Allah kabul etsin canim.. ❤Mevlidimizide okuttuk teyzeleri Allah ım kabul etsin inşallah
Amin canım benim sağolasınAllah kabul etsin canim.. ❤
Nice güzel yillara. Sevdiklerin hep yaninda olsun tabiki kuzucugunda ❤Gecen sene 28 ekim aksami ertesi gun okulda kutlayacagimiz Cumhuriyet Bayrami icin hazirliklarimi yaptim,evde tektim esim 3 gun tatil daha bulamam diyerek ailesinin yanina gitti,ertesi gun dogum gunumdu,git dedim ama istemeyerek..gece ateslendim,sayikladim titredim dusurmeye calistim,yalniz yasadim uzun yillar aliskindim..ertesi gun torende de zar zor ayakta durup eve geldim,atesim bir turku dusmuyordu...gece yine kotu gecti,ilac ictim ama hepsinin prospektusune baktim netten,gebelikte kullanilir mi diye,oysa sadece 1 kere korunmayi birakmistik,ihtimal vermiyordum ama bir his iste o atesli halimle...o gecede yuksek atesle gecti dusurmeye calistim bir ara uyumusum..ertesi sabah oglene dogru artik bayilacak gibiydim,ates 39 kusur cikiyordu yine..acile gittim 39,2 serum igne derken biraz kaldim orada eve geldim,sizmisim resmen atesim dusmus..regl zamanim tam da o gunlerdi,hastaliktandir ilac kullandim antibiyotik bir kac ilac daha ictim derken 11 kasim oldu,esim sordu regl olmadin mi diye normalde yoktur bir sey der,test yaptim sabah cift cizgiyi gormemle doktora kosmam bir oldu..sonrasi telas:)
Kuzucum belli etmis kendini,dogum gununde seninleyim anne demis,simdi ayagimda salliyorum kucagimda cok sukur...paylasmak istedim sizinle..
Bu arada Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun:)
Nice güzel yillara. Sevdiklerin hep yaninda olsun tabiki kuzucugunda ❤
Cok rica etsem o listeyi bana da yollat misinizBkalim daha drla konusmadik,o ne diyecek.Blw yi inceleyecegim.Bizde daha iki hafta oncesine kadar reflu vardi.Alerjiden de supheleniyordum.Dikkatli gitmek daha iyi olacak.Tesekkur ediyorum liste icin.
Cnm listeyi burada bir arkadas paylasmisti,bende yok.Kim hatirlayamiyorum.Cok rica etsem o listeyi bana da yollat misiniz
Tamam tesekkur ederim canim umarim gorur o arkadasta tekrar yayinlarCnm listeyi burada bir arkadas paylasmisti,bende yok.Kim hatirlayamiyorum.
Ne listesi? Bebeklere kacinci ayda ne yedilir gibi bi liste vardi o mu?Tamam tesekkur ederim canim umarim gorur o arkadasta tekrar yayinlar
Bazen sut lekesi de oluyormuş? Pamukcukda damakta falan da oluyor biz de dilinin rengi gozukmuyordu beyazdanKızlar pamukçuk nasıl birşey?? 2 gündür kızımın dilinin üstünde baş parmağımın tırnağı kadar beyazlık var.. acaba pamukçuk olabilir mi?? Daha önce yoktu iki gündür dilinin üstünde öylece duruyor.. yanaklarının içine, damağına baktım orda bişey yok.. içime kurt düştü yarın dra götürsem mi??
Dilinin ortasında öylece duruyor.. eşimde huzursuz oldu.. hadi acile götürelim dedi.. bende gerek yok olmazsa yarın götürürüz dedim.. daha önce dilini böyle görmeyince bi garip geldi.. çocuk gülünce falan gözüm oraya takılıyor.. sizede geçmiş olsun canım..Bazen sut lekesi de oluyormuş? Pamukcukda damakta falan da oluyor biz de dilinin rengi gozukmuyordu beyazdan
Acillik bir sey degil pamukcuksa egerDilinin ortasında öylece duruyor.. eşimde huzursuz oldu.. hadi acile götürelim dedi.. bende gerek yok olmazsa yarın götürürüz dedim.. daha önce dilini böyle görmeyince bi garip geldi.. çocuk gülünce falan gözüm oraya takılıyor.. sizede geçmiş olsun canım..
