Yok kız , zaten koltuk altindan tutuyorum tüm agirligi bende o sadece parmak ucunda yürüdügünü sanıp mutlu oluyor.:)Cok tatli oluyorlar buyudukce.
Koltuk altindan tutup bastiriyor musun?Bir zarari olmasin.
Canim bebek camasirlari yuzde yu pamukli oldugi icin kurutmaya atilmiyor. Ceker minnacik kalir.
Ama almaya niyetliysen yikama ve kurutma birlikte olanlardan alma sadece kurutma olandan al. Digeri ben de var ve cok kullanissiz. Tek kurutma olanlarin hem filtresi var hem de kiristirmiyor cok.
ben sordum canım kurutma makınesını evde yerım var daha once hıc dusunmemıstım ama kıyafet yetıstıremıyorum göbek konusu da benım gobgım baya var hamıle gıbı gobegım kaldı aslında korse aldım cok az kullandım farketmıstı ama cok kullanamadım butun gun kızm kucagımda cok rahatsız oldum benım gobegım kalcak galıbaGobegi giden dumduz fit bir karina sahip olan var mi ?
Ya bu gobek gitmeyecek diye korkuyorum :-|
Kurutma makinasini soran kimdi ablamda arceligin kurutmasi vardi benim minikin camasirlarini hep kuruttu az cekiyor camasirlar ama tam kurutmaya atmayip nemli cikartirsan cekmez sanirim :))
Benim yerim yok olsa hic dusunmem alirim kiyafet yetismiyor cunku .
Zaten o gülmeleri yok mu tüm uykusuzluga bedel.Bizimkide hakkini veriyor kiz oldugu belli ciyak ciyak bagiriyor dudaklariyla ses cikariyor uyanip yataginda tukurukleriyle oyun oynuyor :))
Ben onun dudaklarinin sesine uyaniyorum. Elinden tutunca kalkip hop oturuyor uyurken mutlaka el yastik altinda yada yastigin ic kismini bulup oraya koyuyor elini.
Konusuyor hemde öyle böyle degil artik ne anlatiyorsa. Yuzune bakinca gece gunduz fark etmez güluyor ben tepki vermezsem gulup duruyor gozumun icine bakiyor ben konusup gulersem gulmeye devam ediyor..
Allahim sana binlerce şükür evime neşe geldi. Gece gunduz ayaktayim ruh gibiyim kendime bile bakmaya vaktim yok ama mutluyum ❤❤
İyiki...
Cok kustugu icin mecburen ince bir yastik kullaniyorum yoksa bende kullanma taraftari degilim yan yatmiyor cunku illa duz yatacak.Zaten o gülmeleri yok mu tüm uykusuzluga bedel.
Canım yastik kullaniyor musun? Omurgasi icin iyi degil diyorlar 2 yasina kadar.
Ben ilk 2 ay kullandim. Simdi sadece burnu tikaliysa yastikta yatiriyorum. Yada reflu yatagi mi var sende ona mi yatiyor?
Al canim kisin nerden bulalim guneside kurutalim zaten. Benimde yerim olsa hic dusunmem. Cok cok kiyafetleri biraz buyuk alirsin.ben sordum canım kurutma makınesını evde yerım var daha once hıc dusunmemıstım ama kıyafet yetıstıremıyorum göbek konusu da benım gobgım baya var hamıle gıbı gobegım kaldı aslında korse aldım cok az kullandım farketmıstı ama cok kullanamadım butun gun kızm kucagımda cok rahatsız oldum benım gobegım kalcak galıba
Ben kullaniyorum canim ben ici iyi temizlenirse aksine daha saglikli olut diyr dusundugum icin bebeginkileri ozellikle makineye atiyorum yuksek isi da sicacik cikiyolar bir nevi utu gibi yanibenimkinin markasi arcelik bence rahat edersinÇamasır kurutma makınesı kullanan var mı kızım sureklı kusuyor sureklı ustunu deıstırıyorum kurumuyor kıyafetler kış geldı artık ama saglıklı olurmu bılmıorum hangı marka kullanıyorsunuz alsam rahat olur mu
doktoruma sormustum annem eliyle destekleyerek oturtmaya calismisti elindeki bir seyi diger eline aldiginda dedi oda 4 ay bittiginde filan oluyormusKozlar bebeklerimizi ne zaman oturtmaya baslayacagiz biz bugun 3 bucuk aylik olduk bi ay sonra falan mi oturabilirler en azindan kucaktaykrn buyudukce tutmasi zorlasiyo
