2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pazar gidecek. Lohusayken canına okudum zaten bir şey demek istemiyorum ondan. Az duracak diye çocuğu genelde ona veriyorum. Ben islerimi yapıyorum. Seviyor uyutuyor vs. Ama bunlari da yapiyor. Dogalgazli evde yun yelek corap giydiriyor. Örmüşsün eline sağlık ama sicak yaa! Sonra sizin ev çok sıcak kat kat giysimeyim diyoo:)) güler misin ağlar misin? Bir dediği ötekini tutmuyor.

Hep oyleler canim. Uyumayacak deyip kucagimdan aliyo iki dk sonra uykusu geldi deyip geri veriyo. Bu arada bende yelek ve cift corap giydiriyorum

Hep oyleler canim. Uyumayacak deyip kucagimdan aliyo iki dk sonra uykusu geldi deyip geri veriyo. Bu arada bende yelek ve cift corap giydiriyorum
Biz çıplak emiyoruz bu ara:)) başka türlü almıyor. Bezi bile istemiyor. Alt açma örtüsünü serip üzerin e yatıyorum çöp coook emiyor. Yoksa bağır bağır canıma okuyor. Ya çıplak ya ayakta. Sıcağı sevmiyor benimki bunaliyor

Anladım canım bende biraz daha bekleyip hemşireye soracağım

Malesef hala duruyor ve sinir ediyor beni bu göbek

Kızlar bebeğinizi nasıl oyalayıyırsunuz? Kızım dönenceden sıkılıyor.. amigurumi oyuncaklardan sıkılıyor..nasıl oyuncak aldınız tavsiye edebilir misiniz?

Çok fazla program var Canım henüz hepsini deneyemedim. 3- 3,5 saatlik programlar da var. Kullandığım hiçbir programda küçülme olmadı. Havlular, yünlüler, gömlekler vs. vs.çok ayırmışlar. Ben sadece gömlekleri ayırıp gömlek programında kurutuyorum. Gömlek dışındakilerin hepsini birarada genelde sportswear prog. İle kurutuyorum. Hatt geçen hafta kuş tüyü yastık attım giysilerle, içinde kazak da vardı, havlu da . O kadar karıştırdığım halde çok memnunum sorun yaşamadım. Herşey mis gibi çıkıyor. Benimki A +++ .

Benim de yurt disinda kullandigim kurutma cok guzeldi. Kiristirmiyordu, uzerinde zerre toz kalmiyordu. Türkiyede ikisibiarada aldim. Cok pisman oldum. Filtresi yok ikililerin tozlar hep camasirda. Ve cok kiristiriyor.
İc camasiri, corap ve pijamalari atiyorum kurutmaya, hem minik minik asmak kurutmakla ugrasmiyorum hem sicak oluyor. Onun disindaki hicbir sey icin kullanamiyorum malesef.
Alacaklar ayri ayri alsinlar. Ayrilar cok rahat. Filtresinin olmasina dikkat edin:))

bizimkiler de yüzüstü koyup emekletmeye meraklı. cocuk agliyor istemiyor ama yok , zorlanmaliymis ,biz hic cocugumuzu aglatmiyormusuz. niye aglatayim küçücuk yavruyu ya, yarış atı mi bu. en son bi saat aglamisti onlar yuzunden, artik fazla elletmiyorum. ben gerekli egzersizleri yaptiriyorm cocuguma zaten, eve gelir gelmez cocugu yuzustu yere koyma merakı ne anlamadm.

İkililerin iyi olmadığını bilmiyordum mesela.

O da var ama allahtan israrci davranmiyolar. Sadece kv bagirarak konusuyo cocuk hep onda agliyo, alissin diyo cevap olarak :)

O da var ama allahtan israrci davranmiyolar. Sadece kv bagirarak konusuyo cocuk hep onda agliyo, alissin diyo cevap olarak :)
aynen, kv.nin kardeşleri hep bagirarak konusur bizde de alissin diye. Korkuttular cocugu artik onları görür görmez ağlıyor, onlar da pek yaklasamiyor simdilik

Kızlar benim bebiş gece uykularını eskiden uzun uyurdu mesela 11 de dalardı sabah 5 e kadar uyurdu, son 1 haftadır 2,5 saat arayla kalkıyor ve uzuuunca emip memede uyumak istiyor. 3,5 ay boyunca odamızdaki kendi yatağında yattı, artık emip dalmasını beklemek eziyet gibi oldu. Meme ağzından düşünce uyanıp tekrar arıyor.Aynı yatakta yatmayı bile düşündüm ama alışık değiliz ki sadece sabahları 1 saat bizimle yatıyor o da uyanma oynama zamanları.. uykumu alamıyorum işe dönücem yakında nabıcam bi akıl verin

Kızlar bebeğinizi nasıl oyalayıyırsunuz? Kızım dönenceden sıkılıyor.. amigurumi oyuncaklardan sıkılıyor..nasıl oyuncak aldınız tavsiye edebilir misiniz?
Herşeyden sıkılıyor oyuncakla ilgisi yol pek bizimki gezme delisi saatlerce evin içinde gezdir etrafı inceler durur sesi çıkmaz ama oturtmuyor ayakta olcak Tabi belimiz sırtımız kopuyor kilosu da var maşallah benim sezaryen yerim sızlar oldu

Az önce ağlayıp duruyor meme veriyorum kesinlikle istemiyor uyutmaya çalışıyorum yok , gezdirdim onda sıkıntı yok :) birde güldüreceksin gıdıklayarak buna bayılıyor yüksek sesle ona konuşulmasını istiyor :) hepsi bir alem tontoşaların bir oturmaya başlasalar çok daha rahat olacak inşallah

Sorun değil canım, kaçıyo bazen gözden. Peki hiçbirşeye çıkmadı mı alerjisi? Alerji değilse neden olurmuş ? Benimki de emiyor ama iştahı mı yok, yoksa artık daha hızlı emdiği için bana mı az geliyor bilmiyorum. Bizim tamamen gecti kızarıklıklar, ama dana eti denedim gecenlerde kızardı yine vücudu belliki süt ürünleri, sizinki de gecer kontrele kadar da bir daha olmaz umarım. Çok teşekkür ederim bu arada yine haberdar edersen sevinirim.

Bugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…