2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kakalanin cis beslenmeyle daha alakalı demişti bizim doktorumuz. 1 hafta BİM'e kaka yapmayabilir ama günde 5 6 kez en az yumurta ağırlığında bez çıkarmalıymış canim

Işığın zararı var mı ki?? Bizim kız bayıldığı için ben özellikle açıyorum ışıkları altına oturuyoruz, o hayran hayran seyredip sütünüde içiyor..bizim lambalarda çafçaflı.. ağladığı zaman hemen lambaların altına, tablolara yapışıyoruz (çerçevelerde parlıyor da :) ) hemen sakinleşiyor. Şıp diye sesi kesiliyor..

Geciyo demi canım ? Relactaz basladik bizde süt ürünlerini kesmedi ama laltozsuz olcak süt yogurt peynir dedi

Hehehehe :) evett elimde biberonla geziyorum ayyyyyy napıyım yüreğim dayanmıyor... içimde, derinliklerde geleneksel bir anne yatıyormuş hortladı, sürekli kuzuuuuunnn aç aççççç diye bağırıyor... bi isteksizlik var buaralar.. anneme diyorum eski iştahı yok , o da çocuğu patlatcakmısın diyor.. açıkınca ağlar.. ağladığı zaman ver diyor..

10 gun once ucakla geldık ankaraya 2 aylıkkende bınmıstık ama ozman daha kucuktu az aglayıp kucagımda uyumustu ama smdı emzırdım ıstemedı aglıycaktı sıkıldı ama yanıma oyuncak almıstım sevdığı poşet gibi ses çıkaranlardan onu gosterdım baya onunla ılgılendı sonra emzırdım mutlaka yanına oyalanacağı bırsey al hatta ucaktan ındık bebek arabamızı beklerken gelen gecen sevdı cok guzel bebek dıye sarısın mavı gozlu biraz rus bebeklere benzıyor oyle olunca dıkkat cekıyor hatta dokunanlar bıle oldu tek basına koruyamadım sinir oldum nekadar akıllı hıc aglamadı dıye nazar ettıler walla ona da dıkkat et:)

Gelişimlerinde bu ay parlak nesneler ve aynalar var canım. Bizimki de bu aralar Gollum gibi, bizim alyanslara hasta oluyor gözünü alamıyor elleri hep yüzükte.

Geciyo demi canım ? Relactaz basladik bizde süt ürünlerini kesmedi ama laltozsuz olcak süt yogurt peynir dedi
Bebeklerde geçici ortaya çıkıyormuş. Öyle okumuştum. Geçmese bile baş edilmeyecek bişey değil korkma, laktoz hassasiyeti sık rastlanabilir birşey

Kakalanin cis beslenmeyle daha alakalı demişti bizim doktorumuz. 1 hafta BİM'e kaka yapmayabilir ama günde 5 6 kez en az yumurta ağırlığında bez çıkarmalıymış canim
Oo bezlerimiz gülle gibi :)) Doktor cis onemli bizim icin demisti ama bi sorayim yine

beyaz ısik zararli diye biliyorum . Ben o yuzden baktirmiyorum. Loş ısik kullaniyorum hep yoksa avizeden almiyor gözünü ben avizeye iki saniye baksam sonra hangi yone baksam şaş oluyorum o nasil olmasin :)))

Günün Sorusu...
Anne Olduktan sonra özlediginiz 3 şey?

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
3.Eşimle el ele gezmek :))
4.Bunlara ek olarak evimi rahatça saatlerce temizlemek ve güzel güzel çeşit çeşit yemek yapmak
5. Dışarı çıkarken ayna karşısında uzun uzun vakit geçirmek ( bi göz kalemi bile çekemiyorum artık)
6. Eşim yanındaki ön koltukta oturmak

Günün Sorusu...

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak

1. Eşimle el ele gezmek, sinemaya gitmek.
2. Tv karsisinda uzanip boş boş telefonla ilgilenmek.
3. Yüzüstü uyumak.

Günün Sorusu...

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak

*esimle dizi izleme geceleri yapip ertesi sabah gec kalkmak
*kendi ihtiyaclarimi ve evin ihtiyaclarini çıkıp almak, her aksam telefonla 'şu eksik,bu lazim'diye siparis vermemek
* uzun uzun yemek/pasta-borek yapip, uzun uzun yiyebilmek. (sofra keyfi)

+1

Sevindim sekerim sonunda anlamissin :)

bende katılıyorum canım sana ve H hml2829 ya + kızımla gezmeyi ve onunla daha fazla vakit gecirmeyi özledim
Uykusuzluga alistim,kv gelince uzun uzun dus aliyorum 45 dk kalmisim gecen,terapi gibi:)Gecen hafta kanguruyu takinca esinle el ele gezdik,cok garip geldi :)Onsan es oldugunu unutuyor di mi?Ona da ben arabada oglumun yaninda arkada oturuyorum ya o cok garip geliyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…