2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Epidural alacagim bastan belliydi canim katateri yerlestirdiler ama agrilarin cogalinca dozu verelim dediler. 12 saat suni sanci cektim, ilk dozu 7. saatin sonunda istedim dayandim o zamana kadar, 2. dozu normalde 3 saat sonra veriyorlardi ama gec verdiler iste, Meliha hanimin hemsiresi surekli biraz daha dayaniyosan dayan diyip durdu, sonra dedigim gibi dogumda hic sancim olmadi ikinma hissi gelmedi gec epiduralden dolayi. Dogumum 40 dk dikislerim 2 saat surdu ve berbatti. Kan kaybindan kac kere bayildim. Bana dogumda vakum kullandiklarini bile soylemedi doktor, hemsireden ogrendim. O yuzden iyimser bakamiyorum maalesef.
Oncesinde de surekli beni hastaneye yatirmaya calismasindan bikmistim. Asiri maddiyatci biri ve kutahyada ona giden tanidiklarimin hepsini erken dogum riski diye hastanede yatiriyormus. Prim aldigini dusunuyorum.
Dikislerim de tutmamis iste kontrole gittigimde bisey demedi. Bana hala evinize emzirme hemsiresi yollayalim gunduz duruyomus 500 tl aliyomus onu soyluyo. Resmen bizi yolunacak kaz gibi gordu. Ve daha bir suru sey var aileme ve bana karsi sacma sapan davranislari falan. Neyse yazdikca sinirlerim bozuluyor bastan beri cok memnun degildim zaten degistirmedigim icin cok pismanim.
Dedigin gibi baska sikintilarim olmadi sukur, o travmalari atlatmak zor olsa da su anda iyiyim kalici bir hasar olmadi Allahtan.

Canim benim esimde gripti kac gundur evde kose bucak bebegi kacirmaktan ve aksamlari da bebege tek basima bakmaktan o kadar yoruldum ki ayni oda da yatirmadim esimi ve mutlaka her gece sogan kesip koydum basina evet cok kotu kokuyo ama sogan mikrobu iyice aliyo gece yatarken islak havlu koydum peteklere buhar makinem var ama bizim gittigimiz doktor buhar makinesini degil havluyu onerdi bir de serum fizyolojik slklp burnunu bol bil cekmek faydaliymis doktorum dedi her uc dort saatte bir cekebilirsin dedi cigere inmemesi icin bikdiklerim ve yapilabilecekler bu kadar sanirim

kızlar herkese merhaba umarım keyifler iyidir..
aklım karıstı buhar makinesi kullanan var mı faydası zararı nedir zamansızlıktan arastıramıyorum..kullananlar marka model tavsiyesi fikirlerinize ihtiacım var görüşürüz

Doğum tarihimiz aynı. Benimkide 1 haftadır öyle. Bugün doktor kontrolümüz vardı sorduk. Normal dedi. Tekrardan ses çıkarmaya başlayacakmış. Donemselmis

Kizlar oglum cok istahli olmadigi icin kilo takinti oldu ben de ayin 17sinde tam 4 aylik olacagiz insaallah kilomuzun kac olmasi gerekir dogum kilosunu ne zamana kadar ikiye katlamasi gerekiyo siz de durumlar nasil istahsiz bebek de zormus gercekten Allah canlarina saglik versin..

Bugün doktordaydık. Kilo alımımız az ama mama önermedi bu doktorumuz. Oteki aya kilo alımı iyice az olursa ek gıdaya başlayalım dedi. 4 aylık 63cm, 5300gr. Bu ay için normal dedi kilo alımımıza. Ses çıkarmama donemselmis. Emmesi azaldı dedim. Damakları kabarmış geçer dedi. Tutma refleksleri iyi dedi. Kilo sağlık değil bence. Anası zayıf babası zayıf kızım ne olacaktı:)))

Slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz geçen hafta 3 ay aşimizi olduk .dişleri kaşiniyor salyası hiç eksik olmuyor sürekli bir kaşıma derdinde kuzum. Gülmeler başladı bizde hatta bazen sesli gülüyor.Sizde de böylemi .3 aylık kilomuz 7700 gr 65 cm doktor herşeyi güzel dedi 4 aylık olduğu gün ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi. Fazla giremiyorum sadece okuyup çıkıyorum malum evde 2 çocuk olunca.

Merhaba annelik artık bir ömür boyu o endişeyle yaşıyıcaksın canım 8senedir aynı durumdayım tecrübeyle sabittir

sirt ustu yatiriyorum oyle saga sola donuyor yuzustu koyup donmesini beklemedim hic deneyeyim onuda.
Ben memnunum siyah beyaz cicekli marka baktim yazmiyor esim arastirip almisti bunu. Alt ayri ust ayri parca bi arkadasta yazmisti bunu. Yazinca cikar zaten anlarsin dedigimi.
Gecen yil bogazim hep kururdu aldiktan sonra hep kullandim cok rahat etmistim hamilelikte.

Merhaba annelik artık bir ömür boyu o endişeyle yaşıyıcaksın canım 8senedir aynı durumdayım tecrübeyle sabittir
Zamanla bu his azalmazsa veya buna alışılmazsa akıllara zarar. Ben erken yaşta kalpten falan giderim. . Çocukla yarım saat bir dışarı çıkacakken bile cepheye gidiyormuşcasına 100 kere çanta kontrol ediyorum. Popo termometresinden Ateş düşürücü fitile, karın ağrısı ilacından yedek bereye kadar ... Bu çocuğun ayaklandığını, kreşe başladığını falan düşününce kalbim sıkışıyor.

Ben kendim icin almistim kullandim gecen yil neden zarari olsun ki ortami nemlendiriyor. Bugun itibariyla da tekrar kullanmaya basliyorum cunku yine bogazim kuruyor geceleri. Markasi yok baktim siyah beyaz ustunde cicekleri var netten bak cikar her yerde var zaten gormustum.

Dün bu 3.nude yapabiliyorum ki ben diyordun ya :)) Hani nerde uyku
Herkeste eli emme var sanirim benimki emzigini tutmayu ogrendi agzindan cikariyor geri agzinida bulamiyor elimden atiyor :) Birde emzik ariyorum nerede olabilir diye
Ya bende anlamadim usuttu minigim cok kustu hic boyle olmamisti gece 3 te uyuduk ama 12 de kalktik uykusuzluktan sikayet etmiyorum bu yuzden. Havalar sogudu minikler hasta olmasin ben o 3 seyi yapmamaya raziyim

Gecmis olsun umarim cabucak atlatir benim kizda usuttu hic kusmadigi kadar kustu hafifte oksuruyor sanki saka mi sahimi anlayamiyorum

Siz böyle yazınca ben ana değil miyim diyorum. Bakıcıya giderken atesolcwr almayı hep unuturum. Dışarı çıkarken bezi ıslak mendili varsa çanta hazırdır. Bir tulum bir bere ağız mendili ve mo adlı oyuncağı alırım tamam. Ben çıktım mi 3-4 saatten önce eve girmem üstelik. Esiyor giiydir derler aman üşümez o diyorum.kilosu az küçücük diyorlar sağlıklı ya diyorum.

Geçmiş olsun kızlar, etrafta virüsler kol geziyor. Herkesin bebeğine şifalar diliyorum. Ne yapsak dışardan korusak mı minikleri ?

A AcedaA bizde cok cıkmiyorz aslinda esim arabayla goturup arabayla getiriyor bizi havalar sogudundan beri. Ama bi sekilde kapiyor minikler pazt de aşı var bakalim olabilecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…