2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yav 3 olmadan uyumuyor benim kuzu bide bugun bildiginiz canavar emiyor sonra ellerine hirslaniyor hersey agzina sokma cabasi ve surekli kusma
Dün bu 3.nude yapabiliyorum ki ben diyordun ya :)) Hani nerde uyku
Herkeste eli emme var sanirim benimki emzigini tutmayu ogrendi agzindan cikariyor geri agzinida bulamiyor elimden atiyor :) Birde emzik ariyorum nerede olabilir diye

Kv gördüm şimdi nasıl anlatayım:))) kızı yanımdan alıp gitti ondan gördüm sanırım. Bende kızdım eşime tavır yaptım döndüm kıçımı uyudum. Ondan etkilendim sanirim
Canım bence bilinç altı senin ruyan ben öyle uyanınca üç kere sol tarafıma tükürüp üç kere euzu besmele çekip tekrar yatıyorum sünnet olan buymuş

Güzel anneler günaydın bişey sormak istiyorum 4 aylık olucak ayın 4 ünde Bebeğim bebekleriniz aguu yapıyor mu benim ki daha çok izliyor hı hı diye sesler çıkarıyor ama takibi iyi eline uzattığım nesneleri kavrıyor ama agu veya diğer sesleri çıkarmıyor sanırım ben de takılacak yer arıyorum ama merak ettim

Gecmis olsun.Hirilti hafif oksuruk bizde de var.Bronsit olmasin diye ev sicak,bu sefer de terliyor.Burnuna bakiyorum temiz.Ne yapmak lazim.Dr a mi gitsek?Cok fazla uyuyor?Uyanik oldugunda keyfi yerinde.Emmesi de fena degil.Huysuzlugu yok.

Agu yapiyor.Bu donemde alfabedeki tum sesli harfleri cikarmalimis.Cikarmiyorsa harfleri soyleyip onun da o sesi cikarmasini bekleyin diyor kitabimda.Su anda hepsini cikaramiyoruz.Ne istedigini anlatabiliyor ya da ben anliyorum :)Elleriyle kavriyor.Emzigi agzindan cikariyor ama geri takamiyor.Yuz ustu yatmayi sevmiyor.Yatirinca basini kaldiriyor.Saga sola ceviriyor.Ben donmesini bekliyorum.Hala donmedi.Yatakta yuz ustu yapip donme calismalari yaptiriyorum. Sancisi olmazsa dingin bir bebek.Oyle cok hareketli degil.Burada bebekler icin bir yuzme kursu buldum. Havuzu ozonla temizliyorlar.Ortam sicakligi,su sicakligi bebeklere uygun.5. ya da 6. ay oraya goturelim diyoruz. Hareketlendirir belki.Ben de kafayi cok takiyorum. Alisilmisin disinda bir sey olsa uykularim kaciyor.Gece hiriltiya taktim uyuyamadim.

Hırıltılı solunum varsa canım bi götürmekte yarar var belki burnu tıkalı oldugu için öyle nefes alıyor ama yinede bi dinlesinler bebeği geçmiş olsun cabul atlatırsınız inşallah

Dün bu 3.nude yapabiliyorum ki ben diyordun ya :)) Hani nerde uyku
Herkeste eli emme var sanirim benimki emzigini tutmayu ogrendi agzindan cikariyor geri agzinida bulamiyor elimden atiyor :) Birde emzik ariyorum nerede olabilir diye
Benim kızım da emzigi kendi tutup çıkarıyor sonra geri alıyor ama bunu uykukuyken yapamıyor atıyor biryerlere geçen sabah 7 de eşim eczane aradı emzik için bulamadık ve kızım ağlama krizine girdi acaba diyorum iyi mi ettim kötü mü ettim emzik için

mayhosmelek nasil donmesi lazim yuzustu yatirip mi bekliyorsun. Benimki saga sola donuyor sadece yuzustu yatinca kafa dimdik duruyor hic yatmiyor.
Birde hemen hemen her sesi cikariyor uzun hava soyler gibi aaa uu buu yapiyor :)
Cok hareketli benim kizda altini degisirken cok zorlaniyorum hele birde kusmussa alt ust kan ter icinde kaliyorum.
Hava kuruysa hirilti ondan da olabilir burnu kurumustur. Bende bu gece yasadim onu bu gece buhar makinasini deniycem bakalim nemlendirecek mi. Iki kere oksurdu cunku.

