Bugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.
Ayni buraya yazdigini vatsapa yazip yollardim ben ne olursa olsun cektiklerimi bilsin senin duydugun vicdan azabini oda ceksin isterim.Bugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.
Geçmiş olsun canım.. bizimkide süt lekesi çıktı.. Pamukçukla, süt lekesini neden ayırt edemedi acaba..uzun zamandır pamukçuk deyip uğraşıp duruyordun.. damağı bile kanamıştı.. neysee bununla gelmişş geçmiş olsun.. ama şikayet konusunu tekrar düşün bence.. zaten en fazla uyarı verirler..Bugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.
Ben biriktiriyorum.. türkiyeye izine gidince vermeyi düşünüyorum.. burda kimsenin ihtiyacı yok , yeme içme kıyafet, devlet destekliyor ihtiyaçı olanları.. köye göndercem nasip olursa..Bebeklerınızın kucuk gelen kıyafetlerını neyapıyorusnuz ben vermek ıstedım ıhtıyacı olana ama bulamadım ınstagramdan bırı yazmıstı hamıle sayfasına ıstanbulda komsusu varmıs cok kotu durumdalarmış bebek kız 3 aylık erkek cocukta 2 yasında bebek hep aclıktan aglıyormus ben ankaradan kargo gondercem yardım etmek ısteyen olurmu ıstanbulda
Ben siemens kullaniyorum cok memnunum hem kıl tüy topluyor hemde beklemiyorumÇamasır kurutma makınesı kullanan var mı kızım sureklı kusuyor sureklı ustunu deıstırıyorum kurumuyor kıyafetler kış geldı artık ama saglıklı olurmu bılmıorum hangı marka kullanıyorsunuz alsam rahat olur mu
Ben simdilik biriktiriyorum gözümle gördügüm emin oldugum kisiye vermek istiyorum. Bebek arabasi hediye gelmisti oda alirken biz yeni aldik onu begenmedik oda duruyor insallah en kisa zamanda gercekten ihtiyaci olan birilerini bulurum.Bebeklerınızın kucuk gelen kıyafetlerını neyapıyorusnuz ben vermek ıstedım ıhtıyacı olana ama bulamadım ınstagramdan bırı yazmıstı hamıle sayfasına ıstanbulda komsusu varmıs cok kotu durumdalarmış bebek kız 3 aylık erkek cocukta 2 yasında bebek hep aclıktan aglıyormus ben ankaradan kargo gondercem yardım etmek ısteyen olurmu ıstanbulda
Bugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.
aynen bılemıyoruz gercekten ıhtıyacı var mı ama cevremde yoktu bende gondermwk ıstedim artık allah bılsın ınsallah gercekten ıhtıyacı olan bırıne de rastlarızBen simdilik biriktiriyorum gözümle gördügüm emin oldugum kisiye vermek istiyorum. Bebek arabasi hediye gelmisti oda alirken biz yeni aldik onu begenmedik oda duruyor insallah en kisa zamanda gercekten ihtiyaci olan birilerini bulurum.
Bazı parçaları saklamak istiyorum başka bebeğim olur veya oğlumun kendisine hatıra kalsın diye. Kalanlrı ise hemen her semtte giysi konteynırları var ihtiyacı olanlar için. Paketleyip oraya bırakacağım .Bebeklerınızın kucuk gelen kıyafetlerını neyapıyorusnuz ben vermek ıstedım ıhtıyacı olana ama bulamadım ınstagramdan bırı yazmıstı hamıle sayfasına ıstanbulda komsusu varmıs cok kotu durumdalarmış bebek kız 3 aylık erkek cocukta 2 yasında bebek hep aclıktan aglıyormus ben ankaradan kargo gondercem yardım etmek ısteyen olurmu ıstanbulda
Canım bende konteynera atıyordum kendi kıyafetlerimi ama bazı konteynerlar firmalara aitmiş ve iyilerini alıp satıp, eskileride bez yapıp sanayide satıyorlar diye söylediler.. o günden beri atmıyorum.. bende birkaç parcasını ayırcam kızıma nasip olur evlendiği zaman kendisine hediye etmek istiyorum..Bazı parçaları saklamak istiyorum başka bebeğim olur veya oğlumun kendisine hatıra kalsın diye. Kalanlrı ise hemen her semtte giysi konteynırları var ihtiyacı olanlar için. Paketleyip oraya bırakacağım .
Canım ben Bosch kullanıyorum kurutma makinesi. ütüden %90 , çamaşırın taşıdığı tozdan ise tümüyle kurtuldum. Biz de bebek doğmadan önce aldık , evlendiğimden beri evimize aldığımız en faydalı içime sinen şey oldu. Bazı programlardan Yumuşacık, sıcacık ve yeni alınmış gibi çıkıyor makinadan . Çocuk kilidi de var ilerde kurcalyamaz
Ben kullansim kanimda enfekaiyon yukselmisti. Ismini vermiyim 1 tane var zaten kullanabildigin antb.Kizlar emzirirken antibiyotik kullannan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?