2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bir arkadaş vardı ısrarla ne cinsiyette isterse çocuk yapabileceğini iddia ederdi anlattırmadım baktım olay çok iğrenç ama işte bir takım yapılması gereken ritüeller varmış o esnada da falan da filan oğlun var illa kız yap diyordu bana , kendinin de kızı vardı oğlan yapacakmış o zaman öyle diyordu, duydum yine kızı olmuş:)) nolduu demeyi istiyorum çok kesin kaza der ama bu tarih belirlemek cinsiyet belirlemek falan saçms işler bana göre herkes haddini bilecek dimi

Kızlar ben sezeryan dogum yaptım daha adet olmadım benim gibi olan var mı bide kızım grip oldu burnu kapalı gözleri nasıl yaşarıyor öneriniz var mı kızlar
Ben normal dogum yaptim 100. gun bugun hala adet olmadim.
Burun icin serum fizyolojik sikip aspiratorle acabilirsiniz, bi de odayi nemlendirin. Ben her gun burnunu aciyorum, odada da buhar makinasi calistiriyorum. Gecmis olsun minige.

Benimde hic az olmazdi zatende bu kadarda olunca sasirdim ayni dogumdan sonraki gibiydi. Temmuz sicaginda depend beni mahvetti ama simdi iyi gelecek paket bitmediydi iyi olmus

Ben normal dogum yaptim 100. gun bugun hala adet olmadim.
Burun icin serum fizyolojik sikip aspiratorle acabilirsiniz, bi de odayi nemlendirin. Ben her gun burnunu aciyorum, odada da buhar makinasi calistiriyorum. Gecmis olsun minige.
İste aspirator bizde daha cok tikaniklik yapti serum fizyoloji ile kullandigimiz halde

Tovbe haşa bana isyanmış gibi geliyor...

Oyle bir sey olsa butun temmuz dogumlular tembel, butun nisan dogumlular zeki vs. dunya cok sacma bir yer olurdu degil mi :) sadece cevrenize bakarak genelleme yapamazsiniz bence.
Ben de oglumun temmuz dogumlu olmasini istemedim, ilk denememde hamile kalacagimi dusunmedigim icin ekimde calismalara baslamistik ya hemen olmazsa diye, ama cok sukur ki Allah nasip etti. Neden istemedin derseniz isim geregi yaz tatilinde ise gitmiyorum zaten evdeyim, dogum izinlerim bosa gitmesin bebegimle daha cok vakit gecirebileyim diye. Sizinkinden daha mantikli bir sebep oldugunu dusunuyorum ve yine de mutluyum temmuzda dogurmaktan :)
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.

Haklısınız saçma olmuş benim yazdığım

Evet haklısınız biraz abartmışım ben kusura bakmayın sağlıklı olsun gerisi mühim değil ben fazla takıntılı biri olduğum için böyle oldu ama moral oldunuz teşekkür ederin

Canım benim cok haklısın nasılsın ipeğimiz nasıl

Bunu soracak en sor yer .. Cevap veren yok mu diye birde sormussunuz..
Allah eli ayagi düzgün akıl ruh sagligi yerinde evlatlar nasip etti cok sukur bizlere.. Tembel olsun da akilsiz olmasin yeter..
Bu arada siz hangi ay dogumlusunuz ?
Sorduğum soruyu değiştiremiyorum tekrar cahilliğime verin lütfen akılsızlık yaptım yanlış yaptım burçlara fazla ilgili olduğum için oldu Ben Başak Burcuyum

Aslında planlamıştım hep Nisa’n çocuklarını görüyordum kızımın sınıfında birinci ve birkaç daha tanıdığım çocuk var . 4 ay denedik olmayınca bu ayda olmaz diye salıverdim kendimi bellerimin ağrısından hamile olduğumu anladım burçlarla fazla takıntılıyım. Yazmamam gerekiyordu herkes çok haklı silemiyorumda keşki başka şekilde sorsaydım zeki derken fazla abartmışım ama teselli gibi bişiy oldu sizlere sormam kafamı yerine getirmemde yardımcı oldunuz Allah razı olsun

Çok haklısınız sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…