64,5 cm. Çıktı boyu Canım.İlk 3ayda 10 cm uzamasını bekliyorlar. Bu hesaba göre normal sayılır.masallah canim boyu kac cikti acaba bizim kilolar ayni nerdeyse de boy benimki uzun gibi geldi ayina gore
Kac gundur yoktun,yorucu mu geciyor?Masallah iyi bakmissin.4. ay asisinda eldivenleri takayim bari :) Yarin da bizim pamukcuk kontrolumuz var.Bir kurtulamadik gitti.Gece beslenmesinde bile karbonatli su,mikostatin yapiyorum.6910 gr olmuş, boyu da iyi gidiyor. Beslenme ile ilgili birşey söylemedi doktorumuz. 6. Aya kadar formül mama ve Anne sütü mix gideceğiz gibi görünüyor.
Maşallah kilo boy iy. Zaten kilosu iyi dogmuştu sanirim yanlis hatirlamiyosam64,5 cm. Çıktı boyu Canım.İlk 3ayda 10 cm uzamasını bekliyorlar. Bu hesaba göre normal sayılır.
Bizimki de oyun halisi sevmiyor,oyuncaga ilgisi yok.Battaniye,corap,agiz beziyle oynuyor.Pelus ayisini yiyor bazen :)O da ayi oldugu icin degil yumusak oldugu icin :)Dokunma duyusu geliskin sanirim.Mikado dokun hisset kartlari,uyku arkadasi battaniye,sophie la giraffe dislik siparis ettim bende.Isitmeye agirlik vermem lazim pek muzik dinletmiyorum.Kucakta gezsin,bakinsin etrafa bayiliyor :)Oyun halısı aldım yatmıyor ya yatıramıyorum basıyor çığlığı bütün gün kucakta gezecek bakacak herşeye ince ince saatlerce bakar ama kucakta , bıraktığım an kıyamet kopuyor nasıl olacak bu iş herhalde bizimkine göre değil bu tarZ şeyler
Doktorda birşeyi yoktu eve gelince kudurdu. Bu gece zor geçer artık. 30 kasımda yine aşı var şimdiden gerildim. Eldiven tavsiye etmiyorlar diye hiç giydirmemiştim, sabah hava serindi ilk defa deneyelim dedik Yok ona bile sinir oldu beyimiz, çıkardım geri. Aşıdan sonra zaten çılgın gibiydi , denetlemedim ama sakinleştikten sonra tırnakları iyice kısalttım kökünden :)) kendi kaşındı.Kac gundur yoktun,yorucu mu geciyor?Masallah iyi bakmissin.4. ay asisinda eldivenleri takayim bari :) Yarin da bizim pamukcuk kontrolumuz var.Bir kurtulamadik gitti.Gece beslenmesinde bile karbonatli su,mikostatin yapiyorum.
Masallah canim bizde 145 gunluk lduk buyuyoruz biliyorsun gunlerimiz birbine benziyordur.yogun yorgun mutlu x2 :)Selam iyiyiz canım bebeklerle ugrasoyorum 3ay 10 günlük oldular seninkiler nasıl
Ben de hesap yapayım diyordum kaç günlük olduk diye sen yapmışsın hesabı aynı gündü bizim bebeler hatırladığım kadarı ile 5 haziranMasallah canim bizde 145 gunluk lduk buyuyoruz biliyorsun gunlerimiz birbine benziyordur.yogun yorgun mutlu x2 :)
Bize iri gidiyor demişlerdi ama 3400 doğmuştu Canım .Maşallah kilo boy iy. Zaten kilosu iyi dogmuştu sanirim yanlis hatirlamiyosam
Canim ben defter tutuyorum yoksa karistiriyorum kime ne yedirdim 30 gunden felan itibaren tuttum neseli halede geldi artik ilk yaptiklari seyleri gordukleri yerleri gezmeleri asi vs yaziyorum gunun sonunda :) birde video :)) cekiyorum hergun :)Ben de hesap yapayım diyordum kaç günlük olduk diye sen yapmışbsın hesabı aynı gündü bizim bebeler hatırladığım kadarı ile 5 haziran
Uyku arkadaşı bişeye alışınca da kocaman çocuk olur bırakamaz diye korkarım dolu örnek var etrafta , battaniyeyle geziyordu da annesi en sonunda ucunu kesip vermiş eline hepsiyle dolaşmak zor oluyor diye :) alışkanlık yapıyor fena, benim büyük oğlumda bir emziği emer diğerini koklayarak uyurdu:)) dişlik bende aldım da pek tınlamadı ancak parmaklarını emsin bayılıyor , bende ısrarla emziği veriyorumBizimki de oyun halisi sevmiyor,oyuncaga ilgisi yok.Battaniye,corap,agiz beziyle oynuyor.Pelus ayisini yiyor bazen :)O da ayi oldugu icin degil yumusak oldugu icin :)Dokunma duyusu geliskin sanirim.Mikado dokun hisset kartlari,uyku arkadasi battaniye,sophie la giraffe dislik siparis ettim bende.Isitmeye agirlik vermem lazim pek muzik dinletmiyorum.Kucakta gezsin,bakinsin etrafa bayiliyor :)
