2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben sezeryan dogum yaptım daha adet olmadım benim gibi olan var mı bide kızım grip oldu burnu kapalı gözleri nasıl yaşarıyor öneriniz var mı kızlar
Bende sezeryan doğum yaptım canım bende hala adet olmadım kızım 112 günlük benim hafif kaşık ağrım oluyor ama ovulasyon ağrısı gibi bu arada gumburtuye gitmeyelim de Allah korusun bu ARADA biz anne sütu alıyoruz sadece mama hiç kullanmadık ben biraz ona bağladım

Temmuz bebekleri anneleri yav ben temmeuz bebeği istemiyordum :) Rabbim bu ay hamile kalmayı nasip etti hatta korunacaktım olmaz diye korunmadım 5 aydır deniyorduk aslında Nisa’n bebeyi çok istiyordum temmuz bebekleri çok başarısız zeki olmuyorlar diye biliyorum evcil sadece evlerini annelerini düşünürmüşler temmuz anneleri bana cevap verirseniz acayip mutlu olurum yoksa 9.ay 10 gün yerine 42 hafta dolunca doğurmam gerekicek : şaka tabikide Allah verdi ama merak ediyorum çevremde ne kadar temmuz. Yengeç burcu çocuk varsa hepsi okulda tembel :

Simdi neye göre kime göre zeki olmuyolar ben anlamadim sacma geldi acikcasi baska burctan olanlar cok mu zeki bilemedim öyle düsünmemek gerek bence hayirli olsun bebeginiz evcil ve anne babaya düskün oluyolarsada ne mutlu kizlar bize

Burnunu açık tutman lazım ama hirilti benzeri bisey varsa dra gotur mutlaka. Biz sinemarin diye bi sprey kullaniyoruz burun icin. Aspiratorle cektik daha cok tikandi dr yasakladi
Canim Aspiratör içerde ödem yapiyomus burun tikanikligini açmanin en iyi yolu banyo yaptirmak ben bol bol yıkadım banyo sırasında burun içi boşaldı sürekli

Soylediginiz sey cok ama cok sacma. Sipariae gore bebek olmuyo. Olsaydi 2 sene tedavi olmazdim.

Canim Aspiratör içerde ödem yapiyomus burun tikanikligini açmanin en iyi yolu banyo yaptirmak ben bol bol yıkadım banyo sırasında burun içi boşaldı sürekli
Bizede sprey onerdi dr hafif tikanmasa sikiyorum hemen aciliyo cok sukur. Aspiratorle bi tikamisiz ki cocugu buronsite kadar gitti

Oncelikle gebeliginiz hayirli olsun pek planlanmayan bir gebelik oldugundan dolayi ilk heyecanla dusunulen seyler galiba bunlar ama nacizane fikrim bebegine cok zorluklarla hamile kalmis biri olarak gercekten cok sukredilesi bir olay onu soyleyebilirim.. temmuz bebekleri t3mbel olur vs temmuz anneleri topiginde cok iyi tepkiler almaz ayrica zekanin ayla burcla bir ilgisi yok genetikle beslenmeyle sosyal sartlarla ve bir de Allahin nasip etmesiyle daha cok ilgisi var bence siz de bunlara takilmayin ve hayirla bebeginizi kucaginiza almak icin iyi dusunun iyi olsun insaallah..

Ha bu arada benim kardeşim nisan ayı doğumlu 1 nisan. Ve kendisi otizmli Zeka geriliği var. Bol bol dua edinde saglıklı bir gebelikle evladınıza kavuşun.

Bunu soracak en sor yer .. Cevap veren yok mu diye birde sormussunuz..
Allah eli ayagi düzgün akıl ruh sagligi yerinde evlatlar nasip etti cok sukur bizlere.. Tembel olsun da akilsiz olmasin yeter..
Bu arada siz hangi ay dogumlusunuz ?

Şehir efsaneleri... Evlenince ağrısız regl olur, Doğum yapınca ağrısız olur. Bu söylentilerin arkasında torun yolu bekleyen kocateyzeler var sanırım
acaba ikinciyi yapinca mi agri gececek

ilkini agrisiz bol kanamali gecirdim ikinci agriyla basladi ama yine bol kanamali olacak eminim. Cunku hayatim boyunca hic az kanamali bir regl donemi gecirmedim.
Bu arada dogumda tanistim dependle bence harika helede evde gece yatarken

Zeka merkurun hangi burcta ve evde olmasina bagli olarak degisir.Sanirim sizinki 12. evde kare ve ters acilar yapmis.Allah yardimciniz olsun.

O kadar çok insan varki bebek isteyipte olmayan,rabbim size bir mucize vermiş zamanını begenmiyorsunuz.Bir de bu soruyu burda sormak ne kadar mantıklı? Benim eşim de temmuz doğumlu, evet anneci ama çok zeki.Kpss sınavına hiç çalışmadan 90 puan alan ve şu an hakim olan bir insan..Bebeğiniz sağlıklı olsun da varsın tembel olsun..

Bunu soracak en sor yer .. Cevap veren yok mu diye birde sormussunuz..
Allah eli ayagi düzgün akıl ruh sagligi yerinde evlatlar nasip etti cok sukur bizlere.. Tembel olsun da akilsiz olmasin yeter..
Bu arada siz hangi ay dogumlusunuz ?
Ay hepsini okuyamadım bile ne diyor bacım allasen bu arkadaş çok şükür sağlıklı akıllı çocuklarımız var bir maşallahını alırız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…