2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler doktor kesinlikle su verme dedi. Zorla emziriyorum bu ara zaten. Çevreden çok baskı var dedim su ver diyorlar dedim. Zaten az kilo alıyor, su verirsen hiç kilo almaz dedi. Bu ay da emzirebildigim kadar emzir kilo alimi olmazsa 5.ayda ek gıdaya baslayacagiz. Aklima gelmisken yazayim dedim.

Kv görümceye karşı rabbim içime tekrardan sevgi versin dua ediverin kizlar. Yoksa aynı ortamda bulunmak zulüm geliyor. Her şey batıyor. Oyle gorunurde yaptiklari bir sey yok ama lohusada fena patladım hala ısınamıyorum. Hala her şey batıyor. Onlar varken iştahım kaçıyor.

Bebeklerimizi nasıl uyutuyorsunuz? Ayağında sallayan var mi?
ben gun icinde aliyorum bazen ayagima normalde 45 dk max 1 saat uyur oyle olunca 2 saate kadar uyuyabiliyor o da genelde ogleden sonra. geceleri genelde mememde emerken uyuyakaliyor yatagina koyuyorum oyle

Zoor uyutuyorum , kucagımda uyumayı istiyor ...cogu zamn emerken uyuyor yada kucagımda hafif zıplatarak yatakta
Yerine bırakınca acıyor gozunu
Bıktırdı artık ... ne o uyurken birsey yapabiliyorum nede uyanıkken , resmen yapışık ikiz gibi heeepkucak istiyor
Ayakta sallamayı denedim malesef olmadı.... bazen okdr bıktırıyor ki inan uyutmk istmyrm ....
Nerdeyse 4 aylık olucz ....
Dun gece 1 de anca uyudu, beyaz pembe herturku gurultuyu actım dinledik ninniler fln yooook hiç işe yaramadı .....
Su an bebegim kendi hiçbir zmn uyuyamicak uykuya dalamicakmış gibi geliyor

Offf aynı bennn...
Lohusalıkta sogum bi kere ....artık hep batıyor hiçbirşey olmasa bile... cok iyi anlıyorum seni

Aşı hastayken yapmiyolar bizim 2 ay asisi o yuzden gec oldu. Bizde hastayiz bugun gittik dra peditus basladik..
Gecmis olsun 2 gundur kuzumda kusuyor usutme gibi cunku oyle kusan bi bebek degildi yavrum bizede dokt yolu gorundu

Bugun bizde 4.ay aşılarını olduk , o masaya yattı öyle bakındı hemşire bacaklarını yokladı bir ağlamaya başladı benimki aman allahım nasıl değişik çıkıyor sesi gözünden yaş geldi kuzumun resmen başına gelcekleri anladı ya şaştık kaldık , o odayı masayı ve sonunda aşıyı beynine kodlamış resmen canın benim çok fenalar ya:)

Başka bişeylere alıştır yoksa evet hep öyle gidecek tabi , biraz ağlaya zırlaya da olsa başka rahat edebileceğin bişeyler bulman lazım biran evvel, nerdee kendi uyuyacak , ortaokula gideeken o ancak

Gunaydin canim,masallah Inci ye.Manken olacak annesi :)Ince,uzun.

Benimki hafta ici her gun bende.Oglum babanneyi seviyor. Babanne konusuyor, oynuyor.Idare ediyorum ben de.O her seye karisir,yonetmek ister,egosu yuksek.Ben de isime karisilsin istemem.Baskiya terslenirim.Bazen idare ediyorum bazen tersleniyorum.Ben terslenince o beni idare ediyor :)Torunu icin :)Yoksa ne o bana gelir ne ben ona giderim.Benim bebege su vermememi,otri bebe ile burnunu temizlememi istemiyor.Bebek bezini baglarken nasil bagladigima karisiyor.Gecen oglumun pipisini elledi.Deli oldum.Ben ellemiyorum.Mahremiyet duygusu olussun.Ben napiyorum :Biraz idare,biraz aciklama,biraz ikaz.

Reflu olmasin canim.Yatinca mide sivisi yukari cikip yakiyordur.Bebek nerede uyuyor?Ayni odada misiniz?

Burda bebeklerimizi konuşacağız benim yazdıklarıma bak. Arada kv çekiştirme gruplarına takılayım:)))))
Ben kkda konu actim nerdeyse topa tutacaklardi beni eşimle kavga bile ettik bu hafta o ailesinden sikayet ediyodu ama ben sikayet edince kiyamet koptu. Annemden rahatsizmi oluyosun dedi bu sefer top hemen benim aileme dönüyo. Napalim idare edecegiz. Gorumcemden cok korkuyodum gebeyken sorun yasariz gibi geliyodu aksine hic yasamadik ama cok icli disli degiliz belkide ondan. Kv de de herseye karistigi icin boyle oluyo. Ama karar verdim sadece o degil herkese kendi bildiklerimi anlaticam yilmadan usanmadan :)

Bazen salliyorum.Genelde bebek arabasinda uyuyor.Bu arada ben de burada yazayim.Gaz ilaclarini kestim.Su an sadece Biogadia ve wellcare.Gunduz uykulari da gece uykulari da guzel.Ilaclari kesmemle es zamanli oldu.Bu hafta hic aglamadi gibi bir sey,cok huzurlu.Ihtiyaciniz yoksa kesmeyi deneyin bence.Kestikten sonra birkac gun sabredin,bunyesinin alismasi zaman aliyor.

Bende 2. Aydan sonra kesmiştim. 1 ay iyi gittik sonra bir başladi tekrar şimdi metsile devam ediyoruz. Ama tabi biz mama yiyoruz etkisi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…