2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Blw klasik bir arada deniycem. Sadece blw olursa cocuk her yerde her zaman kendi yemek ister gibi geliyor bana. Tamam evde yesinde başka bir yerde sikinti yasariz
bu bakimdan hic dusunmemistim evet haklisin aslinda disarida baya problem olur ilk asamalarda

İlk aşamada değil asıl sonrasında olur diye düşünüyorum. İlk zamanlar zaten doymak için yemeyecekler ama 1 yaştan sonra çok zor. Önlük istemiyolar kendileri yemek istiyolar
peki klasik usulde cigneme yeme gibi problemler yasiyorlar mi gec mi ogreniyorlar gercekten

Ben ilk oğlumda etleri sebzeleri pişirip süzgeçten geçirdim hep Kahvaltıda klasik karışımlar verdim büyüdükçe katıya geçtim ben korkarım eline falan bişey vermedim hiç bir sorunum da olmadı

Ev yapımı pekmez ev yapımı tereyağ yoğurt zeytinyağı kullanıyoruz zaten bebe bisküvisi hiç kullanmadım prinç unu da kullanmadım bebek için var bir takım şeyler onlardan ekledim ama kahvaltıda sadece

Ben ilk oğlumda etleri sebzeleri pişirip süzgeçten geçirdim hep Kahvaltıda klasik karışımlar verdim büyüdükçe katıya geçtim ben korkarım eline falan bişey vermedim hiç bir sorunum da olmadı
Daha 5 6 aylik bebegin eline bisey verip onu yemesini ogrenmesini beklemek bana sacma geliyo acikcasi. Tabiki ilerleyen aylarda kasikla bazi seyleri yemeye alistirilir

bogulma riski var iste bende ondan korkuyorum daha cok panik biriyim birsy olsa mudahele nasil ederim onu dusunuyorum ama klasik usulle baslayip biraz gectikten sonra yavas yavas ogretmek en mantiklisi gibi

Bana da su ver diye cok baski yapiyorlar canim, neden kilo alamazmis su verirsek? Ben de vermek istemiyorum ama kv her arayista soruyo veriyosunuz dimi diye artik evet veriyoruz diyip geciyorum :/

Bugun aşı olduk ta yıkasam ne olur ki unuttum valla yıkamaktan ne zarar gelcek dimi çok huysuzluk yapıyor emmiyor aşı oldu diye mi bilmiyorum

Daha 5 6 aylik bebegin eline bisey verip onu yemesini ogrenmesini beklemek bana sacma geliyo acikcasi. Tabiki ilerleyen aylarda kasikla bazi seyleri yemeye alistirilir
Gerek yokki o yaşta yemeye başlayan kaşığı tuttuda diğeri tutamadı mı yoo zamanı gelince hepsi oluyor

Kızım bronsiolit olduğunda Dr bana özellikle odanın nemli olmasi için buhar makinası kullanmayacaksin dedi astım hastalığına neden oluyorMuş sanırım birde bakteri üremesi olayı en iyi nemlendirme büyük banyo havlusu nu ıslat ve odanın bi köşesine as bu yeterli olacak dedi bende öyle yapıyorum rahat ediyoruz bu sayede

Bana da su ver diye cok baski yapiyorlar canim, neden kilo alamazmis su verirsek? Ben de vermek istemiyorum ama kv her arayista soruyo veriyosunuz dimi diye artik evet veriyoruz diyip geciyorum :/
Midesi suyla dolacak daha da az emmek isteyecek o zaman da kilo almayacak. Şu besleyici değil. Öyle dedi doktorumuz

Zor canim,Allah guc versin.Sen kanguruyu dene.Tak disari cik.Birlikte dus al.Belki sakinlesir.

Bebegin sadece anne sütü alıyosa normal canım mama alıyosa sıkıntıda yasarsa 1cay kaşıgı zeytinyagı içirebilirsin poposunada sürebilirsin
Bizde de oyle oluyor.Baxen iki gun yapmiyor.Sadece anne sutu.Neden yapmiyor?Karni da sis degil.Acaba on sutu alip yagli sutu almadigindan mi?Cunku bil bol cis yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…