2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar uzun zaman oldu girmeyeli malum iki bebişle zor bide mersine anneme geldim. Geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım. Anne hakkı ödenmez yanında okadar rahat ediyorumki oda benle uykusuz kalıyor ona üzülüyorum yaşlı hasta haliyle ama kıyamıyor bana ..
Bebişleriniz dönmeye başladımı bizimki pek hareketli ama dönme yok. Oğlum tembel ve kiloluydu herşeyi cok geç yaptı. Kızımı merakla bekliyorum :)

bizim de 16. Haftamiz yeni bitti ve cok iyi giden gece uykulari bayağı değişti.sünnet oldugumuz için de olabilir bilmiyorum ama bu hafta gece kac kere uyandim bilmiyorum

buhar makinasi gerekli mi? islak havlu asma, bi kapta su bulundurma yetersiz mi kalir acaba?

Ben 2 aylikken bindim 4 kere ustelik.yaninda süt veya mama bulundur mutlaka.tek başına seyahat edeceksen cam kenarina kesinlikle oturma.yanima bi adam oturdu nerdeyse basini omzuma koyuo uyuyacaktı...bebek arabasiyla cok rahat seyahat ediliyor zaten.uçağın kapisina kadar arabasinda olur.thy ile gidiyorsan bebek arabasi icin verilen koruma posetlerini atma balkona falan koyarken kullanırsın.işe yarıyor:)

Arkadaslar kamguru alıcam ... önerebileceginiz bir model marka var mı, hem anne hem bebek için rahat olan?
Ergobaby360 canim.Bugun disarida bir saat yuruduk.Cok rahat.4 farkli takis pozisyonu var.Klasik,one bakan,arka,yan.Ben kucuk oldugundan klasigi kullaniyorum.

Ben memnunum canim hem A+ sinifi hem uygun fiyat hem isi pompali kirisik onleyici 7kilo kazani baya buyuk. Ayri bebek programi var. Bi ablamdada siemens var oda cok memnun tam modelini bilmiyirum onun malesff.

bizim de 16. Haftamiz yeni bitti ve cok iyi giden gece uykulari bayağı değişti.sünnet oldugumuz için de olabilir bilmiyorum ama bu hafta gece kac kere uyandim bilmiyorum

Gecen haftalar gunduz aynı saatlerde uyuyordu hep yani duzenliydi gunduz geceleri de 3-4 kez kalkıyordum ama sakindi, dun basladı bi huzursuzluk bi uyumamalar kucakta uyumak isteyişler... gunduz neyse de gece kac dk uyuduk bilmyrm cnm
Cok kotu gece gecirdim... kucagımda uyuyor yerine koydugum gibi uyanıyor ,bugun yine boyle...
İnş cabuk gecer bu hallerimiz ya yoksa dayanamam
Tum duzen gecesi gunduzu alt ust oldu...eli hep agzında dişlerden mi bıyle diyorum kolik pyrt mı var artık bilemiyorum yaaa..zor valla allah bize sabır ve guc versin

Kızlar bebeğimin gecmeyen gaz sancıları vardı bugün sonucları aldık laktoz interolansı cıktı laktaz enzimi içeren bi damla verdi + ben laktozsuz ürünler tüketecekmişim mama bebelac laktozfree olanından olcakmış bizim gibi olan varmı inek sütü alerjisi testinin sonucu henüz cıkmadı

Bebekler büyüdükçe daha mı zor oluyor bakmak? Kızımı beslemek resmen işkenceye döndü.. benim küçükhanımefendi hiç acıkmıyor galiba, sürekli isteksizlik var, ama kucakta gezmeye bayılıyor.. elimde biberonla koltukların tepesinde, sehpaların üzerinde geziniyoruz..bi yemek masasının üzerine çıkmadık yakında onada çıkarız ..ışığa bayılıyor, elimde biberon ışıkları açıyorum oturuyoruz altına lambalara hayran hayran bakarken biraz süt içiyor.. artık sadece gece emzirebiliyorum gün içinde tamamen sağıma geçtik..bu gidişle salonun ortasına büyükçe disco topu alıp koycaz..Evi discoya cevircez.. kızıma parıldayan şey olsun yeter yemeyi içmeyi unutuyor..

