Bilmiyorum ne yapacağız. Buranın iklimi sert, Ankara nın kuru ayazından gelmiş beni bile çarpıyor zaman zaman . Ağustos sonundan beri kaloriferler yanıyor. Avm gibi herşeyin bir arada olduğu kapalı bir seçenek yok. Haftasonu güneş denk gelirse Ormana götürüyorum. Işık yok çocuğun kemikleri gelişmeyecek. Aralık ta yüzme kursu başlayacak, yavaştan başlar hastalıklarla tanışmaya. Ben de iyice kafayı yerim.Ya ben cok pimpirikliyim.Hastanenin karsisinda bir eve tasinsak yol cekmeyiz bari.Bakiyorum herkes bebeklerini cikariyor disari.O karli havalarda bile bebek arabasinda gezdirenler var.Nasil yapmali gercekten?Hem bagisikligi guclu olsun hem viruslerden korunsun nasil olacak?
Bizde durum bu malesef. Bir de zırt pırt annesini ablalarını arayıp danışmasına gıcığım. Çocuğun bir sıkıntısı Yok, narin bir bebek değil. Şimdiye kadar ne çişli bezini saydım, ne beslenmesine saat tuttum. Kolay bir bebek sayılır çok oyuncu olması dışında. Doktor da sağlıklı diyor. Geçen gün eşim, “sol gözü daha mı küçük , bir de sen baksana “dedi. Ters ters baktım, ağzımı açsam çatışma değil başka şey çıkacaktı evde... ve bunu gerçekten doktora sordu :)))bende bir benim esim mi bu kadar pimpirikli diyordum seninki benimkinden de fazlaymis. bende cok rahatim aksine rahat yetissin narin olmasin diyorum evde baya catisma cikiyor o yuzden
Canim her sesi cikarmasi imkansiz.Unlu harfleri cikarmasi lazim.Kitap Bebegimle Oynuyorum 0-6 ay icin 101 oyun Gelisim psikologu Sinem Canbolat in kitabiCanim hangi kitabi okuyorsun? Benimki de her sesi cikarmiyor da merak ettim cikarmasi gerektigini bilmiyordum. Agu, gu falan diyor 3.5 ayligiz. Saga sola donuyor ama gunde 1 kez falan cok degil.
Damla ne için verdi canım? Serum fizyolojik mi?Dr a gittik canim dusundugum gibi kuruluktanmis.Bir damla verdi bir de buhar makinesi onerdi.Bakayim da siparis vereyim.
Ben de oyun halisini koltuga koyuyorum.Kiyafeti giydirip cikariyorum usudu mu,terledi mi?Kaka icin fitil vermedim de hareket yaptiriyorum gecikirse.Elini agzina almasini takmam ama :)Sagina cok bakarsa ne oluyormus?Yaratılış meselesi belki de , ben başta biraz daha rahattım.Şuan hayattan soğuyorum. Eşim evham yapa yapa beni de kendine benzetti. Çocukta ne görse açıyor neti bunda şu sorun var, hooop doktordan randevu alıyor. Sağına çok bakıyormuş mesela, bundan doktora mı gidilir ... Teşhisi kendi koyuyor doktora öyle gidiyor. aman kafasındaki vakum izi geçmedi, elini ağzına çok alıyor dişleri erken çıkacak , başı sıcak ateşi mi var, kaka yapmadı fitil mi versek, hava soğuk bir kat daha giydir, o hırka fazla terler hasta olur, ... Oyun halısını bile koltuğa koymak istiyor. Savuşturuyorum ama içimde kalıyor heralde ya bu keZ haklıysa diye. Birşey olsa ben demiştim diyecek kesin, çünkü o kadar çok şey diyor ki... Zaten ben de rahat bir tip değilim. Eşim de katmerliyor.
Elini ağzından alamıyorum emzik verdikçe emziğin yanından yine sokuyor elini ve köpük salyaya bez yetişmiyor sürekli de kusuyor en çok kullandığım bu ağız bezleri oldu yine aldım bir 10 lu paketYok yav 3 olmadan uyumuyor benim kuzu bide bugun bildiginiz canavar emiyor sonra ellerine hirslaniyor hersey agzina sokma cabasi ve surekli kusma
bence birşey olduğu yok, ama ona göre var. internetten bulmuş yine bir sendrom.Ben de oyun halisini koltuga koyuyorum.Kiyafeti giydirip cikariyorum usudu mu,terledi mi?Kaka icin fitil vermedim de hareket yaptiriyorum gecikirse.Elini agzina almasini takmam ama :)Sagina cok bakarsa ne oluyormus?
