- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Eski istahlara aliskiniz ya obdan.Bir ay once her ogun 150 cc iciyordu.Simdi bakiyorum 120 cc zor iciyor.Bir de mamayi birakinca bir aydir kilo alimi daha az oldu.Ay napayim canim az olsun.Ben kilolu bebekmisim hareketsizmisim,yasimda yurumusum.Kuzenim benimle ayni,zayif 7 aylikken yurumus.Annem uzulurmus.Hehehehe :) evett elimde biberonla geziyorum ayyyyyy napıyım yüreğim dayanmıyor... içimde, derinliklerde geleneksel bir anne yatıyormuş hortladı, sürekli kuzuuuuunnn aç aççççç diye bağırıyor... bi isteksizlik var buaralar.. anneme diyorum eski iştahı yok , o da çocuğu patlatcakmısın diyor.. açıkınca ağlar.. ağladığı zaman ver diyor..
Kiz ,cocugu benzettigin seye bak :)O bisim kiymetlimisss :)Cok severim Gollumu,kendi kendiyle konusup catisiyor ya.Filmin en sevdigim karakteri.Ben cok istahli oldugu zamanlar cakiye benzetiyordum :)Bir yapisiyordu heyecanli heyecanli memeye.Aranmaya basliyordu kafayi saga sola salliyordu,korkuyordum :)Gelişimlerinde bu ay parlak nesneler ve aynalar var canım. Bizimki de bu aralar Gollum gibi, bizim alyanslara hasta oluyor gözünü alamıyor elleri hep yüzükte.
Günün Sorusu...
Anne Olduktan sonra özlediginiz 3 şey?
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
3.Eşimle el ele gezmek :))
Ben bebeğimle konuşurken çok takılıyorum, o da çok gülüyor heralde anlamadığından sıpa. Hamileyken de böyleydik biz karı koca. Huyum kurusun sevdiğime çok sararım. İlerde ne olacak bakalım :)) “Anne yaaa” der dudak büzer Duran Efendi.Kiz ,cocugu benzettigin seye bak :)O bisim kiymetlimisss :)Cok severim Gollumu,kendi kendiyle konusup catisiyor ya.Filmin en sevdigim karakteri.Ben cok istahli oldugu zamanlar cakiye benzetiyordum :)Bir yapisiyordu heyecanli heyecanli memeye.Aranmaya basliyordu kafayi saga sola salliyordu,korkuyordum :)
Dur bakalım sonra sen ya Duran ya deme :)Ben bebeğimle konuşurken çok takılıyorum, o da çok gülüyor heralde anlamadığından sıpa. Hamileyken de böyleydik biz karı koca. Huyum kurusun sevdiğime çok sararım. İlerde ne olacak bakalım :)) “Anne yaaa” der dudak büzer Duran Efendi.
Evinin dekorasyonunu çokkk merak ettim :)Işığın zararı var mı ki?? Bizim kız bayıldığı için ben özellikle açıyorum ışıkları altına oturuyoruz, o hayran hayran seyredip sütünüde içiyor..bizim lambalarda çafçaflı.. ağladığı zaman hemen lambaların altına, tablolara yapışıyoruz (çerçevelerde parlıyor da :) ) hemen sakinleşiyor. Şıp diye sesi kesiliyor..
Ben boba 4g düşünüyorum. Hangisinin ne artısı var?Kanguru alıyorum kızlar .. cybex mi solomombaby mi? Ne dersiniz
Günün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Canım hayrola Meliha hanımdı yanılmıyorsam doktorun. Ne yaşadın?Ah canim kesinlikle sikayet et bence yazik degil mi yavruna hem sen hem o aci cektinizben de acibademde dogum yaptim kadin dogumcumu sikayet edicem ama hala firsat bulamadim. Hic acima bence, isini duzgun yapsaymis insan hayati soz konusu
Bebiş doğmadan almıştık boğazı kurur kaloriferden kışın diye , eşimin boğazı kurumuş tahriş olmuştu kurduk rahatlattı onu.Bizde hafif hirilti var gibi acaba nem mi az geliyor?Siz nicin aldiniz?
Benim 3 cocuklu iken özlediklerim.Günün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Ben boba 4g düşünüyorum. Hangisinin ne artısı var?
Bu 3ünü hala yapabiliyorum ki benGünün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Bebiş doğmadan almıştık boğazı kurur kaloriferden kışın diye , eşimin boğazı kurumuş tahriş olmuştu kurduk rahatlattı onu.
Ama buhar hırıltıya iyi gelir tabi bi deneyin. En olmadı önce ketıl kaynat odada annem öyle yapıyordu. Onun nemi fark ettirecek mi bi bak ona göre alırsın
Ben 1.saat kavramına takılmadan acele etmeden alışveriş yapmak. 2.yemek kaygısı olmadan dolapta ne varsa atıştırmak.(çocuklara ne yapsam öğlen yediğini akşam yemesin.beslenmesine ne koysam.şundan da vitaminini alsın demeden) 3.tuvalette ve banyoda uzun uzun vakit geçirmekGünün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
ben loobex ultrasonic buhar makinasi aldim. cok az ses cikartiyor hic rahatsizlik vermiyor.Kızlar buhar makinesi ses yapiyor mu
Günün Sorusu...
Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
Saol canım benim inşallah. Bide yedirdikten sonra 5-10 dk yatırıyoruz sonra gazını çıkarıyoruz. Emzik kullanmıyoruz. Son zamanlarda da dr brown markalı biberon nedeniyle meme reddide yaşamaya başladık. Kaşıkla denedim enjektörle denedim ikisinide istemiyor. Aile hekimliğindeki ebe kullanacaksan avent biberonları kullan dedi. Gazı var diye kullanmıştım dr brownı çok pişmanım.Gecmis olsun canim.Mama iyi gelir insallah.Aslinda 4. ay duzene girmesini beklerken niye boyle olmus.Biz 15 gun Gaviston kullandik sonra biraktik daha iyi su anda.Emzirdikten sonra 10 dk kaldirma yatsin,gazini iyi cikar,sirta vurma dedi dr.Emzik iyi geliyor.Acibadem de Pinar a gidiyorduk refluye care oldu ama pamukcuga cozum bulamadi.Memorial de bir prof varmis,enfeksiyonda uzmanmis, yarin ona gidecegiz.
Ben regl olmadim ama biraz inceldim.Reglle odem atiliyorsa iyiymis de birkac ay daha olmasam iyi.Boyle rahat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?