Canım ben Bosch kullanıyorum kurutma makinesi. ütüden %90 , çamaşırın taşıdığı tozdan ise tümüyle kurtuldum. Biz de bebek doğmadan önce aldık , evlendiğimden beri evimize aldığımız en faydalı içime sinen şey oldu. Bazı programlardan Yumuşacık, sıcacık ve yeni alınmış gibi çıkıyor makinadan . Çocuk kilidi de var ilerde kurcalyamazben sordum canım kurutma makınesını evde yerım var daha once hıc dusunmemıstım ama kıyafet yetıstıremıyorum göbek konusu da benım gobgım baya var hamıle gıbı gobegım kaldı aslında korse aldım cok az kullandım farketmıstı ama cok kullanamadım butun gun kızm kucagımda cok rahatsız oldum benım gobegım kalcak galıba
İste aspirator bizde daha cok tikaniklik yapti serum fizyoloji ile kullandigimiz halde
Canım ben Bosch kullanıyorum kurutma makinesi. ütüden %90 , çamaşırın taşıdığı tozdan ise tümüyle kurtuldum. Biz de bebekten doğmadan önce aldık , evlendiğimden beri evimize aldığımız en faydalı içime sinen şey oldu. Bazı programlardan Yumuşacık, sıcacık ve yeni alınmış gibi çıkıyor makinadan . Çocuk kilidi de var
Ben kullaniyorum canim ben ici iyi temizlenirse aksine daha saglikli olut diyr dusundugum icin bebeginkileri ozellikle makineye atiyorum yuksek isi da sicacik cikiyolar bir nevi utu gibi yanibenimkinin markasi arcelik bence rahat edersin
Şimdiye dek olmadıDoktor burnunda gorunen bir sey yoksa aspirator kullanma demisti,burnundaki etleri sisiriyormjs daraltiyormjs b
Kuculme yapiyor mu
Gobegi giden dumduz fit bir karina sahip olan var mi ?
Kurutma makinasini soran kimdi ablamda arceligin kurutmasi vardi benim minikin camasirlarini hep kuruttu az cekiyor camasirlar ama tam kurutmaya atmayip nemli cikartirsan cekmez sanirim :))
Gobegi giden dumduz fit bir karina sahip olan var mi ?
Şimdiye dek olmadı
Ben kullaniyorum canim ben ici iyi temizlenirse aksine daha saglikli olut diyr dusundugum icin bebeginkileri ozellikle makineye atiyorum yuksek isi da sicacik cikiyolar bir nevi utu gibi yanibenimkinin markasi arcelik bence rahat edersin
peki kızlar camasırlar cekıyormu bıraz ben de oyle duymustum camasır tozundan kurtulmak ıcın ıyı oluyormuş a+ olanlarmı b mi sızınkıler kusura bakmayın cok sordum ama kesın almaya karar verdık alınca pısman olmak ıstemıyorum cok saolunCanım ben Bosch kullanıyorum kurutma makinesi. ütüden %90 , çamaşırın taşıdığı tozdan ise tümüyle kurtuldum. Biz de bebek doğmadan önce aldık , evlendiğimden beri evimize aldığımız en faydalı içime sinen şey oldu. Bazı programlardan Yumuşacık, sıcacık ve yeni alınmış gibi çıkıyor makinadan . Çocuk kilidi de var ilerde kurcalyamaz
Benim üç ayaklarının üzerin e bastırın diyip duruyor geçen gün oturtmuş. 4 aylık olacağız 4unde. Zararı olacak diye korkuyorum. Bir şey desen sürat yapıyor. Of ki ne offf! Seviyorum ama kendi bildiklerini okumaları yok mu sınır oluyorum:)Cok tatli oluyorlar buyudukce.
Koltuk altindan tutup bastiriyor musun?Bir zarari olmasin.
Tesekkurlerislak mendil konusulmustu gecen gunlerde. ben markette indirimde diye yanlislikla yenidogan sanip uni babynin sensitive olanini aldim. 56 li paket ve kapakli biraz daha ekonomik. kizimda hicbir tahris yapmadi kullanmaya devam ediyorum. bu urunde tercih edilebilir tavsiye ederim
Benim üç ayaklarının üzerin e bastırın diyip duruyor geçen gün oturtmuş. 4 aylık olacağız 4unde. Zararı olacak diye korkuyorum. Bir şey desen sürat yapıyor. Of ki ne offf! Seviyorum ama kendi bildiklerini okumaları yok mu sınır oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?