- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Canim orada kucaga alismis olmasin,daha fazla ilgi istiyordur belki.Yalnizlik mi cekiyor acaba?Sanirim genelimizde istahsizlik var bizde oyleydik 3-4gundur habire emmek istiyor sutum mu yetmiyor acmi kaliyor acaba dedim mamayi arttirdim onuda yiyor ama emmekte istiyor .
Gece duzenimiz oturmustu 2 kere uyanir emer uyurdu simdi hic uyumuyor desem yeridir agliyo emiyor yerine koyuyorum elini tutuyorum emzik veriyorum o sira daliyor 1 saat sonra yine agliyor.
Uykusuzluktan agliyacagim Cocuk evimi sevmedi eve geldim geleli böyle. :-(
Iyiki eltim yok :) Tek gelinim Gorumcelerim uzerime cok titrer baska gelin olsaydi ayy ben hep kiskanirdimKiskanc oldugunu biliyoruz zaten :)))
Yere koyunca agliyor kucaga alisti alismaz mi cocugun poposu yer görmedi :))Canim orada kucaga alismis olmasin,daha fazla ilgi istiyordur belki.Yalnizlik mi cekiyor acaba?
Aynen canım hatta bayagidir Bi düzen oturtmuştuk gayet guzel. Benim ki de 1 bucuk 2 saatte bir uyanmaya başladıbenim yavru da gece uykularını 4 saate çıkarmıştı tam ne güzel rahatladık uykumu alıyorum sabah daha güçlü kalkıyorum diyordum kii bu gece 1,5 saatte bir uyandı emmek için. gündüz dersen sürekli istiyor hiç dolmuyor göğüslerim zaten. acaba yine ayın bi halleri mi etkiliyo venüs mars nerdeler
Benim elti olacak :)Kucagina sık sık al canim,yadirgamasin evini.Iyiki eltim yok :) Tek gelinim Gorumcelerim uzerime cok titrer baska gelin olsaydi ayy ben hep kiskanirdim
Yere koyunca agliyor kucaga alisti alismaz mi cocugun poposu yer görmedi :))
Bilmiyorum ki sabahtan beri kucagima aliyorum oyunlar oynuyoruz oyun halisinda oynadi elimi hep tutmak istiyor ne anlar diyorum el tutmaktan simdi ama anliyor vallahi. Elimi tutunca sakinlesiyor.
Dr , farkli bir sey yaptiniz mi demisti, ben de bi kac gun once bebeyagi surdugumu soyleyince onun sebep oldugu bi alerjik durum diye düşünüp nemlendirici ve diger kremi vermisti. ama o gun cok hafifti, biz de kuruluktan oluyordur diyerek nemlendirmeye özen gösterdik fakat tam çözüm olmadi. bu krem de gecirmezse tekrar dr.a gidecegiz. sen paketli gida tüketiyor musun? kalsiyum ihtiyacini nasil karsiliyorsun zor oluyordur evetCanım aynen dediğin gibi oluyordu. Gün içinde sönüp özellikle sırtında pütürlü bir cilt bırakıyordu. Bizim kakada da hafif mukus var ama dr lar pek önemsemiyor onu. Diyet gercekten zor yicek hiçbirşey bulamıyorsun :) ben domates yumurta falanda yemiyordum ama ara ara deneyerek onların dokunmadığını anladım artık yiyorum onları. Size ne dedi dr ? Neden olduğuyla alakalı vs. ?
biz de oyleyiz. ilk guzel emiyor sonra süt mu bitiyor da kendini cekiyor anlamadim. hem emmek istiyor hem cekiyor. Sinirlenince baska bir sey de ilgisini cekmiyor. Çözümü gezerek ayakta emzirmede buldum , maymun etti beni iyice :)bizimde meme reddi geri geldi asidanmi acaba demistim ama galiba sizlerde de var. 5 dk emiyor emmiyor sonra kafayi geri geri atiyor zorlarsam agliyor ninni turku filan kar etmiyor. doyuyorda mi acaba emmiyor diyorum. normalde acikinca ortaligi birbirini katar.oyle aman aman aglamiyor da noluyor anlamadim. uykuya dalinca aliyorum emziriyorum bazen o zaman guzel guzel emiyor. ne yapmam lazim bilmiyorum...
