- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
bu bakimdan hic dusunmemistim evet haklisin aslinda disarida baya problem olur ilk asamalardaBlw klasik bir arada deniycem. Sadece blw olursa cocuk her yerde her zaman kendi yemek ister gibi geliyor bana. Tamam evde yesinde başka bir yerde sikinti yasariz
İlk aşamada değil asıl sonrasında olur diye düşünüyorum. İlk zamanlar zaten doymak için yemeyecekler ama 1 yaştan sonra çok zor. Önlük istemiyolar kendileri yemek istiyolarbu bakimdan hic dusunmemistim evet haklisin aslinda disarida baya problem olur ilk asamalarda
peki klasik usulde cigneme yeme gibi problemler yasiyorlar mi gec mi ogreniyorlar gercektenİlk aşamada değil asıl sonrasında olur diye düşünüyorum. İlk zamanlar zaten doymak için yemeyecekler ama 1 yaştan sonra çok zor. Önlük istemiyolar kendileri yemek istiyolar
Benimde ilk bebeğim :)peki klasik usulde cigneme yeme gibi problemler yasiyorlar mi gec mi ogreniyorlar gercekten
Daha 5 6 aylik bebegin eline bisey verip onu yemesini ogrenmesini beklemek bana sacma geliyo acikcasi. Tabiki ilerleyen aylarda kasikla bazi seyleri yemeye alistirilirBen ilk oğlumda etleri sebzeleri pişirip süzgeçten geçirdim hep Kahvaltıda klasik karışımlar verdim büyüdükçe katıya geçtim ben korkarım eline falan bişey vermedim hiç bir sorunum da olmadı
benim de o yuzden sanki hicbirsey bilmiyormus gibi hissediyorum :)))Benimde ilk bebeğim :)
bogulma riski var iste bende ondan korkuyorum daha cok panik biriyim birsy olsa mudahele nasil ederim onu dusunuyorum ama klasik usulle baslayip biraz gectikten sonra yavas yavas ogretmek en mantiklisi gibiBen ilk oğlumda etleri sebzeleri pişirip süzgeçten geçirdim hep Kahvaltıda klasik karışımlar verdim büyüdükçe katıya geçtim ben korkarım eline falan bişey vermedim hiç bir sorunum da olmadı
Sagol arkadasim. Cok nadir oksuruyor ama hirilti yok cok sukur
Bana da su ver diye cok baski yapiyorlar canim, neden kilo alamazmis su verirsek? Ben de vermek istemiyorum ama kv her arayista soruyo veriyosunuz dimi diye artik evet veriyoruz diyip geciyorum :/Anneler doktor kesinlikle su verme dedi. Zorla emziriyorum bu ara zaten. Çevreden çok baskı var dedim su ver diyorlar dedim. Zaten az kilo alıyor, su verirsen hiç kilo almaz dedi. Bu ay da emzirebildigim kadar emzir kilo alimi olmazsa 5.ayda ek gıdaya baslayacagiz. Aklima gelmisken yazayim dedim.
Sadece anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar normalmis.sadece anne sutu aliyor. ne kadar yapmamasi normal acaba
Sadece anne sutu alan bebeklerde 10 gune kadar normalmis.sadece anne sutu aliyor. ne kadar yapmamasi normal acaba
Gerek yokki o yaşta yemeye başlayan kaşığı tuttuda diğeri tutamadı mı yoo zamanı gelince hepsi oluyorDaha 5 6 aylik bebegin eline bisey verip onu yemesini ogrenmesini beklemek bana sacma geliyo acikcasi. Tabiki ilerleyen aylarda kasikla bazi seyleri yemeye alistirilir
Kızım bronsiolit olduğunda Dr bana özellikle odanın nemli olmasi için buhar makinası kullanmayacaksin dedi astım hastalığına neden oluyorMuş sanırım birde bakteri üremesi olayı en iyi nemlendirme büyük banyo havlusu nu ıslat ve odanın bi köşesine as bu yeterli olacak dedi bende öyle yapıyorum rahat ediyoruz bu sayedeBen sabaha kadar calistiriyorum. Sessiz zaten su sesi bana huzur veriyor uyudukca uyuyasim geliyorda inci izin vermiyor :))
Bakteri uretmemesi icin icinde su bekletmeyeceksin kullanmadigin zmanlar suyu bosalt ve kuru tut. Ben suyu kaynatip sogutup oyle koyuyorum makinaya yada hazir su kullaniyorum. Bu gece kullandim sadece su deposuna dolarken lık lik lık diye ses cikiyor o kadar :) Yoksa sessiz ve guzel esim arastirip almisti bunu gecen yil.
Klima kalorifer hepside kurutuyor havayi.
Midesi suyla dolacak daha da az emmek isteyecek o zaman da kilo almayacak. Şu besleyici değil. Öyle dedi doktorumuzBana da su ver diye cok baski yapiyorlar canim, neden kilo alamazmis su verirsek? Ben de vermek istemiyorum ama kv her arayista soruyo veriyosunuz dimi diye artik evet veriyoruz diyip geciyorum :/
Zor canim,Allah guc versin.Sen kanguruyu dene.Tak disari cik.Birlikte dus al.Belki sakinlesir.Hala koligiz biz ara ara sancısı oluyor aglıyor sıkıyor kendini, zor cıkarıyor gazını e mecbur kucakta zıplatıyoruz yardım edyrz gazını cıkarabilmesi için...
Evt ben odadan cıktıgım an bile bi huzursz oluyormuş , ayrılmk istmiyor .... ama cok yoruluyorum gun içinde inanın yemek bile zor yiyorum,kg verdim son iki haftadır... hep kucagıma istiyor ,hep gozunun onunde olucam
Yorucu oluyor cok benim için , eşim uyutamıyor onda uyumuyor illa ki benim kucagımda uyucak yada memede emerken, yani kimse yardım edemiyor
Bizde de oyle oluyor.Baxen iki gun yapmiyor.Sadece anne sutu.Neden yapmiyor?Karni da sis degil.Acaba on sutu alip yagli sutu almadigindan mi?Cunku bil bol cis yapiyor.Bebegin sadece anne sütü alıyosa normal canım mama alıyosa sıkıntıda yasarsa 1cay kaşıgı zeytinyagı içirebilirsin poposunada sürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?