Reflu olmasin canim.Yatinca mide sivisi yukari cikip yakiyordur.Bebek nerede uyuyor?Ayni odada misiniz?
Tavsiye,...? Benim denediklerim basarısız...aglıyor cok susmuyor....Başka bişeylere alıştır yoksa evet hep öyle gidecek tabi , biraz ağlaya zırlaya da olsa başka rahat edebileceğin bişeyler bulman lazım biran evvel, nerdee kendi uyuyacak , ortaokula gideeken o ancak
Sadece mama mi?Sutun vardi senin.Kafaya takmaktan kesildi sanirim.Bende 2. Aydan sonra kesmiştim. 1 ay iyi gittik sonra bir başladi tekrar şimdi metsile devam ediyoruz. Ama tabi biz mama yiyoruz etkisi vardir
Sadece mama mi?Sutun vardi senin.Kafaya takmaktan kesildi sanirim.Bende 2. Aydan sonra kesmiştim. 1 ay iyi gittik sonra bir başladi tekrar şimdi metsile devam ediyoruz. Ama tabi biz mama yiyoruz etkisi vardir
İns.da baldan_anne var incelemeni tavsiye ederimTavsiye,...? Benim denediklerim basarısız...aglıyor cok susmuyor....
Sıkıntı stres.. gül hastaligi bile gecirdim o stres yuzunden süt mü kalır oyle..Sadece mama mi?Sutun vardi senin.Kafaya takmaktan kesildi sanirim.
Hic duymadim malesedKizlar gunaydin , annem biberonu emzigi ozonla yikamis bide beni tembihliyir boyle temzle mikrobu kirilsin uff napicam simdi kullanilir mi onlar napiyim kaynatp kullansam olur mu bide diyor ben seni boyle buyuttum
Senden ayrilmak istemiyor.Bence ayni yatakta uyu,evde kanguruyla gez,birlikte dus al.Ben zaman zaman yapiyorum.Huzurlu oluyor.Bir sancisi yoksa huysuzlugunu alir.Aynı odadayız
Bebek biraz buyuyunce calismaya baslarsin.Kafan dagilir rahatlar.O zamana kadar sabir.Sıkıntı stres.. gül hastaligi bile gecirdim o stres yuzunden süt mü kalır oyle..
Senden ayrilmak istemiyor.Bence ayni yatakta uyu,evde kanguruyla gez,birlikte dus al.Ben zaman zaman yapiyorum.Huzurlu oluyor.Bir sancisi yoksa huysuzlugunu alir.
Simdilik calismayi dusunmuyorum. Kendim buyutmek istiyorum. Ama zaman ne gosterir bilememBebek biraz buyuyunce calismaya baslarsin.Kafan dagilir rahatlar.O zamana kadar sabir.
Şükür bizimkide tekrar alıştı. Almasın bırak diğerleri meme reddi yapıyomuş test edildi tarafımdan. Plastik aldığından iyi olmuş. Benim elimde de yedek var büyük cam ama plastiğe ihtiyaç olacak 1-2 ayaBizimde bu sabah avent cam biberon kirildi. Kostur kostur avent pp biberon aradim. Baska biberon almiyo ya
Şükür bizimkide tekrar alıştı. Almasın bırak diğerleri meme reddi yapıyomuş test edildi tarafımdan. Plastik aldığından iyi olmuş. Benim elimde de yedek var büyük cam ama plastiğe ihtiyaç olacak 1-2 ayaBizimde bu sabah avent cam biberon kirildi. Kostur kostur avent pp biberon aradim. Baska biberon almiyo ya
Bende bilmiyordum gaz yapmayan diye aldım ama işte. Alıyo şükürler olsun aventi artık. Memeyide bazen zorlanıyoruz ama 2-3 gün öncesine nazaran daha iyiyiz şükürDr Brown un buna sebep olabilecegini bilmiyordum.Aventi alur umarim canim .Pamukcuk yokmus,yanlis teshis
Ben ayakta sallıyorum hep aynı ninniyi açıyorum telefonda ona alıştı arabada bile açsam gözleri kayıyor :) iş alıştırmakta biraz ağlayacak ama alışır yatağa yatırıncada titreşimi açıyorum müzikle beraber titreşim bitene kadar uyuyor , güzelce güldür gezdir oynat yorulsun baya sonra emzir ve salla benceTavsiye,...? Benim denediklerim basarısız...aglıyor cok susmuyor....
Benim büyük oğlumda dr brown kullandım gaz yapmasın diye çocuk 5,5 aylıkken memeyi aniden istemedi asla emmedi ondan mıymışBende bilmiyordum gaz yapmayan diye aldım ama işte. Alıyo şükürler olsun aventi artık. Memeyide bazen zorlanıyoruz ama 2-3 gün öncesine nazaran daha iyiyiz şükür
Bebegin sadece anne sütü alıyosa normal canım mama alıyosa sıkıntıda yasarsa 1cay kaşıgı zeytinyagı içirebilirsin poposunada sürebilirsinarkadaslar biz bugun 107 gunluguz. bugune kadar hic kakasiz gunumuz olmamisti bugun 2. gunumuz yapmiyor. bir huzursuzlugumuz zorlanmamiz filan da yok. gaz cikarmasi gayet normal hatta bazen yapti saniyorum aciyorum bisey yok. sizce bir sorun mu var ne yapmam gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?