Kakalanin cis beslenmeyle daha alakalı demişti bizim doktorumuz. 1 hafta BİM'e kaka yapmayabilir ama günde 5 6 kez en az yumurta ağırlığında bez çıkarmalıymış canimIstahsizlik bizdede var malesef vermesem almiyor. Uykuluyken zorla tikiyorum memeyi agzina oda 5 dk emiyor 6.dakika yok sanirim artik mamayi arttirmam lazim fazla verince kakasini da cok yapiyor az verince mamayi o gun 1 kere yada hic kaka yapmiyor ama cis cok. Cumartesi doktora danisacagim bakalim alakasi var mi diye.
Benim cadi saga sola donuyor artik tamamen birde asiri hareketli kusuyor onu degistirirken kan ter icinde kaliyorum cunku ne eli ne ayagi ne poposu yeride duruyor :))
Altini degismekte iskence popoyu kaldirip kendini arkaya itiyor :) ısıklar cok dikkatini cekiyor evde avizeler yanmiyor onun yuzunden ısıga bakmasin diye hep ledler yaniyor :-/
Istahsizlik bizdede var malesef vermesem almiyor. Uykuluyken zorla tikiyorum memeyi agzina oda 5 dk emiyor 6.dakika yok sanirim artik mamayi arttirmam lazim fazla verince kakasini da cok yapiyor az verince mamayi o gun 1 kere yada hic kaka yapmiyor ama cis cok. Cumartesi doktora danisacagim bakalim alakasi var mi diye.
Benim cadi saga sola donuyor artik tamamen birde asiri hareketli kusuyor onu degistirirken kan ter icinde kaliyorum cunku ne eli ne ayagi ne poposu yeride duruyor :))
Altini degismekte iskence popoyu kaldirip kendini arkaya itiyor :) ısıklar cok dikkatini cekiyor evde avizeler yanmiyor onun yuzunden ısıga bakmasin diye hep ledler yaniyor :-/
Geciyo demi canım ? Relactaz basladik bizde süt ürünlerini kesmedi ama laltozsuz olcak süt yogurt peynir dediBende de laktoza hassasiyet var canım bebeğimi hemen çözmüştüm laktazim damla ve bebelac laktozsuz kullandım 2 hafta sonra yavaştan hip e geri döndük şimdi hip kullanıyoruz normale döndük , zaten kendim de tüketmediğim için Yen'i bir diyete başlamış gibi olmadım
Hehehehe :) evett elimde biberonla geziyorum ayyyyyy napıyım yüreğim dayanmıyor... içimde, derinliklerde geleneksel bir anne yatıyormuş hortladı, sürekli kuzuuuuunnn aç aççççç diye bağırıyor... bi isteksizlik var buaralar.. anneme diyorum eski iştahı yok , o da çocuğu patlatcakmısın diyor.. açıkınca ağlar.. ağladığı zaman ver diyor..Farkindaliklari bu ay arttigi icin oyle oluyormus.Sen ayni bizim geleneksel anneler gibi olmussun :)Bence zorlama canim.Benimki de gunduz pek emmiyor.Gece bir kez kalkiyordu gunduzun acigini gece kapatmak icin iki kere kalkiyor.Kakayi da gece yapiyor.Bizimki avizeye guluyor bir de.Ne goruyorlarsa artik :)
10 gun once ucakla geldık ankaraya 2 aylıkkende bınmıstık ama ozman daha kucuktu az aglayıp kucagımda uyumustu ama smdı emzırdım ıstemedı aglıycaktı sıkıldı ama yanıma oyuncak almıstım sevdığı poşet gibi ses çıkaranlardan onu gosterdım baya onunla ılgılendı sonra emzırdım mutlaka yanına oyalanacağı bırsey al hatta ucaktan ındık bebek arabamızı beklerken gelen gecen sevdı cok guzel bebek dıye sarısın mavı gozlu biraz rus bebeklere benzıyor oyle olunca dıkkat cekıyor hatta dokunanlar bıle oldu tek basına koruyamadım sinir oldum nekadar akıllı hıc aglamadı dıye nazar ettıler walla ona da dıkkat et:)Günaydın. Daha önce Bebegi ile ucaga binen var mi?
Kızım 4.5 aylik. Cuma günü ucaga binecegiz. İnis ve kalkista emzirmek dışında önerisi olan varsa beklerim. Yada bak buna dikkat et dediginiz noktalar var mi? Burdan çok sey ögreniyorum mutlaka gozumden kacan bir seyler vardir.
