Sen bizim için ne emekler verdin canım bu topikte.Seni merakta koymak istemedim.Birşey değilHee sen bizim Sgdmizsin ❤ Yok canim ben gormedigim icin sorayim dedim Yeni biri mi geldi ben yokken diye merak ettim .
sacidem tesekkur ederim canim :-*
Ben de buna benzer bisi almistim ama icinde cingirak var diye uyku arkadasi yapamadim. Baska bir arakadas bakiyorumUyku arkadaşı kullanan var mı? Foto atabilir misiniz?
Bunu düşünüyorum ama kararsızım. Kızım uykuya dalarken sanki bişeye sarılmak isyiyormuş da kucağı bol kalıyormhş gibi oluyor
Esim dudaklariyla ses cikariyor güldüruyordu simdi bizim kiz aynisini yapiyor bizi gülduruyor bogazi gıcıklanana kadar yapiyor hemde bazende tukuruk kaciyor genzine de öyle susuyorSelamlar herkese bizim kuzu resmen bizi taklit ediyor.dilimizi şaklatıyoruz once kıkırdıyo.sonra aynısını yapıyosizde var mi benzer şeyler
Şehir efsaneleri...Dogum yapinca adetler agrisiz olur diyeni bulursamÇoook karnım agriyor belim agriyorr Ikinci regl donemi 6 gun gecikmeli geldi . Insallah duzene girer artik
Burnunu açık tutman lazım ama hirilti benzeri bisey varsa dra gotur mutlaka. Biz sinemarin diye bi sprey kullaniyoruz burun icin. Aspiratorle cektik daha cok tikandi dr yasakladiKızlar ben sezeryan dogum yaptım daha adet olmadım benim gibi olan var mı bide kızım grip oldu burnu kapalı gözleri nasıl yaşarıyor öneriniz var mı kızlar
Çok çok ağrılı olmadı benim ama baya düzene girdi sanirim bakalım bu ay nasıl olacak. Evlendikten sonra cok agrili oluyodu benim sanirim kullandigim yumurtlama ilaçlarındandı. Benimde aksine kanama bitmeyecek sandım oyle dolu dolu kanama yaşadim bunsefer depend kullanmak zorunda kaldımDogum yapinca adetler agrisiz olur diyeni bulursamÇoook karnım agriyor belim agriyorr Ikinci regl donemi 6 gun gecikmeli geldi . Insallah duzene girer artik
Aksam ilk defa sesle güldü kvye ayni seyi yaptikca hosuna gitti gecenin 12siydi neye güldüğünü unuttum şimdi. Ama bizimki genel olarak konuşmaya meraklıSelamlar herkese bizim kuzu resmen bizi taklit ediyor.dilimizi şaklatıyoruz once kıkırdıyo.sonra aynısını yapıyosizde var mi benzer şeyler
Ben evlendim daha şiddetlendi ağrılar kusardım agrıdan kıvranırdım hepsi efsaneŞehir efsaneleri...Evlenince ağrısız regl olur, Doğum yapınca ağrısız olur. Bu söylentilerin arkasında torun yolu bekleyen kocateyzeler var sanırım
ben de adet olmadim daha.Kızlar ben sezeryan dogum yaptım daha adet olmadım benim gibi olan var mı bide kızım grip oldu burnu kapalı gözleri nasıl yaşarıyor öneriniz var mı kızlar
Evet canim o liste ben dorduncu ayin sonunda yavastan baslamyi dusunuyorum ek gidaya valla ama neyle baslanir nasil devam edilir bilmiyorum listeyi merak ettim simdi 3 ay 15 gunluguz daha bir bir bucuk ay var ama yine de arastirmak gerekNe listesi? Bebeklere kacinci ayda ne yedilir gibi bi liste vardi o mu?
Canim.mesajin gozumden kacmis galiba kusura bakma evet gittik biz ankara da medicana da bir alerji profu var ona gittik adam kakada kan olmazsa alerji olmaz gibi biey demedi walla vucutta kizariklik ya da deri dokuntusu de alerji belirtisi olabilir boyle de tepki verebiliyo dedi inek sutu ige si ve deriden yapilan 10 degisik turde maddeye alerji testi yapti yine iclerinde inek sutu vs vardi sonuclar cikti cok sukur inek sutu alerjisi testlerde cikmadi iki tane krem verdi tamamen dogal olan icinde kortizon olmayan bakalim simdilik cogalmadi ama tam olarak sonmedi de benim bu durumda en cok uzuldugum sey diyet yapicam derken sutum iyice azalfi ve zaten hem mama hem meme olarak giderken bebegim memeden sogudu iyice mama olarak da bebelac pepti junior diye bir alerji mamasi veriyodum ama tadini pek begenmiyodu baktim cikmadi testlerde bisey ben de tekrar golden goata dondum cunku istahsizdi bebek bu cumartesi de kontrolumuz var tekrar cildi icin bisey derse yine yazarimCanım merhaba gittiniz mi doktora? Var mı bir gelişme. Çocuk doktorumuz bana “10-15 günde bir az az süt ürünleri tüket ki vücudu alışsın, bu kızarıklıklar çok basit tepkiler, kaka da kan olmayınca ciddi bir durum yok “dedi. Bodrum da tanınan iyi bir doktora gidiyoruz.
Ama dediğini yapsam mı alerji uzmanına mı gitsem bilemedim :/
Ben o listeyi ekran goruntusu almistim ama dun de dedigim gibi kk benim resmimi begenmedigi icin buraya yukleyemiyorumEvet canim o liste ben dorduncu ayin sonunda yavastan baslamyi dusunuyorum ek gidaya valla ama neyle baslanir nasil devam edilir bilmiyorum listeyi merak ettim simdi 3 ay 15 gunluguz daha bir bir bucuk ay var ama yine de arastirmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?