Bilmem ki nasil oldu ama gecti bizimki. Ben hic karbonat surmedim. Eski doktorlar ve etraf karbonat sür dedi. İnternet karbonatin agiz ve meme florasini bozdugunu yaziyordu, kk daki yorumlarda da karbonatla gecer gibi oldugunu ama sonra gecmeyip daha cok tekrarladigi yaziyordu. Mikosatatin tek care diyordu. Dr gunde 3 kere 5 damla yazmis. Ben ya 1 ya 2 yaptim. Hic duzenli yapamadim. Son kontrolde sordum. Cok az kalmis ama onun icin ilaca gerek yok dedi.Canim gecmiyor bizimki.Sen nasil gecirdin?Dr Mikoseni biraktirdi.Yaklasik uc haftadir kullaniyorduk.Karbonatli suyla silerken de kanamaya basladi.Damagi bembeyaz.Napayim goturecegim bir dr tavsiyen var mi?Karadut surubu kullanilr mi?
Canim tesekkyr ederim.Recetesiz aliniyorsa tanidiklar var gonderecekler.Recetelliyse sen fazladan yazdirabiliyor musun?Yarın dra götürcem.. anneme gösterdim WhatsApp dan bilmiyom dedi, teyzemde pamukçuksa annenin saçını çocuğun diline sürtünce gecer dedi..bendee amann teyze öyle şeyler yapılır mı hiç dedim.. canım reçetesiz satılan bir ilaçsa ve getirtemezseniz ben burdan gönderebilirim..burda her ilacı alamıyoruz illa reçete olması lazım.. yada ilacın ismini yaz ben yarın eczaneye sorarım recetesiz alabilirsem postayla gönderirim..
Doktor reçete yazmıştı ama bilemiyorum direk alınabilir mi? Sonuçta mantar ilacı reçete illa gerekmeyebilir . Olmadı yarın zaman bulursam sorabilirim canım.Canim bu ilac recetesiz veriliyor mu?Senin tavsiye ettigin?
Cuma günü u4 vardı 3 aylık kontrol. Oğlumun ağzımızda birşey Yok popoda olmuş yine bu sefer ne yazdı bakmadım dahaPopoda kızarıklık yok canım..yarın bi baksın dr bakalım ne diyecek..
Yarın dr pamukçuk derse canım rica ederim 2 tane yazarsa , memnuniyetle sanada gönderirim..Canim tesekkyr ederim.Recetesiz aliniyorsa tanidiklar var gonderecekler.Recetelliyse sen fazladan yazdirabiliyor musun?
Bizimde 1 hafta önceydi u4 herşey iyiydi.. ama 2 gündür dilinin ortasında beyazlık var.. ağzını açtığında falan gözüme çarpıyor..geçmiş olsun sizede canım..Cuma günü u4 vardı 3 aylık kontrol. Oğlumun ağzımızda birşey Yok popoda olmuş yine bu sefer ne yazdı bakmadım daha
Canim cok tesekkur ederim.Dr yazarsa sen de hesap nonu gonderirsen super olur,baska turlu kabul edemem.Yarın dr pamukçuk derse canım rica ederim 2 tane yazarsa , memnuniyetle sanada gönderirim..
Umarim gerekmez canimDoktor reçete yazmıştı ama bilemiyorum direk alınabilir mi? Sonuçta mantar ilacı reçete illa gerekmeyebilir . Olmadı yarın zaman bulursam sorabilirim canım.
Biz 4 aylik olduk daha yeni izi belli olmaya basladi sivilce cikmis gibi. Bana ebe sisecek kizaracak kabuk baglayacak dedi bende asidan hemen sonra sandim. Baktim birsey olmadi 1 ay gecti ustunden neyse bi actim kolu gecenlerde kizarmis :) Yani hemen degilmis zamanlaymis sanirim cunku bizde 4 aylik olduk hatta 4ay 1 haftalik yeni sivilce gibi iltihap varmis gibi ustunde.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kızımın verem aşısı yaptırdığım yeri belli değil ne kızarıklık var ne iz var..acaba aşı tutmadı mı..? Bebeğinin kolunda izi olmayan var mı? Kızım 3,5 aylık oldu
İsim değişikliği oldu Al_pi’ cim. Sen o sırada eşinin memleketindeydin fark edemedin pek giremediğin için . Böyle olacağını bilsem değiştirmezdim hay Allah, fakat eski nicki bilenler vardı kendimi meydanda hissettim :))) sacidem açıklamış, Teşekkürler
Hee sen bizim Sgdmizsin ❤ Yok canim ben gormedigim icin sorayim dedim Yeni biri mi geldi ben yokken diye merak ettim .İsim değişikliği oldu Al_pi’ cim. Sen o sırada eşinin memleketindeydin fark edemedin pek giremediğin için . Böyle olacağını bilsem değiştirmezdim hay Allah, fakat eski nicki bilenler vardı kendimi meydanda hissettim :))) sacidem açıklamış, Teşekkürlersacidem
Birşey değil canım .Pek mesaj yazamasamda sıkı takipçiyimİsim değişikliği oldu Al_pi’ cim. Sen o sırada eşinin memleketindeydin fark edemedin pek giremediğin için . Böyle olacağını bilsem değiştirmezdim hay Allah, fakat eski nicki bilenler vardı kendimi meydanda hissettim :))) sacidem açıklamış, Teşekkürlersacidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?