Kaç kere niyetlendim deftere bir türlü elim gitmedi canım ya sen iyi yapmassin ama çok sevindimCanim ben defter tutuyorum yoksa karistiriyorum kime ne yedirdim 30 gunden felan itibaren tuttum neseli halede geldi artik ilk yaptiklari seyleri gordukleri yerleri gezmeleri asi vs yaziyorum gunun sonunda :) birde video :)) cekiyorum hergun :)
Aslinda hamislikten ozeniyordum ama hep korku ve tedirginlikle gecti yazmaya elim gitmedi.unuturuz zaman gectikce boyle guzel oluyor hem hatirada kalir onlara :))Kaç kere niyetlendim deftere bir türlü elim gitmedi canım ya sen iyi yapmassin ama çok sevindim
Umarım bebe yağındandırda diyete falan gereksinim duymazsınız. Paketli gıda da tüketmiyorum, dün bir tane kurabiye yedim bugün bir değişiklik olmadı onun sevincini yaşıyorum :) kalsiyum desteği de başlmadım henüz, bir yıldır vitaminler kan ilaçları balık yağı derken sıkıldım artık ilaç içmekten. Ama mecbur alıcam tabii.Dr , farkli bir sey yaptiniz mi demisti, ben de bi kac gun once bebeyagi surdugumu soyleyince onun sebep oldugu bi alerjik durum diye düşünüp nemlendirici ve diger kremi vermisti. ama o gun cok hafifti, biz de kuruluktan oluyordur diyerek nemlendirmeye özen gösterdik fakat tam çözüm olmadi. bu krem de gecirmezse tekrar dr.a gidecegiz. sen paketli gida tüketiyor musun? kalsiyum ihtiyacini nasil karsiliyorsun zor oluyordur evet
Sanırım o bahsettiğin candida Canım.Kırmızı oluyor , zaten ağızda olduğunda %80 popoda da oluyor sindirimin son aşamasına kadar yayılıyor. Bizim ağızdaki geçeli çok oldu bu daha gitmedi.Bizimkinin de sapka,bere fobisi var.Bir tane bagciksiz bol bere aldim onu zar zor takiyorum.Baska bisi kabul etmiyor :)Popoda candida nasil oluyor?Bizim tam makatta hafif kirmizilik var o candida mi?23 te yaptim uykusunda soylendi.Bu uykusu agir.Bundan sonrakinde uyanir ama biz birlikte yatiyoruz cabuk daliyor ben uyku arkadasiyim :)
Esim normalde hic cikmaz ama 3 oldu abisiyle baliga gidiyor birinde gece 3 te birinde 4 birinde 12de geldi o da kac kez erkn dedim bilmiyorum ☺arkadaslar esleriniz aksam disari cikiyor mu ara sira? benimki cikti ve ben biraz surat astim. işte yoruluyor tabii ki kafa dagitmak istiyordur ama ben butun gun bebekle yalnizim ve aksam da yalniz kalmak istemiyorum.
Anam uyku arkadasinin ucunu kesip eline mi verdi , su an uyku arkadasi benim napsam:)Emzik isimi cok kolaylastirmisti benim ta ki pamukcuga kadar.Devamli kaynatiyorum ama mantar kaliyor mudur acaba?Her agiz temizledigimde kaynatilmis bir tane veriyorum.Bir de emme refleksini orada tatmin ediyor.Eskisi gibi emmiyor.Zaten etrafa bakmaktan gunduz emmiyor.Uyuduktan sonra 2 kere 2 saat araliklarla sonra 3 saat araliklarla kalkiyor.Iki kere uyandiriyor beni.Onceden gunduz iyi emerdi gece bir kez kalkardim.Uyku arkadaşı bişeye alışınca da kocaman çocuk olur bırakamaz diye korkarım dolu örnek var etrafta , battaniyeyle geziyordu da annesi en sonunda ucunu kesip vermiş eline hepsiyle dolaşmak zor oluyor diye :) alışkanlık yapıyor fena, benim büyük oğlumda bir emziği emer diğerini koklayarak uyurdu:)) dişlik bende aldım da pek tınlamadı ancak parmaklarını emsin bayılıyor , bende ısrarla emziği veriyorum
Tirnaklarima bakmak istemiyorum. Tirnaklar suya girmekten, bakimsizliktan,manikursuzlukten etrafi sari sari oldu.Yarin esime birakabilirsem oglani bir kuafore giderim.Benim tirnaklar degil de saclar cok acayip oldu.Dogumdan ciktim tokayla tutturayim dedim toka almadi.Bir dogumda saclar mi gurlesti anlamadim ya da onceden gurlesmis fark etmedim.Bir aydir da yogun dokuluyor.Saclari oruyorum.Biraksam evi sac goturecek.Kızlar hiç tırnaklarınıza baktınız mı? Benimkilerde yan tuttuğumda Işık’ta görünen bir bir bombe çizgi oluşturmuş.Muhtemelen hamileyken farklı Doğumdan sonra farklı uzamış. Gece gece dikkatimi çekti. İlginç geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?