2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

5 aylikken mi baslayacak,ben de iyi bir yuzme kursu buldum.5 ya da 6 aykikken baslatacagim.Haftada bir gun bir saat.Onu da senden duydum arastirdim.Iyi ki bahsetmissin.

Geçmiş olsun Canım, erken doğduğu halde çok iyi. Maşallah
5 aylikken mi baslayacak,ben de iyi bir yuzme kursu buldum.5 ya da 6 aykikken baslatacagim.Haftada bir gun bir saat.Onu da senden duydum arastirdim.Iyi ki bahsetmissin.
Eylül ve Aralık başında varmış kurs . Eylülde 5 haftalıktı. Aralık başındaki bize uygun 4 ay 1 haftalık olacak. 3 ü geçmesi yeterli dediler.

Ayy ne kadar ameliyat oldun sen bu sene ameliyat senen oldu seninde.. umarim aon olur bundan sonrasi saglikla gecer ailecek tabiki..
Masallah kuzuya kilosu cok iyi biz hala 6 bile olmadik :) Yarin kontrol var bakalim kac olmusuz.
Disler keske sistigi gibi ciksa ama baya surundurecek onlari tabi bizleride :-/

ah ah aynen 7ayda ucuncu olucak oldumu ust uste geliyor daha oncede arka arkaya 4 kere olmustum:) insallah inci kuzununda iyi gecer kontrolu aynen dislerden cekicez gibi anneannem eskilerden bir soz var dedi bebekler annemler dislerim cikarken cektigim aciyi bilseler kucaklarindan indirmez diye duydugumdan beri icim sizliyor

ah ah aynen 7ayda ucuncu olucak oldumu ust uste geliyor daha oncede arka arkaya 4 kere olmustum:) insallah inci kuzununda iyi gecer kontrolu aynen dislerden cekicez gibi anneannem eskilerden bir soz var dedi bebekler annemler dislerim cikarken cektigim aciyi bilseler kucaklarindan indirmez diye duydugumdan beri icim sizliyor

Canım ya çok geçmiş olsun inşallah kolay anlatırsınız

Nazalnem vermisti bize de doktor gecen bayram sonrasi,bunu uzun vadeli kullanilan bir sey nemlendiriyor burunu demisti.seninki de buna benzer mi
Canim apar topar dra gittik k.b ile receteyi ona verdim.Biz evde k.v ile lahmacun ici hazirlama telasinsaydik da :)K.b alip getirdi damlayi sonra nereye koydugumu bulamadim.Yarin bulayim yazacagim.Burun icini nemlendiriyormus.

ÜZülme canım buda senin sınavın oldu son olur inşallah sağlığına kavuşursun tez zamanda yeterki saglık olsun çok geçmiş olsun

A AcedaA bizde cok cıkmiyorz aslinda esim arabayla goturup arabayla getiriyor bizi havalar sogudundan beri. Ama bi sekilde kapiyor minikler pazt de aşı var bakalim olabilecekmiyiz
Aşı hastayken yapmiyolar bizim 2 ay asisi o yuzden gec oldu. Bizde hastayiz bugun gittik dra peditus basladik..

alpicim ayni cihazi kullaniyoruz. bi sorum olacak geceleri ne kadar calistiriyorsun makineyi
Ben sabaha kadar calistiriyorum. Sessiz zaten su sesi bana huzur veriyor uyudukca uyuyasim geliyorda inci izin vermiyor :))

Bakteri uretmemesi icin icinde su bekletmeyeceksin kullanmadigin zmanlar suyu bosalt ve kuru tut. Ben suyu kaynatip sogutup oyle koyuyorum makinaya yada hazir su kullaniyorum. Bu gece kullandim sadece su deposuna dolarken lık lik lık diye ses cikiyor o kadar :) Yoksa sessiz ve guzel esim arastirip almisti bunu gecen yil.
Klima kalorifer hepside kurutuyor havayi.

Gunaydin herkese..
Biz doktordan geldik 5.820gr 65 cm olmusuz doktor boya gidiyor senin kiz diyor Gecen ay 61 cm di 65 olmusuz 500 gr almis doktor boyle alirsa iyi ama mamaya devam dedi . Demir ilacini sordum baslamak istemiyorum dedim. Ezbere kullanilacak cunku dedim sende kansizlik var mi dedi yok hic olmadi dedim o zman 6.ayda kana bakar oyle kullanmaya baslariz dedi gelecek ayda ek gidaya geceriz dedi
Cok hareketli bir bebek dedi muayene edemedi .Doktora şiddet uyguladi inci
Bizden durumlar böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…