Zaten mama içerken biberona pat pat eliyle vuruyo bide dun aniden kollariyla itti yere dusuyodu nerdeyse kirilacagi kesinmiş yaniŞükür bizimkide tekrar alıştı. Almasın bırak diğerleri meme reddi yapıyomuş test edildi tarafımdan. Plastik aldığından iyi olmuş. Benim elimde de yedek var büyük cam ama plastiğe ihtiyaç olacak 1-2 aya
Merak etme yapar canım, bizim ki de bazen öyle olmaya başladı.yapmazsa, ertesi güne 2 kere yapıyorarkadaslar biz bugun 107 gunluguz. bugune kadar hic kakasiz gunumuz olmamisti bugun 2. gunumuz yapmiyor. bir huzursuzlugumuz zorlanmamiz filan da yok. gaz cikarmasi gayet normal hatta bazen yapti saniyorum aciyorum bisey yok. sizce bir sorun mu var ne yapmam gerekir
Hic bilgim yok ozon iyi birsey degilmiydiKizlar gunaydin , annem biberonu emzigi ozonla yikamis bide beni tembihliyir boyle temzle mikrobu kirilsin uff napicam simdi kullanilir mi onlar napiyim kaynatp kullansam olur mu bide diyor ben seni boyle buyuttum
sadece anne sutu aliyor. ne kadar yapmamasi normal acabaBebegin sadece anne sütü alıyosa normal canım mama alıyosa sıkıntıda yasarsa 1cay kaşıgı zeytinyagı içirebilirsin poposunada sürebilirsin
insallah canim ilk olunca endiselendim biraz takipteyim artikMerak etme yapar canım, bizim ki de bazen öyle olmaya başladı.yapmazsa, ertesi güne 2 kere yapıyor
Sagol arkadasim. Cok nadir oksuruyor ama hirilti yok cok sukurSadece kusuyor mu cnm ..baska birsey var mı
Gecmş olsn
Sagol canimGecmis olsun canim
1hafta falan normal kabul ediyo canım doktorlar sen yinede içirmesende poposuna sür zeytinyagı altını açtıgın zamansadece anne sutu aliyor. ne kadar yapmamasi normal acaba
Bizde 5.5ta baslicaz4.bucuga dogru gidiyoruz canim :) 5.bucukta ek gidaya baslariz dedi sasirdim neyse ben tamam der bildigimi yaparim
tamam canim cok sagolasin1hafta falan normal kabul ediyo canım doktorlar sen yinede içirmesende poposuna sür zeytinyagı altını açtıgın zaman
Sorduğum çünkü kv geldiğinden beri ayakta uyutuyor. Neymiş gorumceninki öyle uyuyormuş. Ben istemiyorum. 4.ay artık neye alışırsa öyle gider. Ben şimdilik yatağında sallayarak uyutuyorum ama onu da bırakıp sadece müzikle uyutme aşamasına geçmek istiyorum. O gelmeden yatakta baş parmağımi tutup diğer başparmağı ağzında pişirmeyip uyuturdum. Geleli ayakta sallıyor. Hemen uyuyor diyor ama epey duruyor uyumadı. Sabah gelmiş ver uyuyayım diyor. Bırak ben uyuturum dedim. Alt değiştirmesini de istemiyorum alıyor hemen değiştiriyor. O geleli çocuğun poposu kızardı. Sonra bunun poposu kızarık diyor. Ama ben yaptım demez. Gün içind e gezdirsin konuşsun oynasın ama diğerlerini ben yapmak istiyorum. Anlat anlatabilirsenM MutluHuzurluBereketli ayakta sallamayla cok zor uzuyo. Şuan kucağımda pispislayip sakinlestirip besigine koyuyorum sonrada biraz orada salliyorum. Ama birkac gundur kucagimda cok zor sakinlesiyo biraz rahatsiz birazda etrafa bakip bakip bagiriyo uyumak istemiyo bende zorlayinca kiyametler kopuyo
5 Gün e kadar normal diyorlarsadece anne sutu aliyor. ne kadar yapmamasi normal acaba
BizdeBizde 5.5ta baslicaz
ben unibabynin sensitive olanini kullaniyorum digerine gore nispeten dsha ucuz koku yok bizde problem yaratmadiIslak mendıl olarak hala unibaby yenıdogan ıslak pamuk mendıl kullanıyorum ama arrtık gercekten cok pahalı gelıyor dıgerlerını de kullanamam parfumlu ve kokuyor ne onerırsınız
bu arada iki veya daha fazla cocugu olan anneler blw denediniz mi? deneyen varsa tecrubelerini paylasabilir mi bende ek gidaya blw ile baslamak istiyorum ama biraz korku var. cevremde de hep klasik usul uygulayan var onu oneriyorlar ve bogulma riskine karsi korkutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?