2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı


Bizimde bu sabah avent cam biberon kirildi. Kostur kostur avent pp biberon aradim. Baska biberon almiyo ya
 
Peki iyi kotu birsuru yorum var siz kullanici olarak ne diyosunuz ?
cihaz su kapasitesi yuksek iki kademe ayari var ben 1. yi kullaniyorum 15 m2 yatak odama yeterli geliyor. ikinci kademede uzun calisirsa konulan yerde nemlenme yapiyor.yani cihaz yerdeyse parkeleriniz islanabilir :)) sessiz olmasi ve isiginin cok az olmasi guzel tercih sebebimdi. ayrica suyu bittiginde sinyal verip kendini kapatiyor. bunlar benim icin yeterliydi tek eksi noktasi ust tarafindaki su haznesi ayriliyor yani cihaz aslinda iki parca ve birbirine kenetleme gibi bir aparati yok yani butun olarak bir yerden bir yere tasiyamiyorsunuz. ama benim yerim sabit oldugundan cok fazla sikinti olmadi. fiyat 120 tlydi inidirmde almistim siyah beyaz cicek desenli olan.
 
Ya sicak suyu döktüm ağzını kapadım o arada çatlamadı. Çalkalamaya başladım apt kısmı bir fırladı yandım resmen. Şikayet edicem firmaya ya cocugun yaninda calkalasaydim
dogdugundan beri bende avent kullaniyorum kotu olmus gecmis olsun her ihtimale karsi dikkatli olmak lazim o zaman
 
Dr Brown un buna sebep olabilecegini bilmiyordum.Aventi alur umarim canim .Pamukcuk yokmus,yanlis teshis
 
Canım hayrola Meliha hanımdı yanılmıyorsam doktorun. Ne yaşadın?
Evet canim Meliha hanimdi, normal dogum yaptim ben, motive etmesi gerekirken moralimi bozdu cok. 39+3 te suni sanci vererek dogumu baslatti hicbi agrim sancim yokken sebebi kutahyadan gelip gittigim icin yetisemeyip yolda dogururmusum :/ sonra ben sanci cekerken "daha bu cektiklerin sanci bile degil, doguma girince duvarlari tirmalicaksin, bu cektiginin 10 katini cekeceksin" dedi. Yanimda annem, esim, kv falan da vardi sok olmuslar. Acaba ben mi yanlis hatirliyorum diye dogumdan sonra sordum ama dogruymus onayladilar.
Sonra epidurali ayarlayamadilar sanciyi kesmedi cok gec verdiler ve bu yuzden dogumda etki etti ikinamadim cok fazla yirtilmam oldu. Sonrasinda dikislerimle ilgili sikintilarim oldu baska kadin dogumcuya gittim ic dikislerim acilmis meger..oyle yani cok kotu seyler yasadim kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum canim sana da soran olursa soyle gitmesinler ona, onun yuzunden lohusa depresyonunu feci sekilde yasadim.
 
Ya sicak suyu döktüm ağzını kapadım o arada çatlamadı. Çalkalamaya başladım apt kısmı bir fırladı yandım resmen. Şikayet edicem firmaya ya cocugun yaninda calkalasaydim
Ben de avent kullanıyorum, camları böyle birşey olmasından çekindim hep. Camların başta daha sağlıklı olduğunu düşünerek aldım ama plastikler daha hafif ve kullanışlı çıktı. Camdan çekiniyorum. Kaynar su mu kullandın canım? Nasıl fırladı o öyle.
Bir de aklında olsun kullanacağın kadar suyu 1 kere ısıt ve kullan. Aynı suyu tekrar tekrar kaynatmak sodyum seviyelerini arttırıyor. Bizimkinin bir böbreği biraz sıkıntılı , bu da önemliymiş.
 
