2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kız kardeşim yengeç burcu , pek çalıştığını görmedim ama esas burda sorduğunuz akademik başarı ise zehir gibidir kendi.

Sorduğum soruyu değiştiremiyorum tekrar cahilliğime verin lütfen akılsızlık yaptım yanlış yaptım burçlara fazla ilgili olduğum için oldu Ben Başak Burcuyum
Konu kapanmistir yazdiginizin farkina vardiginiza gore.. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun bebeginizide..

mayhosmelek canım sordum bu arada , eczacı ile çok anlaşmasakta farklı çeşitleri varmış galiba ve doktorun bize taa o zaman yazdığının reçetesiz satışı var fiyatı farklı sadece reçetesiz olunca

Benimde hic az olmazdi zatende bu kadarda olunca sasirdim ayni dogumdan sonraki gibiydi. Temmuz sicaginda depend beni mahvetti ama simdi iyi gelecek paket bitmediydi iyi olmus
Dogumdan sonra benim hic olmadi ya :) Ters durumlar var bende Benim yataga kanepeye araba koltuguna gecmezse bilki ben regl olmamisim :)

Idare ediyorum canım, ipek aynı bi değişiklik gelisme yok malesef..Tayinimiz izmite çıktı, Tekirdağ a toplanmaya geldim.haftaya tasincaz inşallah. .
Canım benim kolay gelsin Allah yar ve yardımcın olsun dualarımdasın canım benim Rabbim şifasını tez zamanda versin yavrumuza inşallah Allah ım cok büyük

Öncelikle merhaba yazdıklarınızı kale alıp cevap yazılmasını bile bir lütuf olarak algılayabilirsiniz zeka birazda genetik birşey değil mi birazını da çevresel faktörler oluşturur .siz şimdi hangisinden korktunuz bilemedim genetik bir kaygınız varsa kendinizle alakalı soruyu sormanız yerinde olmuş bence bunu gözden tekrar geçirebilirsiniz. Sizin anlayacağınız dille yazdıklarımı çevirirsem Zeka konusunda kendinizle alakalı bi şüpheniz varsa evet kaygılanın bence de çünkü bu soruyu sormanız en kötüsü de sorduklarınıza inanıyor olmanız maalesef bana bunu düşündürdü. Ve sizin için en iyi temennim yaradanın size sağlıklı bir evlat nasip etmesi olur bu temenni sanırım tüm sorduklarınızın cevabını veriyor

Benim zaten 3 tane çocuğum var kızım okul birincisi oğlum da gayet iyi küçük oğlumda iyi zekamdanda şüphe duymuyorum sadece soruyu yanlış sordum üstün başarılı çocuklar diyecektim genetik olsa benim arkadaşım Var oğlu okul birincisi eylül çocuğu kendisi ilk okul dahi okumadı babasıda aynı bilmem anlatabildimmi.bu 4. Çocuğum olacak hepsinin planlı yaptım sadece bu plansız oldu daha doğrusu Nisa’n isterken temmuz doğumlu oldu ve sorduğum sorunun yanlış olduğunuda defalarca yazdım her cevabın altına sorduğum sorunun altından Rabbim verdi dedim durup isyan etmedim bi soru sorduk burnumuzdan getirdiniz sanki siz yaratınız beni Allah tan tövbe dilerim size cevap verene kadar

Valla ben temmuz bebesi beklerken bir ay önce gol attı oğlum bize haziran bebesi oldu bence herşey kader canım

Not ben de ikizler bebesinden korkardım

Sea41 yanlis anlama beni sorup uzmek istemiyorum teşhis kondu mu?
Yok canım niye yanlış anlayayım.Teshis konuldu, çok nadir görülen bir sendromu var ve malesef bizim bebek ağır olandan..kısaltması slo olan bir sendrom..

Çamasır kurutma makınesı kullanan var mı kızım sureklı kusuyor sureklı ustunu deıstırıyorum kurumuyor kıyafetler kış geldı artık ama saglıklı olurmu bılmıorum hangı marka kullanıyorsunuz alsam rahat olur mu

Yaa mayhoş süpersin
O açı sana düz girdi galiba ha pek mutlusun
Kuran ı Kerim’de bile vardır insan burcun
Valla ben temmuz bebesi beklerken bir ay önce gol attı oğlum bize haziran bebesi oldu bence herşey kader canım

Not ben de ikizler bebesinden korkardım
bende artık daha mutluuyum zaten günü gelmeden hiç birşey belli olmaz bakarsın erken doğar bakarsın geç doğar 3. Çocuğum 42 haftası doldu öyle doğdu kızım birbuçuk ay erken doğdu Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…