Pazar gidecek. Lohusayken canına okudum zaten bir şey demek istemiyorum ondan. Az duracak diye çocuğu genelde ona veriyorum. Ben islerimi yapıyorum. Seviyor uyutuyor vs. Ama bunlari da yapiyor. Dogalgazli evde yun yelek corap giydiriyor. Örmüşsün eline sağlık ama sicak yaa! Sonra sizin ev çok sıcak kat kat giysimeyim diyoo:)) güler misin ağlar misin? Bir dediği ötekini tutmuyor.Hepsi ayni canim. Bizim sulale tamami ayni seyi yapiyo. Sabir sabir sabrediyorum. Ama bundan sonra susmicam. Hadi sevsinler diye veriyosun cocugu sakınıyo demesinler diye. Yok yurutece binse koşarmış daha 3.5 aylik bir bebek bu ya anlamiyorlar. Yilmadan usanmadan anlaticam elbet anlicaklar
Hep oyleler canim. Uyumayacak deyip kucagimdan aliyo iki dk sonra uykusu geldi deyip geri veriyo. Bu arada bende yelek ve cift corap giydiriyorumPazar gidecek. Lohusayken canına okudum zaten bir şey demek istemiyorum ondan. Az duracak diye çocuğu genelde ona veriyorum. Ben islerimi yapıyorum. Seviyor uyutuyor vs. Ama bunlari da yapiyor. Dogalgazli evde yun yelek corap giydiriyor. Örmüşsün eline sağlık ama sicak yaa! Sonra sizin ev çok sıcak kat kat giysimeyim diyoo:)) güler misin ağlar misin? Bir dediği ötekini tutmuyor.
Biz çıplak emiyoruz bu ara:)) başka türlü almıyor. Bezi bile istemiyor. Alt açma örtüsünü serip üzerin e yatıyorum çöp coook emiyor. Yoksa bağır bağır canıma okuyor. Ya çıplak ya ayakta. Sıcağı sevmiyor benimki bunaliyorHep oyleler canim. Uyumayacak deyip kucagimdan aliyo iki dk sonra uykusu geldi deyip geri veriyo. Bu arada bende yelek ve cift corap giydiriyorum
Anladım canım bende biraz daha bekleyip hemşireye soracağımBiz 4 aylik olduk daha yeni izi belli olmaya basladi sivilce cikmis gibi. Bana ebe sisecek kizaracak kabuk baglayacak dedi bende asidan hemen sonra sandim. Baktim birsey olmadi 1 ay gecti ustunden neyse bi actim kolu gecenlerde kizarmis :) Yani hemen degilmis zamanlaymis sanirim cunku bizde 4 aylik olduk hatta 4ay 1 haftalik yeni sivilce gibi iltihap varmis gibi ustunde.
Malesef hala duruyor ve sinir ediyor beni bu göbekGobegi giden dumduz fit bir karina sahip olan var mi ?
Ya bu gobek gitmeyecek diye korkuyorum :-|
Kurutma makinasini soran kimdi ablamda arceligin kurutmasi vardi benim minikin camasirlarini hep kuruttu az cekiyor camasirlar ama tam kurutmaya atmayip nemli cikartirsan cekmez sanirim :))
Benim yerim yok olsa hic dusunmem alirim kiyafet yetismiyor cunku .
Çok fazla program var Canım henüz hepsini deneyemedim. 3- 3,5 saatlik programlar da var. Kullandığım hiçbir programda küçülme olmadı. Havlular, yünlüler, gömlekler vs. vs.çok ayırmışlar. Ben sadece gömlekleri ayırıp gömlek programında kurutuyorum. Gömlek dışındakilerin hepsini birarada genelde sportswear prog. İle kurutuyorum. Hatt geçen hafta kuş tüyü yastık attım giysilerle, içinde kazak da vardı, havlu da . O kadar karıştırdığım halde çok memnunum sorun yaşamadım. Herşey mis gibi çıkıyor. Benimki A +++ .peki kızlar camasırlar cekıyormu bıraz ben de oyle duymustum camasır tozundan kurtulmak ıcın ıyı oluyormuş a+ olanlarmı b mi sızınkıler kusura bakmayın cok sordum ama kesın almaya karar verdık alınca pısman olmak ıstemıyorum cok saolun
Benim de yurt disinda kullandigim kurutma cok guzeldi. Kiristirmiyordu, uzerinde zerre toz kalmiyordu. Türkiyede ikisibiarada aldim. Cok pisman oldum. Filtresi yok ikililerin tozlar hep camasirda. Ve cok kiristiriyor.Çok fazla program var Canım henüz hepsini deneyemedim. 3- 3,5 saatlik programlar da var. Kullandığım hiçbir programda küçülme olmadı. Havlular, yünlüler, gömlekler vs. vs.çok ayırmışlar. Ben sadece gömlekleri ayırıp gömlek programında kurutuyorum. Gömlek dışındakilerin hepsini birarada genelde sportswear prog. İle kurutuyorum. Hatt geçen hafta kuş tüyü yastık attım giysilerle, içinde kazak da vardı, havlu da . O kadar karıştırdığım halde çok memnunum sorun yaşamadım. Herşey mis gibi çıkıyor. Benimki A +++ .
