2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Belki söyledin kacirmis olabilirim. Memelerini mikosatatin veya karbonatla temizledin mi hic? Yapmadiysan yap cunku orda da mantar oluyor ve agza gecip yine tekrarliuor
Bizde de pamukcuk vardi. Yeni nesiller karbonati önermiyor diye ben sadece mikosatatin (neyse adi iste) ondan surdum agzina ve memem. Duzenli kullanmamamiza ragmen gecti. Ama popodaki kizarikliginilk kez burda duydum. Dr de bir sey demedi. Popo da kirmizi ne zamandir. Ona da suruluyor mu ki bu ilaç,,?

o bombe bende de var daha once b12 eksikliginden olmustu. su siralar cok unutkan oldum gene b12 den oldugunu dusunuyorum.

bu kizarikliklar kaşıntı yapiyor mu canim bebeginde ya da alerji etkisiyle huzursuzluk falan da oluyormu? son olarak, diyetin ya da yedigin kac gun sonra etkisini gösteriyor?

bu kizarikliklar kaşıntı yapiyor mu canim bebeginde ya da alerji etkisiyle huzursuzluk falan da oluyormu? son olarak, diyetin ya da yedigin kac gun sonra etkisini gösteriyor?
Canım kaşınmayı henüz bilmediğini düşünüyorum. Ama evet artık kesinlikle daha huzurlu, büyüklerimizin dediğine göre 3. Ay doldu ondan mı yoksa kızarıklıklar mı huzursuz ediyordu bilmiyorum. Sürekli uyanırdı şimdi daha iyi uyuyor. 3. hafta olunca kalmadı hiç kızarıklığımız.

Yok canim dr hic bahsetmedi.Ben kakadan dolayi hafif tahris olmus diye dusunmustum.Almanyadaki bir ilac Sgd nin yaptigi.Tr de yok.Bu arada her ulkede pamukcuk ilaci farkli.Bizim dr mikostatin yapma artik her beslenme sonrasi karbonatli su ile temizle dedi.Enfecte degilmis.Birkac aya gecer dedi,cok uzun bir sure.Meme ucumun birinde emzirme sonrasi hafif agri oluyor mantar mi acaba?Yaniyor gibi oluyor.Bu arada 7100 gr 63 cm yiz.Son 15 gunde gunluk 23 gram almis.20 den asagi duserse endiselenmeliymisiz. Reflu icin Gaviston vermisti.Gaviston sindirimi yavaslattigi icin bebek daha az besleniyormus.Gunde 4,5 kez kaka yapan oglum bir kez yapmaya baslamisti. Kusmadan kilo alimimiz azalmisti simdi de sindirim yavasligi arti pamukcuk.Gavistonu kesti.Reflu donmezse kullanmayacagim. Biogadia ve wellcare ile devam.

Yanmayi bilmiorim da canim benim sol gogsume bicak saplanmasi tarzinda kesik kesik agrilar giriyordu. Netten okudugum kadariyla bu tarz bir agri olurmus. Duzelmesi 1 ayi buluyor pamukcugun. Beslenmesini etkilemwdigi surece cok zararli gelmiyor bana
Gavistonu aldim ama daha kullanmadik, kusmalarin kaynagini bulmaya calisiyorruz biz de. Bizimde kilo alimimiz sinirda bu kadar kusmaya iyi bile aliyor bence.
Kaka durumu çok degisken ya, eskiden gunde 2 kere yapardi sabah 5.30 aksam 5.30 sasmaz. Sonra 2 gune 1 e cikti, bekletip yapinca her yerler batiyordu, simdi günde 8-9 yetisemiyoruz) antibiyotik degistirdi sanirim duzeni.
İlac veriyorlar hemen diye cok doktora gitmek istemiyorum ama sonra da keske gitseymisimin pismanligini yasamak istemiyorum. Bu hafta idrar kulturu icin gidicez zaten. Dr dan cikmayan narin bir bebek olsun istemiyorum.

insallah cabucak gecer bi daha gelmez.

bebegim, ben ve esim haric biri kucağına alinca konusunca agliyor. zor sakinkestiriyorum. sizinkilerde var mi böyle huylar?

Kızlar buraya yazayım dedim reflüsü var bebeğimin fışkırarak baya öğünlerde hepsini çıkarıyordu facianın ve morilium diye bi ilaç kullanıyoduk en son bi profösore götürdük kıvam artırıcı diye bişey var beslenme öncesi de verebiliyorsun mamaya ya da anne sütüne karıştırıp ta içinde ölçeği var minicik bu içtiklerini midede pelteleştiriyo sanırım kusmasını önlüyo 4 gündür kullanıyorum kusmamız yok çok şükür bebelac kıvam artırıcı diye geçiyor

bebegim, ben ve esim haric biri kucağına alinca konusunca agliyor. zor sakinkestiriyorum. sizinkilerde var mi böyle huylar?
var canim. gecen gun annem ve babam geldi. onlari gorunce dudak buze buze bir aglamasi vardi. bana gelince sakinlesti. birde hergun goruntulu konusuyordu onlarla

Gogsumde mantar var o zaman,ben de bu gogsumu yanlis mi emziriyorum diyorum.Gaviston kusmalari engelledi,mide sancisi cekmedi ama aklinda olsun sindirimi yavaslatiyor.Bugun kestim 3 kez kaka yapti ve hemen istahi acildi.Dun kaka sirtina cikti yikadik,sabah da cisi cikti,biraz once kaka yapti biraz beklesem yine her yere cikiyormus.Valla ben biktim dr a gitmekten de dr cok tatli bir kiz,benden iki yas kucuk,ogullarimizin isimleri benzer,memleket ayni.O cok bilmis kompleksli tiplerden degil.

Bizim kusmayla birlikte mide gazi ve sanci vardi,sizde de var mi?

Bizim kusmayla birlikte mide gazi ve sanci vardi,sizde de var mi?
Bebek kusmanın dışında rahat gözüküyor bi sıkıntısı yok gibi ama bu Kusma ve iştahsızlık için gitmiştik kıvam artırıcı önerdi ama daha koyu kıvamlı yapıyor kakasını ama kusmaları 4 gün oldu yok

Himm bizde reflu gelirse dr a sorayim.Bebelac kivam artirici degil mi?Istahi duzeldi mi?

Benimki babaannesini ilk gördüğümde ağladı. Şimdi gülücük gülücük deli oluyor. Yabancı yerde biraz yadırgıyor ama herkeste kucakta duruyor.

Himm bizde reflu gelirse dr a sorayim.Bebelac kivam artirici degil mi?Istahi duzeldi mi?
İlginç bi şekilde yiyor bilmiyorum neyle alakalı ama doktor büyğme hızlanırsa iştah artar büyüme yavaşlarsa iştah azalır demişti yani yedikçe iştahlanıyor ben çok memnun kaldım her öğüne de koyabilirsin ya da istediğin bi öğüne aynen bebelac kıvam artırıcı bebelac thickener olarak geçiyo

o bombe bende de var daha once b12 eksikliginden olmustu. su siralar cok unutkan oldum gene b12 den oldugunu dusunuyorum.
Elevit i hala kullanıyorum yine de eksiklik olabilir mi acaba... Bana sanki Doğumdan sonraki kısım daha parlak uzamış gibi gelmişti. Ama hafızam gerçekten zorluyor beni. B12 ye baktırmak lazım, sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…