Gecmis olsun.Hirilti hafif oksuruk bizde de var.Bronsit olmasin diye ev sicak,bu sefer de terliyor.Burnuna bakiyorum temiz.Ne yapmak lazim.Dr a mi gitsek?Cok fazla uyuyor?Uyanik oldugunda keyfi yerinde.Emmesi de fena degil.Huysuzlugu yok.
Sende götür canım dr da tavsiyede bulunur en azından geçmiş olsun cok

Ikili ya bizim gece tekini kaybediyoruz yenisi yanimizda hemen onu veriyorum yatagin altindan cikiyor :))
Yok agzini bulamiyor denk getiriyor bazen ama emzigin tersini emiyor
Ay ne tatlilar ya herseyleri ayri dunden beride cenesini degisik bisi yapip yukari bakip soyleniyor :)))

Benim kızımda hırıltılı öksürük vardı ateş falan yoktu ama emmek istemiyordu Dr gittik bronşit olmuş maalesef ekim ayında eşimin kuzeninin kır düğünü vardı 1 saat kaldık ama kızımi usuttuk ventolin kullandık birde antibiyotik 3 günlük tu geçti şükürler olsun

Canim ikili leri kullanamadik biz ağzından düşünce ağlıyordu bende nuk kullandım çok sevdi kesinlikle yedek olmalı Yedekledik rahatladık :) bazen kolunu tutup emzihini ağzına koyuyor çok hoşuma gidiyor biz bolca kahkaha atıyoruz kendi de çıkarDigi sesler hoşuna gidiyor tekrar tekrar yapıyor boğazı gıcık olup oksurunce bitiyor aynı Karnımdaki gibi kıpır kıpır pusetini öyle bir sallıyorki tepinirken korkuyorum düşürecek Dye :) hersey çok güzel ama gündüz 5 dakka uyumuyor akşam 11 12 yi buluyor yatmasi bazen de arabada uyutuyiruz sonra yerine yatiriyiruz

Gecmiş olsun yine dr yolları göründü bize

[QUDeli alfabenin ünlü harfleri olacak o:)OTE="mer_4260, post: 53357220, member: 663224"] mayhosmelek in söylediği alfabenin tün harflerini çıkarmalari gerekiyor yazısını okuduktan sonra kızıma a b c demeye başladım yüzüme bakıp bakıp güldü annem napiyor böyle diye düşünüyor sanırım bizde harfler var ama hangileri tam bilmiyorum[/QUOTE]

Gunduz uyuyor cok olmasada geceleride yavas yavas duzene biniyor gibi eve geldim geleli duzeni tutturamadim gece 2 kere kalkar emer yatardi simdi hep uyanik gibi uyuyor hep aglama modunda ama yine de uyuyor cok sukur.
Ben ninni soyleyince guluyor bana guya uyutmaya calisiyorum o kahkaha atiyor resmen bana :))

[/QUOTE]
Ordan da sınıfta kaldık sanırım

Kizlar demir ilaci ilaci verdi saglik ocagi 8 kilo oglum 8 damla dedi ama doktorumuz 6 yeter dedi.bi de orta kulak iltihabindan dolayi antibiyotik kullaniyoruz demir ilaciyla bir kez ardarda verdim sonradan aklima geldi sıkıntı olmaz demi?.bu arada oan sayimi yapmadan kan ilaci vermeleri de bi tuhaf geldi doktor kullanma deseydi kullanmicaktim.icinde bunun da oaraben varmis ama doktorumuz ben arastirdim demir ilaclarinda paraben olmayan yok dedi

Evt canim yuzustunden sirt ustune donmesini bekliyorum.Sen nasil yapiyorsun?Yuz ustu yatinca kafa dik sag sol ceviriyor.Sonra yatiyor.Oyun halisinda tutuo tekmeliyor sadece.Hava kurumus olabilir.Benim de burnum tikanmisti gece.Siparis vereyim buhar makinesi.Burada bir arkadas Loobeks tavsiye etmisti.Sen memnun musun,ne kullaniyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…