- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
5 aylikken mi baslayacak,ben de iyi bir yuzme kursu buldum.5 ya da 6 aykikken baslatacagim.Haftada bir gun bir saat.Onu da senden duydum arastirdim.Iyi ki bahsetmissin.Bilmiyorum ne yapacağız. Buranın iklimi sert, Ankara nın kuru ayazından gelmiş beni bile çarpıyor zaman zaman . Ağustos sonundan beri kaloriferler yanıyor. Avm gibi herşeyin bir arada olduğu kapalı bir seçenek yok. Haftasonu güneş denk gelirse Ormana götürüyorum. Işık yok çocuğun kemikleri gelişmeyecek. Aralık ta yüzme kursu başlayacak, yavaştan başlar hastalıklarla tanışmaya. Ben de iyice kafayı yerim.
Hahah deli :)Cocugu seslerden sogutacaksin he :)Ay yanlis anlamisim unluleri mi kastetmistin :) ben de karsisina gectim alfabeyi sayiyorum vurgulaya vurgulaya, yuzume bakip aglamaya basladi oglum
Yok canim kayinbabam almisti,ilaci bulamiyorum.Buldugumda ismini yazarim.Damla ne için verdi canım? Serum fizyolojik mi?
Geçmiş olsun Canım, erken doğduğu halde çok iyi. Maşallahmerhaba anneler bugun 5aylik kontrolumuz icin gittik 7745 olmus kilomuz boyumuz 65 cm olmus doktorumuz dogdugu ve dogmasi gereken tarihe göre gelisimi iyi yasitlarini yakalamis dedi artik ek gidaya geciyoruz bakalim insallah guzel bir surec olur kizim her biberonu her emzigi aliyor ama nedense beni emmiyor simdiye kadar sagip biberonla devam ettik bakalim sutum yettigince boyle devam edicek kismetse damaklarimiz sismis ama daha dislere varmis buarada ben yine ameliyat olucam malesef buseferde apansit yerinde fitik olmusbitmiyordu ama olsundu alistik artik ama nasil ayri kalicam o surecte onu dusundukce aglayasim geliyor daha oncede olmustum ama ozaman kucuktu simdi bu kadar herseyden anlarken herseyin basi saglikmis saglikli gunleriniz olsun
Eylül ve Aralık başında varmış kurs . Eylülde 5 haftalıktı. Aralık başındaki bize uygun 4 ay 1 haftalık olacak. 3 ü geçmesi yeterli dediler.5 aylikken mi baslayacak,ben de iyi bir yuzme kursu buldum.5 ya da 6 aykikken baslatacagim.Haftada bir gun bir saat.Onu da senden duydum arastirdim.Iyi ki bahsetmissin.
Yok canim kayinbabam almisti,ilaci bulamiyorum.Buldugumda ismini yazarim.
Ayy ne kadar ameliyat oldun sen bu sene ameliyat senen oldu seninde.. umarim aon olur bundan sonrasi saglikla gecer ailecek tabiki..merhaba anneler bugun 5aylik kontrolumuz icin gittik 7745 olmus kilomuz boyumuz 65 cm olmus doktorumuz dogdugu ve dogmasi gereken tarihe göre gelisimi iyi yasitlarini yakalamis dedi artik ek gidaya geciyoruz bakalim insallah guzel bir surec olur kizim her biberonu her emzigi aliyor ama nedense beni emmiyor simdiye kadar sagip biberonla devam ettik bakalim sutum yettigince boyle devam edicek kismetse damaklarimiz sismis ama daha dislere varmis buarada ben yine ameliyat olucam malesef buseferde apansit yerinde fitik olmusbitmiyordu ama olsundu alistik artik ama nasil ayri kalicam o surecte onu dusundukce aglayasim geliyor daha oncede olmustum ama ozaman kucuktu simdi bu kadar herseyden anlarken herseyin basi saglikmis saglikli gunleriniz olsun
ah ah aynen 7ayda ucuncu olucak oldumu ust uste geliyor daha oncede arka arkaya 4 kere olmustum:) insallah inci kuzununda iyi gecer kontrolu aynen dislerden cekicez gibi anneannem eskilerden bir soz var dedi bebekler annemler dislerim cikarken cektigim aciyi bilseler kucaklarindan indirmez diye duydugumdan beri icim sizliyorAyy ne kadar ameliyat oldun sen bu sene ameliyat senen oldu seninde.. umarim aon olur bundan sonrasi saglikla gecer ailecek tabiki..
Masallah kuzuya kilosu cok iyi biz hala 6 bile olmadik :) Yarin kontrol var bakalim kac olmusuz.
Disler keske sistigi gibi ciksa ama baya surundurecek onlari tabi bizleride :-/
ah ah aynen 7ayda ucuncu olucak oldumu ust uste geliyor daha oncede arka arkaya 4 kere olmustum:) insallah inci kuzununda iyi gecer kontrolu aynen dislerden cekicez gibi anneannem eskilerden bir soz var dedi bebekler annemler dislerim cikarken cektigim aciyi bilseler kucaklarindan indirmez diye duydugumdan beri icim sizliyorAyy ne kadar ameliyat oldun sen bu sene ameliyat senen oldu seninde.. umarim aon olur bundan sonrasi saglikla gecer ailecek tabiki..
