- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
bu tur bilgileri nereden edinebilirimMuhtemelen atak haftasi her bebekte farkliymiş
bizim de 16. Haftamiz yeni bitti ve cok iyi giden gece uykulari bayağı değişti.sünnet oldugumuz için de olabilir bilmiyorum ama bu hafta gece kac kere uyandim bilmiyorumKızlar yardımm...dun geceden beri uyku nedir bilmiyoruz ....
16 haftamıza girdik acaba buyume atagından kaynaklanıyor olabilir mi , bi sıkıntımız yok oyle diş kaşıntısı ve gaz hariç onlar hep vardı zaten son zamanlarda
Kucakta uyuyo emerken sadece 30 dk fln ve hemen uyanıyor hiç mi yorulmaz bu bebek ya .....
Ben 2 aylikken bindim 4 kere ustelik.yaninda süt veya mama bulundur mutlaka.tek başına seyahat edeceksen cam kenarina kesinlikle oturma.yanima bi adam oturdu nerdeyse basini omzuma koyuo uyuyacaktı...bebek arabasiyla cok rahat seyahat ediliyor zaten.uçağın kapisina kadar arabasinda olur.thy ile gidiyorsan bebek arabasi icin verilen koruma posetlerini atmaGünaydın. Daha önce Bebegi ile ucaga binen var mi?
Kızım 4.5 aylik. Cuma günü ucaga binecegiz. İnis ve kalkista emzirmek dışında önerisi olan varsa beklerim. Yada bak buna dikkat et dediginiz noktalar var mi? Burdan çok sey ögreniyorum mutlaka gozumden kacan bir seyler vardir.
İnterňetten arastiriyorum ben :)bu tur bilgileri nereden edinebilirim
Ergobaby360 canim.Bugun disarida bir saat yuruduk.Cok rahat.4 farkli takis pozisyonu var.Klasik,one bakan,arka,yan.Ben kucuk oldugundan klasigi kullaniyorum.Arkadaslar kamguru alıcam ... önerebileceginiz bir model marka var mı, hem anne hem bebek için rahat olan?
Rica ederim canım, bence filtreliyse çoğu üç aşağı beş yukarı olabilir.teşekkürler canım. galiba tr de olmayan bir model. ama benzeri vardır illa ki.
Rica ederim canımTesekkur ederimm
Ben memnunum canim hem A+ sinifi hem uygun fiyat hem isi pompali kirisik onleyici 7kilo kazani baya buyuk. Ayri bebek programi var. Bi ablamdada siemens var oda cok memnun tam modelini bilmiyirum onun malesff.@Gabby ne alirsan bana da haber eder misin:)
MaqameT modeli soylemen super olmus cunku bakarken ona gore bakariz bende uzun zaman once bakindim sonra araya baska seyler girdi,almadik..esim baskadi yine gelince kurutmalara bakalim diye
Simens,bosch ve arcelik kullaniyorum siyen arkadaslar siz biliyor musunuz modelini
bizim de 16. Haftamiz yeni bitti ve cok iyi giden gece uykulari bayağı değişti.sünnet oldugumuz için de olabilir bilmiyorum ama bu hafta gece kac kere uyandim bilmiyorum
Bende de laktoza hassasiyet var canım bebeğimi hemen çözmüştüm laktazim damla ve bebelac laktozsuz kullandım 2 hafta sonra yavaştan hip e geri döndük şimdi hip kullanıyoruz normale döndük , zaten kendim de tüketmediğim için Yen'i bir diyete başlamış gibi olmadımKızlar bebeğimin gecmeyen gaz sancıları vardı bugün sonucları aldık laktoz interolansı cıktı laktaz enzimi içeren bi damla verdi + ben laktozsuz ürünler tüketecekmişim mama bebelac laktozfree olanından olcakmış bizim gibi olan varmı inek sütü alerjisi testinin sonucu henüz cıkmadı
Farkindaliklari bu ay arttigi icin oyle oluyormus.Sen ayni bizim geleneksel anneler gibi olmussun :)Bence zorlama canim.Benimki de gunduz pek emmiyor.Gece bir kez kalkiyordu gunduzun acigini gece kapatmak icin iki kere kalkiyor.Kakayi da gece yapiyor.Bizimki avizeye guluyor bir de.Ne goruyorlarsa artik :)Bebekler büyüdükçe daha mı zor oluyor bakmak? Kızımı beslemek resmen işkenceye döndü.. benim küçükhanımefendi hiç acıkmıyor galiba, sürekli isteksizlik var, ama kucakta gezmeye bayılıyor.. elimde biberonla koltukların tepesinde, sehpaların üzerinde geziniyoruz..bi yemek masasının üzerine çıkmadık yakında onada çıkarız ..ışığa bayılıyor, elimde biberon ışıkları açıyorum oturuyoruz altına lambalara hayran hayran bakarken biraz süt içiyor.. artık sadece gece emzirebiliyorum gün içinde tamamen sağıma geçtik..bu gidişle salonun ortasına büyükçe disco topu alıp koycaz..Evi discoya cevircez.. kızıma parıldayan şey olsun yeter yemeyi içmeyi unutuyor..
Şok mu oldun arkadaşın bana yazdıklarını okudunmu peki gerizekalı diyor bana beynimden aklımdan şüphe duyacakmışım ben bir sürü konu okudum burçlarla ilgili telafuzum yanlış diyede her yorumun altına cevap ekledim anladınmı beni ! Gelmiş karşıma bana arkadaşını savunuyorsun şımarıklıkta yapmadım aslada yapmam 3 tanede evladım var YÖK ayın bilmem Merkür’ün evimin bi yerine değmiş Allah sabır versinmiş aklımdan genetiğimde sorun varmış ha bu kadar alayada ben gelemiyorum kusura bakmayın sitenizde sizin olsun umurumda değil ama kimse kimseyle alay edemez heleki ben insan gibi özrümü dilemişkenyazdıklarınızı okuyunca şok oldum ben okadar tedavıden sonra bebegime kavustum maddı manevı hala zorluklarını yasıyorum allahıma şükürler olsun hala ona baktıgımda gozlerım doluyor allahım neolur olmayanlara ver dıyorum bugun yıllardır tup bebek tedavısıyle bebegı olmayan arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım sonunda oldu sukurler olsun onun bebegı ama ben agladım sevıncten okadar zor kı zaten anlamazsınız ayrıca ben zaten hata ettım demıssınız ama sonradan da arkadasa hakaret etmıssınız hatanızı anladıgınızı dusunmuyorum tabiki de insallah bebegınız saglıklı dogsun hıcbır bebek acı çekmesın bu dunyada!! Istedıgınız zaman hamıle kalıyor olabılırsınız allah herkesı farklı seylerler sınar bence de gercekten tövbe edin gercı ınanclı ınsan bu şımarıklığı yapmaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?