2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eski istahlara aliskiniz ya obdan.Bir ay once her ogun 150 cc iciyordu.Simdi bakiyorum 120 cc zor iciyor.Bir de mamayi birakinca bir aydir kilo alimi daha az oldu.Ay napayim canim az olsun.Ben kilolu bebekmisim hareketsizmisim,yasimda yurumusum.Kuzenim benimle ayni,zayif 7 aylikken yurumus.Annem uzulurmus.

Ben gezmeyi,dizi izlemeyi,esimle uyumayi,ona satasip oynamayi,arada bir kitaba takilip bitirene kadar o dunyada yasamayi,spor yapmayi,alisverisi,ince oldugum zamanlar giyinmeyi,susu pusu ,guzel sofralar hazirlayip misafir agirlamayi,yeni tatlar deneyip esime surpriz yapmayi,annemle telde uzun uzun konusmayi ozledim ama dusunuyorum da oglum hepsine deger.O yokken evim bombosmus.

Gelişimlerinde bu ay parlak nesneler ve aynalar var canım. Bizimki de bu aralar Gollum gibi, bizim alyanslara hasta oluyor gözünü alamıyor elleri hep yüzükte.
Kiz ,cocugu benzettigin seye bak :)O bisim kiymetlimisss :)Cok severim Gollumu,kendi kendiyle konusup catisiyor ya.Filmin en sevdigim karakteri.Ben cok istahli oldugu zamanlar cakiye benzetiyordum :)Bir yapisiyordu heyecanli heyecanli memeye.Aranmaya basliyordu kafayi saga sola salliyordu,korkuyordum :)

Günün Sorusu...
Anne Olduktan sonra özlediginiz 3 şey?

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
3.Eşimle el ele gezmek :))

1) Kendime yeterince zaman ayıramamak
2) Alışverişi, dışarı ve içeri işlerini gönlümce, acelemiz ve eksiksiz yapamamak. + İşime odaklanamamak.
3) Kafamın hiç relax moda geçememesi. ( Doğumdan beri kaygılıyım. Bebeğe , bana veya eşime birşey olursa...

Ben bebeğimle konuşurken çok takılıyorum, o da çok gülüyor heralde anlamadığından sıpa. Hamileyken de böyleydik biz karı koca. Huyum kurusun sevdiğime çok sararım. İlerde ne olacak bakalım :)) “Anne yaaa” der dudak büzer Duran Efendi.

Dur bakalım sonra sen ya Duran ya deme :)

Evinin dekorasyonunu çokkk merak ettim :)

Günün Sorusu...

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak

1. Eşimle sabahlara kadar eğlencelerimiz
2. Kendi güzelliğimle ilgilenebilmek diyet, spor, lazer vs
3. Yurtdışı şehirdışı gezileri, konserler, partiler vs

Ah canim kesinlikle sikayet et bence yazik degil mi yavruna hem sen hem o aci cektiniz ben de acibademde dogum yaptim kadin dogumcumu sikayet edicem ama hala firsat bulamadim. Hic acima bence, isini duzgun yapsaymis insan hayati soz konusu
Canım hayrola Meliha hanımdı yanılmıyorsam doktorun. Ne yaşadın?

Bizde hafif hirilti var gibi acaba nem mi az geliyor?Siz nicin aldiniz?
Bebiş doğmadan almıştık boğazı kurur kaloriferden kışın diye , eşimin boğazı kurumuş tahriş olmuştu kurduk rahatlattı onu.
Ama buhar hırıltıya iyi gelir tabi bi deneyin. En olmadı önce ketıl kaynat odada annem öyle yapıyordu. Onun nemi fark ettirecek mi bi bak ona göre alırsın

Günün Sorusu...

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Benim 3 cocuklu iken özlediklerim.
2 cocuklu iken özlediklerim
Tek cocuklu iken özlediklerim var.

Kaygısız olmayi,
Sorumluluklarımin olmadigi zamanı ( Eski beni)
OZGUR olmayı özledim galiba

Günün Sorusu...

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Bu 3ünü hala yapabiliyorum ki ben özlediklerim
1. Çalışmak (isten ayrildim )
2. Kaygılanmamak
3. Gezip tozmak ( meme derdinden kısıtlı )

Bende doktora sordum alayim mi diye,kalorifer yanacak,annemlerin yanindayim memleketin havasi da kuru dedim,alistirma cocugu oyle seylere dedi..bende artik porselen kayik tabaklara su koyup kaloriferin uzerine koyuyorum,cok tikanirsa su isiticiyi calistiririm,hamileyken oyle yapiyordum.gerci soguk buhar daha ise yariyor diyorlar.yeni tasindigim evim yerden isitmali orda da yere koyarim herhalde tabaklari:))

Günün Sorusu...

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Ben 1.saat kavramına takılmadan acele etmeden alışveriş yapmak. 2.yemek kaygısı olmadan dolapta ne varsa atıştırmak.(çocuklara ne yapsam öğlen yediğini akşam yemesin.beslenmesine ne koysam.şundan da vitaminini alsın demeden) 3.tuvalette ve banyoda uzun uzun vakit geçirmek

Saol canım benim inşallah. Bide yedirdikten sonra 5-10 dk yatırıyoruz sonra gazını çıkarıyoruz. Emzik kullanmıyoruz. Son zamanlarda da dr brown markalı biberon nedeniyle meme reddide yaşamaya başladık. Kaşıkla denedim enjektörle denedim ikisinide istemiyor. Aile hekimliğindeki ebe kullanacaksan avent biberonları kullan dedi. Gazı var diye kullanmıştım dr brownı çok pişmanım.
Pamukçuğu hala geçmedi mi kuzunun? Dr ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…