MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
daha dogmamis bebeginizin zekasi ile ilgili planlar yapacaginiza bence sagligi ile ilgili endiselenin zira saglik akildan daha onemli. rabbim herseyden once saglik nasip etsin. size de bol bol akil...Benim zaten 3 tane çocuğum var kızım okul birincisi oğlum da gayet iyi küçük oğlumda iyi zekamdanda şüphe duymuyorum sadece soruyu yanlış sordum üstün başarılı çocuklar diyecektim genetik olsa benim arkadaşım Var oğlu okul birincisi eylül çocuğu kendisi ilk okul dahi okumadı babasıda aynı bilmem anlatabildimmi.bu 4. Çocuğum olacak hepsinin planlı yaptım sadece bu plansız oldu daha doğrusu Nisa’n isterken temmuz doğumlu oldu ve sorduğum sorunun yanlış olduğunuda defalarca yazdım her cevabın altına sorduğum sorunun altından Rabbim verdi dedim durup isyan etmedim bi soru sorduk burnumuzdan getirdiniz sanki siz yaratınız beni Allah tan tövbe dilerim size cevap verene kadar
bir haftadir benim de oyleydi bende uyutup uyutup emzirdim. uyanikken emse bile 2 3 firt cekiyirdu :)) bugun duzeldi cok sukur donemsel birsey galibaAnneler kızım uyanıkken emmez oldu sadece uykuda emiyor. Ne yapmalı? Ac duruyor çocuk. Bugün sabahtan beri 5 dk emip durdu. Meme doldu rahatsız oldum sağdım. Benimki biberon kaşık vs içmiyor. Çay bacağıyla ısırıyorum icirebildigim kadar.
Sen terbiyeni takın! Bana kullandığın kelimelere, imana dikkat et! Seviyesiz. Düz Girmiş , çıkmış nerde öğrendin bu ağzı? Teğet geçti beni.... Burda çoğu arkadaş vermiş hakettiğin cevabı. Senle muhattap olmadım ben. Ağır şeyler yazar kalbini kırardım ama içinde can taşıyorsun onun hatrına ya havle...O açı sana düz girdi galiba ha pek mutlusun
Kuran ı Kerim’de bile vardır insan burcun
bende artık daha mutluuyum zaten günü gelmeden hiç birşey belli olmaz bakarsın erken doğar bakarsın geç doğar 3. Çocuğum 42 haftası doldu öyle doğdukızım birbuçuk ay erken doğdu Allah bağışlasın
Bütün gün yoruldum, geldim arkadaşlarımla iki sohbet etmek isteyeyim ....Temmuz bebekleri anneleri yav ben temmeuz bebeği istemiyordum :) Rabbim bu ay hamile kalmayı nasip etti hatta korunacaktım olmaz diye korunmadım 5 aydır deniyorduk aslında Nisa’n bebeyi çok istiyordumtemmuz bebekleri çok başarısız zeki olmuyorlar diye biliyorum evcil sadece evlerini annelerini düşünürmüşler temmuz anneleri bana cevap verirseniz acayip mutlu olurum yoksa 9.ay 10 gün yerine 42 hafta dolunca doğurmam gerekicek : şaka tabikide Allah verdi ama merak ediyorum çevremde ne kadar temmuz. Yengeç burcu çocuk varsa hepsi okulda tembel :
Oglumun sınıfındaki en zeki cocuk yengec burcu öyle böyle zeki degil süper zeka özel testlerden gecip bizim okula gelmis bende yengec burcu istiyordum tam tersi ama erken dogum olunca ikizler olduk bunun yükseleni ay burcu var tek bir burca baglamayın ayrıca her burctaj olan aynı olmuyorTemmuz bebekleri anneleri yav ben temmeuz bebeği istemiyordum :) Rabbim bu ay hamile kalmayı nasip etti hatta korunacaktım olmaz diye korunmadım 5 aydır deniyorduk aslında Nisa’n bebeyi çok istiyordumtemmuz bebekleri çok başarısız zeki olmuyorlar diye biliyorum evcil sadece evlerini annelerini düşünürmüşler temmuz anneleri bana cevap verirseniz acayip mutlu olurum yoksa 9.ay 10 gün yerine 42 hafta dolunca doğurmam gerekicek : şaka tabikide Allah verdi ama merak ediyorum çevremde ne kadar temmuz. Yengeç burcu çocuk varsa hepsi okulda tembel :
