Canım kolej degil ama kolejlerle yarısan cok iyi bir devlet okulu sadece bagısla alıyorlar cocukları ilk yıl 18kisiydik sınıfta simdi 27kisi oldular bu dedigim cocugu bu okula yonlendirmisler bağıs almadan direk okul kapmış tabiSizin okul kolej mi,ozel bir program mi uygulaniyor canim?Okula testle mi aliyorlar?
WTW875Wo modelimakinanın modelini yazabilir misin ? ben de düşünüyorum, kullanıp memnun kalan birinin fikri iyi oldu
Canım bende konteynera atıyordum kendi kıyafetlerimi ama bazı konteynerlar firmalara aitmiş ve iyilerini alıp satıp, eskileride bez yapıp sanayide satıyorlar diye söylediler.. o günden beri atmıyorum.. bende birkaç parcasını ayırcam kızıma nasip olur evlendiği zaman kendisine hediye etmek istiyorum..
Bosch seri 8 -WTW825WO çok memnunum.@Gabby ne alirsan bana da haber eder misin:)
@MaqameT modeli soylemen super olmus cunku bakarken ona gore bakariz bende uzun zaman once bakindim sonra araya baska seyler girdi,almadik..esim baskadi yine gelince kurutmalara bakalim diye
Simens,bosch ve arcelik kullaniyorum siyen arkadaslar siz biliyor musunuz modelini
Ankaradayim canim bi hafta oluyo bizim bu cumartesi de kontrole gidecegiz tekrar laktoz intoleransi da cikmadi bizde sukur ama ciltte kuru kizarikliklar var insallah iyi olur bebisler bi an onceB bedirdolunay bizde dün gittik ankaradamısın sen dedigin doktora degilde Baskasına gittik kan kaka tahlili yapıldı laktoz interolansı varmı diye baklcak cok kıvranıyo bebiş sürekli agrısı var yarın sonuc almaya gidicez bakalm nolcak mehmet bey benim büyük kıza cok alerji testi falan yaptı gecmiş olsun size
Belki karşılaşmışızdır dün mü gittiniz hastaneye :))
İnşAllah canım ya bizde bugün sonucları göstercez bakalım ne diyceklerAnkaradayim canim bi hafta oluyo bizim bu cumartesi de kontrole gidecegiz tekrar laktoz intoleransi da cikmadi bizde sukur ama ciltte kuru kizarikliklar var insallah iyi olur bebisler bi an once
Diyecek şey bulamadım, bebeğin damağını Yok yere kazıttı. “Kazı sen acımaz!” da cabası. Kızmakta çok haklısın. Şikayet konusunda; kendini iyi frenlemişsin. Ben olsam ederdim. Kurum içi personelini korur, tahminim dikkatli olması konusunda uyarırlardı en fazla. Ki olsun zaten. Çok geçmiş olsun canım.
Ayni buraya yazdigini vatsapa yazip yollardim ben ne olursa olsun cektiklerimi bilsin senin duydugun vicdan azabini oda ceksin isterim.
inanki çok üzüldüm Cok sinirlendim.
Geçmiş olsun canım.. bizimkide süt lekesi çıktı.. Pamukçukla, süt lekesini neden ayırt edemedi acaba..uzun zamandır pamukçuk deyip uğraşıp duruyordun.. damağı bile kanamıştı.. neysee bununla gelmişş geçmiş olsun.. ama şikayet konusunu tekrar düşün bence.. zaten en fazla uyarı verirler..
Bugun bebegim iskenceden kurtuldu,keyfi yerinde.Prof. yok bisi diyor ona inanmiyorum.Hadi goster diyor :)Bigodia,welcare haric butun ilaclari kestim.Cocugu daha uc aylikken bir suru kimyasala bogduk.Gaz,reflu ilaci falan da kullanmaycagim.Dr a da mumkun oldugunca az goturmeye,gidince de doc. dan asagisina gitmemeye karar verdik.Acibademdeki drumuzu sikayet edemiyorum paylasimimiz oldu.Iyi ama tecrubesiz bir kiz.Bugun yazarim ona.Tabi bir daha gitmeyiz.Gecmis olsun hakikaten insani oldurur bu doktorlar,acibademe gitmissin bir de daha insan iyi diye nereye gidecek acaba...bu doktor isi cok dert,bugun bende damaginda beyazlik gordum hatta sen aklima geldin bizimkinde var da ben mi anlamiyorum diye..