Masallah kuzuya kilosu cok iyi biz hala 6 bile olmadik :) Yarin kontrol var bakalim kac olmusuz.
Disler keske sistigi gibi ciksa ama baya surundurecek onlari tabi bizleride :-/
Hap gibi zaten suyla içiyorum bana doktor önerdi özellikle. Bence çok etkiliNasıl peki varmı faydası
alpicim ayni cihazi kullaniyoruz. bi sorum olacak geceleri ne kadar calistiriyorsun makineyi
Canım ya çok geçmiş olsun inşallah kolay anlatırsınızmerhaba anneler bugun 5aylik kontrolumuz icin gittik 7745 olmus kilomuz boyumuz 65 cm olmus doktorumuz dogdugu ve dogmasi gereken tarihe göre gelisimi iyi yasitlarini yakalamis dedi artik ek gidaya geciyoruz bakalim insallah guzel bir surec olur kizim her biberonu her emzigi aliyor ama nedense beni emmiyor simdiye kadar sagip biberonla devam ettik bakalim sutum yettigince boyle devam edicek kismetse damaklarimiz sismis ama daha dislere varmis buarada ben yine ameliyat olucam malesef buseferde apansit yerinde fitik olmusbitmiyordu ama olsundu alistik artik ama nasil ayri kalicam o surecte onu dusundukce aglayasim geliyor daha oncede olmustum ama ozaman kucuktu simdi bu kadar herseyden anlarken herseyin basi saglikmis saglikli gunleriniz olsun
sağol canım bende ebebekten buna baktı zararı derken bakteri üretiyormus demişti dr ama klima kullanıyoruz nem dengesini ayarlaması acısından bencede kullanmak mantıklı geliyor alıcam hemen korkuyorum burunları tıkanıcak diye
Canim apar topar dra gittik k.b ile receteyi ona verdim.Biz evde k.v ile lahmacun ici hazirlama telasinsaydik da :)K.b alip getirdi damlayi sonra nereye koydugumu bulamadim.Yarin bulayim yazacagim.Burun icini nemlendiriyormus.Nazalnem vermisti bize de doktor gecen bayram sonrasi,bunu uzun vadeli kullanilan bir sey nemlendiriyor burunu demisti.seninki de buna benzer mi
ÜZülme canım buda senin sınavın oldu son olur inşallah sağlığına kavuşursun tez zamanda yeterki saglık olsun çok geçmiş olsunmerhaba anneler bugun 5aylik kontrolumuz icin gittik 7745 olmus kilomuz boyumuz 65 cm olmus doktorumuz dogdugu ve dogmasi gereken tarihe göre gelisimi iyi yasitlarini yakalamis dedi artik ek gidaya geciyoruz bakalim insallah guzel bir surec olur kizim her biberonu her emzigi aliyor ama nedense beni emmiyor simdiye kadar sagip biberonla devam ettik bakalim sutum yettigince boyle devam edicek kismetse damaklarimiz sismis ama daha dislere varmis buarada ben yine ameliyat olucam malesef buseferde apansit yerinde fitik olmusbitmiyordu ama olsundu alistik artik ama nasil ayri kalicam o surecte onu dusundukce aglayasim geliyor daha oncede olmustum ama ozaman kucuktu simdi bu kadar herseyden anlarken herseyin basi saglikmis saglikli gunleriniz olsun
Bende aldım inş işe yararHap gibi zaten suyla içiyorum bana doktor önerdi özellikle. Bence çok etkili
Weewell e bebekten almıştık çok araştırarak almadım yine sen bi bak istersen ama memnunum sessiz ve gece lambası olarak da kullanıyoruzBuhar makinesi hangi marka kullanıyosun canım bende almayı düşünüyorum da
Ben sabaha kadar calistiriyorum. Sessiz zaten su sesi bana huzur veriyor uyudukca uyuyasim geliyorda inci izin vermiyor :))alpicim ayni cihazi kullaniyoruz. bi sorum olacak geceleri ne kadar calistiriyorsun makineyi
Bakteri uretmemesi icin icinde su bekletmeyeceksin kullanmadigin zmanlar suyu bosalt ve kuru tut. Ben suyu kaynatip sogutup oyle koyuyorum makinaya yada hazir su kullaniyorum. Bu gece kullandim sadece su deposuna dolarken lık lik lık diye ses cikiyor o kadar :) Yoksa sessiz ve guzel esim arastirip almisti bunu gecen yil.sağol canım bende ebebekten buna baktı zararı derken bakteri üretiyormus demişti dr ama klima kullanıyoruz nem dengesini ayarlaması acısından bencede kullanmak mantıklı geliyor alıcam hemen korkuyorum burunları tıkanıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?