Geçici olmasına sevindim. Bugün bezi dahil soydum yatırdım karanlikta öyle emdi bacaklarını havaya dike dike:)) evde tamam da bakicida yapamam ki bunu. Cok keyifli benim kizbir haftadir benim de oyleydi bende uyutup uyutup emzirdim. uyanikken emse bile 2 3 firt cekiyirdu :)) bugun duzeldi cok sukur donemsel birsey galiba
Haklısınız evet galiba çok büyük yanlış yaptımOglumun sınıfındaki en zeki cocuk yengec burcu öyle böyle zeki degil süper zeka özel testlerden gecip bizim okula gelmis bende yengec burcu istiyordum tam tersi ama erken dogum olunca ikizler olduk bunun yükseleni ay burcu var tek bir burca baglamayın ayrıca her burctaj olan aynı olmuyor
Sen terbiyeni takın! Bana kullandığın kelimelere, imana dikkat et! Seviyesiz. Düz Girmiş , çıkmış nerde öğrendin bu ağzı? Teğet geçti beni.... Burda çoğu arkadaş vermiş hakettiğin cevabı. Senle muhattap olmadım ben. Ağır şeyler yazar kalbini kırardım ama içinde can taşıyorsun onun hatrına ya havle...
aynen ya ayni seyleri bende yaptim bas bas bagiran kiz altini soymaya baslayinca keyfe geliyor aninda susuyor yandik valla isimiz var bu kizcelerle :))Geçici olmasına sevindim. Bugün bezi dahil soydum yatırdım karanlikta öyle emdi bacaklarını havaya dike dike:)) evde tamam da bakicida yapamam ki bunu. Cok keyifli benim kiz
Malesef biz yaklasık 1bucuk aydîr aynı durumdayız cok az kilo almis dedi doktor bol bol mama ver dedi ve biberona iyoce alistigi icin toplam gunde 2 3 kez emiyor oda 5dk uyluluyken sadece aliyordu zaten simdi bazen aliyor bazen uykuluykende almiyorAnneler kızım uyanıkken emmez oldu sadece uykuda emiyor. Ne yapmalı? Ac duruyor çocuk. Bugün sabahtan beri 5 dk emip durdu. Meme doldu rahatsız oldum sağdım. Benimki biberon kaşık vs içmiyor. Çay bacağıyla ısırıyorum icirebildigim kadar.
Gecmis olsun canim.Mama iyi gelir insallah.Aslinda 4. ay duzene girmesini beklerken niye boyle olmus.Biz 15 gun Gaviston kullandik sonra biraktik daha iyi su anda.Emzirdikten sonra 10 dk kaldirma yatsin,gazini iyi cikar,sirta vurma dedi dr.Emzik iyi geliyor.Acibadem de Pinar a gidiyorduk refluye care oldu ama pamukcuga cozum bulamadi.Memorial de bir prof varmis,enfeksiyonda uzmanmis, yarin ona gidecegiz.Selam güzel anneler. Bayadır giremiyorum. 19 gün önce4.ay aşısını olduk o gündem sonra bizim kız tamamen değişti. Uyku düzeni herşey gitti. Reflü teşhisi kondu kesin olarak. Haftasonu çok kustuğu için korktuk profesör bir doktora götürdük. Reflü mamasına başladık 1 haftada hiç kilo almamış ve eksiye gitmişbizden höyle. Herkes iyidir inşallah. Regli dönemlerinden bahsedilmiş. Doğumdan 2.5ay sonra lekelenmem bitmedi diye doktora gitmiştim refli olmuşsun dedi ama ondan sonra ne gelen var ne giden. Geçen gün minnacık leke geldi okadar. Tam olarak bi olsam ödemimi komple atsam. Zaten iştahım aldı başını gitti
Sizin okul kolej mi,ozel bir program mi uygulaniyor canim?Okula testle mi aliyorlar?Oglumun sınıfındaki en zeki cocuk yengec burcu öyle böyle zeki degil süper zeka özel testlerden gecip bizim okula gelmis bende yengec burcu istiyordum tam tersi ama erken dogum olunca ikizler olduk bunun yükseleni ay burcu var tek bir burca baglamayın ayrıca her burctaj olan aynı olmuyor
Allah yuzunu guldursun insallah daha iyi olsun kuzucukYok canım niye yanlış anlayayım.Teshis konuldu, çok nadir görülen bir sendromu var ve malesef bizim bebek ağır olandan..kısaltması slo olan bir sendrom..