Slm kizlar, ara ara okumaya çalışıyorum. Hepeki yazmaya niyetlenirken yatim kalıyor.
Prematürem bir hafta sonra 6 aylik olacak, bunu fırsat bilip püreye başlayayım dedim. Bir kaç sefer denemeye kalkıştım ama pek istekli çıkmadi, zorlamadim. Sadece anne sutune devam ediyoruz. Hala dönmüyor ama çivi gibi hep ayakta maşallah. Bu ay içinde dönecektir muhtemelen, yatarken elini tutup yana dogru cekince kendini hemen donderiveriyor. Ama yüzüstü yatmasını hiç sevmiyor.
Bu günlerde çok huysuz, uykusu hep kısa kısa, ve uyumamak için hep direniyor. Bu hafta içinde bir aşısı var. Kilo boy ne alemde bakacağız..

Bende de laktoza hassasiyet var canım bebeğimi hemen çözmüştüm laktazim damla ve bebelac laktozsuz kullandım 2 hafta sonra yavaştan hip e geri döndük şimdi hip kullanıyoruz normale döndük , zaten kendim de tüketmediğim için Yen'i bir diyete başlamış gibi olmadım

Farkindaliklari bu ay arttigi icin oyle oluyormus.Sen ayni bizim geleneksel anneler gibi olmussun :)Bence zorlama canim.Benimki de gunduz pek emmiyor.Gece bir kez kalkiyordu gunduzun acigini gece kapatmak icin iki kere kalkiyor.Kakayi da gece yapiyor.Bizimki avizeye guluyor bir de.Ne goruyorlarsa artik :)

Buhar makinesi kim sormuştu . Biz e bebekten almıştık weewell markası çok memnunuz kullanıyoruz 1 haftadır. Gece lambası oluyor bir yandan da

Eklentiler

• IMG_0443.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 30
Şok mu oldun arkadaşın bana yazdıklarını okudunmu peki gerizekalı diyor bana beynimden aklımdan şüphe duyacakmışım ben bir sürü konu okudum burçlarla ilgili telafuzum yanlış diyede her yorumun altına cevap ekledim anladınmı beni ! Gelmiş karşıma bana arkadaşını savunuyorsun şımarıklıkta yapmadım aslada yapmam 3 tanede evladım var YÖK ayın bilmem Merkür’ün evimin bi yerine değmiş Allah sabır versinmiş aklımdan genetiğimde sorun varmış ha bu kadar alayada ben gelemiyorum kusura bakmayın sitenizde sizin olsun umurumda değil ama kimse kimseyle alay edemez heleki ben insan gibi özrümü dilemişken

Istahsizlik bizdede var malesef vermesem almiyor. Uykuluyken zorla tikiyorum memeyi agzina oda 5 dk emiyor 6.dakika yok sanirim artik mamayi arttirmam lazim fazla verince kakasini da cok yapiyor az verince mamayi o gun 1 kere yada hic kaka yapmiyor ama cis cok. Cumartesi doktora danisacagim bakalim alakasi var mi diye.
Benim cadi saga sola donuyor artik tamamen birde asiri hareketli kusuyor onu degistirirken kan ter icinde kaliyorum cunku ne eli ne ayagi ne poposu yeride duruyor :))
Altini degismekte iskence popoyu kaldirip kendini arkaya itiyor :) ısıklar cok dikkatini cekiyor evde avizeler yanmiyor onun yuzunden ısıga bakmasin diye hep ledler yaniyor :-/

Arkadaşlar aslında hoşumuza gitmeyen mesajlara hiç karşılık vermesek daha iyi olacak bence.kadınlar kulübünde yorumların altında beğen butonu var ya bir de beğenme butonu olmalı.ona tıkladığınızda zaten kişinin fikrine katılmadığımız anlaşılmış olur.burdan yöneticilere seslenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…