Amin canım. Hadi yine sen iyisinAllah kolaylık versin canım. Koltuğu açıp oyun halisini onun üzerin e koyuyoruz:) iki kere yere koyduk altına battaniye sermeye rağmen öksürmeye başladı. Artık koltukta takılıyoruz. Bir taraf pimpirikli bir taraf rahat oluyor zaten. Ben esime attim pimpirikliliigi ben boyle iyiyim:)) benim isime bir tek kv karışır o da iki gün sonra gidecek insalllah
Ay yanlis anlamisim unluleri mi kastetmistin :) ben de karsisina gectim alfabeyi sayiyorum vurgulaya vurgulaya, yuzume bakip aglamaya basladi oglumCanim her sesi cikarmasi imkansiz.Unlu harfleri cikarmasi lazim.Kitap Bebegimle Oynuyorum 0-6 ay icin 101 oyun Gelisim psikologu Sinem Canbolat in kitabi
Buhar makinesi hangi marka kullanıyosun canım bende almayı düşünüyorum daBuhar makinesinden sonra geçti hırıltı bakalım gözlemliyorum bu gece de öyle olursa götürürüm saolasın canım
Aynen emzigi cekmeyi de ogrendiler bal var bu ellerde sanki :) bazen diyorum kizim sen yeme ben yerim :) izin vermedikce de hirslaniyor kuzuElini ağzından alamıyorum emzik verdikçe emziğin yanından yine sokuyor elini ve köpük salyaya bez yetişmiyor sürekli de kusuyor en çok kullandığım bu ağız bezleri oldu yine aldım bir 10 lu paket
Amin canım hatirladim hosgeldin :)Selam temmuz anneleri nasılsınız beni hatırladınız mı? Bebekleriniz nasıl ? Kocaman oldular değil mi? Tam bir yıl önce böyle bir cuma günü meleğimin varlığından haberdar olmuştum. Eşime söylediğimde de bana sımsıkı sarılıp öylece kalmıştı. O günden bugüne değişmeyen tek şey var o da eşimin heyecanı. Hamileyken bana bişey olacak diye hep üzerime titrerdi. Şimdi de kızımıza bişey olmasın diye tetikte bekliyor. Meleğim geceleri uyurken öhü dese yataktan fırlıyor. Şükürler olsunki geçen sene hayalini kurduğum her şeyi şimdi yaşıyorum. Rabbim böyle güzel bir cuma günü herkese hayalini kurduğu mutluluğu yaşatsın.
Nasıl peki varmı faydasıBen solgar bira mayası internet ten aldım
Birde nasıl içiliyorNasıl peki varmı faydası
Ben olsam evet sana çekmiş derdim:)))) neyse ki benim eşim öyle şeyler sormuyor:)))Bizde durum bu malesef. Bir de zırt pırt annesini ablalarını arayıp danışmasına gıcığım. Çocuğun bir sıkıntısı Yok, narin bir bebek değil. Şimdiye kadar ne çişli bezini saydım, ne beslenmesine saat tuttum. Kolay bir bebek sayılır çok oyuncu olması dışında. Doktor da sağlıklı diyor. Geçen gün eşim, “sol gözü daha mı küçük , bir de sen baksana “dedi. Ters ters baktım, ağzımı açsam çatışma değil başka şey çıkacaktı evde... ve bunu gerçekten doktora sordu :)))
Harikasın yaa:)))Ay yanlis anlamisim unluleri mi kastetmistin :) ben de karsisina gectim alfabeyi sayiyorum vurgulaya vurgulaya, yuzume bakip aglamaya basladi oglum
Çok geçmiş olsun canimmerhaba anneler bugun 5aylik kontrolumuz icin gittik 7745 olmus kilomuz boyumuz 65 cm olmus doktorumuz dogdugu ve dogmasi gereken tarihe göre gelisimi iyi yasitlarini yakalamis dedi artik ek gidaya geciyoruz bakalim insallah guzel bir surec olur kizim her biberonu her emzigi aliyor ama nedense beni emmiyor simdiye kadar sagip biberonla devam ettik bakalim sutum yettigince boyle devam edicek kismetse damaklarimiz sismis ama daha dislere varmis buarada ben yine ameliyat olucam malesef buseferde apansit yerinde fitik olmusbitmiyordu ama olsundu alistik artik ama nasil ayri kalicam o surecte onu dusundukce aglayasim geliyor daha oncede olmustum ama ozaman kucuktu simdi bu kadar herseyden anlarken herseyin basi saglikmis saglikli gunleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?