2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin aslinda canim kilo her sey degil saglikli olsun bebisler huzurlu keyifli olsunlar insaallah endiseli olmamak gerek ama dayanamiyorum az yedikce kendimi sucluyorum annelik bol bol evham getirdi bana esim bile diyir yuzun solgun duruyo hep diye hic dusunmezdim boyle olacagimi ama elimde degil

Canim hangi kitabi okuyorsun? Benimki de her sesi cikarmiyor da merak ettim cikarmasi gerektigini bilmiyordum. Agu, gu falan diyor 3.5 ayligiz. Saga sola donuyor ama gunde 1 kez falan cok degil.

Yaratılış meselesi belki de , ben başta biraz daha rahattım.Şuan hayattan soğuyorum. Eşim evham yapa yapa beni de kendine benzetti. Çocukta ne görse açıyor neti bunda şu sorun var, hooop doktordan randevu alıyor. Sağına çok bakıyormuş mesela, bundan doktora mı gidilir ... Teşhisi kendi koyuyor doktora öyle gidiyor. aman kafasındaki vakum izi geçmedi, elini ağzına çok alıyor dişleri erken çıkacak , başı sıcak ateşi mi var, kaka yapmadı fitil mi versek, hava soğuk bir kat daha giydir, o hırka fazla terler hasta olur, ... Oyun halısını bile koltuğa koymak istiyor. Savuşturuyorum ama içimde kalıyor heralde ya bu keZ haklıysa diye. Birşey olsa ben demiştim diyecek kesin, çünkü o kadar çok şey diyor ki... Zaten ben de rahat bir tip değilim. Eşim de katmerliyor.

Allah kolaylık versin canım. Koltuğu açıp oyun halisini onun üzerin e koyuyoruz:) iki kere yere koyduk altına battaniye sermeye rağmen öksürmeye başladı. Artık koltukta takılıyoruz. Bir taraf pimpirikli bir taraf rahat oluyor zaten. Ben esime attim pimpirikliliigi ben boyle iyiyim:)) benim isime bir tek kv karışır o da iki gün sonra gidecek insalllah

Ayni esimi tarif ettin :))
Artik ben yeterrr diye bagiriyorum. Bazende sen kizarsin diye demiyorum diyor :) Ayy yok hayat gecmez öyle Azcik rahatlat kendini bu cocuk senden izin alip disari cikamaz beraber gidersin :)

O ne bicim drmus ya.Okurken nasil sinir oldum.

Dr a gittik canim dusundugum gibi kuruluktanmis.Bir damla verdi bir de buhar makinesi onerdi.Bakayim da siparis vereyim.

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha göstermesin. Doktor seçimi kesinlikle çok önemli. Ben dün doktorumu ziyarete gittim resmen el öpmeye götürdüm oğlumu. Iki kürtajdan sonra doğumda o kadar yardımcı oldu hakkını ödeyemem özelde ama kaç kere giriş yapmadan baktı bebeğe. Benim doğumum ilginç oldu sezeryan için aneztesi verildikten sonra normal doğum yaptım iç yırtık fazla oldu doğal olarak ama harika dikti hiç iz kalmadı resmen

Geçmiş olsun kızlar, etrafta virüsler kol geziyor. Herkesin bebeğine şifalar diliyorum. Ne yapsak dışardan korusak mı minikleri ?
Ya ben cok pimpirikliyim.Hastanenin karsisinda bir eve tasinsak yol cekmeyiz bari.Bakiyorum herkes bebeklerini cikariyor disari.O karli havalarda bile bebek arabasinda gezdirenler var.Nasil yapmali gercekten?Hem bagisikligi guclu olsun hem viruslerden korunsun nasil olacak?

Valla ben de rahat anneyim galiba hava soğuk konyada sabah koydum bebek arabasına yağmurlgu taktık arkadaşa gittim kahvaltıya şimdi de parkta oturuyoruz bir saattir gayet keyfi yerinde

bende bir benim esim mi bu kadar pimpirikli diyordum seninki benimkinden de fazlaymis. bende cok rahatim aksine rahat yetissin narin olmasin diyorum evde baya catisma cikiyor o yuzden

Gecmis olsun.Hirilti hafif oksuruk bizde de var.Bronsit olmasin diye ev sicak,bu sefer de terliyor.Burnuna bakiyorum temiz.Ne yapmak lazim.Dr a mi gitsek?Cok fazla uyuyor?Uyanik oldugunda keyfi yerinde.Emmesi de fena degil.Huysuzlugu yok.
Aynı bizi anlatmışsın. Dışarı çıkmayayım bi kaç gün diyorum bakalım Allah korusun kötüye giderse giderim doktora size de geçmiş olsun canım

cogumuzun ilk bebegi oldugu icin pimpirikleniyoruz herseye ama ben bagisiklik sisteminin gelismesi icin mikroba da ihtiyaci var sogugu gormeye de. ben elimden geldigince rahat olmaya calisiyorum. bir keresinde haberlerde rusyada cocuklari kara yatirdiklarini gormustum. biraz fazla ve abes belki ama kucuklukten ne kadar narin yetisirse buyuyunce de oyle oluyor malesef...

Hırıltılı solunum varsa canım bi götürmekte yarar var belki burnu tıkalı oldugu için öyle nefes alıyor ama yinede bi dinlesinler bebeği geçmiş olsun cabul atlatırsınız inşallah
Buhar makinesinden sonra geçti hırıltı bakalım gözlemliyorum bu gece de öyle olursa götürürüm saolasın canım

Çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…