MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
ben gun icinde aliyorum bazen ayagima normalde 45 dk max 1 saat uyur oyle olunca 2 saate kadar uyuyabiliyor o da genelde ogleden sonra. geceleri genelde mememde emerken uyuyakaliyor yatagina koyuyorum oyleBebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
Bebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
Kv görümceye karşı rabbim içime tekrardan sevgi versin dua ediverin kizlar. Yoksa aynı ortamda bulunmak zulüm geliyor. Her şey batıyor. Oyle gorunurde yaptiklari bir sey yok ama lohusada fena patladım hala ısınamıyorum. Hala her şey batıyor. Onlar varken iştahım kaçıyor.
Gecmis olsunAşı hastayken yapmiyolar bizim 2 ay asisi o yuzden gec oldu. Bizde hastayiz bugun gittik dra peditus basladik..
Gecmis olsun2 gundur kuzumda kusuyor usutme gibi cunku oyle kusan bi bebek degildi yavrum bizede dokt yolu gorundu
Küçük olsa ne yapacakmış ki :)) erkeğin evhamlısını da hiç çekemem valla allah kolaylık versinBen olsam evet sana çekmiş derdim:)))) neyse ki benim eşim öyle şeyler sormuyor:)))
Başka bişeylere alıştır yoksa evet hep öyle gidecek tabi , biraz ağlaya zırlaya da olsa başka rahat edebileceğin bişeyler bulman lazım biran evvel, nerdee kendi uyuyacak , ortaokula gideeken o ancakZoor uyutuyorum , kucagımda uyumayı istiyor ...cogu zamn emerken uyuyor yada kucagımda hafif zıplatarak yatakta
Yerine bırakınca acıyor gozunu
Bıktırdı artık ... ne o uyurken birsey yapabiliyorum nede uyanıkken , resmen yapışık ikiz gibi heeepkucak istiyor
Ayakta sallamayı denedim malesef olmadı.... bazen okdr bıktırıyor ki inan uyutmk istmyrm ....
Nerdeyse 4 aylık olucz ....
Dun gece 1 de anca uyudu, beyaz pembe herturku gurultuyu actım dinledik ninniler fln yooook hiç işe yaramadı .....
Su an bebegim kendi hiçbir zmn uyuyamicak uykuya dalamicakmış gibi geliyor
Gunaydin canim,masallah Inci ye.Manken olacak annesi :)Ince,uzun.Gunaydin herkese..
Biz doktordan geldik 5.820gr 65 cm olmusuz doktor boya gidiyor senin kiz diyorGecen ay 61 cm di 65 olmusuz 500 gr almis doktor boyle alirsa iyi ama mamaya devam dedi . Demir ilacini sordum baslamak istemiyorum dedim. Ezbere kullanilacak cunku dedim sende kansizlik var mi dedi yok hic olmadi dedim o zman 6.ayda kana bakar oyle kullanmaya baslariz dedi gelecek ayda ek gidaya geceriz dedi
Cok hareketli bir bebek dedi muayene edemedi .Doktora şiddet uyguladi inci
Bizden durumlar böyle
Benimki hafta ici her gun bende.Oglum babanneyi seviyor. Babanne konusuyor, oynuyor.Idare ediyorum ben de.O her seye karisir,yonetmek ister,egosu yuksek.Ben de isime karisilsin istemem.Baskiya terslenirim.Bazen idare ediyorum bazen tersleniyorum.Ben terslenince o beni idare ediyor :)Torunu icin :)Yoksa ne o bana gelir ne ben ona giderim.Benim bebege su vermememi,otri bebe ile burnunu temizlememi istemiyor.Bebek bezini baglarken nasil bagladigima karisiyor.Gecen oglumun pipisini elledi.Deli oldum.Ben ellemiyorum.Mahremiyet duygusu olussun.Ben napiyorum :Biraz idare,biraz aciklama,biraz ikaz.Kv görümceye karşı rabbim içime tekrardan sevgi versin dua ediverin kizlar. Yoksa aynı ortamda bulunmak zulüm geliyor. Her şey batıyor. Oyle gorunurde yaptiklari bir sey yok ama lohusada fena patladım hala ısınamıyorum. Hala her şey batıyor. Onlar varken iştahım kaçıyor.
Reflu olmasin canim.Yatinca mide sivisi yukari cikip yakiyordur.Bebek nerede uyuyor?Ayni odada misiniz?Zoor uyutuyorum , kucagımda uyumayı istiyor ...cogu zamn emerken uyuyor yada kucagımda hafif zıplatarak yatakta
Yerine bırakınca acıyor gozunu
Bıktırdı artık ... ne o uyurken birsey yapabiliyorum nede uyanıkken , resmen yapışık ikiz gibi heeepkucak istiyor
Ayakta sallamayı denedim malesef olmadı.... bazen okdr bıktırıyor ki inan uyutmk istmyrm ....
Nerdeyse 4 aylık olucz ....
Dun gece 1 de anca uyudu, beyaz pembe herturku gurultuyu actım dinledik ninniler fln yooook hiç işe yaramadı .....
Su an bebegim kendi hiçbir zmn uyuyamicak uykuya dalamicakmış gibi geliyor
Ben kkda konu actim nerdeyse topa tutacaklardi beniBurda bebeklerimizi konuşacağız benim yazdıklarıma bak. Arada kv çekiştirme gruplarına takılayım:)))))
Bazen salliyorum.Genelde bebek arabasinda uyuyor.Bu arada ben de burada yazayim.Gaz ilaclarini kestim.Su an sadece Biogadia ve wellcare.Gunduz uykulari da gece uykulari da guzel.Ilaclari kesmemle es zamanli oldu.Bu hafta hic aglamadi gibi bir sey,cok huzurlu.Ihtiyaciniz yoksa kesmeyi deneyin bence.Kestikten sonra birkac gun sabredin,bunyesinin alismasi zaman aliyor.Bebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
Bende 2. Aydan sonra kesmiştim. 1 ay iyi gittik sonra bir başladi tekrar şimdi metsile devam ediyoruz. Ama tabi biz mama yiyoruz etkisi vardirBazen salliyorum.Genelde bebek arabasinda uyuyor.Bu arada ben de burada yazayim.Gaz ilaclarini kestim.Su an sadece Biogadia ve wellcare.Gunduz uykulari da gece uykulari da guzel.Ilaclari kesmemle es zamanli oldu.Bu hafta hic aglamadi gibi bir sey,cok huzurlu.Ihtiyaciniz yoksa kesmeyi deneyin bence.Kestikten sonra birkac gun sabredin,bunyesinin alismasi zaman aliyor.
Gecmis olsun canimGecmis olsun2 gundur kuzumda kusuyor usutme gibi cunku oyle kusan bi bebek degildi yavrum bizede dokt yolu gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?