Valla canim gotur baktir.Ben bittim bu pamukcukla ugrasmaktan.Bugun temizlerken damagi kanadi,dr uc gun temizlemeye ara ver dedi.Sgd nin tavsiye ettigi ilaci getirtecegiz.O gelene kadar karadut surubu iyi geliyormus.Kullanan var mi?Uc aylik bebege agir gelir mi?Kızlar pamukçuk nasıl birşey?? 2 gündür kızımın dilinin üstünde baş parmağımın tırnağı kadar beyazlık var.. acaba pamukçuk olabilir mi?? Daha önce yoktu iki gündür dilinin üstünde öylece duruyor.. yanaklarının içine, damağına baktım orda bişey yok.. içime kurt düştü yarın dra götürsem mi??
Canim gecmiyor bizimki.Sen nasil gecirdin?Dr Mikoseni biraktirdi.Yaklasik uc haftadir kullaniyorduk.Karbonatli suyla silerken de kanamaya basladi.Damagi bembeyaz.Napayim goturecegim bir dr tavsiyen var mi?Karadut surubu kullanilr mi?Bazen sut lekesi de oluyormuş? Pamukcukda damakta falan da oluyor biz de dilinin rengi gozukmuyordu beyazdan
Canım pamukcuksa acillik birşey değildir, ama doktora götür muhtemelen infecto soor yazar, geçer. Popoda kızarıklık var mı? Genelde ağızdaki pamukçuksa popoda da oluyor. Kremini kullanınca geçiyor panik yapma. Doktorda söyler zaten ama göğüs uçlarına ve emziğe de sür kremi günde bir iki kere.Kızlar pamukçuk nasıl birşey?? 2 gündür kızımın dilinin üstünde baş parmağımın tırnağı kadar beyazlık var.. acaba pamukçuk olabilir mi?? Daha önce yoktu iki gündür dilinin üstünde öylece duruyor.. yanaklarının içine, damağına baktım orda bişey yok.. içime kurt düştü yarın dra götürsem mi??
Yarın dra götürcem.. anneme gösterdim WhatsApp dan bilmiyom dedi, teyzemde pamukçuksa annenin saçını çocuğun diline sürtünce gecer dedi..bendee amann teyze öyle şeyler yapılır mı hiç dedim.. canım reçetesiz satılan bir ilaçsa ve getirtemezseniz ben burdan gönderebilirim..burda her ilacı alamıyoruz illa reçete olması lazım.. yada ilacın ismini yaz ben yarın eczaneye sorarım recetesiz alabilirsem postayla gönderirim..Valla canim gotur baktir.Ben bittim bu pamukcukla ugrasmaktan.Bugun temizlerken damagi kanadi,dr uc gun temizlemeye ara ver dedi.Sgd nin tavsiye ettigi ilaci getirtecegiz.O gelene kadar karadut surubu iyi geliyormus.Kullanan var mi?Uc aylik bebege agir gelir mi?
Devamlılık önemli sanırım doktor bize ne kadar uzun yerleştiyse gitmesi için de öyle kullanmak lazım demişti ilacı . Sen az daha sabret Canım , epeydir ordaysa tedavi biraz daha sürüyor.Canim gecmiyor bizimki.Sen nasil gecirdin?Dr Mikoseni biraktirdi.Yaklasik uc haftadir kullaniyorduk.Karbonatli suyla silerken de kanamaya basladi.Damagi bembeyaz.Napayim goturecegim bir dr tavsiyen var mi?Karadut surubu kullanilr mi?
Popoda kızarıklık yok canım..yarın bi baksın dr bakalım ne diyecek..Canım pamukcuksa acillik birşey değildir, ama doktora götür muhtemelen infecto soor yazar, geçer. Popoda kızarıklık var mı? Genelde ağızdaki pamukçuksa popoda da oluyor. Kremini kullanınca geçiyor panik yapma. Doktorda söyler zaten ama göğüs uçlarına ve emziğe de sür kremi günde bir iki kere.
Canim bu ilac recetesiz veriliyor mu?Senin tavsiye ettigin?Devamlılık önemli sanırım doktor bize ne kadar uzun yerleştiyse gitmesi için de öyle kullanmak lazım demişti ilacı . Sen az daha sabret Canım , epeydir ordaysa tedavi biraz daha sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?