2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten mama içerken biberona pat pat eliyle vuruyo bide dun aniden kollariyla itti yere dusuyodu nerdeyse kirilacagi kesinmiş yani

Merak etme yapar canım, bizim ki de bazen öyle olmaya başladı.yapmazsa, ertesi güne 2 kere yapıyor

Kizlar gunaydin , annem biberonu emzigi ozonla yikamis bide beni tembihliyir boyle temzle mikrobu kirilsin uff napicam simdi kullanilir mi onlar napiyim kaynatp kullansam olur mu bide diyor ben seni boyle buyuttum
Hic bilgim yok ozon iyi birsey degilmiydi Sende tekrar yika sonra kaynat birsey olacagini dusunmuyorum acikcasi.

Bende ayagimda salliyorum bazen cok uykusu oldugunda kendi kendine uyuyor. Ilk annem ayagina aldi salliyo napiyosun anne yapma alistirma ben naparim sonra dedim. Annem bir iki gunlugune bir yere gitti dondugunde ayagimda sallamaya baslamistim
Özür dilemem gerek senden galiba anne dedim Ne olduu niye salliyorsun alisirsa ya dedi
Besigide yanimda olursa salonda ona koyuncada salliyorum uyuyor yeteri sallansin yani

bu arada minigim cok oyuncu olacak. kucuk bir pelus kuzucugum vardi gobegine bastiginda mee sesi cikariyor iki gundur o kadar guzel oynuyor ki sesli olmasi dikkatini cekti sanirim. kuzuyu gostermemle gulmeye baslamasi bir oluyor. anakucaginda ustune koyuyorum elleri ayaklariyla yakalayip o da onunla beraber sesler cikariyor.

Sorduğum çünkü kv geldiğinden beri ayakta uyutuyor. Neymiş gorumceninki öyle uyuyormuş. Ben istemiyorum. 4.ay artık neye alışırsa öyle gider. Ben şimdilik yatağında sallayarak uyutuyorum ama onu da bırakıp sadece müzikle uyutme aşamasına geçmek istiyorum. O gelmeden yatakta baş parmağımi tutup diğer başparmağı ağzında pişirmeyip uyuturdum. Geleli ayakta sallıyor. Hemen uyuyor diyor ama epey duruyor uyumadı. Sabah gelmiş ver uyuyayım diyor. Bırak ben uyuturum dedim. Alt değiştirmesini de istemiyorum alıyor hemen değiştiriyor. O geleli çocuğun poposu kızardı. Sonra bunun poposu kızarık diyor. Ama ben yaptım demez. Gün içind e gezdirsin konuşsun oynasın ama diğerlerini ben yapmak istiyorum. Anlat anlatabilirsen

Islak mendıl olarak hala unibaby yenıdogan ıslak pamuk mendıl kullanıyorum ama arrtık gercekten cok pahalı gelıyor dıgerlerını de kullanamam parfumlu ve kokuyor ne onerırsınız

Islak mendıl olarak hala unibaby yenıdogan ıslak pamuk mendıl kullanıyorum ama arrtık gercekten cok pahalı gelıyor dıgerlerını de kullanamam parfumlu ve kokuyor ne onerırsınız
ben unibabynin sensitive olanini kullaniyorum digerine gore nispeten dsha ucuz koku yok bizde problem yaratmadi

bu arada iki veya daha fazla cocugu olan anneler blw denediniz mi? deneyen varsa tecrubelerini paylasabilir mi bende ek gidaya blw ile baslamak istiyorum ama biraz korku var. cevremde de hep klasik usul uygulayan var onu oneriyorlar ve bogulma riskine karsi korkutuyorlar

Blw klasik bir arada deniycem. Sadece blw olursa cocuk her yerde her zaman kendi yemek ister gibi geliyor bana. Tamam evde yesinde başka bir yerde sikinti yasariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…