Gelişimlerinde bu ay parlak nesneler ve aynalar var canım. Bizimki de bu aralar Gollum gibi, bizim alyanslara hasta oluyor gözünü alamıyor elleri hep yüzükte.Bebekler büyüdükçe daha mı zor oluyor bakmak? Kızımı beslemek resmen işkenceye döndü.. benim küçükhanımefendi hiç acıkmıyor galiba, sürekli isteksizlik var, ama kucakta gezmeye bayılıyor.. elimde biberonla koltukların tepesinde, sehpaların üzerinde geziniyoruz..bi yemek masasının üzerine çıkmadık yakında onada çıkarız ..ışığa bayılıyor, elimde biberon ışıkları açıyorum oturuyoruz altına lambalara hayran hayran bakarken biraz süt içiyor.. artık sadece gece emzirebiliyorum gün içinde tamamen sağıma geçtik..bu gidişle salonun ortasına büyükçe disco topu alıp koycaz..Evi discoya cevircez.. kızıma parıldayan şey olsun yeter yemeyi içmeyi unutuyor..
Bebeklerde geçici ortaya çıkıyormuş. Öyle okumuştum. Geçmese bile baş edilmeyecek bişey değil korkma, laktoz hassasiyeti sık rastlanabilir birşeyGeciyo demi canım ? Relactaz basladik bizde süt ürünlerini kesmedi ama laltozsuz olcak süt yogurt peynir dedi
Oo bezlerimiz gülle gibi :)) Doktor cis onemli bizim icin demisti ama bi sorayim yineKakalanin cis beslenmeyle daha alakalı demişti bizim doktorumuz. 1 hafta BİM'e kaka yapmayabilir ama günde 5 6 kez en az yumurta ağırlığında bez çıkarmalıymış canim
beyaz ısik zararli diye biliyorum . Ben o yuzden baktirmiyorum. Loş ısik kullaniyorum hep yoksa avizeden almiyor gözünü ben avizeye iki saniye baksam sonra hangi yone baksam şaş oluyorum o nasil olmasin :)))Işığın zararı var mı ki?? Bizim kız bayıldığı için ben özellikle açıyorum ışıkları altına oturuyoruz, o hayran hayran seyredip sütünüde içiyor..bizim lambalarda çafçaflı.. ağladığı zaman hemen lambaların altına, tablolara yapışıyoruz (çerçevelerde parlıyor da :) ) hemen sakinleşiyor. Şıp diye sesi kesiliyor..
Ben aynen katılıyorum canım hele bu geceden sonraGünün Sorusu...
Anne Olduktan sonra özlediginiz 3 şey?
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
3.Eşimle el ele gezmek :))
Sagol canim destegin icinBebeklerde geçici ortaya çıkıyormuş. Öyle okumuştum. Geçmese bile baş edilmeyecek bişey değil korkma, laktoz hassasiyeti sık rastlanabilir birşey
4.Bunlara ek olarak evimi rahatça saatlerce temizlemek ve güzel güzel çeşit çeşit yemek yapmakGünün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Günün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Günün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
+1*esimle dizi izleme geceleri yapip ertesi sabah gec kalkmak
*kendi ihtiyaclarimi ve evin ihtiyaclarini çıkıp almak, her aksam telefonla 'şu eksik,bu lazim'diye siparis vermemek
* uzun uzun yemek/pasta-borek yapip, uzun uzun yiyebilmek. (sofra keyfi)
Bizde hafif hirilti var gibi acaba nem mi az geliyor?Siz nicin aldiniz?Buhar makinesi kim sormuştu . Biz e bebekten almıştık weewell markası çok memnunuz kullanıyoruz 1 haftadır. Gece lambası oluyor bir yandan da
Sevindim sekerim sonunda anlamissin :)Şok mu oldun arkadaşın bana yazdıklarını okudunmu peki gerizekalı diyor bana beynimden aklımdan şüphe duyacakmışım ben bir sürü konu okudum burçlarla ilgili telafuzum yanlış diyede her yorumun altına cevap ekledim anladınmı beni ! Gelmiş karşıma bana arkadaşını savunuyorsun şımarıklıkta yapmadım aslada yapmam 3 tanede evladım var YÖK ayın bilmem Merkür’ün evimin bi yerine değmiş Allah sabır versinmiş aklımdan genetiğimde sorun varmış ha bu kadar alayada ben gelemiyorum kusura bakmayın sitenizde sizin olsun umurumda değil ama kimse kimseyle alay edemez heleki ben insan gibi özrümü dilemişken
Uykusuzluga alistim,kv gelince uzun uzun dus aliyorum 45 dk kalmisim gecen,terapi gibi:)Gecen hafta kanguruyu takinca esinle el ele gezdik,cok garip geldi :)Onsan es oldugunu unutuyor di mi?Ona da ben arabada oglumun yaninda arkada oturuyorum ya o cok garip geliyormus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?