yazdıklarınızı okuyunca şok oldum ben okadar tedavıden sonra bebegime kavustum maddı manevı hala zorluklarını yasıyorum allahıma şükürler olsun hala ona baktıgımda gozlerım doluyor allahım neolur olmayanlara ver dıyorum bugun yıllardır tup bebek tedavısıyle bebegı olmayan arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım sonunda oldu sukurler olsun onun bebegı ama ben agladım sevıncten okadar zor kı zaten anlamazsınız ayrıca ben zaten hata ettım demıssınız ama sonradan da arkadasa hakaret etmıssınız hatanızı anladıgınızı dusunmuyorum tabiki de insallah bebegınız saglıklı dogsun hıcbır bebek acı çekmesın bu dunyada!! Istedıgınız zaman hamıle kalıyor olabılırsınız allah herkesı farklı seylerler sınar bence de gercekten tövbe edin gercı ınanclı ınsan bu şımarıklığı yapmaz!Haklısınız evet galiba çok büyük yanlış yaptıminşallah sağsalim kucağıma alırım bebeğimi teşekkürler
Canim bebek camasirlari yuzde yu pamukli oldugi icin kurutmaya atilmiyor. Ceker minnacik kalir.Çamasır kurutma makınesı kullanan var mı kızım sureklı kusuyor sureklı ustunu deıstırıyorum kurumuyor kıyafetler kış geldı artık ama saglıklı olurmu bılmıorum hangı marka kullanıyorsunuz alsam rahat olur mu
:)Cok tatli oluyorlar buyudukce.Uyku duzenimiz bozuldu(( gece kuşu olduk.
Surekli genzinden sesler cikartiyor. Sanki darthvader var evde.
Ciglik atmayi ögrendi artik mutkuyken de aglarken de ciglik kiyamet ev. Anka kusu gibi ciyak ciyakiz.
Emmeleri azaldi. Tazyikli sutu 2 -3 dk da icip hooopp kalkip oturuyor. Haliyle karni ac oluyor.yat kziim em kziim yok.
Koltuk altraindan tutup yurumek istiyor. Yatinca oturunca ciglik ciglik. Hep bassin iistiyor.
Napcagimi sasirdim. Guluyorum sadece.
Bizimkide hakkini veriyor kiz oldugu belli ciyak ciyak bagiriyor dudaklariyla ses cikariyor uyanip yataginda tukurukleriyle oyun oynuyor :))Uyku duzenimiz bozuldu(( gece kuşu olduk.
Surekli genzinden sesler cikartiyor. Sanki darthvader var evde.
Ciglik atmayi ögrendi artik mutkuyken de aglarken de ciglik kiyamet ev. Anka kusu gibi ciyak ciyakiz.
Emmeleri azaldi. Tazyikli sutu 2 -3 dk da icip hooopp kalkip oturuyor. Haliyle karni ac oluyor.yat kziim em kziim yok.
Koltuk altraindan tutup yurumek istiyor. Yatinca oturunca ciglik ciglik. Hep bassin iistiyor.
Napcagimi sasirdim. Guluyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?