2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:)Cok tatli oluyorlar buyudukce.
Koltuk altindan tutup bastiriyor musun?Bir zarari olmasin.
Yok kız , zaten koltuk altindan tutuyorum tüm agirligi bende o sadece parmak ucunda yürüdügünü sanıp mutlu oluyor.
Bir de kendi kalkip oturuyor(ben tutmuyorum yatiriorum yada aliyorum kucagima) ama demekki kendini hazir hissediyor oturmaya yurumeye:))

ben sordum canım kurutma makınesını evde yerım var daha once hıc dusunmemıstım ama kıyafet yetıstıremıyorum göbek konusu da benım gobgım baya var hamıle gıbı gobegım kaldı aslında korse aldım cok az kullandım farketmıstı ama cok kullanamadım butun gun kızm kucagımda cok rahatsız oldum benım gobegım kalcak galıba

Zaten o gülmeleri yok mu tüm uykusuzluga bedel.
Canım yastik kullaniyor musun? Omurgasi icin iyi degil diyorlar 2 yasina kadar.
Ben ilk 2 ay kullandim. Simdi sadece burnu tikaliysa yastikta yatiriyorum. Yada reflu yatagi mi var sende ona mi yatiyor?

Cok kustugu icin mecburen ince bir yastik kullaniyorum yoksa bende kullanma taraftari degilim yan yatmiyor cunku illa duz yatacak.
Bende 3 ay kullanmadim 1 aydir kullaniyorim. Kusmamiz bitse kullanmam artik.

Al canim kisin nerden bulalim guneside kurutalim zaten. Benimde yerim olsa hic dusunmem. Cok cok kiyafetleri biraz buyuk alirsin.
Korse sanirim artik ise yaramaz mekik cekmek lazim karni calistirmak lazim. Aslinda ihmal ediyorum kizim oyun halisinda oynarke ona eslik etsem :))) Simdiye giderdi gobegim.

Ben kullaniyorum canim ben ici iyi temizlenirse aksine daha saglikli olut diyr dusundugum icin bebeginkileri ozellikle makineye atiyorum yuksek isi da sicacik cikiyolar bir nevi utu gibi yanibenimkinin markasi arcelik bence rahat edersin

Kozlar bebeklerimizi ne zaman oturtmaya baslayacagiz biz bugun 3 bucuk aylik olduk bi ay sonra falan mi oturabilirler en azindan kucaktaykrn buyudukce tutmasi zorlasiyo

Kozlar bebeklerimizi ne zaman oturtmaya baslayacagiz biz bugun 3 bucuk aylik olduk bi ay sonra falan mi oturabilirler en azindan kucaktaykrn buyudukce tutmasi zorlasiyo
doktoruma sormustum annem eliyle destekleyerek oturtmaya calismisti elindeki bir seyi diger eline aldiginda dedi oda 4 ay bittiginde filan oluyormus

islak mendil konusulmustu gecen gunlerde. ben markette indirimde diye yanlislikla yenidogan sanip uni babynin sensitive olanini aldim. 56 li paket ve kapakli biraz daha ekonomik. kizimda hicbir tahris yapmadi kullanmaya devam ediyorum. bu urunde tercih edilebilir tavsiye ederim

Canım ben Bosch kullanıyorum kurutma makinesi. ütüden %90 , çamaşırın taşıdığı tozdan ise tümüyle kurtuldum. Biz de bebek doğmadan önce aldık , evlendiğimden beri evimize aldığımız en faydalı içime sinen şey oldu. Bazı programlardan Yumuşacık, sıcacık ve yeni alınmış gibi çıkıyor makinadan . Çocuk kilidi de var ilerde kurcalyamaz

İste aspirator bizde daha cok tikaniklik yapti serum fizyoloji ile kullandigimiz halde

Doktor burnunda gorunen bir sey yoksa aspirator kullanma demisti,burnundaki etleri sisiriyormjs daraltiyormjs b

Kuculme yapiyor mu

Ben kullaniyorum canim ben ici iyi temizlenirse aksine daha saglikli olut diyr dusundugum icin bebeginkileri ozellikle makineye atiyorum yuksek isi da sicacik cikiyolar bir nevi utu gibi yanibenimkinin markasi arcelik bence rahat edersin

Kiyafetlerde kuculme yapiyor mu

Ben camasir makinesinin ustune mi koysam yoksa ikisi bir arada mi alsam bilemedim..bu evde kucuk kiler bir yer var makine orada duruyor mecburen banyoda yer yok

Karin meselesine gelince zaten gobegim vardi az daha eklendi uzerine eskisine yakinim ama gitse fena olmayacak.mekik lazim

peki kızlar camasırlar cekıyormu bıraz ben de oyle duymustum camasır tozundan kurtulmak ıcın ıyı oluyormuş a+ olanlarmı b mi sızınkıler kusura bakmayın cok sordum ama kesın almaya karar verdık alınca pısman olmak ıstemıyorum cok saolun

Bize de bu gece bir seyler oldu,gunduzden bir huysuzluk mutsuzluk vardi aksam uyumadi gece 12 oldu anca uyuttuk,o ara aglamalar bagirmalar basladi..gazi var herhalde dedim,dondurdum cikarttim yani pirtlattim ama rahatlamadi bir turlu,el surekli agizda normalde az emer birakir dun memeye dustu resmen..gece de surekli agladi mizirdandi dogru durust uyumadik

Bir de o mizirdanmanin arasinda gulmuyor mu zilli:)))

:)Cok tatli oluyorlar buyudukce.
Koltuk altindan tutup bastiriyor musun?Bir zarari olmasin.
Benim üç ayaklarının üzerin e bastırın diyip duruyor geçen gün oturtmuş. 4 aylık olacağız 4unde. Zararı olacak diye korkuyorum. Bir şey desen sürat yapıyor. Of ki ne offf! Seviyorum ama kendi bildiklerini okumaları yok mu sınır oluyorum

Tesekkurler

Hepsi ayni canim. Bizim sulale tamami ayni seyi yapiyo. Sabir sabir sabrediyorum. Ama bundan sonra susmicam. Hadi sevsinler diye veriyosun cocugu sakınıyo demesinler diye. Yok yurutece binse koşarmış daha 3.5 aylik bir bebek bu ya anlamiyorlar. Yilmadan usanmadan anlaticam elbet anlicaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…