2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba yazamadım hiç buraya bi ara şifremi unutmuştum giremedim filan.maşallah bebeler büyüdü ek gıda bile konuşulur olmuş oğlum 147 günlük oldu çok zor bi bebek ilk zamanlar sarılıkdan çok zorlandık sonra gazdan şimdide diş galiba. Ayağımda sallıyorum indiriyorum hemen uyanıyor bende çareyi ayakta bekletmekte buldum hiç değilse uykuyu almış olaun diye onun dışında hergün yeni birşey ögreniyoruz hergünümüz ayrı bi güzel gün geçtikçe daha da bağlanıyoruz birbirimize zamaan çok hızlı geçiyor tadını çıkarmak lazımm.

Uyku arkadaşı kullanan var mı? Foto atabilir misiniz?
Bunu düşünüyorum ama kararsızım. Kızım uykuya dalarken sanki bişeye sarılmak isyiyormuş da kucağı bol kalıyormhş gibi oluyor
Ben de buna benzer bisi almistim ama icinde cingirak var diye uyku arkadasi yapamadim. Baska bir arakadas bakiyorum
Sarilmak degil de eliyle bisi tutmak istiyor uyurken. Simdilik bnm parmagim uyku arkadasi.)

Dogum yapinca adetler agrisiz olur diyeni bulursam Çoook karnım agriyor belim agriyorr Ikinci regl donemi 6 gun gecikmeli geldi . Insallah duzene girer artik

Arkadaslar merhaba ben de uzun zamandir yazamiyordum oglum orta kulak iltihabı olmus 1 haftadir kulağını tutuyordu ihmal ettik sanırım yavrumu.doktor antibiyotige başladı hic veresim yoktu derken fazla vermisim antibiyotigi cocuga dun doktorumuzu bulduk vicdan azabindan olcektim doktor sacmala hicbisey olmaz dedi ocagi acik birakip gidip uyumusum halim hic iyi degil.ustune kadin dogumcum dikislerin iyilesmiyor dikkat et 10 kgdan fazla kaldirma dedi sag tarafim cok agriyo.tükürük konusuna gelince kulagini tutunca dis cikariyo dedi kaynanam ben de o yuzden ihmal ettim dis kulaga vururmusmus falan.bi daha kendi bildigimden sasmam asla.benim saclarim degil de oglumunki cok dökülüyor.cok yazdim kusura bakmayin biriktirmisim baya sanirim.

Kızlar ben sezeryan dogum yaptım daha adet olmadım benim gibi olan var mı bide kızım grip oldu burnu kapalı gözleri nasıl yaşarıyor öneriniz var mı kızlar

Selamlar herkese bizim kuzu resmen bizi taklit ediyor.dilimizi şaklatıyoruz once kıkırdıyo.sonra aynısını yapıyo sizde var mi benzer şeyler

Selamlar herkese bizim kuzu resmen bizi taklit ediyor.dilimizi şaklatıyoruz once kıkırdıyo.sonra aynısını yapıyo sizde var mi benzer şeyler
Esim dudaklariyla ses cikariyor güldüruyordu simdi bizim kiz aynisini yapiyor bizi gülduruyor bogazi gıcıklanana kadar yapiyor hemde bazende tukuruk kaciyor genzine de öyle susuyor

Dogum yapinca adetler agrisiz olur diyeni bulursam Çoook karnım agriyor belim agriyorr Ikinci regl donemi 6 gun gecikmeli geldi . Insallah duzene girer artik
Şehir efsaneleri... Evlenince ağrısız regl olur, Doğum yapınca ağrısız olur. Bu söylentilerin arkasında torun yolu bekleyen kocateyzeler var sanırım

Kızlar ben sezeryan dogum yaptım daha adet olmadım benim gibi olan var mı bide kızım grip oldu burnu kapalı gözleri nasıl yaşarıyor öneriniz var mı kızlar
Burnunu açık tutman lazım ama hirilti benzeri bisey varsa dra gotur mutlaka. Biz sinemarin diye bi sprey kullaniyoruz burun icin. Aspiratorle cektik daha cok tikandi dr yasakladi

Çok çok ağrılı olmadı benim ama baya düzene girdi sanirim bakalım bu ay nasıl olacak. Evlendikten sonra cok agrili oluyodu benim sanirim kullandigim yumurtlama ilaçlarındandı. Benimde aksine kanama bitmeyecek sandım oyle dolu dolu kanama yaşadim bunsefer depend kullanmak zorunda kaldım

Aksam ilk defa sesle güldü kvye ayni seyi yaptikca hosuna gitti gecenin 12siydi neye güldüğünü unuttum şimdi. Ama bizimki genel olarak konuşmaya meraklı

Ne listesi? Bebeklere kacinci ayda ne yedilir gibi bi liste vardi o mu?
Evet canim o liste ben dorduncu ayin sonunda yavastan baslamyi dusunuyorum ek gidaya valla ama neyle baslanir nasil devam edilir bilmiyorum listeyi merak ettim simdi 3 ay 15 gunluguz daha bir bir bucuk ay var ama yine de arastirmak gerek

Canim.mesajin gozumden kacmis galiba kusura bakma evet gittik biz ankara da medicana da bir alerji profu var ona gittik adam kakada kan olmazsa alerji olmaz gibi biey demedi walla vucutta kizariklik ya da deri dokuntusu de alerji belirtisi olabilir boyle de tepki verebiliyo dedi inek sutu ige si ve deriden yapilan 10 degisik turde maddeye alerji testi yapti yine iclerinde inek sutu vs vardi sonuclar cikti cok sukur inek sutu alerjisi testlerde cikmadi iki tane krem verdi tamamen dogal olan icinde kortizon olmayan bakalim simdilik cogalmadi ama tam olarak sonmedi de benim bu durumda en cok uzuldugum sey diyet yapicam derken sutum iyice azalfi ve zaten hem mama hem meme olarak giderken bebegim memeden sogudu iyice mama olarak da bebelac pepti junior diye bir alerji mamasi veriyodum ama tadini pek begenmiyodu baktim cikmadi testlerde bisey ben de tekrar golden goata dondum cunku istahsizdi bebek bu cumartesi de kontrolumuz var tekrar cildi icin bisey derse yine yazarim

Ek gida bilgileri

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-16-21-09-45.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2017-09-28-20-24-12.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2017-09-28-20-24-31.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2017-09-28-20-24-41.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 81
Evet canim o liste ben dorduncu ayin sonunda yavastan baslamyi dusunuyorum ek gidaya valla ama neyle baslanir nasil devam edilir bilmiyorum listeyi merak ettim simdi 3 ay 15 gunluguz daha bir bir bucuk ay var ama yine de arastirmak gerek
Ben o listeyi ekran goruntusu almistim ama dun de dedigim gibi kk benim resmimi begenmedigi icin buraya yukleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…