Ah canim kesinlikle sikayet et bence yazik degil mi yavruna hem sen hem o aci cektinizBugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.
Acıbadem bu ya tonla para alıyorlarBugun bebegim iskenceden kurtuldu,keyfi yerinde.Prof. yok bisi diyor ona inanmiyorum.Hadi goster diyor :)Bigodia,welcare haric butun ilaclari kestim.Cocugu daha uc aylikken bir suru kimyasala bogduk.Gaz,reflu ilaci falan da kullanmaycagim.Dr a da mumkun oldugunca az goturmeye,gidince de doc. dan asagisina gitmemeye karar verdik.Acibademdeki drumuzu sikayet edemiyorum paylasimimiz oldu.Iyi ama tecrubesiz bir kiz.Bugun yazarim ona.Tabi bir daha gitmeyiz.
Gecmiş olsun canım şikayette edebilirsin bence düzgünce baksaymış yaniBugun prof. a gittim pamukcuktan dolayi.Bakti bakti bu cocukta bir sey yok dedi.Yenidogan doc.unu cagirdi.Damaktaki beyazliklar damak yapusinin kemiklesmeye baslamasindanmis.Dildeki sut lekesiymis.Bir aydan beri cektigimiz ne peki?Ya bebegim...Damagini kazirken kanattim.Cok sinirli ve uzgunum.Gittigimiz dr Acibadem deydi.Sikayet edecektim esim zorluklarla okumus yapma dedi.Yazayim o zaman whatshuptan dedim ayibini yuzune vurma diyor.Ya benim bebegim?Iskence ettim mikosenle,karbonatla.Sikayet etmeyecegim ama yarin arayip cok uzgun oldugumu soyleyecegim.Deneyimsizse baska bir dr arkadasini cagirabilirdi.
Kızlar yardımm...dun geceden beri uyku nedir bilmiyoruz ....
16 haftamıza girdik acaba buyume atagından kaynaklanıyor olabilir mi , bi sıkıntımız yok oyle diş kaşıntısı ve gaz hariç onlar hep vardı zaten son zamanlarda
Kucakta uyuyo emerken sadece 30 dk fln ve hemen uyanıyor hiç mi yorulmaz bu bebek ya .....
Ben tula aldim canim, henuz elime gecmedi ama kullananlar memnun, ergonomik.Arkadaslar kamguru alıcam ... önerebileceginiz bir model marka var mı, hem anne hem bebek için rahat olan?
WTW875Wo modeli
Ben gecen yıl kendim icin almistim cokta memnun kaldim markasini hatirlamiyorum bakinca yazarim. Sabah cok rahat uyaniyordum kullaninca yoksa agzim burnum kupkuru oluyordu henuz cikarmadim ben yakinca cikar.merhaba anneler. biz ailecek grip olduk. eşim öğretmen, okuldan kapıyor herhalde. o hafif atlatıyor. bana geçiyor benden de bebeğe. en kötü ben oluyorum. oğlum da burnu tıkanıyor. hem bu yüzden hem de 4 ay kontrolü için doktora gittik bu sabah. nihayet ilgili bir doktor bulduk. 5 gün sonra 4 aylık olacak oğlum. 6500 gr, 61 cm olmuş. 1 ayda 800 gr almış. doktor iyi gayet dedi.
sizlere sorum buhar makinesi kullanıp tavsiye edecek olan var mı? geceleri hepimizin burnu tıkanıyor. suluk astım peteklere ama pek fayda etmedi açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?