Rüyalar tersine çıkarmış , ben de çok kötü uyandım sabah. Unutamazsan suya anlat dök gitsin sonra.
Kv gördüm şimdi nasıl anlatayım:))) kızı yanımdan alıp gitti ondan gördüm sanırım. Bende kızdım eşime tavır yaptım döndüm kıçımı uyudum. Ondan etkilendim sanirim
 
Ya sicak suyu döktüm ağzını kapadım o arada çatlamadı. Çalkalamaya başladım apt kısmı bir fırladı yandım resmen. Şikayet edicem firmaya ya cocugun yaninda calkalasaydim
Aman Allah korusun da mama sıcakligi ile nasil catlar ki saglikli diye onu aldik dusse falanda kirilir mi hemen
 
Günün Sorusu...
Anne Olduktan sonra özlediginiz 3 şey?

Ilk ben yazayim
1.Uyku
2.Uzun uzun duş Almak
3.Eşimle el ele gezmek :))
1 Esimle uzun uzun sohbet etmek
2 cumartesi kahvaltidan sonra beraber 1 saatlik keyif uykusu
3 eşimin yanında on koltukta oturmak
Ve Evimi genis genis dip köşe temizlemek:))
Ama sabah gözümü açtığımda yatağımda kızımı görmek dünyalara bedel
 
Evet pp cok daha rahatmis. Bilgi icinde tesekkur ederim bazen ayni suyu kaynatiyodum
Aman Allah korusun da mama sıcakligi ile nasil catlar ki saglikli diye onu aldik dusse falanda kirilir mi hemen
Kaynar su kullandim. Ama daha dün tencerede kaynattim. Ve her zaman bunu uyguluyodum. Ustelik diyorum ya kaba koydugum gibi catlamadi agzininkapadim calkalarken catladi
 

Eşimle uzun uzun sohbetler nerede, bir kelime konuşasım yok ama tabi bunun kızımla alakası yok tamamen kendiyle alakalı..
 
Yok yav 3 olmadan uyumuyor benim kuzu bide bugun bildiginiz canavar emiyor sonra ellerine hirslaniyor hersey agzina sokma cabasi ve surekli kusma
 
Hayırlı sabahlar güzel anneler.. eşim nezleydi kaç gündür oh geçmedi bebişe diyordum ama dün gece arkadaşımın kınası vardı arabadan inerken biner az bi mesafe yürüdük şimdi hırıltılı nefes alıyor nadir Aralık'larla öksürüyor yavrum üşüttüm belli ki benim de boğazım kurudu şiş gibi biraz da , buhar makinesini çalıştırdım odaya başında oturuyorum miniğim uyuyor ne yapmalıyım bana tavsiye var mı bronşit astım çok korkuyorum terletmeyeyim derken çok mu ince giydirdim diyorum offf
 
Ben de öyle suni sancı ile başlatılarak doğurdum canım. Epidural de uygulanmadı. O 10 katını çekeceksin’i falan deliliğine veriyorum, güya güç vermek içindir ama gerçekten de çok acı çektik duvarları da tırmaladık suniyi yaşadığını düşünürsek, ama iç dikişleri kontrol etmedi mi 1 hafta sonra? Epidurali yaptıklarında sen yarıyı geçmişsin demek ki. Aslında yapılması gereken baştan kataterle girip hazır olması epiduralin. Sana doğum başlamadan sormuş olmalılar epidural açalım mı diye. Sonradan karar vermişsen sancı çekerken yolu açmak zormuş hem de etki etmesi zormuş. Anestezi yine iyi ki yanlış açmamış, bir çok yerde yanlış açıldığı için geçmeyen baş ağrıları çekiyorlar. Oranın anestezisi baya iyi.
Doğumu da uzatmıştır di mi geç etki etmesi? Belki de etki etmedi dediğin için fazla doz verdiler? Ikınmaya etkisi çok az çünkü bir doz epiduralin.
Sen hiç Meliha hanıma kesme faturayı bence, her doğumda her yerde olabilir böyle şeyler. Öyle olsa sezaryene alır bitirirdi olayı. Bir çok arkadaşım var Meliha hanıma giden de çok memnunlar. Olabiliyor demek ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…