benim sutte geliyor gogsumu sıktırıyorum fiskiriyor bazen, gene de almiyor ayakta bende denedim ama benimkine farketmedi. aynen bazen diyorum buyuyunce su yaptiklarimi gorse halime cok gulerdi :)) iyi olsunlarda sekilden sekile girmeye raziyimbiz de oyleyiz. ilk guzel emiyor sonra süt mu bitiyor da kendini cekiyor anlamadim. hem emmek istiyor hem cekiyor. Sinirlenince baska bir sey de ilgisini cekmiyor. Çözümü gezerek ayakta emzirmede buldum , maymun etti beni iyice :)
çok süt gelince de böyle yapıyormuş bebekler. arastirirken karsima çıkmıştı, ve yesil kaka ön sütü fazla aldigini gosterirmis. belki de dikkat dagilmasidir bilmiyirum ki.benim sutte geliyor gogsumu sıktırıyorum fiskiriyor bazen, gene de almiyor ayakta bende denedim ama benimkine farketmedi. aynen bazen diyorum buyuyunce su yaptiklarimi gorse halime cok gulerdi :)) iyi olsunlarda sekilden sekile girmeye raziyim
Eltiler iyidir kiskanilmaz sen kiskanma tamam mi :))Benim elti olacak :)Kucagina sık sık al canim,yadirgamasin evini.
Bence sağıp deneyin fazla da geliyor olabilir o yüzden de emmemiyor olabilirbiz de oyleyiz. ilk guzel emiyor sonra süt mu bitiyor da kendini cekiyor anlamadim. hem emmek istiyor hem cekiyor. Sinirlenince baska bir sey de ilgisini cekmiyor. Çözümü gezerek ayakta emzirmede buldum , maymun etti beni iyice :)
Ben kafayi oglana taktim kiskanmam heralde :)Anlasacagim normal biri olur insallah :)Kanguruyu taksana,ellerin bosta kalir.Sirttan destekle egiliyorsun bile.Eltiler iyidir kiskanilmaz sen kiskanma tamam mi :))
Geldik geleli kucagimda evi gezip duruyoruz. Tek elle neler yapiliri ögreniyoruz.
Zaten doktorunuz soyliycektir 3 gun kuralini blw ile ilk ogglumu buyuttum 20 aylik lasigini ve xatalini kendisi kullaniyorBkalim daha drla konusmadik,o ne diyecek.Blw yi inceleyecegim.Bizde daha iki hafta oncesine kadar reflu vardi.Alerjiden de supheleniyordum.Dikkatli gitmek daha iyi olacak.Tesekkur ediyorum liste icin.
yutkunmasindan abladigim süt ilk dakikalardan sonra gelmiyor. zaten sütüm fazla olmadı hic. ay sonunda gorecegiz yetmis mi yetmemis mi. Dr da bu isteksizliere bir yorum getirir ona gore iBence sağıp deneyin fazla da geliyor olabilir o yüzden de emmemiyor olabilir
Oyun halısı aldım yatmıyor ya yatıramıyorum basıyor çığlığı bütün gün kucakta gezecek bakacak herşeye ince ince saatlerce bakar ama kucakta , bıraktığım an kıyamet kopuyor nasıl olacak bu iş herhalde bizimkine göre değil bu tarZ şeyler6.aydan sonra bende bir tane begendim onu alacagim ugur böcekli :))
ayy cocuk kırar ben korkarim :) Bakalim kim kazanacak bence kocan kazanacak gibi
Ay Allah korusun. Birsey tutulunca fiyatlar fazlaca sisiriliyor malesef. Kullanip iyi geldi diyende var hic degisiklik olmadi diyende.
Dedigim gibi uygun fiyat olsaydi alip denerdim belki ama o fiyatlari verip almam.
Emzik agzindayken salya akitmiyor emzik cikinca akmaya basliyor zaten :)) Oyun halisindada heyecan yapiyor heralde bi bakiyorum her yeri tukuruk
masallah canim boyu kac cikti acaba bizim kilolar ayni nerdeyse de boy benimki uzun gibi geldi ayina gore6910 gr olmuş, boyu da iyi gidiyor. Beslenme ile ilgili birşey söylemedi doktorumuz. 6. Aya kadar formül mama ve Anne sütü mix gideceğiz gibi görünüyor.
Yok siz sağın ön sütün o fışkıran kısmını alın sonra emzirmeye devam edin emzirmedikçe daha çok dolduğu için göğsünüz bebek her seferinde denediğinde ağzına fışkırarak geliyor da olabilir sağdığınızı da kaşıkla verebilirsinizsagip da denersem bu sefer de ona alisir mi beni emmeyi tamamen birakir diye korkuyorum
her zaman fiskirmiyor ama o zaman da degisen birsey olmuyor malesefYok siz sağın ön sütün o fışkıran kısmını alın sonra emzirmeye devam edin emzirmedikçe daha çok dolduğu için göğsünüz bebek her seferinde denediğinde ağzına fışkırarak geliyor da olabilir sağdığınızı da kaşıkla verebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?