2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin okul kolej mi,ozel bir program mi uygulaniyor canim?Okula testle mi aliyorlar?
Canım kolej degil ama kolejlerle yarısan cok iyi bir devlet okulu sadece bagısla alıyorlar cocukları ilk yıl 18kisiydik sınıfta simdi 27kisi oldular bu dedigim cocugu bu okula yonlendirmisler bağıs almadan direk okul kapmış tabi

Ben neler koydum oraya yıkayıp ütüleyip.

Bosch seri 8 -WTW825WO çok memnunum.

Ankaradayim canim bi hafta oluyo bizim bu cumartesi de kontrole gidecegiz tekrar laktoz intoleransi da cikmadi bizde sukur ama ciltte kuru kizarikliklar var insallah iyi olur bebisler bi an once

Ayni buraya yazdigini vatsapa yazip yollardim ben ne olursa olsun cektiklerimi bilsin senin duydugun vicdan azabini oda ceksin isterim.
inanki çok üzüldüm Cok sinirlendim.

Gecmis olsun hakikaten insani oldurur bu doktorlar,acibademe gitmissin bir de daha insan iyi diye nereye gidecek acaba...bu doktor isi cok dert,bugun bende damaginda beyazlik gordum hatta sen aklima geldin bizimkinde var da ben mi anlamiyorum diye..
Bugun bebegim iskenceden kurtuldu,keyfi yerinde.Prof. yok bisi diyor ona inanmiyorum.Hadi goster diyor :)Bigodia,welcare haric butun ilaclari kestim.Cocugu daha uc aylikken bir suru kimyasala bogduk.Gaz,reflu ilaci falan da kullanmaycagim.Dr a da mumkun oldugunca az goturmeye,gidince de doc. dan asagisina gitmemeye karar verdik.Acibademdeki drumuzu sikayet edemiyorum paylasimimiz oldu.Iyi ama tecrubesiz bir kiz.Bugun yazarim ona.Tabi bir daha gitmeyiz.

Günaydın. Daha önce Bebegi ile ucaga binen var mi?
Kızım 4.5 aylik. Cuma günü ucaga binecegiz. İnis ve kalkista emzirmek dışında önerisi olan varsa beklerim. Yada bak buna dikkat et dediginiz noktalar var mi? Burdan çok sey ögreniyorum mutlaka gozumden kacan bir seyler vardir.

Ah canim kesinlikle sikayet et bence yazik degil mi yavruna hem sen hem o aci cektiniz ben de acibademde dogum yaptim kadin dogumcumu sikayet edicem ama hala firsat bulamadim. Hic acima bence, isini duzgun yapsaymis insan hayati soz konusu

Arkadaslar kamguru alıcam ... önerebileceginiz bir model marka var mı, hem anne hem bebek için rahat olan?

Acıbadem bu ya tonla para alıyorlar geçmiş olsun kötü bir deneyim oldu ama

Gecmiş olsun canım şikayette edebilirsin bence düzgünce baksaymış yani

Kızlar yardımm...dun geceden beri uyku nedir bilmiyoruz ....
16 haftamıza girdik acaba buyume atagından kaynaklanıyor olabilir mi , bi sıkıntımız yok oyle diş kaşıntısı ve gaz hariç onlar hep vardı zaten son zamanlarda
Kucakta uyuyo emerken sadece 30 dk fln ve hemen uyanıyor hiç mi yorulmaz bu bebek ya .....

Muhtemelen atak haftasi her bebekte farkliymiş

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-29-12-24-02.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 62
merhaba anneler. biz ailecek grip olduk. eşim öğretmen, okuldan kapıyor herhalde. o hafif atlatıyor. bana geçiyor benden de bebeğe. en kötü ben oluyorum. oğlum da burnu tıkanıyor. hem bu yüzden hem de 4 ay kontrolü için doktora gittik bu sabah. nihayet ilgili bir doktor bulduk. 5 gün sonra 4 aylık olacak oğlum. 6500 gr, 61 cm olmuş. 1 ayda 800 gr almış. doktor iyi gayet dedi.

sizlere sorum buhar makinesi kullanıp tavsiye edecek olan var mı? geceleri hepimizin burnu tıkanıyor. suluk astım peteklere ama pek fayda etmedi açıkçası.

Ben gecen yıl kendim icin almistim cokta memnun kaldim markasini hatirlamiyorum bakinca yazarim. Sabah cok rahat uyaniyordum kullaninca yoksa agzim burnum kupkuru oluyordu henuz cikarmadim ben yakinca cikar.
Bu arada masallah kilosu cok iyi boyuda . Bide gecmis olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…