yaptiniz mi demisti, ben de bi kac gun once bebeyagi surdugumu soyleyince onun sebep oldugu bi alerjik durum diye düşünüp nemlendirici ve diger kremi vermisti. ama o gun cok hafifti, biz de kuruluktan oluyordur diyerek nemlendirmeye özen gösterdik fakat tam çözüm olmadi. bu krem de gecirmezse tekrar dr.a gidecegiz. sen paketli gida tüketiyor musun? kalsiyum ihtiyacini nasil karsiliyorsun zor oluyordur evet

biz de oyleyiz. ilk guzel emiyor sonra süt mu bitiyor da kendini cekiyor anlamadim. hem emmek istiyor hem cekiyor. Sinirlenince baska bir sey de ilgisini cekmiyor. Çözümü gezerek ayakta emzirmede buldum , maymun etti beni iyice :)

biz de oyleyiz. ilk guzel emiyor sonra süt mu bitiyor da kendini cekiyor anlamadim. hem emmek istiyor hem cekiyor. Sinirlenince baska bir sey de ilgisini cekmiyor. Çözümü gezerek ayakta emzirmede buldum , maymun etti beni iyice :)
benim sutte geliyor gogsumu sıktırıyorum fiskiriyor bazen, gene de almiyor ayakta bende denedim ama benimkine farketmedi. aynen bazen diyorum buyuyunce su yaptiklarimi gorse halime cok gulerdi :)) iyi olsunlarda sekilden sekile girmeye raziyim

çok süt gelince de böyle yapıyormuş bebekler. arastirirken karsima çıkmıştı, ve yesil kaka ön sütü fazla aldigini gosterirmis. belki de dikkat dagilmasidir bilmiyirum ki.

Bence sağıp deneyin fazla da geliyor olabilir o yüzden de emmemiyor olabilir

Eltiler iyidir kiskanilmaz sen kiskanma tamam mi :))
Geldik geleli kucagimda evi gezip duruyoruz. Tek elle neler yapiliri ögreniyoruz.
Ben kafayi oglana taktim kiskanmam heralde :)Anlasacagim normal biri olur insallah :)Kanguruyu taksana,ellerin bosta kalir.Sirttan destekle egiliyorsun bile.

sagip da denersem bu sefer de ona alisir mi beni emmeyi tamamen birakir diye korkuyorum

Bkalim daha drla konusmadik,o ne diyecek.Blw yi inceleyecegim.Bizde daha iki hafta oncesine kadar reflu vardi.Alerjiden de supheleniyordum.Dikkatli gitmek daha iyi olacak.Tesekkur ediyorum liste icin.
Zaten doktorunuz soyliycektir 3 gun kuralini blw ile ilk ogglumu buyuttum 20 aylik lasigini ve xatalini kendisi kullaniyor

Bence sağıp deneyin fazla da geliyor olabilir o yüzden de emmemiyor olabilir
yutkunmasindan abladigim süt ilk dakikalardan sonra gelmiyor. zaten sütüm fazla olmadı hic. ay sonunda gorecegiz yetmis mi yetmemis mi. Dr da bu isteksizliere bir yorum getirir ona gore i
inşallah

Bugün 3 aylık kontrolümüz vardı, aşıların 2. dozunu olduk. Aşı olurken çok cesur bir bağırıyor önce sonra iki üç kere ıh ıh yapıp susuyor . Ama Doktordan geldiğimizden beri perişan etti beni. Hiç böyle huysuzluk yapmamıştı epeydir. Sinirli, ağlıyor, maymun etti beni. Daha dün tırnaklarını kesmiştim yine de burnunu, yüzünü kaç yerden yoldu kanattı o sinirle. İyi bir kavgaya karışmışta dayak yemiş gibi görünüyor. Şimdi uyudu Pert oldum

Oyun halısı aldım yatmıyor ya yatıramıyorum basıyor çığlığı bütün gün kucakta gezecek bakacak herşeye ince ince saatlerce bakar ama kucakta , bıraktığım an kıyamet kopuyor nasıl olacak bu iş herhalde bizimkine göre değil bu tarZ şeyler

6910 gr olmuş, boyu da iyi gidiyor. Beslenme ile ilgili birşey söylemedi doktorumuz. 6. Aya kadar formül mama ve Anne sütü mix gideceğiz gibi görünüyor.
masallah canim boyu kac cikti acaba bizim kilolar ayni nerdeyse de boy benimki uzun gibi geldi ayina gore

sagip da denersem bu sefer de ona alisir mi beni emmeyi tamamen birakir diye korkuyorum
Yok siz sağın ön sütün o fışkıran kısmını alın sonra emzirmeye devam edin emzirmedikçe daha çok dolduğu için göğsünüz bebek her seferinde denediğinde ağzına fışkırarak geliyor da olabilir sağdığınızı da kaşıkla verebilirsiniz

her zaman fiskirmiyor ama o zaman da degisen birsey olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…