2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerınızın kucuk gelen kıyafetlerını neyapıyorusnuz ben vermek ıstedım ıhtıyacı olana ama bulamadım ınstagramdan bırı yazmıstı hamıle sayfasına ıstanbulda komsusu varmıs cok kotu durumdalarmış bebek kız 3 aylık erkek cocukta 2 yasında bebek hep aclıktan aglıyormus ben ankaradan kargo gondercem yardım etmek ısteyen olurmu ıstanbulda

Diyecek şey bulamadım, bebeğin damağını Yok yere kazıttı. “Kazı sen acımaz!” da cabası. Kızmakta çok haklısın. Şikayet konusunda; kendini iyi frenlemişsin. Ben olsam ederdim. Kurum içi personelini korur, tahminim dikkatli olması konusunda uyarırlardı en fazla. Ki olsun zaten. Çok geçmiş olsun canım.

Ayni buraya yazdigini vatsapa yazip yollardim ben ne olursa olsun cektiklerimi bilsin senin duydugun vicdan azabini oda ceksin isterim.
inanki çok üzüldüm Cok sinirlendim.

Geçmiş olsun canım.. bizimkide süt lekesi çıktı.. Pamukçukla, süt lekesini neden ayırt edemedi acaba..uzun zamandır pamukçuk deyip uğraşıp duruyordun.. damağı bile kanamıştı.. neysee bununla gelmişş geçmiş olsun.. ama şikayet konusunu tekrar düşün bence.. zaten en fazla uyarı verirler..

Ben biriktiriyorum.. türkiyeye izine gidince vermeyi düşünüyorum.. burda kimsenin ihtiyacı yok , yeme içme kıyafet, devlet destekliyor ihtiyaçı olanları.. köye göndercem nasip olursa..

Ben siemens kullaniyorum cok memnunum hem kıl tüy topluyor hemde beklemiyorum

Ben simdilik biriktiriyorum gözümle gördügüm emin oldugum kisiye vermek istiyorum. Bebek arabasi hediye gelmisti oda alirken biz yeni aldik onu begenmedik oda duruyor insallah en kisa zamanda gercekten ihtiyaci olan birilerini bulurum.

Gecmis olsun hakikaten insani oldurur bu doktorlar,acibademe gitmissin bir de daha insan iyi diye nereye gidecek acaba...bu doktor isi cok dert,bugun bende damaginda beyazlik gordum hatta sen aklima geldin bizimkinde var da ben mi anlamiyorum diye..

aynen bılemıyoruz gercekten ıhtıyacı var mı ama cevremde yoktu bende gondermwk ıstedim artık allah bılsın ınsallah gercekten ıhtıyacı olan bırıne de rastlarız

Bazı parçaları saklamak istiyorum başka bebeğim olur veya oğlumun kendisine hatıra kalsın diye. Kalanlrı ise hemen her semtte giysi konteynırları var ihtiyacı olanlar için. Paketleyip oraya bırakacağım .

Canım bende konteynera atıyordum kendi kıyafetlerimi ama bazı konteynerlar firmalara aitmiş ve iyilerini alıp satıp, eskileride bez yapıp sanayide satıyorlar diye söylediler.. o günden beri atmıyorum.. bende birkaç parcasını ayırcam kızıma nasip olur evlendiği zaman kendisine hediye etmek istiyorum..

makinanın modelini yazabilir misin ? ben de düşünüyorum, kullanıp memnun kalan birinin fikri iyi oldu

adet konusu konuşulmuş bende henüz adet olmadım. 6 gün sonra 4 aylık olacağız. doktorum emzirdiğin sürece olmaman normal demişti..

M Maya_06 beko d 70hp kurutma makinasi kullaniyorum hem yumusacik kokusuz oluyor camasirlar hemde uzerinde kil tuy toz ne varsa topluyor tavsiye edrim. Cok rahat benmde evmde balkon yok o nedenle almistm.

B bedirdolunay bizde dün gittik ankaradamısın sen dedigin doktora degilde Baskasına gittik kan kaka tahlili yapıldı laktoz interolansı varmı diye baklcak cok kıvranıyo bebiş sürekli agrısı var yarın sonuc almaya gidicez bakalm nolcak mehmet bey benim büyük kıza cok alerji testi falan yaptı gecmiş olsun size
Belki karşılaşmışızdır dün mü gittiniz hastaneye :))

M Maya_06 ne alirsan bana da haber eder misin:)

MaqameT modeli soylemen super olmus cunku bakarken ona gore bakariz bende uzun zaman once bakindim sonra araya baska seyler girdi,almadik..esim baskadi yine gelince kurutmalara bakalim diye

Simens,bosch ve arcelik kullaniyorum siyen arkadaslar siz biliyor musunuz modelini

Benim kurutmam da bosch 9 sene oldu alalı memnunum çamaşırda yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlar yumuşak kokusuz ve de çabucak hazır

Dogum yapalı 4 ay olcak ben hala adet olmadım ustellık 2 gundur sıddetlı kasıklarım agrıyor ovulasyon agrısı gıbı ama sıddetlı doktora gıdıcektım ama kızım cok huysuzdu bugun hcbıryere cıkamıyorum hala agrıyor kıst falan da olurmu kı dogumdan sonra hem emzırıyorum hem mama verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…