bizimkiler de yüzüstü koyup emekletmeye meraklı. cocuk agliyor istemiyor ama yok , zorlanmaliymis ,biz hic cocugumuzu aglatmiyormusuz. niye aglatayim küçücuk yavruyu ya, yarış atı mi bu. en son bi saat aglamisti onlar yuzunden, artik fazla elletmiyorum. ben gerekli egzersizleri yaptiriyorm cocuguma zaten, eve gelir gelmez cocugu yuzustu yere koyma merakı ne anlamadm.Hepsi ayni canim. Bizim sulale tamami ayni seyi yapiyo. Sabir sabir sabrediyorum. Ama bundan sonra susmicam. Hadi sevsinler diye veriyosun cocugu sakınıyo demesinler diye. Yok yurutece binse koşarmış daha 3.5 aylik bir bebek bu ya anlamiyorlar. Yilmadan usanmadan anlaticam elbet anlicaklar
İkililerin iyi olmadığını bilmiyordum mesela.Benim de yurt disinda kullandigim kurutma cok guzeldi. Kiristirmiyordu, uzerinde zerre toz kalmiyordu. Türkiyede ikisibiarada aldim. Cok pisman oldum. Filtresi yok ikililerin tozlar hep camasirda. Ve cok kiristiriyor.
İc camasiri, corap ve pijamalari atiyorum kurutmaya, hem minik minik asmak kurutmakla ugrasmiyorum hem sicak oluyor. Onun disindaki hicbir sey icin kullanamiyorum malesef.
Alacaklar ayri ayri alsinlar. Ayrilar cok rahat. Filtresinin olmasina dikkat edin:))
bizimkiler de yüzüstü koyup emekletmeye meraklı. cocuk agliyor istemiyor ama yok , zorlanmaliymis ,biz hic cocugumuzu aglatmiyormusuz. niye aglatayim küçücuk yavruyu ya, yarış atı mi bu. en son bi saat aglamisti onlar yuzunden, artik fazla elletmiyorum. ben gerekli egzersizleri yaptiriyorm cocuguma zaten, eve gelir gelmez cocugu yuzustu yere koyma merakı ne anlamadm.
aynen, kv.nin kardeşleri hep bagirarak konusur bizde de alissin diye. Korkuttular cocugu artik onları görür görmez ağlıyor, onlar da pek yaklasamiyor simdilikO da var ama allahtan israrci davranmiyolar. Sadece kv bagirarak konusuyo cocuk hep onda agliyo, alissin diyo cevap olarak :)
Herşeyden sıkılıyor oyuncakla ilgisi yol pek bizimki gezme delisi saatlerce evin içinde gezdir etrafı inceler durur sesi çıkmaz ama oturtmuyor ayakta olcak Tabi belimiz sırtımız kopuyor kilosu da var maşallah benim sezaryen yerim sızlar olduKızlar bebeğinizi nasıl oyalayıyırsunuz? Kızım dönenceden sıkılıyor.. amigurumi oyuncaklardan sıkılıyor..nasıl oyuncak aldınız tavsiye edebilir misiniz?
Canim.mesajin gozumden kacmis galiba kusura bakma evet gittik biz ankara da medicana da bir alerji profu var ona gittik adam kakada kan olmazsa alerji olmaz gibi biey demedi walla vucutta kizariklik ya da deri dokuntusu de alerji belirtisi olabilir boyle de tepki verebiliyo dedi inek sutu ige si ve deriden yapilan 10 degisik turde maddeye alerji testi yapti yine iclerinde inek sutu vs vardi sonuclar cikti cok sukur inek sutu alerjisi testlerde cikmadi iki tane krem verdi tamamen dogal olan icinde kortizon olmayan bakalim simdilik cogalmadi ama tam olarak sonmedi de benim bu durumda en cok uzuldugum sey diyet yapicam derken sutum iyice azalfi ve zaten hem mama hem meme olarak giderken bebegim memeden sogudu iyice mama olarak da bebelac pepti junior diye bir alerji mamasi veriyodum ama tadini pek begenmiyodu baktim cikmadi testlerde bisey ben de tekrar golden goata dondum cunku istahsizdi bebek bu cumartesi de kontrolumuz var tekrar cildi icin bisey derse yine yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?