2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gecmiyor bizimki.Sen nasil gecirdin?Dr Mikoseni biraktirdi.Yaklasik uc haftadir kullaniyorduk.Karbonatli suyla silerken de kanamaya basladi.Damagi bembeyaz.Napayim goturecegim bir dr tavsiyen var mi?Karadut surubu kullanilr mi?
Bilmem ki nasil oldu ama gecti bizimki. Ben hic karbonat surmedim. Eski doktorlar ve etraf karbonat sür dedi. İnternet karbonatin agiz ve meme florasini bozdugunu yaziyordu, kk daki yorumlarda da karbonatla gecer gibi oldugunu ama sonra gecmeyip daha cok tekrarladigi yaziyordu. Mikosatatin tek care diyordu. Dr gunde 3 kere 5 damla yazmis. Ben ya 1 ya 2 yaptim. Hic duzenli yapamadim. Son kontrolde sordum. Cok az kalmis ama onun icin ilaca gerek yok dedi.
Karadutu hic duymadim canim bir sey diyemiyorum.

Canim tesekkyr ederim.Recetesiz aliniyorsa tanidiklar var gonderecekler.Recetelliyse sen fazladan yazdirabiliyor musun?

Cuma günü u4 vardı 3 aylık kontrol. Oğlumun ağzımızda birşey Yok popoda olmuş yine bu sefer ne yazdı bakmadım daha
Bizimde 1 hafta önceydi u4 herşey iyiydi.. ama 2 gündür dilinin ortasında beyazlık var.. ağzını açtığında falan gözüme çarpıyor..geçmiş olsun sizede canım..

Dün akşam kızım çok ağladı. Sağı solu görüntülü araddilar nazar aldı galiba yavrum. Okuduk üfledik sakinledi. Ben kızımı akşam en geç 8 de yatırırım. Gündüzleri sallanarak uyur akşamları yatağa yatırırım yanına uzanırım o parmağını emer diger eliyle bas parmagimi tutar ben pispislerim ve uyur. Dedim ya dün akşam çok ağladı kv aldı uyuyamamış. Uykusu yok yoksa kucağımda uyuyakalirdi dedi. O gunduz alışkanlığı kızım kucakta uyur. Akşam rutinimiz başka. Saat 20.30 olmuş uykusu yok uyumasın diyor. Bir de soymus sicaktan yapiyor herhalde diye. Aldim cocugu her yani buz. Hemen giydirdim. Hayır uyuyacak ver yanıma dedim. Yatırdım yavrumu, kapattım kapiyi. Aldi parmagini ağzına tutu elimi pispislerken 10dakikada uyudu kuzum. Düzen bozulması derken bunu kastediyordum işte. Her şeyi kendi biliyor. O ac dediğinde duyurulacak o uykusu var dediğinde unutulacak... en son tartışmamızdan sonra artık her şeye karışmıyor çok şükür. Çocuğu da kıskanmıyorum haa. Ona veriyorum sen ilgilen diye ben yemeğimi yapıyorum çamaşırımı yıkayıp aşıyorum ürünü yapıyorum. Akşamki düzenimize karışmasın yeter.

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var kızımın verem aşısı yaptırdığım yeri belli değil ne kızarıklık var ne iz var..acaba aşı tutmadı mı..? Bebeğinin kolunda izi olmayan var mı? Kızım 3,5 aylık oldu

Biz 4 aylik olduk daha yeni izi belli olmaya basladi sivilce cikmis gibi. Bana ebe sisecek kizaracak kabuk baglayacak dedi bende asidan hemen sonra sandim. Baktim birsey olmadi 1 ay gecti ustunden neyse bi actim kolu gecenlerde kizarmis :) Yani hemen degilmis zamanlaymis sanirim cunku bizde 4 aylik olduk hatta 4ay 1 haftalik yeni sivilce gibi iltihap varmis gibi ustunde.

A AcedaA ben bu ismi yeni gordum kusura bakmayin da taniyormuyuz adini mi degisti merak ettim
İsim değişikliği oldu Al_pi’ cim. Sen o sırada eşinin memleketindeydin fark edemedin pek giremediğin için . Böyle olacağını bilsem değiştirmezdim hay Allah, fakat eski nicki bilenler vardı kendimi meydanda hissettim :))) sacidem açıklamış, Teşekkürler sacidem

Uyku arkadaşı kullanan var mı? Foto atabilir misiniz?
Bunu düşünüyorum ama kararsızım. Kızım uykuya dalarken sanki bişeye sarılmak isyiyormuş da kucağı bol kalıyormhş gibi oluyor

Eklentiler

• IMG_0407.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 56
Hee sen bizim Sgdmizsin ❤ Yok canim ben gormedigim icin sorayim dedim Yeni biri mi geldi ben yokken diye merak ettim .
sacidem tesekkur ederim canim :-*

Birşey değil canım .Pek mesaj yazamasamda sıkı takipçiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…